Hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun doktorun estetik doktoru olduğunun farkında değil sanırım ben heykeltraş değilim demek ne demek ya! Doktorun ismi neydi ?[/QU
Ameliyat bu her şey olur demeye çalıştı galiba . çok göze batmıor aslında ama ben bildiğim için beni rahatsız edior. bakalım zamanla yağlar eriyince ne olacak yinede mutluyum dar paça kot, tayt ve topuklu ayakkabı giyebilmenin verdiği mutluluk daha ağır basıor.
doktor ismi vermek burdan uygun mudur? yeni olduğum için sitenin kurallarını bilmiorum
ben bacak,meme,karın ameliyatlarını aynı doktora oldum sonuçlarımdan memnunum ama karın daha 4.5.aylık sonradan sıkıntı olumu bilmiyorum ama şu ana kadar yaşadığım süreç beni memnun etti şükür....sende yağ var mı? Yani nereden alınacak? yara iyileşmen nasıl? ben lorisamanın izlerini gördüm kendimin kini maille atmıştım aynı doktor aynı teknik ama kişide yara iyileşmesi farklı olabiliyor umarım sende memnun kalanlar kervanına katılırsın
kızlar merhaba;
Ben de senelerce bacaklarımdan nefret ettim..herkes ne kadar çok kafana takıyosun derken ben gece gündüz düşünmeden edemiyodum..bacaklarım hem ince hem de çarpık..şimdi bacak şekillendirici diye silikon bi ürün kullanıyorum yapıştırılıyo bacağa..artık daha iyi görünüyo..Size de tavsiye ederim..Bacaklarınız kalın ve aşırı çarpıksa işe yaramayabilir ama bende güzel duruyo artık tayt ve skinny pantolon giyebiliyorum en azından:13:
Biyopsi yapıldı,çok şükür sonuç iyi çıktı.Ama çok zor günlerdi.allah hiç kimseye göstermesin herşeyin başı sağlık.yinede takip gerekiyormuş.Bir ay sonra tekrar biyopsi yapılacak.bakalım neler olacak.Tabi bu süreçte buraya çok vakit ayıramadım.yenidenin haberi çok güzel geldi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Önce sağlık.
parafin merhaba :) hoşgeldin. bu şekillendirici silikon nedir hiç duymamıştım ben ama baya dikkatimi çekti:) nedir bu, ne zaman çıktı piyasaya,nerede satılır?? ayy çok hoşuma gitti bilgilendirebilirsen bizi bu konuda biraz çok sevinirim:)
:) bana da bi arkadaşım kendine alırken almış..ikimiz de kullanıyoruz sanırım facebookta bacak şekillendirici olarak satılıyor..ürün yeni ve patentliymiş..zaten böyle bi ürüne ihtiyaç vardı ameliyat çok riskli ve pahalı.ben şahsen kullanıyorum ve memnunum.kendiliğinden bacağa yapışıyor askısız silikon sütyenler gibi düşünün.tabi ince çorapla belli olur ama kalın çorapla taytla dar pantolonla çok güzel duruyor...Umarım yardımcı olmuşumdur:)
evet şimdi baktım face de var 79 tl miş güzele benziyor.
çok geçmiş olsun arkadaşım.. inşallah bir daha yaşamazsın bu günleri..
evet şimdi baktım face de var 79 tl miş güzele benziyor.
Biyopsi yapıldı,çok şükür sonuç iyi çıktı.Ama çok zor günlerdi.allah hiç kimseye göstermesin herşeyin başı sağlık.yinede takip gerekiyormuş.Bir ay sonra tekrar biyopsi yapılacak.bakalım neler olacak.Tabi bu süreçte buraya çok vakit ayıramadım.yenidenin haberi çok güzel geldi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Önce sağlık.
Ben de bulamadım ,bu harika bir haber ,nasıl bulabiliriz acaba
ben bulamadım arkadaşlar, linkini koyabilir misiniz?
Ben de bulamadım ,bu harika bir haber ,nasıl bulabiliriz acaba
arkadaşım bir de bahsettiğin silikonun bacağında olduğu ve olmadığı hallerinin fotoğraflarını bizimle burdan paylaşsan o kadar güzel olurduki :) çok çok daha iyi fikir edinmiş olurduk. zahmet olmazsa sana tabi :)
Arkadaşlar önce ve sonraki hallerini ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?