foruma gelmişsin karşılaşamadık. nasılsın? özledim. kardeşimi uğurlarken havaalanından girdim. bir baktım sen varsın ama yetişemedim. yenide, vaniilla,ikicanımvar,mendis yok kimse... ameliyat olan arkadaşlardan da haber yok. alka1, sady, hele de elcer olmuştu sanırım. en çok ta elcer i merak ediyorum. onu da çok seviyorum. burdan kocaman geçmiş olsun, inşaallah güzel fotoğraflarını paylaşırda biizi de mutluluğuyla boğar... habersiz bırakmayın. ev de sizsiz çekilmez artık tatil de bitti..
biz burdayız arkadaşım,uzaklara gitme.inşallah ben ameliyat olunca geçmiş olsun yazanlara takla ata ata teşekkür edicem.
Topik biraz daha garip bir hal almaya başladı.
Geçmiş olsun dediğim kişiler cevap vermeye dahi tenezzül etmiyor.
En iyisi uzaktan takip etmek.
Operasyonu olacak arkadaşlara kolaylık ve sağ salim operasyonu atlatmasını diliyorum.
blackheartliliiiiiith olur mu öyle şey...bak ben aquafilling yaptırdım:)
teşekkürler evet darısı sizin başınıza inşaallah.hoşgeldin buarada.yeni katıldın sanırım aramıza.
nasılsın arkadaşım?ağrın sızın yoktur umarım.rahat rahat yürümeye başladınmı????
merhaba ben izmirde yaşıyorum. bacak estetiği olmak istiyorum. izmirde olan ve bana önerebileceğiniz bir yer varmı ? ayrıca fiyat olarak yaklaşık ne kadar tutuyor ?[/QUOT
slm canım bende izmirde ameliyat oldum 2012 de sana dr un adını özelden yazarım:)
Cuma ameliyat oldum her yanım acıyor pişman oldum demeye dilim varmıyor zaten hiç inanmamıştım duzelecegine şimdi bakıyorum aynaya acılarımdan zaten dik duramıyorum birde bacaklarımın arası hala eğri hala açıklık var cok sıkkınım evlerden taşıyor yüreğim kızlar 
Dolgu mu yaptırdın silikon mu? Bacaklarının arasındaki açıklığın önemi yok önemli olan yarım ay şeklinde durmaması. Acılar geçince düşüncelerin tamamen değişecektir emin ol.
yağ enjekte edildi,karın bel ve bacaklarımdan yağ alındıheryanım ağrıyor
yarım ay duruyor dizlerimin iç kısımlarında geçermi hiç oranında dolu olması gerekirdi
İç baldırlarına ne kadar yağ koydu? Yarım ay durmaz ne kadar az bile koysa doluyor orası bir şekilde. Seanslara bölünecek şekilde mi yaptırdın sen yoksa? O zaman az koymuştur. Doktorun kim? Resim koyacak mısın görürsek daha doğru şeyler söyleriz.
2 seans daha yapacak ilk seans 3 ay sonra , o zaman düzelecek desek bil şuanda etek giyebilecek durumda değilim hala resim yüklemeyi tam bileniyorum herkesin görmeyeceği şekilde nasıl yüklerim ki
seanslara bölerek yaptırdığın için sonuç gayet normal. İlk seansta tatmin edici bir sonuç olmuyor az konulduğu için. Yani senin ameliyatın tamamlanmış değil merak etme tamamlanınca gayet güzel olacaklar. Albüm oluştururken sadece arkadaşlara özel olacak diye seçenek var onu seçiyorsun sadece arkadaşın olan kişiler görüyor.
öylemi diyorsun bunları doktorla konuşmadım, yarın gidicem sarılarımı açacak konuşucam ama bugün çok sıkkınım ben ilkinde de düzgün görünür diye düşünmüştüm. şuanda elbise giymem mümkün değil bacağımın önünü doldurmuş arası açıklık dizimin tam arası albüm yapıcam dediğin gibi seni ekledim arkadaş olarak fotoya bakıp yorum yaparsınız
Yasemincc de seanslara bölerek yaptırdı yakında ikinci seansını olacak. Merak etme sizin yöntem daha uzun sürede sonuç veriyor ama daha sağlam oluyor çünkü ister istemez yağ eriyor ve sizin yöntemle eriyince tekrar dolduruluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?