Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar merhaba;
Ben de senelerce bacaklarımdan nefret ettim..herkes ne kadar çok kafana takıyosun derken ben gece gündüz düşünmeden edemiyodum..bacaklarım hem ince hem de çarpık..şimdi bacak şekillendirici diye silikon bi ürün kullanıyorum yapıştırılıyo bacağa..artık daha iyi görünüyo..Size de tavsiye ederim..Bacaklarınız kalın ve aşırı çarpıksa işe yaramayabilir ama bende güzel duruyo artık tayt ve skinny pantolon giyebiliyorum en azından:13:

Bende biraz yag sikintisı var kilo almaya calisiyorum 3 kg yag alabilmemiz lazim dedi ama zor gibi artik oldugu kadariyla idare edicez. Yara iyilesmem guzel pek izim kalmaz. Yag isi de hallolursa iyi olacak. Jelesec senin yag enjeksiyonu yapildimi ne kadari kaldi yapildiysa? Cok sevindim memnun olmana bana da umut oldu

parafin merhaba :) hoşgeldin. bu şekillendirici silikon nedir hiç duymamıştım ben ama baya dikkatimi çekti:) nedir bu, ne zaman çıktı piyasaya,nerede satılır?? ayy çok hoşuma gitti bilgilendirebilirsen bizi bu konuda biraz çok sevinirim:)

çok geçmiş olsun arkadaşım.. inşallah bir daha yaşamazsın bu günleri..

:) bana da bi arkadaşım kendine alırken almış..ikimiz de kullanıyoruz sanırım facebookta bacak şekillendirici olarak satılıyor..ürün yeni ve patentliymiş..zaten böyle bi ürüne ihtiyaç vardı ameliyat çok riskli ve pahalı.ben şahsen kullanıyorum ve çok memnunum.kendiliğinden bacağa yapışıyor askısız silikon sütyenler gibi düşünün.tabi ince çorapla belli olur ama kalın çorapla taytla dar pantolonla çok güzel duruyor...Umarım yardımcı olmuşumdur:)

evet şimdi baktım face de var 79 tl miş güzele benziyor.

geçmiş olsun. üzülme elbet olursun bu ameliyatı. pes etmek yok. :))

Ben de bulamadım ,bu harika bir haber ,nasıl bulabiliriz acaba

patentli ürün facebbokta bir kişinin beğendiği bir sayfada şatışa çıkarılmaz. resimde kocaman yazıyla patentli yazması da bir ürünü patenti alınmış yapmaz. resme baktığınızda da kıytırık bir plastik olduğu çok bariz. arkadaşı suçlamıyorum kesinlikle almış kullanmış olabilir gerçekten neden olmasın. ama 79 lira edecek bir ürün değil o. öyle olsa neden sadece facebooka yazınca çıksın reklamı dönerdi internette. plastikçilerden bir yerden iki üç liraya alıp fahiş fiyata satıyor olsalar gerek. buna benzer sütyen görmüştüm on liraya. onun gibi bir şey işte.

tşk ederim verdiğin bilgi için arkadaşım.araştırıp bakıyım ben de eğer bacağa güzel bi şekilde yapışıp düşmüyorsa dediğin gibi en azından dar pantalonlarda ve kışın kalın çoraplarda işe yarayabilir,denemeye değer belki.ama bu silikonlarda şimdi cc olarak değişiyorsa nerden bilicez doğru silikonu ki bnm bacaklar kalın biraz:)

arkadaşım bir de bahsettiğin silikonun bacağında olduğu ve olmadığı hallerinin fotoğraflarını bizimle burdan paylaşsan o kadar güzel olurduki :) çok çok daha iyi fikir edinmiş olurduk. zahmet olmazsa sana tabi :)

merhaba saddy;

tabiki paylaşırım böylece o kadar para vermeden az çok fikriniz olmuş olur..şimdi işten geldim birazdan çekip göndercem.buarada bugün topuklu ayakkabı giyeceğim için arkadaşımınkini de kullandım 2 kat yaptım yani o şekilde de gösteririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…