kesinlikle önce işyerin dışındaki yerlerde giyin,gözün alışmaya başlayıncada ,değil işyeri heryerde giyin
ciddi bir sıkıntı yoksa bir kez daha düşün derim.Çok fazla kurcalayınca ,extradan sorun çıkmasından korkarım her zaman.
Leyla60 arkadasim senin resimlerini gordum senin bacaklarinin bu hali de guzel geldi bana sen ameliyat olmusmuydun yoksa karistirdim mi ki��
Ameliyat olmadım ama olsam nasıl olurdu diye prova yaptım bacaklarımı kendim pedle doldurdum sadece birisi gerçek şekli bu arada senin fotoğraflarını göremedim ben
günlük hayatta insanlar sorunu fark etmiyor. fotoğrafta belli oluyor eğrilik. bir de nefes alışım rahat değil. zaten yeniden ameliyat olursam bu sebepten olabilirim. eşim hamile kalmamı istiyor. ben şubatta ameliyat olmak istiyorum. mümkün değil o destek olmazsa ödeyemem. bacak kredisi iki yıllıktı zaten. of. kaldım böyle sanırım.
rica ederim canım ne demek:) evet çok şükür memnunum darısı isteyenlerin başınadış yanların alınması olayına cok sevındım.teşekkurler samimi.sen de memnunsun sanırım bacaklarından.
evet canım benim ameliyat öncesi ve sonrası kalın lık aynı:)Bende bu konuda doktorun teknigine kalmis diyorum samiminin teknigiyle yapilirsa istedigin gibi olur. Samimi ameliyat oncesi ve sonrasi kalinliklar ayni demisti yanilmiyorsam
canım ilk hafta şişlik olduğu için bacaklar birbirine değiyor sonra şişlik inince ayrılıyor:) çorap çıkınca da silikonlar rahatlayıp oturuyor:)) baya acıklayıcı oldu:) ama merak etme inanki çorapşar çıkınca daha güzel olcak..Ekledim sni bakarsın fotograflarıma.. İlk hafta çok memnundum. Bacakların birbirine degiyordu falan ana sonra değilneye başladı. Ortası açıldı ve diz altındaki içe kıvrım yeniden ortaya çıktı. Ben silikon oldufu için şeklinin hiç değilmeyeceğini düşünüyordum. Baya moralimde bozuldu açıkçası ama samimi kendi silikonunun zamanla güzelleştiğini söyledi şimdi onda oldugu gibi benim de güzelleşmesini bekliyorum. Eskisiyle kesinlikle kıyaslanamaz fotograflara bakınca anlarsın Zaten..
Ameliyattan sonra 1 hafta hep uzandım yanında seninle ilgilenecek birisi olmalı.. 2. Hafta yavas yavas ev içinde ayaklandım 16 gün sonra normal şekilde yürümeye başladım. 20. Gün işe döndüm ama uzun süre ayakta kaldıgım bir iş degil burada da masanın altına sehpa koydum ara ara ayaklarımı uzatıyorum. Onun dısında şu an yürürken falan hiç belli değil. Ama silikon olacaksa eşinden saklaman zor olmaz mı bacaklarının arkasındaki kesik belli oluyo çünkü.
özellikle diz hizası elbiseler o kadar girdiki hayatımıza,artık bayanlar birbirine kahve içmeye giderken bile giyiniyor.her gün aynadan bacaklarıma bakıp kendimi elbiseyle hayal ediyorum yada bir dahaki ,tatilde yada bayramda çok güzel elbiselerle olucam diyorum.ben hayalini kurarken ,sen hayalini yaşıyorsun;o yüzdendirki giyin arkadaşım .süperrrrr bacaklar olmasada etek ve elbise için normal bacaklar yeterli.o da sende var.ayrıca slikon ameliyatı olup ertesi gün burayı bırakanlardan olmadığın için ayrıca tşk edyorum sana.
Ne yapabilirim bana yardimci olurmusunuz
günlük hayatta insanlar sorunu fark etmiyor. fotoğrafta belli oluyor eğrilik. bir de nefes alışım rahat değil. zaten yeniden ameliyat olursam bu sebepten olabilirim. eşim hamile kalmamı istiyor. ben şubatta ameliyat olmak istiyorum. mümkün değil o destek olmazsa ödeyemem. bacak kredisi iki yıllıktı zaten. of. kaldım böyle sanırım.
Sadece 1 hafta kaldı çoraptan kurtulmama :) ondan sonra güzelleşecek inşallah benim de :)
merakla bekliyoruz resimlerini:)yani bekliyorum:)Ben sehir disindayim arkadasim iki gundur cepten giriyorum o yuzden yukleyemedim(arkadasim yarin gece donucem pazt aksam yukleyebilicem muhtemelen. Benimkilere de bakarsiniz
Elcer selam resimlerini gordum cok guzel olmuslar nazar degmesin arkadasim
ay bana da burnum büyük geliyor bugünlerde,sonra sacmalama diyorum kendi kendime..acaba estetik ameliyat arzusu böyle birsey mi,baslayinca gerisi geliyor mu diye korkuyorum..bacaklarimin durumundan haberdar olan bikac arkadasim artik memnunsun degil mi,mutlumusun diye ekstra sordular,artik vücudunla bi sorunun yok,kendinle daha barisik ol dediler..ben de evet dedim.haklisiniz..burnumu aklima takinca hani diyorum,bacak sorunuyla kendini begenmeme durumuna nokta koymustun..burnunun görüntüsünü bilemiyorum yenidecim ama gercekten sana mi öyle geliyor yoksa herkesin farketdigi bir durum var mi emin ol..burun ameliyatlari daha zordur..bir de begenmezesen neticeyi o zaman ne olacak?bacaklarimizi saklayabiliyoruz,burnumuzu saklayamadigimiz icin psikolojimizi bozma ihtimalimiz var.nefes alamiyorum demissin.tam olarak sorunun neymis bir gösterdin mi?burnunda et mi var acaba?alerjin de olabilir,burnunun ici sisiyor da olabilir,o zaman sadece etin alinmasi yetecekdir..burnun icindeki kemigin yamuklugu oluyor bir de,bende var mesela.bu tür insanlarda nefes problemi,sinüzit ve basagrisi cok olur.septum deviasyonu deniyor buna..ama ameliyati o kemigin düzeltilmesi teferruatli is..kolay degil ameliyat sonrasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?