ben kaçıyorum arkadaşım.iyi geceler.
çok çokk uzun bir aradan sonra hepinize merhaba arkadaşlar :) 1 yıl olmuştur sanırım girip yazmayalı.bir sürü yeni arkdaş gelmiş.yaşadığım süreci bilen arkadaşlara ve yeni gelenlere,kendi durumumdan haberdar etmek için girdim,bildiğiniz gibi 2 yıl önce parantez olan bacaklarıma silikon taktırmıştım.şimdi silikon ve yağ enj.na alternatif yöntemler çıktı mı bimiyorum ama dr.um bana silikon önerdi,anca düzelir diye :)) iyi ki de onu dinlemişim.silikon taktırıp memnun olmayan arkadaşlarda oldu,ama ben memnun kalanlardanım,2 yıl geçti,Allaha şükürler olsun hiçbir sorun yaşamadım,inşallah da yaşamam.hala hayatta kendi adıma vermiş olduğum en iyi karar diye düşünüyorum.yaptırmak isteyenler için dilerm inşallah sizlerde çok memnun kalısınız,Allah gönlünüze göre versin.çok şükür mutluyum,darısı tüm isteyenlere olsun.
Arkadaşlar benim 21 aylık kızımın bacaklarinda parentezlik var. Geçen yıl internetten arastirmistim bütün çocuklar parantez bacaklarla dogar 2 yaşına kadar düzelir yazıyordu. Ama benim kızımın bacakları düzelmedi doktora götürmekte geçmi kaldım acaba?? Offf kendime çok kızıyorum bu kadar zaman bu sorunu bizzat yaşamış biri olarak neden kızım için hiç bişey yapmadım. Kız çocuğu olan arkadaşlar bana bir akıl verin ne olur sizin kızlarinizdada bu yaşlarda bu tür sorunlar oldumu??
Arkadaşlar benim 21 aylık kızımın bacaklarinda parentezlik var. Geçen yıl internetten arastirmistim bütün çocuklar parantez bacaklarla dogar 2 yaşına kadar düzelir yazıyordu. Ama benim kızımın bacakları düzelmedi doktora götürmekte geçmi kaldım acaba?? Offf kendime çok kızıyorum bu kadar zaman bu sorunu bizzat yaşamış biri olarak neden kızım için hiç bişey yapmadım. Kız çocuğu olan arkadaşlar bana bir akıl verin ne olur sizin kızlarinizdada bu yaşlarda bu tür sorunlar oldumu??
Üzülme İkicanım var..Şu an kızının durumu normal ancak bol güneş aldır bacaklarına.. Yazın hep şort giydir..Beslenmesi ve gelişimiyle ilgili en azından yılda bir çocuk doktoruna danış..Yine de eğiklik filan hissedersen ortopedi doktoruna götür 5 yaşlarında filan..Doktorun vereceği ortopedik ayakkabı ile çocuğunun bacakları sütun gibi olur hiç merak etme..
Merhaba ikicanımvar, kızının yaşı daha küçük düzeltilemeyecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Kızkardeşimin kızındada aynı durum sözkonusu oldu. Ortopedi doktorunun isteği üzerine özel tabanlıklı bir ayakkabı yaptırdılar. Çocugun onu giymesine bile gerek kalmadı. O yaz hergün şortla güneşte dolaştı şimdiyse sütun gibi bacakları var.
merak etdim o görselleri,acaba hangilerine bakiyorsunuz da hemen vazgeciyosunuz?biz o kadar dehsetli ögrenmedik o ameliyati
Türkiyede daha mi farkli yapiliyor acaba?hic de bilmiyorum ki Türkiyeyi..aslindan deriye yandan minicik bir kesi yapiliyor,sonrada kemikten minik bir ücgen kesiliyor,o disa dogru kavisin oldugu yerden.boylu boyunca bir ücgen degil,yarisina bile varmiyor,kücük.sonra kemik kayniyor,kirik iyilesir gibi,tamamdir..ama cok iyi anliyorum tabi kemige dokundurtmak istemeyisinizi..su videolara ben de bakicam..
Arkadaşlar teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur. Benim bacaklarım okadar problemliydiki evlenmeden önce bile çocuklarımin bacaklari ya benimkilere benzerse diye korkuyordum. Bu bacak sorunu yüzünden ben çok çektim evliligimi bile yasayamadim sonrasındada ameliyat olmama ragmen halada düzelmis değil. Umarım çocuklarım bunları yasamaz. (Amin)
Bacak sorununu en iyi anlayanlardan biriyim. Bir senedir forumu baştan sona defalarca kez okudum. Hatta başucu kitabı gibi oldu. Herhangi bir yerden başlayıp tekrar tekrar okuyorum. Ameliyat olanlar umarım istedikleri bacaklara kavuşurlar. İkicanımvar, sanıyorum sen f.b. ye olmuştun. Ameliyat sonrası fotoğraflarını görmedim ama sonuçtan memnun değil misin?
Üzülme İkicanım var..Şu an kızının durumu normal ancak bol güneş aldır bacaklarına.. Yazın hep şort giydir..Beslenmesi ve gelişimiyle ilgili en azından yılda bir çocuk doktoruna danış..Yine de eğiklik filan hissedersen ortopedi doktoruna götür 5 yaşlarında filan..Doktorun vereceği ortopedik ayakkabı ile çocuğunun bacakları sütun gibi olur hiç merak etme..
Seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen fotoğraflarımi görebilirsin.
Seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen fotoğraflarımi görebilirsin.
çok çokk uzun bir aradan sonra hepinize merhaba arkadaşlar :) 1 yıl olmuştur sanırım girip yazmayalı.bir sürü yeni arkdaş gelmiş.yaşadığım süreci bilen arkadaşlara ve yeni gelenlere,kendi durumumdan haberdar etmek için girdim,bildiğiniz gibi 2 yıl önce parantez olan bacaklarıma silikon taktırmıştım.şimdi silikon ve yağ enj.na alternatif yöntemler çıktı mı bimiyorum ama dr.um bana silikon önerdi,anca düzelir diye :)) iyi ki de onu dinlemişim.silikon taktırıp memnun olmayan arkadaşlarda oldu,ama ben memnun kalanlardanım,2 yıl geçti,Allaha şükürler olsun hiçbir sorun yaşamadım,inşallah da yaşamam.hala hayatta kendi adıma vermiş olduğum en iyi karar diye düşünüyorum.yaptırmak isteyenler için dilerm inşallah sizlerde çok memnun kalısınız,Allah gönlünüze göre versin.çok şükür mutluyum,darısı tüm isteyenlere olsun.
Sanırım forumu kullanmaktan tam anlamıyorum. Fotoğrafları görebilmem için mesaj sayımın belli bir sayıyamı ulaşması gerekiyor? Neyse durumumu şöyle özetleyebilirim. Bende yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum. Eşime söyledim bunun için bıçak altına yatılır mı dedi. Bende bacağımı aldırmıcam ki sadece yağ ekleticem dedim. Bacaklarımın durumu vahim olsada ona estetik amaçlı bir ameliyat anlamsız geliyor. Aslında bana bile bazen öyle geliyor ama kendimi bunun başka bir çözümü olmadığı konusunda ikna etmeye çalışıyorum.
Hiçte anlamsız değil bence acaba bacaklarım düzgün olsYdı hayatımı nasıl yaşardım diye düşünmeden yapamıyorum yada kafaya neyi takar
dım yada
Güçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?