Basenimin kuculmesi bacak goruntumu de olumlu etkiledi sanirim.en kisa zamanda fotolar eklicem:) bisuru sortlar aldim.tayt bile guzel duruyo.insan kendine daha cok guveniyo.disarda guzel bacakli bi kiz gorsem benimki de oyle ki diyorum:) esim de anlamadi:) cok yuzdum spor yaptim dedim.ufak iz icin de varis ameliyatini soyledim.bronzlasinca kilcal danarlarda eskisi kadar goze batmiyor:)
Arkadaşlar birsey soracağım. Ben bu yaz tatil falan derken çok kilo aldım aceba diz içinden yağ alınan yerler yine eskisi gibimi olur bunu hiç doktoruna soran oldumu ben şimdi kendi doktorumu arasam bile görüşemem sizin bilginiz varsa yazın lütfen. Zaten doktor benim diz içlerinden fazla almamisti şimdide korkmaya başladım.
Bu arada yenidecim senin ve birkaç arkadaşın ameliyat olduğunuzdan beri diz içleriniz muhteşem görünüyor düm düz.
Arkadaşım mutlu olmana çok sevindim. Nihayet sende bu dertten kurtuldun darısı memko, vanillasky ve isteyen herkese olsun.
birrrsürü foto ekledim,bakarken yorulcaniz:)ekledigim fotolara kendim de inanamadim..napiyorum ben dedim bi ara....yakinda silerim belki cabuk bakin:)yorumlarinizi bekliyorum:)
arkadaşım nerelerdesin,nasılsın.bu aralar yoğunsun sanırım pek girmiyorsun.ben ameliyat olmadım ama bence ;diz içi kolay kolay eskisi gibi olmaz.hiç korkma.
senin adına çok sevindim gerçekten çok güzel görünüyor bacakların:)
Buralardayım arkadaşım aslında sıklıkla foruma girip okuyorum ama bişey yazamıyorum. Benim oğlan bu hafta anaokuluna başladı ve çok zorlandı onunla uğraşmaktan resmen kendimden geçtim. İnşallah bundan sonra daha sık burada olurum.
Memkocum 63 kiloydum zayiflayim falan derken 65 olmuşum nasıl oldu hiç anlamadım
Bu yuzdende çok korkuyorum diz iclerim eskisi gibi olur diye. Amaannn yaptırdım ettim hâlâ şu korkulardan kurtulamadım. Huzur istiyorum artık huzuurr.
Bu arada pazar akşamı düğün var kısa elbise giyeyim diyorum bakalım nasıl olacak. Benim dikiş izleri 4 ay olmasına rağmen öylece duruyor hiçbir değişiklik yok. Yağlarda pek erimedi anlayacağınız fazla bir değişiklik yok. Aslında param olsa ve çok acı cekmeyecegimi bilsem diz içlerine liposuction yaptırmayı çok isterdim hâlâ çok yaglılar. Ama yaptırmam imkansız gibi sırada başka yerim için masraflı ameliyat var ve buda bana tanınmış son estetik operasyon şansı olacak. Offf bende durdum durdum ne çok uzattım.
gece kramp girdi bacaklarima,nazar mi degirdim ne?ben hala alisamadim onlarin bu düz haline,gözüm alismis,aynada dizin icindeki cikintiyi ariyor,sanki baska acidan baktim da göremiyorum gibi bir his oluyor,tekrar bakiyorum; düz,suan bunlar benim mi diyorum,inanamiyorum..ayni hisleri yasamaniz dileklerimle:)
Buralardayım arkadaşım aslında sıklıkla foruma girip okuyorum ama bişey yazamıyorum. Benim oğlan bu hafta anaokuluna başladı ve çok zorlandı onunla uğraşmaktan resmen kendimden geçtim. İnşallah bundan sonra daha sık burada olurum.
Memkocum 63 kiloydum zayiflayim falan derken 65 olmuşum nasıl oldu hiç anlamadım
Bu yuzdende çok korkuyorum diz iclerim eskisi gibi olur diye. Amaannn yaptırdım ettim hâlâ şu korkulardan kurtulamadım. Huzur istiyorum artık huzuurr.
Bu arada pazar akşamı düğün var kısa elbise giyeyim diyorum bakalım nasıl olacak. Benim dikiş izleri 4 ay olmasına rağmen öylece duruyor hiçbir değişiklik yok. Yağlarda pek erimedi anlayacağınız fazla bir değişiklik yok. Aslında param olsa ve çok acı cekmeyecegimi bilsem diz içlerine liposuction yaptırmayı çok isterdim hâlâ çok yaglılar. Ama yaptırmam imkansız gibi sırada başka yerim için masraflı ameliyat var ve buda bana tanınmış son estetik operasyon şansı olacak. Offf bende durdum durdum ne çok uzattım.
Oğluna başarılar diliyorum canım. Benimki de bire başladı. Ödevler başlar yakinda.
Acaba öteki operasyon ne ki, merak işte
Neyse özeldir belki
Diğer ameliyat için silikon dersem sen anlarsın değilmi
he he heben anladım ne olduğunu
bana da bakın biraz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?