Ama buralar çok ıssız kalmış,olmazki böyle.Vanillaskyyy nerelerdesin arkadaşım yaaaa,uzun zamandır karşılaşamıyoruz.İkicanımvar,öteki operasyonun bu ayın sonundaydı sanırım ,çıkınca hayırlısıyla bizide bilgilendir arkadaşım.Yenideee ama hani hamile kalınca bizi terketmiyicektin NASİASS sendemi yaaaaa ,ne güzel her gün girip ayrıntılı bilgilendiriyordun bizi.Yasemincc sen zaten bir görünüp bir kayboluyon.başka kim kaldı??? heee leyla senn neredesin arkadaşım.
ben hep burdayım ama :) bilgilendireyim o zaman son halimden :)
dikiş izlerim kapandı tamamen kahverengi bir çizgi halini aldı beni rahatsız etmiyor.kanül izleri minicik pembemsi noktalar oldu belli belirsiz..bilek kısmına konulan yağlar eridi komple yağ dolgusu yaptırmış olsam nerdeyse hiiç kalmayacakmış onu anladım.. dış yanlarda bir düzelme hala fark edilmiyor ve kafayı oraya taktım şu an..işe giderken hala etek giyemedim ama beni tanımayacakları ortamlarda alısverise falan cıkarken tayt ve elbiseyi üstümden çıkarmıyorum :)) yarın yeni fotoğrafımı eklerim.. ben de son durumlar bunlar :)
Nasihat tüm yağların eridi demekbende 20 Aralık operasyon tarihi aldım yağ enjeksiyonu için
ben hep burdayım ama :) bilgilendireyim o zaman son halimden :)
dikiş izlerim kapandı tamamen kahverengi bir çizgi halini aldı beni rahatsız etmiyor.kanül izleri minicik pembemsi noktalar oldu belli belirsiz..bilek kısmına konulan yağlar eridi komple yağ dolgusu yaptırmış olsam nerdeyse hiiç kalmayacakmış onu anladım.. dış yanlarda bir düzelme hala fark edilmiyor ve kafayı oraya taktım şu an..işe giderken hala etek giyemedim ama beni tanımayacakları ortamlarda alısverise falan cıkarken tayt ve elbiseyi üstümden çıkarmıyorum :)) yarın yeni fotoğrafımı eklerim.. ben de son durumlar bunlar :)[/QUOTE
Arkadaşım denk gelemedik bir süredir,ve sizler olmayınca pek tadı olmuyor buranın.ondan sitem ettimama hala etek giyinmediğine üzüldüm.en son koyduğun fotoya hepimiz bayılmıştık.hatta dönüp dönüp bakıyordum.elbise giyiyorum diye yazmışsın ama.neyse heyecanla bekliyoruz fotonu
canım benim silikon oldugu için sadece bileklerime yağ konulmuştu.. hepsi erimemiştir çünkü eski fotografıma baktıgımda bileklerimden itibaren baya acıklık vardı şu an da açık ama eskisinden daha az..ameliyattan sonraki haline göreyse eridi evet en son eklediğim halinde birleşikti baya.. ben de fotoğraflardan bakarak karşılaştırabiliyorum belki fotoğrafın açısından falan o da yanıltıyo olabilir beni yarın son halini koyarım bakalım sana farklı gelecek mi :)
seninn bacakların benim kadar problemli değil güzel olacaktır eminim hem yağların durumu kişiden kişiye değişiyor bazı arkadaşlarda hiç erime olmamış inşallah sen de onlardan olursun :)
Umarim nasias:) cesarete ihtiyacim varrandevuyu aldim esimin haberi yok sikleroterapi olacagimi saniyor ayni gun olup donmem gerek nasil olacak bilmiyorum. Daha once lipo olmustum kucuk bi bolgeden evli degildim o zaman bi problem olmamisti cok rahat atlatmistim umarim yine oyle olur
Bugun dar paca pantolon denedim altlar cop gibi cikti hic guzel olmadi almadim tabiumarim ameliyattan sonra fark olur
Ama buralar çok ıssız kalmış,olmazki böyle.Vanillaskyyy nerelerdesin arkadaşım yaaaa,uzun zamandır karşılaşamıyoruz.İkicanımvar,öteki operasyonun bu ayın sonundaydı sanırım ,çıkınca hayırlısıyla bizide bilgilendir arkadaşım.Yenideee ama hani hamile kalınca bizi terketmiyicektin NASİASS sendemi yaaaaa ,ne güzel her gün girip ayrıntılı bilgilendiriyordun bizi.Yasemincc sen zaten bir görünüp bir kayboluyon.başka kim kaldı??? heee leyla senn neredesin arkadaşım.
buralardayım ama karşılaşamıyoruz. niye böyle oldu acaba.
bilemedim ki bende.bir ara böyle sessizlik olunca tırstım .yeni arkadaşlar olsada gözüm en çok eskileri arıyor.yaşlanıyorum sanırım
yaşlanmak yok memko. bacakları yaptırana kadar daha doğmamış sayıyorum ikimizi de.belki yenidenin bebeğiyle birlikte doğarız biz de. ama 9 ay da çok uzun ya. erken doğum olsun bizimkisi lütfen.
sikleroterapi diye yazınca baktım oda neymişki acaba diyebildiğimiz varismiş .peki eşin yanında olucam, felan demezmi???hayırlısı olsun hakkında ,yüzünün akıyla çıkarsın inşallah.foton yoktu sanırım,yada ben hatırlamadım.dr ne kadar fiyat söyledi???ben telefonla görüşmüştüm kendisiyle 7000 lira fiyat vermişti.ama fotomu görmemişti tabi.
illaki olur arkadaşım,foton varmış,bacakların çok güzelmiş zaten.umarım seni tatmin edicek kalınlığa ulaşır ameliyat sonrası.iyi haberle bekliyoruz seni.
Sagol memko:) dedigim gibi kalin cikmislar dr a da soyledim hiraz icleri dolsun istiyorum dedim. Yagim da az ince calisip maksimum sonuc elde etmeye calisicam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?