Elcercim senin çok iyi kalpli bir dr. olacağını hissesiyorum. Bazı dr.lar çok gaddar oluyor. Sen öyle olmayacaksın. Bundan eminim. Herşey gönlünce olsun. Annenin de tabii. Eşine söyledin mi?
bişiy anlatayım sizlere:)
benim bacaklarım ananeme çekmiş,anneminkiler düzgün:) ananeme bunu sanırım geçen yıldı söyledim..önce inanmadı sonra bak anane dedim insanların bacaklarına bizimki gibi mi..psikopatcaydı galiba yaptıgım:)zavallı kadınıın psikolojisini bozmuşssun diye annem kızdı..ananem de çok tatlı ya gitmiş bunlar nasıl düzelir diye ortopedi doktoruna..şimdi olmaz artık geç demiş doktor..ananem 70 küsür yaşında buarada:)uzun boylu güzel bi kadınmış vakti zamanında,gerçi yaşına göre hala öyle:)
fizik tedavi doktoruna danışmış..o da teyzecim bunca senedir nerdeydin demiş..geceleri bacaklarını bağlamasını söylemiş!!bana geldi anlatıyo ananem yatarken böyle baglarsak düzelme olurmus diye:))))
eşime söylemedim.....:) zaten başka bi sebepten de aramız biraz kötü şuaralar maalesef..bikaç gündür konuşmuyoruz,bilse neler yaşadığımı..onun bilmeyişi de zor geliyor insana..sen sıkıntılar acılar çekerken..iyi ki annem vardı..çok sağolsun..
Elcercim ayrıca bir an önce resimlerini bekliyorum.
anneme forumumuzdan sizlerden bahsetdim:)
nick imi duyunca kızdı...adıma biraz yakın diye.....takma adımı değiştirme imkanım var mı,bilen var mı?...
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Sende bu sorundan en sonunda kurtuldun. İnşallah bundan sonrada herşey gönlünce olur.
Bu arada nickname degistirilebiliyordu daha önce bende degistirmistim. Forum ana sayfada bununla ilgili bir link var onu tıkla ve yazılanları uygula çok çabuk degistiriyorlar.
teşekkür ederim ikicanımvar..[/QUOT
anasayfadaki o linki göremiyorum ama,sayfanın altında mı üstünde mi?hangi başlık altındaa?
6000 lira da çok verdim biliyorum,bu doktoru da aquafilling yaptığı için seçtim zaten,pahalı da olsa kabullendim..o parayı nasıl toparladım bir bilseniz..zavallı annem koştu bankalara,bir miktar kredi aldı,evde sağdan soldan hac parası vs..diiye biriktirdiği üç beş kuruşu bile döktü ortaya,kalanını da bi arkadaşımdan borç aldım..hatta işlem bitince taksiye verecek paramız yoktu..yürümek zorunda kaldık,biraz indirim bile istedik mümkün değil..önce para sonra operasyon gibi..sizlerde de böylemiydi?..
dizimin arkasında acı var.şuan çok ağrım yok bakalım,zaten apranax ve antibiyotik aldım..
resimler gelecek yakında:) tek sorun telefonla çekip bilgisayara yüklediklerimin otomattik yedekleme diye bişeye kaydolup telefonumdan silinemeyişi..yoksa şimdiye kadar çoktan sargılı hali bile olsa eklerdim..
teşekkür ederim samimicim..keşke u.b ye ulaşıp ona yaptırsaydım diyorum..belki kafamda bu sorular olmazdı..ondan herkes memnun..yoksa genel olarak herkes memnun kalıyor da,bende mi var bir sorun?..bilemedim..
bişiy anlatayım sizlere:)
benim bacaklarım ananeme çekmiş,anneminkiler düzgün:) ananeme bunu sanırım geçen yıldı söyledim..önce inanmadı sonra bak anane dedim insanların bacaklarına bizimki gibi mi..psikopatcaydı galiba yaptıgım:)zavallı kadınıın psikolojisini bozmuşssun diye annem kızdı..ananem de çok tatlı ya gitmiş bunlar nasıl düzelir diye ortopedi doktoruna..şimdi olmaz artık geç demiş doktor..ananem 70 küsür yaşında buarada:)uzun boylu güzel bi kadınmış vakti zamanında,gerçi yaşına göre hala öyle:)
fizik tedavi doktoruna danışmış..o da teyzecim bunca senedir nerdeydin demiş..geceleri bacaklarını bağlamasını söylemiş!!bana geldi anlatıyo ananem yatarken böyle baglarsak düzelme olurmus diye:))))
Yeni bir fotoğraf ekledim bakarmisiniz.[/QU
süper olmuş bacakların :))
Yeni bir fotoğraf ekledim bakarmisiniz.[/QU
süper olmuş bacakların :))
ben göremiyorum :/
https://www.youtube.com/watch?v=Ukyvo0JjuvY
Kızlar bu videoyu bi izlermisiniz cok güzel bilgiler vermiş bence denenmesi gerek benim hep bahsettiğim kası geliştimek için hareketler var bi bakın hemen yarın başlıcam kızımada yapıcam inşlh oda aynı dertten muzdarip olmasın diye çok şükür iyi ama şimdiden önlemini almakta fayda var bebeginiz varsa onada yapabilirmişsiniz masajı haydi bi göz atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?