acaba silikonlu fotograflarını ve önceki hallerini kısa bi süreligine koyabilir misin ?
gerçekten de silikon yaptıran kişiler fotograflarını silip gidiyorlar
bu da aklıma kalıcı çözüm ve dertleri kalmamş kişileri getiriyor
Yenide, siyah etek ve ceketli kombinindeki etek boyun süper olmuş. Her günün etek günün olsun.
arkadaşım,bacakların son yüklediğin fotoyla aynı hiç değişmemiş.eteğinide çok beğendim,bacaklarınıda
Evet alındı, sol bacakta oturunca büyük bir çukur oluşuyor, yaşlı ninelerin ki gibi. Sağ bacakta daha az çukur var göze batmıyor.resimler eski flash bellekteydi ama bellek bozuldu bilgisayarda açamıyorum eski ve yeni hali aynı olduğu için önemsemedim.
Ama bir gün silikon yaptırırsam mutlaka paylaşıcam. Estetik bir hastalık
Yükünü hafiflettiysem ne mutlu bana.Ozlmslr, elcer ve saddy bizi terk mi etti. Yalnız kalacağız memko. İkicanımvar da görünmez oldu. Arada yenide de ziyaretimize gelmese ne yapardık. ekleme yapayım samiminin de hakkını yememeliyim. O da geliyor sık sık ziyaretimize. :))
olur mu hiç öyle şey terkedermiyim yıllardır buradayım bu forumu bırakmak pek kolay değil:) ben nerdeyse hergün burdayım tüm yazdıklarınızı okuyorum.hatta resim koyan arkadaşlara yorum bile yapıyorum:) sizlerin ameliyat olmanızı da bekliyorum ki yorum yapalım güzel güzel:)
bnm 3 haftayı geçti ameliyat olalı.yavaş yavaş şişlikler iniyor tabi ilk zamanlardaki gibi şiş değil.çok eriyeceklermi diye beklemedeyim şuan.bi 3 ay sonra şekli ne olacak merak ediyorum.şuan baktığımda dış çıkıntılar gözüme batıyo halamorluklar daha geçmedi.etek fln giyemem ben ya cesaretim yok hiç kendimi hep 2. ameliyata şartladım ben ille de onu bekliyorum.
3 ay sonraki hallerinin fotosunu çekip koymak istiyorum buraya.bakalım ne halde olacak bnm bacaklar siz bakıp yorumlarsınız artık arkadaşlar.
memko, sağ ol arkadaşım, sormuştun ya, bir kerede oluyor mu diye, işte bu kadar oluyor,
beğenen, yeten için iyi. benim zaten göbeğim karnım var, göğüslerim büyük. bacaklarım ince kalsın bari
arkadaşım sen bu ameliyatı kime oldun? o dizinde oluşan çukur doktor hatasımı yoksa ameliyat olan herkestemi oluyor ameliyat olan arkadaşlar sizler böyle bir sorun yaşadınızmı? ve en önemlisi bu dolgular mutlaka eriyormu eğer öyleyse neden insanlar bu kadar acıyı çekiyor ve bu miktarlarda parayı doktorlara veriyor yani bu dolgular bizim bacaklarımızı değil doktorların cebinimi dolduruyor ki umarım öyle değildir çünkü; silikona hiç sıcak bakmıyorum tek çarem yağ enjeksiyonu suni dolguda düşünmüyorum.
Doktorum bayandı ( M. Ç ). İsim yazmıyoruz biliyorsunuz. Çukuru sorduğumda o bölgeden daha fazla yağ almışızdır dedi. Benim yağlar şişlik inince zaten yok oldu. Toplam 300 cc eklenmişti az geldi. Bir umut çaresizlikten imkanları zorlayarak vasatta olsa bir bacak elde etmeye çalışıyoruz. İnanın silikondan da çok korkuyorum ameliyat videosu kabus dolma doldurur gibi silikonu yerleştiriyorlar.
Doktorum bayandı ( M. Ç ). İsim yazmıyoruz biliyorsunuz. Çukuru sorduğumda o bölgeden daha fazla yağ almışızdır dedi. Benim yağlar şişlik inince zaten yok oldu. Toplam 300 cc eklenmişti az geldi. Bir umut çaresizlikten imkanları zorlayarak vasatta olsa bir bacak elde etmeye çalışıyoruz. İnanın silikondan da çok korkuyorum ameliyat videosu kabus dolma doldurur gibi silikonu yerleştiriyorlar.
arkadaşım 300cc hiçte az değil aslında.yanlış bir şey yazmak istemiyorum ama ;acaba dr un bu konuda çok tecrübelimi değildi.aklıma ilk seçenek geliyor.
Ben de cc filan soramadım hiç. Korktum sanırım az söyler diye.anlayacak mıydım sanki? Çok koydunuz mu? dedim, çok koydum çok dedi. :)
yaaaaaaaa yine kimseler yok.nerdesiniz arkadaşlar ya,çıkın artık tatil modundan.eskisi gibi şenlensin buralar
evet ya! hele ki son 3 gündür hiç ses soluk yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?