Pardon memnun olmayan arkadaş Erimesin7 imiş...Günlerdir sayfa sayfa okuduktan sonra yeni üye oldum.Bazılarınızın yazılarıyla umutlanıp bazılarınızın yazılarıyla da umutlarımyerlebir oldu..Leyla60 siz kime ameliyat oldunuz..Memnun olmamanıza üzüldüm..
Arkadaşlar kök hücre+yağ enjeksiyonu ile dolgu yaptıran var mı? Sonuçlarını çok merak ediyorum..Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Saddy o şekilde oldu sanırım. Nazar değmesin bacakları mükemmel oldu :)
Kök hücre ne demek anlayamadım daha mı kalıcı vede dolayısıyla pahalı bir yöntem bu
Kök
arkadaşım 300cc hiçte az değil aslında.yanlış bir şey yazmak istemiyorum ama ;acaba dr un bu konuda çok tecrübelimi değildi.aklıma ilk seçenek geliyor.
arkadaşım bir albüm denemen olmuş ama foto koyamamışsın.şimdi daha çok merak ettim ,bir daha dene lütfen.
Arkadaşlar birsey soracağım. Ben bu yaz tatil falan derken çok kilo aldım aceba diz içinden yağ alınan yerler yine eskisi gibimi olur bunu hiç doktoruna soran oldumu ben şimdi kendi doktorumu arasam bile görüşemem sizin bilginiz varsa yazın lütfen. Zaten doktor benim diz içlerinden fazla almamisti şimdide korkmaya başladım.
Bu arada yenidecim senin ve birkaç arkadaşın ameliyat olduğunuzdan beri diz içleriniz muhteşem görünüyor düm düz.
Dizler bende de takıntı oldu. Sanırım eskisi gibi olmayacak. Sormuştum. Ben de kilo aldım. Yağ alınan yerlere de gitti birazı ama pantolon bedenim değişmedi. Yani basen pek değişmedi. İç bacaklar birleşip yapışmadı. yağ alma işini tuttum ben
foto eklemeye caliscam bugün bakarsiniz arkadaslar,bence bacaklariniz cok güzel olmus gerek yok aciya derim ama siz bilirsiniz,dizici tahminimden daha cok degistiriyormus görüntüyü.
insanda yag hücrelerinin sayisi belli oldugu icin alinan yaglarin yerine yenisi gelmez ama kalanlar hacimce büyüyebilir.onlar da sayica az oldugu icin eskisi kadar büyüme yapmayacaktir kilo alinca..yani cok cok kilo alinca anca etkilenecektir dizicleri..eski hallerine dönmeleri bence imkansiz.bu islemle dengesiz dagilimi ortadan kaldiriyosun,dizicleri de öyle bi bölge ki,kilo vermeyle falan incelmiyor..agresif yaglar..ama alt tarafi kalin olan insanlarda göze batmiyor dizicleri..Türkiyede hep dikkkat etdim Türk kadininin genelde diz icleri var..basen gibi
Sorma çok utanıyorum hem de başarısız iki albüm denemesi ,silemiyorum da şimdi. Teknoloji özürlüsüyüm kimseye de soramadım
Yağ transferi öncesi, sonrası resimleri doktorda vardır ama iki çocukla hangi zaman aralığında alıcam zaten şu haliyle aynı diye düşünüyorum.
Eğer silikon yaptırırsam, ben bile kendime çok şaşırıcam. İnşallah önce ve sonrasını eklerim. Adımı da artık erimesin değil patlamasın koyucam. sıfırdan başlamış gibi çok eski sayfalardan silikon yaptıranların deneyimlerini okuyorum artık 2 yılda böyle geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?