merhaba saddy;
tabiki paylaşırım böylece o kadar para vermeden az çok fikriniz olmuş olur..şimdi işten geldim birazdan çekip göndercem.buarada bugün topuklu ayakkabı giyeceğim için arkadaşımınkini de kullandım 2 kat yaptım yani o şekilde de gösteririm..
merhaba saddy;
tabiki paylaşırım böylece o kadar para vermeden az çok fikriniz olmuş olur..şimdi işten geldim birazdan çekip göndercem.buarada bugün topuklu ayakkabı giyeceğim için arkadaşımınkini de kullandım 2 kat yaptım yani o şekilde de gösteririm..
birde birşey sorucam,siz bu ürünü satıyormusunuz yoksa sizde satınmı aldınız.
tabiki ben satmıyorum hatta ben almadım bi arkadaşım görmüş kendine alırken bana da almış..reklam yapmış gibi oldum biraz ama..isteyen bakar belki faydalı olur diye düşündüm..
tabiki ben satmıyorum hatta ben almadım bi arkadaşım görmüş kendine alırken bana da almış..reklam yapmış gibi oldum biraz ama..isteyen bakar belki faydalı olur diye düşündüm..
Arkadaşlar önce ve sonraki hallerini ekledim.
öylece hiçbir şey sürmeden bacağa yapışıyor ve kaymıyor öyle mi? standart boydadır herhalde. bir de onun resmini çekseniz de bir görsek. ne kadar süre bacakta durabilir ki bir saat sonra atar kendini bence. ya da bacak terlerse düşer gider. facebookta sadece bir kişinin beğendiği bir sayfa var oradan mı aldı arkadaşınız. ödeme şekli nasıl? ürün güzel ama satış şekli güven verici değil ayrıca fiyatı hiç dürüst değil.
patentli olup olmadığını patent enstitüsünde sorgulatacağım. bakalım haksız kazanç sağlayan birileri mi var. 80 lira edermiymiş görelim. doktorluğa ek iş olarak dedektiflik yapmaya başlayacağım. merak etmeyin hanımlar kılıcım sırtınızdan haksız kazanç sağlamaya çalışanların ensesinde olacak.
öylece hiçbir şey sürmeden bacağa yapışıyor ve kaymıyor öyle mi? standart boydadır herhalde. bir de onun resmini çekseniz de bir görsek. ne kadar süre bacakta durabilir ki bir saat sonra atar kendini bence. ya da bacak terlerse düşer gider. facebookta sadece bir kişinin beğendiği bir sayfa var oradan mı aldı arkadaşınız. ödeme şekli nasıl? ürün güzel ama satış şekli güven verici değil ayrıca fiyatı hiç dürüst değil.
patentli olup olmadığını patent enstitüsünde sorgulatacağım. bakalım haksız kazanç sağlayan birileri mi var. 80 lira edermiymiş görelim. doktorluğa ek iş olarak dedektiflik yapmaya başlayacağım. merak etmeyin hanımlar kılıcım sırtınızdan haksız kazanç sağlamaya çalışanların ensesinde olacak.
çok sağol parafin eline sağlık.değişim gerçekten güzel.böyle istediğin pantolonu rahat rahat giyiyorsundur ne güzel.peki pantalonda giysen silikonun üstüne ayrıca bi çorap giyme gereği duyuyormusun yani kaymasın düşmesin diye herhangi bişey yapıyormusun?birde kalın çorapla etek flnda giyebiliyormusun?
facebookta ürünün ne adı ne patent numarası hiçbir şey olmadığından patent sorgullaması yapmak kolay değil. anahtar kelimelerle arattım bir kaç kez ve tabi ki böyle bir ürün yok. ama ben parafinin gönderdiği resmi gördüğümden an farkına vardığım başka bir konu üzerinde duracağım. ürünü satan parafin değilse facebooktaki örnek resimlerle parafinin bize yolladığı resim neden aynı? diz kapaklarının duruş şekli, bacak dalgalanmaları birebir örtüşüyor. benim kuruntumdur dedim iki resmi üst üste getirdim hala bacaklar birbirinin aynı. resmi de yolluyorum size. parafinin bize yolladığı bacakların üstüne internetteki resmi getirdim. kendi bacaklarınızla başka birinin bacaklarını üst üste hayal edin bu kadar benzer mi?
belki yanılıyorumdur öyleyse eğer özür dilerim şimdiden. fazla şüpheciyim. bir ay önce o sayfa açılmış sonra sen çıktın başka da bu konuda bir haber yok internette. haliyle bütün oklar seni gösteriyor. :) eğer sensen lütfen dürüst ol ürün fena değil üzerinde konuşlabiliriz.
tavrın çok çirkin..nası üst üste koydun anlamadım ama sanki benim fotomu karartıp öle göstermeye çalışıyorsun..dedektifçilik oynar gibi bir halin var..ha gerçekten merak ediyosan patentli bi ürün olup olmadığını ya faceden adamlara sor ya da tpe ye gir bak..bundan sonra da konuyla ilgili bişey yazmam zaten.
tavrın çok çirkin..nası üst üste koydun anlamadım ama sanki benim fotomu karartıp öle göstermeye çalışıyorsun..dedektifçilik oynar gibi bir halin var..ha gerçekten merak ediyosan patentli bi ürün olup olmadığını ya faceden adamlara sor ya da tpe ye gir bak..bundan sonra da konuyla ilgili bişey yazmam zaten.
Arkadaşım problem olucak bir durum yok aslında ortada.geçmiş sayfaları okuduysan eğer,o kadar çok dr vs reklamı varki.insanlar slikon ameliyatı oldum,yağ doldusu oldum deyip allandıra ballandıra dr
u anlatıp,insanları yanlış yönlendirip,iki gün sonrada forumu terkediyorlar.kalanlarda sorularla başbaşa kalıyor.o yüzden çoğumuz güveni sarsıldı,o yüzden anormal görmemek lazım sanırım.bende daha önce yazdığım gibi güzel bir ürüne benziyor ama ,fiyatı neden bu kadar pahalı anlamadım.insanlar elbette dr lara 5000 ,6000 tl ödediler ama,ameliyat oldular sonuçta.fiyatı daha uygun olsaydı kesin düşünürdüm.
Arkadaşlar merhaba, açıkcası bu ürün benim hep yapmayı hayal ettiğim ürün, göğüs ucuna yapıştırılan silikonlar var, hiç gördünüz mü bilmiyorum, uç belli etmesin diye, sütyensiz elbise giyenler için, ben onlardan almıştım, aynı bu ürüne benziyor..benzer ürünler var, iç çamaşırcılarda popo için vs. ... ben kışın çizmelerin içi kısmına 2 çorabı üst üste katlayıp koyuyordum ve boşluk böylelikle kapanıyordu, ve hep şöyle bir silikon olsa bu kısma yapıştırsak diye düşünüyordum..görünce hoşuma gitti açıkçası , bu tarz ürünler genelde çin den falan geliyor, kim yaptı, kim getirtti, patentli mi bilmiyorum ancak iş görür gibi geldi bana... şu bir gerçek ki
fiyatı çok çok yüksek tabi.. bence daha uygun olsa bir sürü kişi satın alır...
Arkadaşlar evet bu pahalı bir ürün ama bir umut bizim için,ben de hep bu ürünün yapılacağı günü bekliyordum,hatta pentiye mail bile attım bununla ilgili.Ama dönüş olmadı.Alıp denemek istiyorum,fakat teknoloji özürlü olduğum için sayfa ile bağlantıya geçersem herkes görür diye korkuyorum.sayfaya mesaj atsam görünür mü acaba???
Arkadaşlar önce ve sonraki hallerini ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?