Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar bu arada ben ek ile maillestim bikac foto gonderdim olur dedi yagim az oldugu icin azcik kilo almaya calisiyorum 15 gun onceden haber verin demis

ciddi bir sıkıntı yoksa bir kez daha düşün derim.Çok fazla kurcalayınca ,extradan sorun çıkmasından korkarım her zaman.

günlük hayatta insanlar sorunu fark etmiyor. fotoğrafta belli oluyor eğrilik. bir de nefes alışım rahat değil. zaten yeniden ameliyat olursam bu sebepten olabilirim. eşim hamile kalmamı istiyor. ben şubatta ameliyat olmak istiyorum. mümkün değil o destek olmazsa ödeyemem. bacak kredisi iki yıllıktı zaten. of. kaldım böyle sanırım.

Leyla60 arkadasim senin resimlerini gordum senin bacaklarinin bu hali de guzel geldi bana sen ameliyat olmusmuydun yoksa karistirdim mi ki��

Ameliyat olmadım ama olsam nasıl olurdu diye prova yaptım bacaklarımı kendim pedle doldurdum sadece birisi gerçek şekli bu arada senin fotoğraflarını göremedim ben

Son düzenleme:
Ameliyat olmadım ama olsam nasıl olurdu diye prova yaptım bacaklarımı kendim pedle doldurdum sadece birisi gerçek şekli bu arada senin fotoğraflarını göremedim ben

Ben sehir disindayim arkadasim iki gundur cepten giriyorum o yuzden yukleyemedim (arkadasim yarin gece donucem pazt aksam yukleyebilicem muhtemelen. Benimkilere de bakarsiniz

aaaa bebişmi gelicek ,ne güzelll.Ama tam zamanı iki kardeş arasındaki yaş açısındanda ,anne açısındanda.yalnızzzz hamile kalıp burayı bırakmak yok arkadaşım.sonra seni hamile topiklerinde görürsek arkandan taşınırız valla oralara

dış yanların alınması olayına cok sevındım.teşekkurler samimi.sen de memnunsun sanırım bacaklarından.
rica ederim canım ne demek:) evet çok şükür memnunum darısı isteyenlerin başına

Bende bu konuda doktorun teknigine kalmis diyorum samiminin teknigiyle yapilirsa istedigin gibi olur. Samimi ameliyat oncesi ve sonrasi kalinliklar ayni demisti yanilmiyorsam
evet canım benim ameliyat öncesi ve sonrası kalın lık aynı:)

canım ilk hafta şişlik olduğu için bacaklar birbirine değiyor sonra şişlik inince ayrılıyor:) çorap çıkınca da silikonlar rahatlayıp oturuyor:)) baya acıklayıcı oldu:) ama merak etme inanki çorapşar çıkınca daha güzel olcak..

canım arkadaşım kıyamam sana benim ameliyattan önceki hlimi tarif ettin:) çoook içten diliyor ve dua ediyorum ki inş.yılbaşından önce ameliyat olma şansını yakalarsın yeni yıla yeni bacakla girersin tabi aynı dileklerim diğer arkadaşlar için de gecerli

ay bana da burnum büyük geliyor bugünlerde,sonra sacmalama diyorum kendi kendime..acaba estetik ameliyat arzusu böyle birsey mi,baslayinca gerisi geliyor mu diye korkuyorum..bacaklarimin durumundan haberdar olan bikac arkadasim artik memnunsun degil mi,mutlumusun diye ekstra sordular,artik vücudunla bi sorunun yok,kendinle daha barisik ol dediler..ben de evet dedim.haklisiniz..burnumu aklima takinca hani diyorum,bacak sorunuyla kendini begenmeme durumuna nokta koymustun..burnunun görüntüsünü bilemiyorum yenidecim ama gercekten sana mi öyle geliyor yoksa herkesin farketdigi bir durum var mi emin ol..burun ameliyatlari daha zordur..bir de begenmezesen neticeyi o zaman ne olacak?bacaklarimizi saklayabiliyoruz,burnumuzu saklayamadigimiz icin psikolojimizi bozma ihtimalimiz var.nefes alamiyorum demissin.tam olarak sorunun neymis bir gösterdin mi?burnunda et mi var acaba?alerjin de olabilir,burnunun ici sisiyor da olabilir,o zaman sadece etin alinmasi yetecekdir..burnun icindeki kemigin yamuklugu oluyor bir de,bende var mesela.bu tür insanlarda nefes problemi,sinüzit ve basagrisi cok olur.septum deviasyonu deniyor buna..ama ameliyati o kemigin düzeltilmesi teferruatli is..kolay degil ameliyat sonrasi..

Sadece 1 hafta kaldı çoraptan kurtulmama :) ondan sonra güzelleşecek inşallah benim de :)

samimicim ben senin resmini hic görmedim,memnunsun,merak etdim memnun oldugun bacaklarini:)kardesim de bana bacak manyagi bacak sapigi vs..tarzinda seyler söylüyor.bu mesajin üstüne de bacak meraklisi yakisirdi galiba:)

Elcer estetik ameliyatlar bağımlılık yaparmış.Ondadndır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…