Selam amely senin surecini okumustum burdan memnun olmana cok sevindim:) benim icin umut oldun ins bende memnun kalirim resimlerini gormeyi cok isterim arkadas olarak beni de eklersen sevinirim
canım bende aynı ildeyim hatta ve hatta bir gün drla konuşurken nerede oturuyorsun diye sordu bende söyledim demez mi aaaa bende o semtte oturuyorum diye hatta hemşiresi bile aynı semtte çıktı ve muayenehanenın olduğu yerin önünden her ay gecip diğer doktorumun (kadın doğum) muayenehanesine gidiyorumşekerim sana soruyorum peki ben ne yapayım? hiç karşılaşmadık gerçi karşılaşsakta pek takmam:)))
Hepinizzz ama hepinizz iyiki varsınız.Kimseyle paylaşamadığım derdime ortak oluyorsunuz,kendimi iyi hissetmemi sağlıyorsunuz.Allahım buradaki herkesin muradı ne ise versin inşallah.seviyorum sizigerçekten.
Arkadaşlar yeni fotoları malesef yükleyemedim. Telefondan yapmaya çalışyorum ondan mı acaba. İzmirde ameliyat olan yada olmayı düşünen varmı bunu çok merak ediyorum. Çünkü hüsran dolu 2 operasyon geçirmiş biri olarak acil bilgilendirilmeye ihtiyacım var.(
Doktorum silikonu önermedi bana. Yağ enjeksiyonuyla çok iyi bi sonuç çıkarırız dedi inandım bende. Ama 2 ameliyat olmama rağmen sonuç iyi değil. Şimdi ben giden paralarıma mı umutlarıma mı yanayım. Bundan sonrası için ne yapcağım artık daha önemli lüften yatdımcı olun arkadaşlar
Arkadaşlar yeni fotoları malesef yükleyemedim. Telefondan yapmaya çalışyorum ondan mı acaba. İzmirde ameliyat olan yada olmayı düşünen varmı bunu çok merak ediyorum. Çünkü hüsran dolu 2 operasyon geçirmiş biri olarak acil bilgilendirilmeye ihtiyacım var.(
Doktorum silikonu önermedi bana. Yağ enjeksiyonuyla çok iyi bi sonuç çıkarırız dedi inandım bende. Ama 2 ameliyat olmama rağmen sonuç iyi değil. Şimdi ben giden paralarıma mı umutlarıma mı yanayım. Bundan sonrası için ne yapcağım artık daha önemli lüften yatdımcı olun arkadaşlar
Benim bütün planlar iptal. Burun aynen kalır. Göbek şişer
İlk ameliyattan sonra da begenmistik biz diye hatırlıyorum. Ama silikon olsaydı. .. diye başlayan cümleleri çoğumuz kuruyoruz sanırım
henüz sadece istiyor musunuz yoksa bebek geliyor mu? onun yumuk yumuk yanaklarını, pamuk gibi ellerini sevmek varken burnu bacağı kim ne yapsın. tebrik ederim.
Dün öğrendim. Yola çıkmış. Teşekkür ederim canım. Kafam karışık
Canım gözün aydın olsun. Ben bile heyecanlandim şimdi. Sanki bir yakınım hamileymis gibi hissettim farkında olmadan baya bir baglanmisim size
ayy çok güzel ya hayırlı olsun canım.
,Aaaaa teyzemi olucam ben yaniarkadaşım hayırlı olsun,Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin.burnu biraz erteliyicen,canın sağ olsun sonra oluverir oda.
Hayirli olsun yenide:) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ne güzel yaa çok sevindim :)) sanırım oğlun vardı bu defa da annesi gibi güzel bi kız olur belki :)
Yenide, Allah tamamına erdirsin umarım senin gibi güzel bir kızın olur
Çook sevindim bende. Ne güzel bir haber, hayırlı olsun.:)) Bende istiyorum bebekkkkk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?