teşekkürler :)
inşallah arkadaşım bekliyorum ben de çıkıntının biraz da olsa artmasını :) emboli çorabı çıktıktan sonra değişeceğini umuyorum. 1 haftası kaldı ondan kurtulmanın :)
evet size arkadaslik istegi gonderdim kabul ettinizmi acaba
nasias diz arkasındaki izini çok merak ediyorum.ayıp olmazsa bir tanecik fotosunu istiyorum
nasias diz arkasındaki izini çok merak ediyorum.ayıp olmazsa bir tanecik fotosunu istiyorum
Memko. Naissass. Merhaba Naber?
Gece gece ekler pasta yiyorum memko.:26:
ne demek memkocum :) yarın hemen çeker koyarım.. baya iyileşti.. zaten dizin kıvrım izinin devamında oldugundan dikkat çekmeyecektir zamanla.. zaten belli olsa da bacaklar istediğim gibi olduktan sonra umrumda olmaz
ohhhhhhhhhhh afiyet şeker olsun arkadaşım.tabi bende senin gibi zayıf olsam bende yerim((
Memko. Naissass. Merhaba Naber?
Gece gece ekler pasta yiyorum memko.:26:
Yoook ben de tutamadım da yedim. Pişmanim. Alıyorum verdigim iki kiloyu geri. Y ine aç uyumalara başlayacağım sanırım
afiyet olsun :) canım istedi bak çok severim..
Ayyy özür dilerim. Biz bir ara memkoyla rejimdeydik de onun için yazdım. Bazen yeni uyeler kızıyorlar kafa karışıyor diye. Ama arkadaşlık olunca konu genişliyor.
Neyse size iyi geceler. Daha fazla dağıtmayayım.
Naissass cok özendim sana. Içine sine sine giy eteklerini. Çok güzel oldun. Ama ben cesaret edemedim işte...
arkadaşım maşallah bu forumdakilerin hepsi zayıff,ben hariç.çokkkk zayıfsın ,hiç kasma kendini boşuna,koyverr gitsin.ne kadar yiyicenki zaten midende küçücüktür senin.
Seni de gördük arkadaşım. İyiydin elbisenin içinde. Ben koyverince hep göbeği koyveriyorum. İyi yerim bu arada :))
Pzt burnumu da göstericem doktora. Ama moralimi bozacak biliyorum.
aaa evet yazın burnumu göstericem diye yazmıştın,hangi dr a olduğunu hatırlıyamadım ama.kendi yapmadığı için olumsuz konuşabilir tabi
Ameliyati yapana gittim yazın.gösterdim. Yapalım dedi. Ama onu istemiyorum
Ayyy özür dilerim. Biz bir ara memkoyla rejimdeydik de onun için yazdım. Bazen yeni uyeler kızıyorlar kafa karışıyor diye. Ama arkadaşlık olunca konu genişliyor.
Neyse size iyi geceler. Daha fazla dağıtmayayım.
Naissass cok özendim sana. Içine sine sine giy eteklerini. Çok güzel oldun. Ama ben cesaret edemedim işte...
yok ya ne özrü
ben de ameliyata cesaret ettim işe etek giyip gitmeye cesaret edemiyorum bir türlü.. önce avm lere falan mı gitsem alıştıra alıştıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?