yasemin morluklar ne alemde?
Kızlar operasyonumu dün yaptırdım çok ağır geçti kendime gelince yaşadıklarımı anlatırım
geçmiş olsun ne ara oldun sen ya hiç haberim yok. :))
Ameliyattan uyandığımda korkunç bir ağrı vardı arka arkaya üç ağrı kesici vurdular bana mısın demedi uyutun beni diye ağladım bi Zanax verdiler uyandığımda ağrıdan eser yoktu aklızda bulunsun
Salı günü oldum biraz iyileşeyim sırf senin için foto koyucam arkadaşım darısı başına
hayırlı olsun. geçmiş olsun canım. nerdee oldun ameliyatı? silikon mu yaptırdın. iyileşince güzel fotoğraflarını eklersin. bizde güzel bacaklarına yorum yapınca ağrı sızı aklına bile gelmez. güzel sonuçlar olur inşaallah..
Ankara'da Nebil beye oldum yağ enjekte edildi fotoları bandajları çıkarınca koyarım inşallah
Ankara'da Nebil beye oldum yağ enjekte edildi fotoları bandajları çıkarınca koyarım inşallah
Arkadaşlar saddy başta olmak üzere tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun ve darısı olmayanların başına diyorum
saddy, senin nerelerinden yağ alındı, klasik lipo değil mi ve yağ alınan yerler ne alemde? Bir de ne kadar ödedin özelden yazar mısın?
teşekkür ederim angeliss.bnm tam 20 yerimde bandaj vardı öyle söyliyim.belimde 2 yerden başlamak üzere göbek,basenler,üst baldırlardan yani alabileceği her yerden yağ almaya çalışmış.tek bi yerdeki vücut yapısını bozmamak için böyle yapmış sanırım çünkü kendisi de söyledi vücudunu bozmamaya çalıştım dedi. ben de baya bi fazladan kilo alıp gitmiştim ztn. kendi yöntemi superdry ve hücre kokteyli oldu.fiyatı yazıyorum özelden.
Ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun, istedikleri bacaklara kavuşmaları dileğiyle.
saddy bana da yağ koyacak ya hoca benim hücre kokteyli istiyorum diye ayrıca belirtmem gerekiyo mu, yoksa öyle mi koyar acaba
tabi söylemen gerekiyo nasiass.bana geçen sene onun fiyatını ayrı olarak söylemişti tam hatırlamıyorum şimdi.ama bu sene ödediğim ücrette bu işleme ne kdr aldığını sormadım açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?