Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yok yavv çarpık marpık ama okadarda çürük değildir bacaklarmız.Arkadaşım sen bekarsın,zaman sorunun yok,düşünebilirsin elbet.hepsini denedik br o kaldı zaten.

Ben hiç güvenmiyorum bacaklarıma her yerim çürük orası mı sağlam olacak. Haklısın bu ameliyat biraz bekar işi. belki ben yaptırırım da arkamdan gelenler olur. Bakalım kısmet.. ama öncelik elcerin tanıdığı tıp öğrencisinde. onun sırasını kapmam.

biz ameliyat olana kadar neler çıkıcak bakalım,meraktayım.

ameliyatına az kaldı,heyecan ,korku varmı?:18:

Heyecan çok fazla nasıl olur acaba diye..neden bilmiyorum ama hiç korkmuyorum. Şu an tek endişem acaba aşırı kalın mı olur bir de burda kalın oldugu için silikonları cıkarttıranları okudum o yüzden

o kadar samimi bir insansın ki herkese çok güzel yanıtlar veriyorsun eminim günlük hayatında arkadaşların tarafından çok sevilen birisindir. umarım Allah herşeyi gönlüne göre verir.

o kadar samimi bir insansın ki herkese çok güzel yanıtlar veriyorsun eminim günlük hayatında arkadaşların tarafından çok sevilen birisindir. umarım Allah herşeyi gönlüne göre verir.

Günlük hayatta bilmiyorum ama,sanal alemde öyledir arkadaşım.vayy be kişiliğimiz hakkında yorum yapıcak kadar tanıdık neredeyse birbirimizi.artık kimin ne yazıp ne yazmıyıcağını tahmin etmek hiçde zor değil.Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın,özelliklede iyi ve merhametli doktorlarla(onuda araya sıkıştırıveriyim dedim)

Heyecan çok fazla nasıl olur acaba diye..neden bilmiyorum ama hiç korkmuyorum. Şu an tek endişem acaba aşırı kalın mı olur bir de burda kalın oldugu için silikonları cıkarttıranları okudum o yüzden

inşallah istediğin gibi olur arkadaşım.slikon taktıranların hiçbiri forumda kalmadığı için akibetleri nedir bilmiyoruz.inşallah sen kalıcı olursunda bizde senin tecrübelerinden faydalanırız.

Çok teşekkür ederim. Utandım. Hepimiz iyi insanlarız. Ben bu konuya kibrinden geçilmeyen, içi fesat birinin gelip aman bacaklarım çarpık ne yapacağım diye yazacağını zannetmiyorum. öyle biri kendine bile kabullendiremez kusuru olduğunu. burda hiçbirimizde böyle huylar yok. en azından ben bu konu altında kötü birine rastlamadım henüz. Her şey hepimizin gönlüne göre olsun.

hepimiz öyleyiz.
amin amin iyi, merhametli, ilgili, ucuz ve başarılı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.

inşallah istediğin gibi olur arkadaşım.slikon taktıranların hiçbiri forumda kalmadığı için akibetleri nedir bilmiyoruz.inşallah sen kalıcı olursunda bizde senin tecrübelerinden faydalanırız.

Mesela bbuglem ve eggly var idi. Aynı anda silikon yaptırdım diye geldiler. Aynı anda kayboldular. Ben o kadar iyi biri değilim galiba. Şüphedeyim :44:

Mesela bbuglem ve eggly var idi. Aynı anda silikon yaptırdım diye geldiler. Aynı anda kayboldular. Ben o kadar iyi biri değilim galiba. Şüphedeyim :44:

Olurmu hiççç arkadaşım,bize en çok yardımcı olan,gözümüzün her gün aradığı,topiğimizin gülüsün sen.sensiz asla olmaz.sakın bizi bırakma olurmu.en azından benle vanillasky mutlu sona erene kadar.

Ayyy arkadaşım
Sizi görücem ben o taytlarla eteklerle, işte o kadar!

Son düzenleme:
hiçç söyleme arkadaşım.hele kış geldimi benim bacak kompleksi tavan yapıyor.dar paça ,bot ikilemine deli oluyorumufffff

botla çarpıklık iyice artıyor. hele şu kısa kar botları yok mu hani sarı. bütün kızların içine pantolonunu sıkıştırdığı botlar. ben onlardan giyiyorum o da bacağı iyice çarpık gösteriyor üstünde pantolon olunca. klasik botlar desen pantolonun içine soktun mu erkek ayakkabısı gibi oluyor. buranın karında öyle ayakkabıyla yürümek mümkün değil zaten. amaan insanlar da kış uykusuna yatsa ne olurdu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…