Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar yogunluktan yazamadim kusura bakmayin ama aklimdasiniz:) bacaklarimin durumu hakkinda bilgilendirmeye devam edicem sizleri:) bu bir vefa boorcu:) ben de bu site ve sizler sayesinde kavustum neticede onlara..

Kök hücre ne demek anlayamadım daha mı kalıcı vede dolayısıyla pahalı bir yöntem bu

Kök

Eğer arkadaşın bahsettiği hücre kokteyli demekse saddy den duymuştum bnde ve a.k nın asistanıyla grüştüm tekrar. daha kalıcı olduğu için bende ondan istiyorum dedim ama maliyeti değişiyormus tabi. bn silikon+yağ yaptıracağım için vazgeçtim daha fazla fiyat artmasın diye

Dolgunun oldugu yer tas gibi sert demistim ya, bir-iki hafta sonra yumusadilar.doktora sormustum neden diye.yag ve dolgu birlikte enjekte edilfigi icin demisti.suan hic sertlik yok.bi ara kramp girer gibi agrim olmustu o da gecti.izler tamamen gecmese de kuculdu.rötus icin tekrar doktora gitmistim.ama doktor diz icin de ödem var hala.sekil almasi bir ayi bulur.o yuzden dizden alti inceliyor gibi duruyor dedi.tekrar rötus yapmadi.simdi iyilesmez dalan sen evhamlisin dedi.dolgunun kalanini sakliycam bir sonraki gelisinde, seneye vs ücretsiz ekleme yapariz dedi..gercekten de dedigi gibi oldu.suan mennunum bacaklarimdan:) tatilimi yaptim:) gunlerce yuzdum guneslendim, bronzlastim,harika bi duygu:)ayrica 4 kilo verdim.tum fazlaliklarim gitdi.iyiki diger bolgelerimden tag aldirmamisim:) gerek kalmadi.göbegim basenim kuculdu:)

Basenimin kuculmesi bacak goruntumu de olumlu etkiledi sanirim.en kisa zamanda fotolar eklicem:) bisuru sortlar aldim.tayt bile guzel duruyo.insan kendine daha cok guveniyo.disarda guzel bacakli bi kiz gorsem benimki de oyle ki diyorum:) esim de anlamadi:) cok yuzdum spor yaptim dedim.ufak iz icin de varis ameliyatini soyledim.bronzlasinca kilcal danarlarda eskisi kadar goze batmiyor:)

Allah hepinize nasib etsin bu mutlulugu:) dolgular gec erise, hakikaten 5 yil idare etse diye dua ediyorum.sonra da diz icinin alinmasinin ömür boyu surecek bi degisiklik oldugu nu dusunup seviniyorum:) aquafilling I de vucudum kabul etdigne gore sorun yok, alerji felan olmadim:) bi de aquafilling yapilan bolge gun gectikce daha bir sisti, yerlesti sanki.sadece yag alinan bolgede hafif koyuluk var deride.insallah zamanla tamamen gecer.gecmezse de takmiyorum:)

Izlerim cok gec kapandi.bir hafta hic suyla temas ettirmedim.doktor 8 gun sonra dikisi aldi.ama orasi yeniden acildi kucuk de olsa.denize girdigim icin de olabilir ufaktan iltahap kapti.antibakteriyel krem verdi doktor sonra da ketoconat kortizonlu krem surdum.nihayet yeni yeni yara tamamen kapandi.kuculmesini bekliyorum artik..doktor um guven vermemisti evet ama istedigim zaman cep telefonundan aradim konustum.hatta ameliyatdaysa cikinca geri aradi beni baska konularda da yardimci oldu sagolsun

Arkadaşım mutlu olmana çok sevindim. Nihayet sende bu dertten kurtuldun darısı memko, vanillasky ve isteyen herkese olsun.

Arkadaşlar birsey soracağım. Ben bu yaz tatil falan derken çok kilo aldım aceba diz içinden yağ alınan yerler yine eskisi gibimi olur bunu hiç doktoruna soran oldumu ben şimdi kendi doktorumu arasam bile görüşemem sizin bilginiz varsa yazın lütfen. Zaten doktor benim diz içlerinden fazla almamisti şimdide korkmaya başladım.
Bu arada yenidecim senin ve birkaç arkadaşın ameliyat olduğunuzdan beri diz içleriniz muhteşem görünüyor düm düz.

Bahsettiğim hücre kokteyli..Yağ hücreleri kök hücre ile zenginleştiriliyor ve daha kalıcı bildiğim kadarıyla..Benim yaşım 48..Yıllarım hiç sevmediğim giysilerin en iyisini seçip yakıştırmaya çalışarak geçti..Bunun ne demek olduğunu yaşamayan anlayamaz..Elcer sizin için inanın çok mutlu oldum..Darısı başımıza inşallah..

arkadaşım 300cc hiçte az değil aslında.yanlış bir şey yazmak istemiyorum ama ;acaba dr un bu konuda çok tecrübelimi değildi.aklıma ilk seçenek geliyor.

300 cc yi 150 şer paylaştırdı. Ancak ameliyattan önce bacaklarıma çizim yaparken seni nereler rahatsız ediyor, beklentilerin ne diye sormuştu. Ben arka bacağın baldır kasının altına , ön bacağın ortasında ki kemik boşluğuna ve diz içine istemiştim yani çok şey istedim bende problem çok tabi...Dediğimiz şekilde yaptı ama arkadan bakınca baldır çok kaslı topuklu ile balon gibi şişiyor. O bölgedekiler eridi.Ön bacakta ki kemik boşluğu sanki kapandı ama kilo aldım ondanda olabilir. Diz içi boşluğu zaten kapatamamıştı 3cm açıklık var.
Muayene silikon yapalım demişti, yaptığı resimdekilerse çok kaslıydı ve ücret silikonda daha fazlaydı .Onun için klasik yağ transferi yaptırdım. Daha önce sadece silikon yaptığını yağ enjeksiyonu yapmadığınıda söyledi. Ama ben tamda eşimi ikna etmişken ( bayan doktor olması şartıyla) riski göze aldım.

arkadaşım bir albüm denemen olmuş ama foto koyamamışsın.şimdi daha çok merak ettim ,bir daha dene lütfen.

Sorma çok utanıyorum hem de başarısız iki albüm denemesi ,silemiyorum da şimdi. Teknoloji özürlüsüyüm kimseye de soramadım
Yağ transferi öncesi, sonrası resimleri doktorda vardır ama iki çocukla hangi zaman aralığında alıcam zaten şu haliyle aynı diye düşünüyorum.
Eğer silikon yaptırırsam, ben bile kendime çok şaşırıcam. İnşallah önce ve sonrasını eklerim. Adımı da artık erimesin değil patlamasın koyucam. sıfırdan başlamış gibi çok eski sayfalardan silikon yaptıranların deneyimlerini okuyorum artık 2 yılda böyle geçer.

Dizler bende de takıntı oldu. Sanırım eskisi gibi olmayacak. Sormuştum. Ben de kilo aldım. Yağ alınan yerlere de gitti birazı ama pantolon bedenim değişmedi. Yani basen pek değişmedi. İç bacaklar birleşip yapışmadı. yağ alma işini tuttum ben

foto eklemeye caliscam bugün bakarsiniz arkadaslar,bence bacaklariniz cok güzel olmus gerek yok aciya derim ama siz bilirsiniz,dizici tahminimden daha cok degistiriyormus görüntüyü.
insanda yag hücrelerinin sayisi belli oldugu icin alinan yaglarin yerine yenisi gelmez ama kalanlar hacimce büyüyebilir.onlar da sayica az oldugu icin eskisi kadar büyüme yapmayacaktir kilo alinca..yani cok cok kilo alinca anca etkilenecektir dizicleri..eski hallerine dönmeleri bence imkansiz.bu islemle dengesiz dagilimi ortadan kaldiriyosun,dizicleri de öyle bi bölge ki,kilo vermeyle falan incelmiyor..agresif yaglar..ama alt tarafi kalin olan insanlarda göze batmiyor dizicleri..Türkiyede hep dikkkat etdim Türk kadininin genelde diz icleri var..basen gibi

Benim alındı zaten diz içlerinden. Yoksa böyle olur muydu
Senin de tekrar gözün aydın elcercim :)

yeni nikin patlamasın değilde Mutlu Son olsun bence.umarım en kısa sürede ulaşırsın hayaline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…