Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yok elcer benim içi de dışı da oldukça ferah, geniş bir burnum vardı ameliyattan sonra daraldı. İki kere ameliyat oldum bir de. O nedenle aynı doktoru istemiyorum. Yine ona gidersem nefes problemimi duzeltecek. Eğriliği takmadı hiç.

arkadaşım yarında sayfaya girmemişsen eğer polise ,jandarmaya,dahada olmadı KK yöneticilerine haber vermeyi düşünüyorum.hayatından endişeleniyorum sesssss verrr

yıllardır bu konuyu okur dururum, korkmadan ameliyat olanlara imreniyorum. ben de hiç etek giymem, duruş bozukluğum var sanırım bacaklarımda da ondan çarpıklık oldu. eşim çarpık olmadıklarını iddia ediyor, kimler ne kıyafetler giyiyor sen giymiyorsun diyor ama kadın milleti olarak çok kötüyüz yanımda milletin bacaklarının eleştirildiğine çok şahit oldum. "calf muscles" deniyor baldır kaslarına, aratırsanız youtube'da kasın nasıl çalıştırılacağını gösteren birçok video var. egzersiz ile kası güçlendirerek çarpık görünüm bir nebze engellenebiliyor ama bende nerede spor yapacak vakit ve enerji... hem halimden şikayet ediyorum hem de kılımı dahi kıpırdatmıyorum.

Son düzenleme:

Evet gulsh keske o kadar vaktimiz olsa ve enerjimiz gelistirebilsek ama bu kasi gelustirmenin cok zor oldugu soyleniyor hatta vucutta en zor gelisen kas grubuymus. Vucutcular ilk yaptirmaya baslamis dusunsene gelistirebilse onlar yapar diyorum bende kendimce kilif mi buluyorum ki😁tembelligime acaba

Benim esim cok problem cikardi memko gizli yaptirmayayim diye soyledim pisman oldum duymadik hakaret kalmadi😞 simdi bu benim hayatim benim bedenim diyorum ya bu kadarina hakkimiz yok mu evlendik diye boyle bi istegimiz olamayacakmi

Benim esim cok problem cikardi memko gizli yaptirmayayim diye soyledim pisman oldum duymadik hakaret kalmadi😞 simdi bu benim hayatim benim bedenim diyorum ya bu kadarina hakkimiz yok mu evlendik diye boyle bi istegimiz olamayacakmi

gizli zor olur bence ,ancak kısa bir süreliğine ayrı kalırsanız anlamaz belki.o bile zor izler hemen geçmez ,daha büyük sıkıntı yaşarsın,yaptırdığınada pişman olursun o zaman.aslında en sert mizaçlı erkek bile duygusal bayana dayanamaz.biraz duygu sömürüsü yapmayı dene derim ben.

Bence Senin bacaklarını spor kurtarır zor olması hiç olmayacağı anlamına gelmez sonuçta düzenli spor yapan insanların gerçekten çok düzgün bacakları oluyor
zaten eğer kas geliştirmek istiyorsan bir gün yüksek ağırlıklarla çalışıp ertesi gün o kasları dinlendirmen lazım çünkü kaslar dinlenerek gelişiyormuş yani 2 günde bir spor yapıcaksın çok zamanını almaz

Canım hangi doktordan randevu alacaksın?

hiç bilmiyorum. benim planlarım değişti. ben estetisyene değil cerraha gideceğim. Bildiğin kanlı, neşterli ameliyat olmaya karar verdim ben. :18: Randevu alıp hacettepeye gideceğim konuşmaya bakalım ne olacak. eğer kafamdaki sorular yanıt bulmazsa yine yağ dolgusu düşünmeye başlayacam.

bayram sonrasi doktora gitmeyi düsünüyordun,vanillasky,noldu randevu aldin mi?

Randevu alamadım çünkü sadece pazartesi günleri randevu alınabiliyormuş. o yüzden bugünü bekledim şimdi de iki kere aradım hat düşüyor sürekli sanırım öğle arasındalar. öğleden sonra tekrar arayacağım. Sana söylediğim doktorlardan hiçbirinden randevu alamıyorum onların baktığı hastalar farklıymış. Mümtaz Alpaslan ise hiç piyasada yok. Mazhar Tokgözoğlu, Bülent Atilla ve Ömür Çağlar var sadece benim sorunumla ilgilenen grupta. bi arayayım randevu için mazhar tokgözoğlunu istemeyi düşünüyorum. Listenin ilk sırasında o var bu yüzden belki diğerlerinden daha iyidir. tabi benim seçme şansım olur inşallah.

arkadaşım yarında sayfaya girmemişsen eğer polise ,jandarmaya,dahada olmadı KK yöneticilerine haber vermeyi düşünüyorum.hayatından endişeleniyorum sesssss verrr

ses veriyorum doooo. müsait değildim giremedim foruma. ama aklım buradaydı. bu ara sık sık yok olabilirim polisi jandarmayı alarma geçirme. elbet bir gün kavuşacağız.

ses veriyorum doooo. müsait değildim giremedim foruma. ama aklım buradaydı. bu ara sık sık yok olabilirim polisi jandarmayı alarma geçirme. elbet bir gün kavuşacağız.

Sık sık yok olmaaaa. Olsan da uzun süre kaybolma
Ben düştüm doktor yoluna. Yorgunum bakımsızım. Koştura koştura yetiştim deniz otobüsüne. Bir de merak ediyorum ki zaten ne diyecek, sorma gitsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…