Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ameliyattan sonrada paylasırım durumumu sizlerle merak etme :)

Zamanımın büyük kısmı düz paça pantalon bile giysem paçalarımı düzeltmekle geçiyor arkadaşlarımla otelde falankalmakkabus gibi onlar sere serpe gezerkenben bacak saklamakla uğraşıyorum bitsin artık istiyorum rahat ediyim

Zamanımın

Bu ameliyatta yürüyememe ya da kemiğin kırılması riski var mı? çok düşük de olsa var mı ihtimal? benim bacaklarımda uygulanır mı?

empati yapmaya calisyiorum kac gündür,kendimi sorguluyorum,kemigim yamuk olsaydi bu ameliyati yaptirirmiydim diye..vanillasky her ameliyatin riski var ama senin icin bu ameliyatin risklerini arastiricam.ameliyat sonrasi iyilesme cabuk oluyor ki,hastalar 3 hafta da yürüyor..bence ayni sikintilari yag enjeksiyonu,yag aldirma,yada silikonda da yasiyoruz..kemige müdahele daha korkutucu geliyor ama sonuc daha mükemmel,kalici..bircok yöntem var gördügüm kadariyla..iyi bir cerrahi bulup iyi bir yöntemi secmeli..kemik parcasi özellikle kemigin genis oldugu yerden aliniyor,altdan ,kemigin inceldigi yerden degil.kemik kaynastikdan sonra niye kirilsin ki?kirilmaz bence.ama arastiricam

vanillasky bacaklarina tekrar baktim,sadece sag bacaga gerekiyor,sola gerek yok sanki,yada cok az bir miktar..acaba bu ameliyatin yapildigi belli bir yamukluk derecesi var mi..seninkiler ileri derecede degil o yüzden.ama yolladigim videoda kullanilan alet aciyi düzeltecek sekilde ayarlanip,fazla kemigi tam o miktarda kesiyor.böylece saga ve sola tam gerekli miktarda düzeltme yapilir.güzel olan tarafi ölcülerek yapildigi icin dümdüz bir netice cikacagindan eminsin.tek korkulan tabiki olasi komplikasyonlar..

benim bu ameliyati olmak isteyen bir tanidigim var,tip ögrencisi ve erkek..nasil olsa bekliyoruz..onun tecrübelerini sorup ögrenelim bakalim..

ilk videoyu dikkatlice iki kere izledim. Ama sanki bana uygun değil. kemiği kırıp düzeltse bu sefer de x bacak olur gibi geliyor. Örnek kemiğe baktım kendi bacağıma baktım ama bir türlü arada bağ kuramadım. :)) Alttaki kadın videosunun da keşke eski hali de olsaydı.

benim bu ameliyati olmak isteyen bir tanidigim var,tip ögrencisi ve erkek..nasil olsa bekliyoruz..onun tecrübelerini sorup ögrenelim bakalim..

tamam o zaman dört gözle o çocuğun sonucunu bekleyeceğim. Ben şimdi olamam ne de olsa. onun sorunu da parantez bacak mı?

Son düzenleme:

ikicanimvar kizin senin gibi ilgili bir annesi oldugu icin cok sansli:)kizinin kemik yapisi yasi itibariyle henüz oturmus degil,merak etme.ama tedbiri de elden birakmamak lazim tabiki.günes ve sport da sart.
neyden kaynaklandigini tespit icin bir uzmana gösterebilirsin tabiki..probleme yönelik cözüm üretilmis olur böylece.

evet saddy 28 son kontrol 30 eylülde ameliyat günü inşallah.. heyecan dorukta nasıl olacaklar diye düşünüp duruyorum daha ameliyat bile olmadan elbise etek denemeye başladım çok heyecanlıyım çok :)

iyii şanslar sana nasiass,inş çok güzel bacaklarla geri dönersin.darısı bizim de başımıza:)

saddy olumlu seyler yazmıssın,cok sevındık.senın amelıyatın ne kadar tutmuştu

benim böyle bir ameliyat için ne sabrım,ne vaktim nede isteğim var(biraz ürkütücü gibi)ama ;bende bekliyicem sonuçları

Bacaklarım bir gün çat diye kırılacak gibi geliyor. Yan duruyor sonuçta.Yarım ay şeklinde. Ağırlık kemiğin başlangıç ve bitiş noktasında. Ortadan çatlayabilir ağır bir yük kaldırırsam. 3 haftada ayaklanıyormuşsun işte ne güzel. Ama yine de korkutucu tabi ki. Düşündükçe korkusu artıyor insanın ama kemiğin tamamen düzelmesi de çok güzel geliyor kulağa. Bu ameliyatı olmuş örnekler olsa çevremde hiç düşünmezdim bile.

Yok yavv çarpık marpık ama okadarda çürük değildir bacaklarmız.Arkadaşım sen bekarsın,zaman sorunun yok,düşünebilirsin elbet.hepsini denedik br o kaldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…