Bu arada elcer i çok merak ettim bu dolgu işi benimde çok ilgimi çekmişti.Umarım çok iyidir.
Hoşgeldin aramıza. Bu konuda seni bizden daha iyi anlayan tabi ki yok. Kader ortağıyız ne de olsa.Elceri ben de çok merak ettim umarım bir şeyi yoktur. müsayit olmadığı için giremiyordur diye düşünüyorum. umarım öyledir.
Şimdi daha da ilgimi çekti ameliyatın. Ne kadara oldun yazar mısın?
Teşekkür ederim arkadaşım.bir ara buraya bir daha kimse uğramayacak diye düşünmeye başlamıştım.
Her şey dahil hastanede yarış vesaire 5 bin
CesAret edip ameliyat olabilen arkadaşları tebrik ediyorum.hepinize geçmiş olsun,darısı da bizlere inşallah
nasılsın arkadaşım?ağrın sızın yoktur umarım.rahat rahat yürümeye başladınmı????
foruma gelmişsin karşılaşamadık. nasılsın? özledim. kardeşimi uğurlarken havaalanından girdim. bir baktım sen varsın ama yetişemedim. yenide, vaniilla,ikicanımvar,mendis yok kimse... ameliyat olan arkadaşlardan da haber yok. alka1, sady, hele de elcer olmuştu sanırım. en çok ta elcer i merak ediyorum. onu da çok seviyorum. burdan kocaman geçmiş olsun, inşaallah güzel fotoğraflarını paylaşırda biizi de mutluluğuyla boğar... habersiz bırakmayın. ev de sizsiz çekilmez artık tatil de bitti..
Arkadaşım nerelerdesin kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Umarım herhangi bir sıkıntın yoktur. Yoksa sende ameliyat olup forumu terk edenlerdenmi olacaksın...
iyiyim arkadaşım tşk ederim.bende kimse olmayınca bakıp çıktım.yaz olunca insanlar dışarıda daha fazla zaman geçiriyor,daha çok sosyalleşiyor.15 gün sonra şenlenir yine buralar.bu arada bende elceri merak ediyorum.grşz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?