Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadasim;
Benim tavsiyem egerki doktoruna karşı güven duyduysan yalnızca diz içlerinden aldir ve alt bacaklarina dolgu maddesi koydur. Basenlerinden bir süre diyet ve spor yaparakta kurtulabilirsin. Benim cok tanidigim diyet ve sporla vucudunu tam istediği şekle soktu.
Ben ameliyat olalı tam 3 ay oldu ve hâlâ morluklarim tam olarak geçmiş değil. O iğrenç dikiş izlerini ve agrilarida hiç saymıyorum bile. Egerki sağından solundan yağ aldirip enjekte ettirirsen eşinden gizlemen mümkün olmayacaktır.
Ben şuan tatildeyim çok büyük bir oteldeyiz ve burasi full dolu durumda. Ama sor bakalım bacaklarinda carpiklik olan biri varmı diye yok yok yok inanamıyorum ama hiç yookk. Bende hayatımda ilk kez bacaklarimi saklamadan gerine gerine geziyorum. Biliyorum bacaklarim güzel değil ama en azindan göze batmiyor ohhh bee dünya varmış valla. Sanada tavsiyem hiç vakit kaybetmeden ya esinle konuş haberi olsun yağ enjeksiyonu yaptir yada dolgu maddesi koydur. Öpüyorum seni iyi tatiller.

Son düzenleme:

cok sagol ikicanımvar,ben de öyle karar verdim sonunda..simdi dolgu diz içinden yag aldırma,belki ikac yıl sonra zamanla dolgularım eriyene kadar kalıcı çözüm olarak yag enjeksiyonu için ikna edebilirim eşimi..

Tatil bitttiiive kürkçü dükkanına geri döndük.Tatilde bacaklarımı gizlemek için cambazlık yapmış olsamda yinede güzeldi.Elcer arkadaşım gerçekten iyice düşün karar ver.Aguafiling dolgusunun kalıcılığının uzun sürmesi cezbediyor ama komplikasyonlarının ciddi olabileceği fikride ürkütüyor.Umarım en iyi kararı verirsin.

Arkadaşım nasıl mutlu oldum yazdıklarını okuyunca.uzun zamandır senden böyle olumlu sözler okumamıştık.tadını çıkarrr giy şortunu,eteğini ohhhhh .iyi tatiller

Son düzenleme:

hoşgeldiiiin:)geçmiş bayramlarınız da mübarek olsun hepiniziiiiin..baya bi geçti ama:)ben de dolgumu yaptırıp tatile gitme hayali kuruyorum..Türkiyede carpık bacak oranı yada kusurla bacak oranının yüksek olduğunu görünce birazcık moralim düzeldi:)
annem artık bana moral olsun diye bak sununda yamuk bununda yamuk diye gösteriyor:)ben de empati yapıp anneme kızıyorum,üzülecekler diye..
sorunsuz diyor doktor aquafilling için..pazartesiye randevu aldım..diz içi liposuction ve aquafilling için..6000 lira dedi doktor..cok aslında...bi de parayı toparlmak var..ameliyata cesaret edemedim..hala fikrimi değiştirsem mi diye düşünüyorum..

Hoş geldin arkadaşım

hoşbuldum,tşk ederim.Arkadaşım aguafiling dolgusunun kalıcılık süresi ile ilgili konuştunuzmu.Hayırlısı olsun ,tıp öğrencisi olarak doğru kararı vericeğine inanıyorum.

Seherbazz 3 günde işe dönebileceğini düşünmüyorum en az 1 hafta dinlenmen gerekli canım

Yeni başladım ise 😔 1 ay oldu izin talep ettim hız hoş olmadı bakarız bilmiyorum falan gibi bisiler dediler gitmem gerekirse de gidicem artık cok heyecanlıyım 2 haftam kaldı 😓her anım bunu dusunmekle geçiyor hemen etek giymek istiyorum hatta pantolon 😳kot giyince bile belli oluyor eğrilik Allah yardımcımız olsun bu kompleksten kurtarsın bizi

iyi tatiller sana. bacağının arkasındaki düzlük hala aynı mı?

kürkçü dükkanın çok özlemişti seni. hoşgeldin.

canım madem izmirdesin burdan bir arkadaş izmirde U.B ye ameliyat oldu memnundu. sanırım adı zeynepdi silikon ve yağ enjekte ikisini bir yaptırmıştı.Benimde dr umu söylemiştim zaten bi onlarında fikrini al derim.en azından telde görüşebilirsin veya mj atabilirsin o zaman belki kafanda daha netleştirir,aklına hangisi yatıyorsa ona ameliyat yaptırırsın ..

6000 lira aquafilling için fazla değil mi? ne de olsa eriyecek. hemen hemen bu fiyata yağ dolgusu da yaptırabilirsin.

Sağ bacagimin arkasi iyice dümdüz oldu diğeri okadar değil. Bu dönem benim gariban yağlarım baya eridi iki bacak kalınlığı çok orantısız duruyor. Aman bee kurtulamadim gitti şu bacak probleminden.

Sağ bacagimin arkasi iyice dümdüz oldu diğeri okadar değil. Bu dönem benim gariban yağlarım baya eridi iki bacak kalınlığı çok orantısız duruyor. Aman bee kurtulamadim gitti şu bacak probleminden.

bir ömür peşimizi bırakmayacak bu sorun. çarpık geldik çarpık gidecez galiba. sıkma canını en azından o eski parantezlikleri yok.

merhaba arkadasim.yag alindiktan sonra mutlaka morarmalar oluyo ama üc hafta sonra tamamen iyilesiyo.ücüncü gün rahatlikla gezmistim tabi ara ara dinlenmelerle.yaglari bende igneyle doldurdu.bunun morluklarida bir hafta sonra iyilesti.yani elini cabuk tutarsan geri dönene kadar inslh morluklar iyilesebilir.sen madem yag aldirmayi düsünüyorsun ,neden alinan yaglari kullanmiyosun dolgu icin.yoksa ben mi yalnis anladim.sadece aquafilling yaptiracaktin yag aldirmadan.inslh hangi yönteme karar verirsen hakkinda hayirlisi olsun

hosgeldin memkoooo

nihayat hayat yavas yavas normale dönüyo.bizde ani bir kararla tatile gittik .pek takip edemedim olani biteni.ama nihayet herkes yavas yavas dönüyo.ömrümde ilk defa rahat rahat milletin gözünü bacaklarimda hissetmeden istedigimi giydim bu tatilde.inslh hep böyle kalirlar.tekrar basa dönmek cok zor gelir herhalde.allah en kisa zamanda sana ve tüm isteyenlere bunu nasib etsin.

cok kararsızım şimdi ameliyat mı olsam diye düşünüyorum,randevu aldım dolgu için halbuki..u.b mailime cevap verdi samimi buarad,keske ilk ona gitseydim ama ben onun aquafilling yaptıgını bilmiyodum..mailime verdiği cevapta yapıyorum demiş..
bibicim cevap vermene cok sevindim..bir tek seninli iğne ile yapılmıs oldugu için benim için örnek sensin şuan..amin hayırlısı olsun..

Arkadaşlar selam kulübe yeni üye oldum eski yeni birçok yazı okudum ama gerçektenkafam cçok karıştı. Bacaklarım çok çok ince diz den alt kismi yani en kalın yeri 31 cm düşünün artık ümit var mi bilmem ama umarım bana da olumlu bişeyler yazaRsiniz

Eger yardimci olabiliyorsam memnun olurum.uygulanan yöntemden çok memnunum su an.erimezse inslh.eger erirse bende aquafillingi düsünürüm.sende aquafilling yaptirirsan bize örnek olursun.hayirlisi olsun...,

Ben yag dolgusu yaptirdim üç ay önce.benim baldirlarimda 31cm di.su anda34 cm.yani merak etme ümit var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…