Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkdaşlar kilo alınca konan yağlar şişiyo. alt baldırlar balon oluyo, daha çok alt kısımlara bileye doğru koydurun. zaten zor tutan yerler oralar. loresimonun bacaklar hala benim favorim. e.karacaoğlunun eseri. hala memnunsa para helal valla.

yenide ve mendis var

Daha once lipo oldugumda dr bana tutmuyor yaglar demisti diz iclerimden almisti bosa gitti yaglarim bu siteyi o zaman biliyor olsaydim o ameliyati bosuna olmazdim

Cok eskilerden bir kisi daha vardi hf ya yaptiran angelim miydi neydi nick i ve cok memnundu

hepinize çok çok teşekkür ederim canlar :) arada bir bahsediyordum size de. kararsızdım hatta vazgeçmiştim ama neyse işte...
papatya, senin de olsun istiyorsun ne güzel :)
mendisin ve samiminin de hemen olsun hemen

yenideciğim canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Bebek haberi çok güzel geldi. İnan çok sevindim.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir bebek kucağına alırsın. Benim için ettiğn dua için de çok teşekkür ederim. Çok iyisin vallahi. Unutmamışsın benim derdimi, ama ben umudu kestim artık canım, yine de teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere versin inşallah. Artık arkadaşlarımızın çocukkalrını severiz. Bu aralar da çevremde birsürü hamile var. Maaşallah.

TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. NİCE SAĞLIKLI, MUTLU ÖĞRETMENLER GÜNLERİNE.

Epeydir pek takip edemedim burayı, bilgisayarım bozuktu ama ara ara telefondan takip ediyordum. Şimdi bilgisayarım yapıldı. Kaldığım yerden sonuna kadar okudum. En sevindiri olay yenideden geldi.

arkadaşlar randevumu aldım aralıkta ameliyat olacağım.İnanılmaz heyecanlıyım.Ben silikon düşünmüyordum, zaten banada uygun değilmiş ince bacaklarda uygulayabiliyormuş.yağ enjeksiyonu yapacak diz içlerinden ve karından yağ alıp koyacak.Bakalım ne olacak.İnsan tarihide belirledikten sonra baya bir ikilemde kalıyor acaba doğru olanımı yapıyorum değermi diye ama birkaç gün önce bir yemeğe katıldım koca salonda pantolan giyen iki yada üç kişiydik. gözelerim hep onlarım bacaklarındaydı ,acaba onlarda çarpık bacaklıda ondanmı elbise giyemediler diye bakıp durdum anladım ki bu en az sağlık için yapılan ameliyatlar kadar gerekli, yoksa biz kafayı yiyeceğiz kimsede niye bu halde olduğumuzu bile anlamayacak

Cok haklisin bende ayni seyi dusunuyorum ruhsal sagligi da onemli insanin benim esim karsi cikmasaydi ben kesin silikon yaptirirdim bana dr hepsi silikon dedi ince oldugu icin ama cesaret edemedim. Bazen diyorum simariklik mi yapiyorum diye ama benim heryerim super degil vucudum mukemmel degil ama bacaklarima neden taktim bilmiyorum etek giyemedigim icin sanirim yani komik duruyo dikkat cekiyo incecik cop gibi sadece normallesmesini istiyorum burada yazilanlari ancak bizler anlayabiliriz

Hayatimda en yakinlarim dahil hic bir dugunde etek elbise giymedim hep pantolon versiyonlari. Oyle icimde kaliyorki elbise etek olmayinca ayakkabida gostermiyor kendini incecik topuklular hic gozukmuyor

Arkadaşlar son iki haftadır oldukça zor günler yaşadım.önce boynumda,gırtlağımın yan tarafında bir ağrı oluştu.Önce boğaz ağrısı zannettim.Antibiyotik ve ağrı kesici aldım.Bir süre sonra orda bir kitle oluştuğunu farkettim.Bir hafta kimseye söyleyemedim.Sonra eşime söyledim,ultrasondan sonra radyoloji uzmanı kitlenin tiroid bezinde olduğunu,kötü olabileceğini söyledi.

Biyopsi yapıldı,çok şükür sonuç iyi çıktı.Ama çok zor günlerdi.allah hiç kimseye göstermesin herşeyin başı sağlık.yinede takip gerekiyormuş.Bir ay sonra tekrar biyopsi yapılacak.bakalım neler olacak.Tabi bu süreçte buraya çok vakit ayıramadım.yenidenin haberi çok güzel geldi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Önce sağlık.

Bu arada en ufak şikayetimde ya da üzüntümde eşim yaşadıklarından ders almadın mı diye lafa başlıyor,yani bizim bacak işi yalan oldu.beni en çok sıkan şey kayınvalidemlerle yaşadığım sorunlardı.Şimdi o konuda bile şikayet,dile getirme hakkım kalmadı.Takmayacakmışım.Anlayacağınız bu iş yine birilerine yaradı.Onlar yola devam,ben sus,sus,sus:)))

Cok gecmis olsun arkadasim uzuldum. Tabiki herseyin basi saglik bende hasta olunca bi dusunuyorum. Ama bu da saglikla ilgili anlamakta zorluk cekiyor insanlar birtek biz birbirimizi anlayabiliyoruz burda
Bende doktordan mail aldim simdi gece kalmam gerekiyormus cok zor olacak benim icin sanirim erteleyecegim
Keske esim yanimda ve yardimci olsaydi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…