- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
sagol yenide ben de bilemedim ne yapayım..dolgu yaptırıp sporla basenimi eritmeyi deneyip bunca sorudan kurtulsam mı..basenin erimez diyor doktor spor yapsan da..yas ilerledikce daha da artacak diyor..insan güvenemiyor doktorun bunları neden söylediğine..niye erimesin ki diyorum kendi kendime..o basenim son 1 yılda olustu ve kilo aldım..şimdi kilo verince gitmeyecek mi..4-5 kilo versem gider diye ümid ediyorum..ameliyatdansa aç kamak spor yapmak daha cazip tabiki..benim tek sorunum bacaklarım düzgün gözüksün..gerci basen de bacak görüntüsünü etkiliyor ama..
syringe lipo iğneli lipo araştırıyorum durmadaan,pek bilgi yok bu konuda..insan yaptıranların görüşlerini almak istiyor tabi gercekten kısa sürede iyileşme oluyor mu diye..
Merhaba arkadasim;
Benim tavsiyem egerki doktoruna karşı güven duyduysan yalnızca diz içlerinden aldir ve alt bacaklarina dolgu maddesi koydur. Basenlerinden bir süre diyet ve spor yaparakta kurtulabilirsin. Benim cok tanidigim diyet ve sporla vucudunu tam istediği şekle soktu.
Ben ameliyat olalı tam 3 ay oldu ve hâlâ morluklarim tam olarak geçmiş değil. O iğrenç dikiş izlerini ve agrilarida hiç saymıyorum bile. Egerki sağından solundan yağ aldirip enjekte ettirirsen eşinden gizlemen mümkün olmayacaktır.
Ben şuan tatildeyim çok büyük bir oteldeyiz ve burasi full dolu durumda. Ama sor bakalım bacaklarinda carpiklik olan biri varmı diye yok yok yok inanamıyorum ama hiç yookk. Bende hayatımda ilk kez bacaklarimi saklamadan gerine gerine geziyorum. Biliyorum bacaklarim güzel değil ama en azindan göze batmiyor ohhh bee dünya varmış valla. Sanada tavsiyem hiç vakit kaybetmeden ya esinle konuş haberi olsun yağ enjeksiyonu yaptir yada dolgu maddesi koydur. Öpüyorum seni iyi tatiller.
Merhaba arkadasim;
Benim tavsiyem egerki doktoruna karşı güven duyduysan yalnızca diz içlerinden aldir ve alt bacaklarina dolgu maddesi koydur. Basenlerinden bir süre diyet ve spor yaparakta kurtulabilirsin. Benim cok tanidigim diyet ve sporla vucudunu tam istediği şekle soktu.
Ben ameliyat olalı tam 3 ay oldu ve hâlâ morluklarim tam olarak geçmiş değil. O iğrenç dikiş izlerini ve agrilarida hiç saymıyorum bile. Egerki sağından solundan yağ aldirip enjekte ettirirsen eşinden gizlemen mümkün olmayacaktır.
Ben şuan tatildeyim çok büyük bir oteldeyiz ve burasi full dolu durumda. Ama sor bakalım bacaklarinda carpiklik olan biri varmı diye yok yok yok inanamıyorum ama hiç yookk. Bende hayatımda ilk kez bacaklarimi saklamadan gerine gerine geziyorum. Biliyorum bacaklarim güzel değil ama en azindan göze batmiyor ohhh bee dünya varmış valla. Sanada tavsiyem hiç vakit kaybetmeden ya esinle konuş haberi olsun yağ enjeksiyonu yaptir yada dolgu maddesi koydur. Öpüyorum seni iyi tatiller.
Tatil bitttiiive kürkçü dükkanına geri döndük.Tatilde bacaklarımı gizlemek için cambazlık yapmış olsamda yinede güzeldi.Elcer arkadaşım gerçekten iyice düşün karar ver.Aguafiling dolgusunun kalıcılığının uzun sürmesi cezbediyor ama komplikasyonlarının ciddi olabileceği fikride ürkütüyor.Umarım en iyi kararı verirsin.
Tatil bitttiiive kürkçü dükkanına geri döndük.Tatilde bacaklarımı gizlemek için cambazlık yapmış olsamda yinede güzeldi.Elcer arkadaşım gerçekten iyice düşün karar ver.Aguafiling dolgusunun kalıcılığının uzun sürmesi cezbediyor ama komplikasyonlarının ciddi olabileceği fikride ürkütüyor.Umarım en iyi kararı verirsin.
hoşgeldiiiin:)geçmiş bayramlarınız da mübarek olsun hepiniziiiiin..baya bi geçti ama:)ben de dolgumu yaptırıp tatile gitme hayali kuruyorum..Türkiyede carpık bacak oranı yada kusurla bacak oranının yüksek olduğunu görünce birazcık moralim düzeldi:)
annem artık bana moral olsun diye bak sununda yamuk bununda yamuk diye gösteriyor:)ben de empati yapıp anneme kızıyorum,üzülecekler diye..
sorunsuz diyor doktor aquafilling için..pazartesiye randevu aldım..diz içi liposuction ve aquafilling için..6000 lira dedi doktor..cok aslında...bi de parayı toparlmak var..ameliyata cesaret edemedim..hala fikrimi değiştirsem mi diye düşünüyorum..
Seherbazz 3 günde işe dönebileceğini düşünmüyorum en az 1 hafta dinlenmen gerekli canım
Merhaba arkadasim;
hoşgeldiiiin:)geçmiş bayramlarınız da mübarek olsun hepiniziiiiin..baya bi geçti ama:)ben de dolgumu yaptırıp tatile gitme hayali kuruyorum..Türkiyede carpık bacak oranı yada kusurla bacak oranının yüksek olduğunu görünce birazcık moralim düzeldi:)
annem artık bana moral olsun diye bak sununda yamuk bununda yamuk diye gösteriyor:)ben de empati yapıp anneme kızıyorum,üzülecekler diye..
sorunsuz diyor doktor aquafilling için..pazartesiye randevu aldım..diz içi liposuction ve aquafilling için..6000 lira dedi doktor..cok aslında...bi de parayı toparlmak var..ameliyata cesaret edemedim..hala fikrimi değiştirsem mi diye düşünüyorum..
Sağ bacagimin arkasi iyice dümdüz oldu diğeri okadar değil. Bu dönem benim gariban yağlarım baya eridiiki bacak kalınlığı çok orantısız duruyor. Aman bee kurtulamadim gitti şu bacak probleminden.
doktor aquafilling sorunsuz diyor,alerjik reaksiyon gelişen bi hastası olmamış..macrolane için daha problemli diyr..siz onu yaptırdıysanız bundan hiç çekinmemelisiniz diyor..
doktorun anlatdığı igneli liposuctiom bana arkadasımız bibi yi hatırlatdı,onda da böyle bir yöntem kullanılmıstı ve kısa sürede iyileştiğini söylemişti..
hoşbuldum,tşk ederim.Arkadaşım aguafiling dolgusunun kalıcılık süresi ile ilgili konuştunuzmu.Hayırlısı olsun ,tıp öğrencisi olarak doğru kararı vericeğine inanıyorum.
cok kararsızım şimdi ameliyat mı olsam diye düşünüyorum,randevu aldım dolgu için halbuki..u.b mailime cevap verdi samimi buarad,keske ilk ona gitseydim ama ben onun aquafilling yaptıgını bilmiyodum..mailime verdiği cevapta yapıyorum demiş..
bibicim cevap vermene cok sevindim..bir tek seninli iğne ile yapılmıs oldugu için benim için örnek sensin şuan..amin hayırlısı olsun..
Arkadaşlar selam kulübe yeni üye oldum eski yeni birçok yazı okudum ama gerçektenkafam cçok karıştı. Bacaklarım çok çok ince diz den alt kismi yanien kalın yeri 31 cm düşünün artık ümit var mi bilmem ama umarım bana da olumlu bişeyler yazaRsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?