Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım bu yöntem yerine dış yanlara kalıcı botoxu düşünsen derim? a.k ameliyattan önce anlatmıştı bana.yani her hastaya anlatıyodur.botoxla o istemediğimiz dışa doğru olan kas daha düzgün hale getiriliyomuş dr. düşünürmüsün demişti bana. açıkcası şimdi onu bile düşünmeye başladım. sen ist.a gelemiyorum demiştin ankaradaki dr.lara botox hakkında sorsan peki?

saddy bunu bana da anlatmıştı.. botox kalıcı değil 6 aylıktı ve fiyatı 1800 liraydı.
bir de kalıcı olan mikronörotomi vardı. bu da bacağımızdaki 4 kastan bir tanesinin iptal edilmesi anlamına geliyormuş. bir riski yok sadece balerinler sıkıntı yaşarlar parmak ucunda durmak istediklerinde demişti.bu baya pahalıydı 8000 lira.
seneye falan bacaklarımın şekli tamamen belli olduktan sonra ihtiyaç duyarsam 2. şıkkı bende düşünüyorum. ama ak nın ücreti beni zorlar. hem başka doktorlara da danısıp riski var mı ögrenmek isterim hem de daha uygun fiyatlısını araştırıcam.

dış yanlar hepimizin baş belası .saddy senin inceltme olmuşmuydu hatırlıyamadım.olduysa etkisini görmeye başladınmı arkadaşım?

evet destek konuyor. şu şekilde bir plak yerleştirilip vidalarla tutturuluyor. gerçek hali de vardı ama midenizi kaldırmak istemem. :)

Bu ilizarov değil. İlizarovda dışardan bacağında demirler oluyor bir yıl kadar. o tamamen düzgünleştiriyor bacağı çok güzel bir ameliyat. ama bir yıl o şekilde yaşayacak sabrım da özgüvenim de yok benim. Bu benim istediğim kemiği içerden kesiyorlar. Öyle ahım şahım bir düzelme olmuyor ama eskisinden iyi oluyor.

yağ dolgusu zaten pahalı bir de onu yaptıramam ki. nasiass söylemiş zaten kalıcısı 8000 bin lira. bu para üstüne bir de yağ dolgusu için para mümkün değil benden çıkmaz.

memkodan yenideye,memkodan yenideye;;;arkadaşım kontrole gittinmi ??ne dedi dr??

Yenide doktor ne dedi? Merak ettim.

arkadaşlar, rahat rahat yazayım diye telefon kullanmadım. fırsat bulamadım bilgisayara da. kusura bakmayın
neyse, anlatıyorum biraz uzun :)
yarım gün iş günü koşturmalı geçti, sersem gibi vardım doktorun yanına. lekeleri görünce şaşırdı. artık bekleyecek durum yok, bunlar kalmış. cilt doktoruna git dedi. pigmentlerle ilgili ilaç verir dedi. şekli? dedim. şekli güzel ama ben göremiyorum bu izlerden dedi. hemşiresi fotoğrafımı çekti. karşıda tanıdık cilt doktoru varmış. beni ona gönderdi. indirim de yapar dedi. gittim. 240 tl olan muayene ücretini benim için 200e indirdi. pazarlığın p'sini bilmeyen ben çok dedim, 100 dedim, olmaz dediler. çıktım ben de. canım sıkılmış, kafam şişmiş, oradaki makyaj ürünleri dükkanına girdim, muayene parasını makyaja yatırdım çıktım bugün buradaki cilt doktoruna gideceğim. bilemezse, çözüm getiremezse o doktoru düşünürüm dedim.

bir de burun meselesi var tabii. bacak konumuz bitince burnumu sordum. "ben seni çok beğeniyorum" dedi. ama nefes problemin için ameliyat olmayı düşünüyorsan eğriliği düzeltmemiz lazım, dedi. sonra ucuydu, yanıydı... yeter dedim :) radar gibi gözleri... maliyet? dedim. sana bir şeyler yaparım dedi. sanırım bacaktan aldığı fazlayı orada kesecek
bu arada ameliyat hemşiresinin burnu da bantlıydı. mendis: esmer olan. iki hafta olmuş, güzeldi.

gelgelelim, eşim hiç oralı olmadı. bense şubatta ameliyat olmak istiyorum.

cilt doktorundan sonra da gelişmeleri yazarım.

Evet. Gittim cilt doktoru bir karışım verdi. pigmentasyonu artıracakmış. Ama doktordan çok sekreteri ilgilendi başıma gelenlerle
Doktor da silikon daha pratik dedi

Evet. Gittim cilt doktoru bir karışım verdi. pigmentasyonu artıracakmış. Ama doktordan çok sekreteri ilgilendi başıma gelenlerle
Doktor da silikon daha pratik dedi

yanlış yazmış olabilirm. pigmentasyonu azaltacak da olabilir. onunla ilgili bir şey işte

gülemseyerek okudum msjını ,yalnız muayene ücretin boşa gitmemiş ,hayırlı bir yere gitmiş yine.dr iltifat bile etmiş arkadaşım daha ne yapsın adamcağız.en sonunda seni beğeniyorum bile demiş.arkadaşım gün doğmadan neler doğar,belki ikna edersin eşini o zamana kadar.şekli lekelerden göremediyse seni bir daha çağırmıştır kesin kontrole.

Bu macera gibi birşey ne diyeceğimi şaşırdım ,

şahsen ben böyle bir ameliyata hayatta cesaret edemem diye düşünüyorum

buraya bakarken ,bir taraftanda faceye bakıyorum.yahuu anam yaşındaki bayanlar bile elbiseli ,taytlı fotolar yüklüyorlarya:çıldırmamak elde değilşu çarpıklarımı bir düzeltiyim ilk işim en afillisinden etek,tayt,elbise Allah ne verdiyseher gün 50 tane foto koymak olucak

şahsen ben böyle bir ameliyata hayatta cesaret edemem diye düşünüyorum

cesaretim vardı ama riskler ve düzelmenin az olacak olması ayrıca zamanla az bir miktar düzelme kaybı yaşanacak olması gözümü yıldırdı. ama yine de doktor içime sinerse neden olmasın. belki de ilerde keşkelerle anacağım bir serüvene atmış olurum kendimi. bu dert bıktırdı artık gözüm bir şey görmez olacak yakında.

benim annem bile dar pantolon giyiyor. kaç yaşında kadın. edep ya hu. bu yaz birlikte bir pantolon aldık ona ne kadar üzüldüm bir bilsen. bak halime ben de böyle giyinmek istiyorum anla biraz beni dedim alttan alttan sırıttı kabine girdi. annemin bile mi hoşuna gidiyor benim bu duruma üzülmem. :44:kendimi doldurmayayım diyorum ama doluyorum farkında olmadan. İçimdeki ÇBİ hotladı hortlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…