Vanilisky Uy deme 18 yaşmı demiş ben izledim ama büyük küçük yapın dedi, 18 yaşı dediğini kaçırdım mı acaba, ya bir daha izleyim canım kimse yokmu yagı sürebilicek kendinde sürersin aslında tek elinle bileginden tut ger bacagını iyice ben denedim gece gece yapabilirmiyim diyehafif dizini kır, elinle sabitle asagıdan yukarıya dogru sür canım ahhh keşke işe yarasa gece gece bacak sedromum depreşti (
Kesinlikle canım en azından kızlarımıza evlatlarımıza yapalım ki ilerisi için önlem olsun kızımda bu sorun olursa ölürüm kahrımdan benim içimde ukte kaldı onda da kalsın istemıyorum hep mutlu olsunlar inşallah yardımcı olabilmişimdir
Evet canım dizi kırmadan yaptı videoda, denedim ama biraz zorlanıyo insan, olsun yinede denemekte fayda var 1 ay denicem olumlu sonuclar alırsam paylaşıcam sizlerle öncesi sonrası diye fotoğraflıcam hatta, evet canım deneyelim bakalım bedava nasılsa
[QUOTE
ben göremiyorum :/
Arkadaşlık isteğini kabul ediyorum hadi sende gör bakalım.
Arkadaşım nasıl oldun? ağrıların artmamistir inşallah. Umarim senin bacakların benimkinden çok daha güzel olmuştur. Zaten senin bacakların da çok büyük sorun yoktu sende rahatla artık olurmu.
dün bandajlarımı çıkarıp pansuman yaptım:)resimlerimi yükledim,bakabilirsiniz:)
gece ayaklarım ve bacaklarım çok şişti,öyleki bandaj dar geldi hatta gevşetdim..3 gün oldu artık diye dün biraz yürümüştüm..o yüzden midir,sargıları açtım diyemidir bilemiyorum..iki gündür sabah uyanınca sağ baldırımda müthiş bir ağrı var,üstüne basınca ayağımın dayanılmaz oluyor,basamıyorum..bıçak batar gibi,kemik ağrısı gibi,dolgunun konulduğu yerde..dün zamanla geçmişti inşallah bugün de geçer..sağ taraf çoook şiş şuan,şiş olunca uyuşuk hissediyorum..insan korkuyor..
dün bandajlarımı çıkarıp pansuman yaptım:)resimlerimi yükledim,bakabilirsiniz:)
gece ayaklarım ve bacaklarım çok şişti,öyleki bandaj dar geldi hatta gevşetdim..3 gün oldu artık diye dün biraz yürümüştüm..o yüzden midir,sargıları açtım diyemidir bilemiyorum..iki gündür sabah uyanınca sağ baldırımda müthiş bir ağrı var,üstüne basınca ayağımın dayanılmaz oluyor,basamıyorum..bıçak batar gibi,kemik ağrısı gibi,dolgunun konulduğu yerde..dün zamanla geçmişti inşallah bugün de geçer..sağ taraf çoook şiş şuan,şiş olunca uyuşuk hissediyorum..insan korkuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?