Bacak dolgusu yaptıran var mı?

teşekkürler :)
inşallah arkadaşım bekliyorum ben de çıkıntının biraz da olsa artmasını :) emboli çorabı çıktıktan sonra değişeceğini umuyorum. 1 haftası kaldı ondan kurtulmanın :)

nasias diz arkasındaki izini çok merak ediyorum.ayıp olmazsa bir tanecik fotosunu istiyorum

nasias diz arkasındaki izini çok merak ediyorum.ayıp olmazsa bir tanecik fotosunu istiyorum

ne demek memkocum :) yarın hemen çeker koyarım.. baya iyileşti.. zaten dizin kıvrım izinin devamında oldugundan dikkat çekmeyecektir zamanla.. zaten belli olsa da bacaklar istediğim gibi olduktan sonra umrumda olmaz

ne demek memkocum :) yarın hemen çeker koyarım.. baya iyileşti.. zaten dizin kıvrım izinin devamında oldugundan dikkat çekmeyecektir zamanla.. zaten belli olsa da bacaklar istediğim gibi olduktan sonra umrumda olmaz

anlayışın için tşk ederim arkadaşımbencede umurunda olmasın.

Yoook ben de tutamadım da yedim. Pişmanim. Alıyorum verdigim iki kiloyu geri. Y ine aç uyumalara başlayacağım sanırım

arkadaşım maşallah bu forumdakilerin hepsi zayıff,ben hariç.çokkkk zayıfsın ,hiç kasma kendini boşuna,koyverr gitsin.ne kadar yiyicenki zaten midende küçücüktür senin.

afiyet olsun :) canım istedi bak çok severim..

Ayyy özür dilerim. Biz bir ara memkoyla rejimdeydik de onun için yazdım. Bazen yeni uyeler kızıyorlar kafa karışıyor diye. Ama arkadaşlık olunca konu genişliyor.
Neyse size iyi geceler. Daha fazla dağıtmayayım.
Naissass cok özendim sana. Içine sine sine giy eteklerini. Çok güzel oldun. Ama ben cesaret edemedim işte...

yeni arkadaşlardan anlayış bekliyoruz o zaman.o kadarcık hatırımız olsun.bazen sevincimizi,bazen üzüntümüzü paylaşıyoruz.iyi geceler arkadaşım,dualarının kabul olduğu bir sabaha uyanman dileğiyle

arkadaşım maşallah bu forumdakilerin hepsi zayıff,ben hariç.çokkkk zayıfsın ,hiç kasma kendini boşuna,koyverr gitsin.ne kadar yiyicenki zaten midende küçücüktür senin.

Seni de gördük arkadaşım. İyiydin elbisenin içinde. Ben koyverince hep göbeği koyveriyorum. İyi yerim bu arada :))
Pzt burnumu da göstericem doktora. Ama moralimi bozacak biliyorum.

ben bu aralar iyice saldım arkadaşım,rejim hihaye oldu.maşallah 10 kişiye yeticek yağ depoladım.pazertesi başlıyım bari

Seni de gördük arkadaşım. İyiydin elbisenin içinde. Ben koyverince hep göbeği koyveriyorum. İyi yerim bu arada :))
Pzt burnumu da göstericem doktora. Ama moralimi bozacak biliyorum.

aaa evet yazın burnumu göstericem diye yazmıştın,hangi dr a olduğunu hatırlıyamadım ama.kendi yapmadığı için olumsuz konuşabilir tabi

yok ya ne özrü
ben de ameliyata cesaret ettim işe etek giyip gitmeye cesaret edemiyorum bir türlü.. önce avm lere falan mı gitsem alıştıra alıştıra

yok ya ne özrü
ben de ameliyata cesaret ettim işe etek giyip gitmeye cesaret edemiyorum bir türlü.. önce avm lere falan mı gitsem alıştıra alıştıra

kesinlikle önce işyerin dışındaki yerlerde giyin,gözün alışmaya başlayıncada ,değil işyeri heryerde giyin

özellikle diz hizası elbiseler o kadar girdiki hayatımıza,artık bayanlar birbirine kahve içmeye giderken bile giyiniyor.her gün aynadan bacaklarıma bakıp kendimi elbiseyle hayal ediyorum yada bir dahaki ,tatilde yada bayramda çok güzel elbiselerle olucam diyorum.ben hayalini kurarken ,sen hayalini yaşıyorsun;o yüzdendirki giyin arkadaşım .süperrrrr bacaklar olmasada etek ve elbise için normal bacaklar yeterli.o da sende var.ayrıca slikon ameliyatı olup ertesi gün burayı bırakanlardan olmadığın için ayrıca tşk edyorum sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…