Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hepinizzz ama hepinizz iyiki varsınız.Kimseyle paylaşamadığım derdime ortak oluyorsunuz,kendimi iyi hissetmemi sağlıyorsunuz.Allahım buradaki herkesin muradı ne ise versin inşallah.seviyorum sizigerçekten.

Hepinizzz ama hepinizz iyiki varsınız.Kimseyle paylaşamadığım derdime ortak oluyorsunuz,kendimi iyi hissetmemi sağlıyorsunuz.Allahım buradaki herkesin muradı ne ise versin inşallah.seviyorum sizigerçekten.

aminn canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.İnan bana bende hepinizi çok seviyorum Gerçekten burası iyiki var bende bu rası sayesinde derdime derman buldum darısı sana ve tüm isteyenlere :)

Arkadaşlar yeni fotoları malesef yükleyemedim. Telefondan yapmaya çalışyorum ondan mı acaba. İzmirde ameliyat olan yada olmayı düşünen varmı bunu çok merak ediyorum. Çünkü hüsran dolu 2 operasyon geçirmiş biri olarak acil bilgilendirilmeye ihtiyacım var.(
Doktorum silikonu önermedi bana. Yağ enjeksiyonuyla çok iyi bi sonuç çıkarırız dedi inandım bende. Ama 2 ameliyat olmama rağmen sonuç iyi değil. Şimdi ben giden paralarıma mı umutlarıma mı yanayım. Bundan sonrası için ne yapcağım artık daha önemli lüften yatdımcı olun arkadaşlar

İlk ameliyattan sonra da begenmistik biz diye hatırlıyorum. Ama silikon olsaydı. .. diye başlayan cümleleri çoğumuz kuruyoruz sanırım

Merhaba sertoy ben resimlerine baktım ilk yapıldığında baya dolgunmuş ama sonrasını da beğendim ben .merak ettiğim hepsi erdimi suan ilk haline mi döndü yoksa bir miktar kalmış hali mi bu ?

Benim bütün planlar iptal. Burun aynen kalır. Göbek şişer

ben senin fotonu gördüğümde çok çekici buldum ve çok beğendim canım. hiçbir kusurunda yok burnunda. 2. burun ameliyatı olmak çok zor ve tehlikelidir diye biliyorum hani belki bunu söylediğimde bana kızabilirsin bana ama gerçek bu. çok az doktor revizyon ameliyatlarını başarıyla yapar. hakkında hayırlısı olsun. bazen kısmette olmayan durumlardan da fayda görebiliyoruz.

İlk ameliyattan sonra da begenmistik biz diye hatırlıyorum. Ama silikon olsaydı. .. diye başlayan cümleleri çoğumuz kuruyoruz sanırım

Ewet ya kesinlikle pişmanım silikon yaptırmadığım için. Daha pahalıydı belki de ondan buna daha kolay yöneldim. Bir sonrakinde ne olacak derdinden bıktım umudum da kırıldı zaten

arkadaşım ilk halleri güzeldi,ikinci halini görmedik .çok fazla erime olmadıysa ilk halleri bile iyiydi.

Canım gözün aydın olsun. Ben bile heyecanlandim şimdi. Sanki bir yakınım hamileymis gibi hissettim farkında olmadan baya bir baglanmisim size

ayy çok güzel ya hayırlı olsun canım.

,Aaaaa teyzemi olucam ben yaniarkadaşım hayırlı olsun,Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin.burnu biraz erteliyicen,canın sağ olsun sonra oluverir oda.

Hayirli olsun yenide:) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ne güzel yaa çok sevindim :)) sanırım oğlun vardı bu defa da annesi gibi güzel bi kız olur belki :)

Yenide, Allah tamamına erdirsin umarım senin gibi güzel bir kızın olur

Çook sevindim bende. Ne güzel bir haber, hayırlı olsun.:)) Bende istiyorum bebekkkkk:)))

hepinize çok çok teşekkür ederim canlar :) arada bir bahsediyordum size de. kararsızdım hatta vazgeçmiştim ama neyse işte...
papatya, senin de olsun istiyorsun ne güzel :)
mendisin ve samiminin de hemen olsun hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…