benim annem bile dar pantolon giyiyor. kaç yaşında kadın. edep ya hu.bu yaz birlikte bir pantolon aldık ona ne kadar üzüldüm bir bilsen. bak halime ben de böyle giyinmek istiyorum anla biraz beni dedim alttan alttan sırıttı kabine girdi. annemin bile mi hoşuna gidiyor benim bu duruma üzülmem. :44:kendimi doldurmayayım diyorum ama doluyorum farkında olmadan. İçimdeki ÇBİ hotladı hortlayacak.
doldurma boşuna kendini arkadaşım,anormal olan bizleriz .gençlerin giyindiği çok dokunmuyorda benden yaşça çok büyük insanlar giyinince....tarifi zor ..... .bugün bende yaptım bir salaklık.gittim kendime dar pantolon aldım(hemde siyah)kabinden çıkamadım tabi o ayrı konu.içine süngeri koyar,botların ,içine sokuveririm dedim.sonra evde süngeri boşluklara doldurunca ayyyyyy çokkkk güzel oldu bu dedim.inşallahhh Rabbim süngersiz giymeyide nasip eder.(duaya bak ya)ikimize ve isteyen herkese
siz hangi şehirde idiniz daha doğrusu bu olaylar hangi şehirde geçti
benim annem bile dar pantolon giyiyor. kaç yaşında kadın. edep ya hu.bu yaz birlikte bir pantolon aldık ona ne kadar üzüldüm bir bilsen. bak halime ben de böyle giyinmek istiyorum anla biraz beni dedim alttan alttan sırıttı kabine girdi. annemin bile mi hoşuna gidiyor benim bu duruma üzülmem. :44:kendimi doldurmayayım diyorum ama doluyorum farkında olmadan. İçimdeki ÇBİ hotladı hortlayacak.
cesaretim vardı ama riskler ve düzelmenin az olacak olması ayrıca zamanla az bir miktar düzelme kaybı yaşanacak olması gözümü yıldırdı. ama yine de doktor içime sinerse neden olmasın. belki de ilerde keşkelerle anacağım bir serüvene atmış olurum kendimi. bu dert bıktırdı artık gözüm bir şey görmez olacak yakında.
vanilla acaba o doktorlar aracılığıyla eski hastalarına ulaşabilir misin?
nasıl sünger o tarifini bana da versene. ben pamukla denedim ama iki taraf eşit olmıyor. kışın botla pantolon iyice korkunç duruyor en azından kışın sünger kullanayım. o boşluk dolsun yeter ekstra bir çıkıntı istemem o zaman belli olur. bot giydiğimde merdiven gibi kat kat olmasın bacağım.
slikonlu sütyenler varya,onların içindeki süngeri kalın baya onu çıkarıp koyuyorum.
Selam arkadaslar!
Ben vakit buldukca is yerinde sizin yazilarinizi okuyorum. Bende kendimi bildim bileli bacaklarim 0 seklinde, yarim ay da diyebiliriz. Bu forumu buldugum icin cok mutluyum...sizin tecrubelerinizi duymayi cok isterim.
Ben acikcasi silikon yatirmayi cok istiyorum ama cesaretim yok. Samimi ve nasiass, sizin sonuctan nekadar mutlu oldugunuzu cok merak ediyorum. Tavsiye edermisiniz silikon yaptirmami? Yani sonuc cok degisiyormu ? Bide benim kucuk bir oglum var, oyle uzun sure dinlenme gibi bi sansim yok. Yaptirdiktan nekadar sure sonra yuruyebilirim acaba?
Umarim hepimiz biran once diledigimiz bacaklara sahip oluruz:)
Hoşgeldin aramıza.. Benim daha çok yeni 1 ay oldu.. Mükemmel olmadı belki ama eski haliyle kıyaslanamaz. Ekledim seni farkı göreceksin fotoğraflarımdan. Şu an emboli çorabı giyiyorum asıl şekli ondan kurtulduktan sonra belli olacak. Ben bugün olsa hiç düşünmeden gene yaptırırım. Sadece ilk gece çok sıkıntılıydı topuklarım ağrımıştı. Ama sonra ağrı kalmadı sabit kaldım hep uzandım 1 hafta. 2. Hafta daha rahat ayağa kalktım ama sadece ev içinde dolaştım. 3. Hafta artık yavaş yavaş yürüyerek dışarıda çıkmaya başladım. Yanın da en az 2 hafta falan sana yardımcı olacak biri olması lazım küçük çocugunda varsa..benim şu an hiç sıkıntım kalmadı eskisi gibi yürüyorum da. Sadece diz çökemem o da zamanla olur heralde..
Nasiass, beni ekledigin icin cok tesekur ederim. Resimlerini cok merak ediyorum, yanliz 25 mesajin dolmasini bekliyecegim. Bide hangi doktora yaptirdigini ve ucretinide yazarsan (ozeldende yazabilirsin) cok sevinecegim. Dedigim gibi, bir kac yil once olsa hemen yaptirirdim ama suan sorumluluklarim var beni dusunduren. Ben bide yurt disinda kaliyorum, yaptirdiktan sonra yolculuk felan yapabilirmiyim hic fikrim yok. Ama sizlerin tecrubesiyle belki cesaret alirim...
Umarim corap ciktiktan sonra tam istedigin gibi olur. Ama lutfen bizi haberdar et gelismelerden:)
Slm Memko,
o sunger asagi kaymiyormu? Yoksa corabinin icinemi koyuyorsun sungeri? Denemek istiyorum da :)
Bişey daha diiim mi? Yarın kayınvalidemle kayınpederim 1haftalığına bana geliyor. Kazasız belasız atlatırız inşallah.
kaymazmı ,sabitlemezsen hoppppp bileklerden aşağıyaönce ince çorap giyip süngeri istediğim yere koyuyorum,sonra üstüne ince kilotlu çorap yda mus çorap giyiniyorum.üstünede pantolon.ufff anlatırken bile sıkıntı bastıı .hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?