Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu arada elcer i çok merak ettim bu dolgu işi benimde çok ilgimi çekmişti.Umarım çok iyidir.

Hoşgeldin aramıza. Bu konuda seni bizden daha iyi anlayan tabi ki yok. Kader ortağıyız ne de olsa. Elceri ben de çok merak ettim umarım bir şeyi yoktur. müsayit olmadığı için giremiyordur diye düşünüyorum. umarım öyledir.

Zaten yıllardır bacaklarının inceliğinden şikayet eden bir yakınımın oğlunun kına ve düğününde giyeceği kıyafetleri seçerken ne kadar zorlandığına şahit oldum.kadıncağız bacakları hatta bilekleri görünmesin diye istediği kıyafeti alamamış.aldıklarının içinde ise son derecede mutsuzdu.bu da gösteriyor ki evlenmiş,artık çoluk çocuk sahibi olmuş olsak,ayrıca pek çok düğünü,yemeği,özel günü bacaklarımızısaklayarak atlatmış olsak da,ömrümüz olursa, daha önümüzde yenileri olacak ve yaşanacaklar belli.yine bacak saklamaca...

Teşekkür ederim arkadaşım.bir ara buraya bir daha kimse uğramayacak diye düşünmeye başlamıştım.

arkadaşlar merak ettiğim bi konu varda,ilk yağ enjeksiyonunu yaptırdıktan sonra erime olursa altı ay gibi bi süre geçtikten sonra tekrar yaptırınca yine aynı fiyatımı ödüyoruz yoksa daha az bi fiyatmı?

Her şey dahil hastanede yarış vesaire 5 bin

Doktor ilgili mi? Ameliyattan sonra da ilgisi devam ediyor mu hastasına karşı? Rötuş için ne kadar istiyor konuştun mu? Nasıl bir işlem uyguladı.Heyecanlandım birden kusura bakma. Ben de Ankarada olmayı düşünüyordum başka bir doktora hem de aynı fiyat ama çok ilgisiz para düşkünü biri diye vazgeçmek üzereyim. Bu doktora yaptırırım ben de belki çok sevindim. adının soyadının başharfleri nb mi?

nasılsın arkadaşım?ağrın sızın yoktur umarım.rahat rahat yürümeye başladınmı????

foruma gelmişsin karşılaşamadık. nasılsın? özledim. kardeşimi uğurlarken havaalanından girdim. bir baktım sen varsın ama yetişemedim. yenide, vaniilla,ikicanımvar,mendis yok kimse... ameliyat olan arkadaşlardan da haber yok. alka1, sady, hele de elcer olmuştu sanırım. en çok ta elcer i merak ediyorum. onu da çok seviyorum. burdan kocaman geçmiş olsun, inşaallah güzel fotoğraflarını paylaşırda biizi de mutluluğuyla boğar... habersiz bırakmayın. ev de sizsiz çekilmez artık tatil de bitti..

iyiyim arkadaşım tşk ederim.bende kimse olmayınca bakıp çıktım.yaz olunca insanlar dışarıda daha fazla zaman geçiriyor,daha çok sosyalleşiyor.15 gün sonra şenlenir yine buralar.bu arada bende elceri merak ediyorum.grşz

Arkadaşım nerelerdesin kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Umarım herhangi bir sıkıntın yoktur. Yoksa sende ameliyat olup forumu terk edenlerdenmi olacaksın...

yok arkadaşım terketmedim sizleri,terkeder miyim hiç:)yoğunluktan giremedim ama aklım hep sizlerdeydi..kuzenim yanımda tatilden beri,resimlerimi o çekti,hatta hadi resim yükleyelim de forumdaki arkadaşlar görsün,sevinsinler dedi hep:)

burdayım memkooo:)yeni albüm yaptım gelişmeleri oraya yazdım..ağrılarım geçti dizlerimi 2 gündür bükebiliyorum:)ama onca acı ve parayı düşününce sonuçtan memnun değilim şuan..diz içinin alınması görüntüyü değiştirdi tabiki eskisinden daha güzel ama dolgu ile alt bacakta istediğim kalınlığa ulaşamadım..alt bacakta hiç bi düzelme yok sanki..acaba kandırıldım mı?...yanıltıcı şişlik geçince insan hayal kırıklığına uğruyor,doktor her sorun için zamanla şekil oturacak diyor,şimdi inceldi alt bacak bir daha şişecek değil heralde:)o kadar para vermeseydim şimdiki sonuçla yetinirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…