Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Elcercim senin çok iyi kalpli bir dr. olacağını hissesiyorum. Bazı dr.lar çok gaddar oluyor. Sen öyle olmayacaksın. Bundan eminim. Herşey gönlünce olsun. Annenin de tabii. Eşine söyledin mi?

eşime söylemedim.....:) zaten başka bi sebepten de aramız biraz kötü şuaralar maalesef..bikaç gündür konuşmuyoruz,bilse neler yaşadığımı..onun bilmeyişi de zor geliyor insana..sen sıkıntılar acılar çekerken..iyi ki annem vardı..çok sağolsun..

Ah canııım yazııık.

Çok üzüldüm umarım aranız kısa zamanda düzelir. Erkek milleti zaten kadın ruhundan anlamıyor. Hepsini (tüm erkekleri) koy çuvala vur duvara.

biriniz sormuştu arkadaşlar,cevaplayayım;
sargılarımdan dolayı bacaklarımı uzatıp oturdum dün hep,dizimin arkası acıdığı için bükemiyordum ama bu sabah cok hafif bükebildiğimi farketdim:) yere oturunca kalkması zor oluyor..doktor iki gün yürüme dedi..hiç yürümemek zor tabi..ama mümkün oldukça oturmaya çalışıyorum hep,anneme kıyamıyorum bazen,yardım edesim geliyo,o kızsa da..2 kilo verdim bu stresle..hep aklıma ameliyat sonrası evde iş yapmak çocuklarla ilgilenmek zorunda kalan arkadaşlar geliyo..örneğin ikicanımvar..zormuş gerçekten:)ki sizinki daha büyüktü..sizlere de kocaman bi aferin:)

anneme forumumuzdan sizlerden bahsetdim:)
nick imi duyunca kızdı...adıma biraz yakın diye.....takma adımı değiştirme imkanım var mı,bilen var mı?...

anneme forumumuzdan sizlerden bahsetdim:)
nick imi duyunca kızdı...adıma biraz yakın diye.....takma adımı değiştirme imkanım var mı,bilen var mı?...

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Sende bu sorundan en sonunda kurtuldun. İnşallah bundan sonrada herşey gönlünce olur.
Bu arada nickname degistirilebiliyordu daha önce bende degistirmistim. Forum ana sayfada bununla ilgili bir link var onu tıkla ve yazılanları uygula çok çabuk degistiriyorlar.

teşekkür ederim ikicanımvar..

Elcer gözün aydın ve de geçmiş olsun ben yeniyim sitede yazdıklarınızı okudum ne güzel umarım hersey gönlünce olsun senin adınacçok sevindim darısı başıma. Az önce aynaya baktım da benim Bacaklarım galiba silikon la bile kalinlasmaz bi umitleniyorum bi kaybediyorum bütün umidimi uffyya.

Elcer geçmiş olsun :)
Umarım çektiğin sıkıntılara değer yüzün güler hep.
Aquafilling konusunda net konuşamadım hiç bir zaman baktım foruma sen yaptırmışsın. Umarım minicik bile olsa bir sorun çıkmaz çünkü geldim burada bu konuda bahsettim bir şey olursa kendimi kötü hissederim. Hangi doktora yaptırdın söyler misin özelden ?
Tekrar çok geçmiş olsun ..

Son düzenleme:

Anne olmak böyledir işte canını istesen onuda verirdi geçmiş olsun umarım her şey çok güzel olur

resimler gelecek yakında:) tek sorun telefonla çekip bilgisayara yüklediklerimin otomattik yedekleme diye bişeye kaydolup telefonumdan silinemeyişi..yoksa şimdiye kadar çoktan sargılı hali bile olsa eklerdim..

çok geçmiş olsun elcer umarım sonuç güzel olur..

teşekkür ederim samimicim..keşke u.b ye ulaşıp ona yaptırsaydım diyorum..belki kafamda bu sorular olmazdı..ondan herkes memnun..yoksa genel olarak herkes memnun kalıyor da,bende mi var bir sorun?..bilemedim..

ben eminim sargılar açıldıktan sonra memnun kalcaksın :) hiç kötü düşünme :)

bu arada benimde bacaklar ananeme çekmiş anneminkiler maşallah çok güzel.inş. benim kızım olursa onun bacaklarıda ananesine çeker:)))

https://www.youtube.com/watch?v=Ukyvo0JjuvY
Kızlar bu videoyu bi izlermisiniz cok güzel bilgiler vermiş bence denenmesi gerek benim hep bahsettiğim kası geliştimek için hareketler var bi bakın hemen yarın başlıcam kızımada yapıcam inşlh oda aynı dertten muzdarip olmasın diye çok şükür iyi ama şimdiden önlemini almakta fayda var bebeginiz varsa onada yapabilirmişsiniz masajı haydi bi göz atın

gerçekten çok güzel şeyler söylüyor. ama 18 yaşına kadar kesin düzelme olur demiş. bizler biraz geç kaldık. olsun ümit kesilmez ben başlayacam bu hareketleri denemeye. tabi o yağı kendi başıma sürüp nasıl masaj yapıcam bacağıma hiç bilmiyorum. bizde işe yaramasa bile bizden sonraki nesiller kurtulsun bu beladan. sağol bu faydalı video için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…