Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Geçmiş olsun,
Burundan radyofrekans ne ki? Sanki bir aralar doktordan duymuştum. Rahat nefes almak içindi galiba. Etleri küçültmek için mi? Senin bacakların yağ enj . ile çok güzel olur rahat ol. Eğrilik yok sonuçta :)

oğlun bebişin varlığına alışana kadar,biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.oda çok normal,onu tahtından ediceğini düşünücek çünkü.sonrada abilik yapıp ,koruyup kolluyucak onu .

kızlar beni tanıyanlar varmı bilmiyorum bacaklarıma belimden alınan yağ enj. edişmişti. yaklaşık 1.5 yıl oldu değişiklik tabiyki oldu tabi ama bu bile bana fazlasıyla yeter benim bacaklarımın dış yanları olduğu için topuklu hiç hoş olmuyor ama etek veya şort hiç giymemiştim bugüne kadar artık giyiyrum 2 yaz geçirdim şort ile etek ile bu benim için bir mucize tabi allahım isteyen herkeze göstersin kızlar eski ve yeni fotolarım var albümümde bugünlerde size yine foto eklerim ben izmirdeyim bu arada merak edenler olursa öpüldünüz

Bende allerji var yenide onun icin oldum evet dedigin gibi burun etlerini kucultuyor. Baya agrili oldu neyseki bugun daha iyiyim hatta kendi kendime bak bi gunde geciyo diyorum:))
Umarim dedigin gibi olur yag enjeksiyonu

Kaas cok sevindim ben hatirliyorum seni formu basindan beri takip ettigim icin. Memnun olmana cok sevindim. Tekrar donus yapip bilgilendirdigin icinde sagol hepimiz bir umudun pesindeyiz :)
Arkadas olarak ekleyip resimlerini gormek isterim kabul ddersen :)

Senin doktorun izmir as di yanilmiyorsam degilmi?

Ay cok guldum ya :)) cok tatli benimde bi oglum var kardes osyiyormusun dedigimde evet diyor. Oglan olsun diyor.

Kaas benide ekleyebilirmisin fotoları gorebilirmiyim

Herkese merhaba siteye yeni űye oldum ve sizlerle paykaşmak istediğim şey çarpık bacaklarla ilgili. Malúm bendede çarpıklık vardı ve 3 ay őnce amelyat oldum yağ enjeksiyonu ve tam verdiğim miktarda 7200 dű tabi bu fiyat değişiyormus bacağın şekline gőre 10000 ' e kadar bile cikabiliyormus ìşleme gore ve silikon takilirsa falan. Benim bacKlarim carpikti ve benden alinan yag bacaklarima verildi sandığimdan daha eziyetli gecti amelyat sonrasi en az iki haftada tam normal yűrűyebiliyorsunuz. Ha degìşiklik varmı evet eskiye nazaran çok daha iyi ama carpiklik tamamen gitmedi bir yada iki seans daha gerekebilir. Eridimi derseniz evet biraz eridi ama çok degil haleb farki gorebiliyorum eskiye nazaran cok daha iyi eminim bir sonraki işlemden sonra problemim tanamen çozulebilir cunku kendimi halen carpik bacakli goruyorum ve etek veya dar oaca oantolon giymekte tereddutlůyúm. suandaki halim hernekadar tam duzelmediyse yinede sûkûr diyorum ve insallah bir sonraki işlemde duzelir tamamen.

arkadaşlar etekle resim çektim sonra bacaklarıma sünger koyup yine çektim ve anladım ki ameliyattan sonra etek giymek benim için bir hayal olacak. gövdem kadar bacaklarım oldu.

Merhaba ben siteye yeni üye oldum ama yazmak istedim. Geçmiş olsun öncelikle..Ben de uzun yıllar bacaklarımdan nefret ettim 25 yaşıma kadar lise haricinde etek giymedim.. O zaman da kat kat çorap giyiyordum ince diye..aslında çok düzgün de sayılmaz ama sanırım ben zayıf olduğum için ona taktım:)) Ama sonra bi özgüven geldi bilmem nerden :)) şimdi 30 yaşındayım ama minicik şortlar bile giyiyorum..bakıyorum mankenlere, modellere onlar da süper sayılmaz. Bence bunlar çok ciddi kararlar herkesin söylediği gibi ama herşeyin başı sağlık. Umarım ilerde böyle riskler taşımayan ameliyatlar olur da herkes mutlu olur. Bi de ucuz olsun:)))

Ben Onur Erol gitdim. Ondan istediyim karin germe, ordan aldigi yaglarida popomdaki erkeksi cukurlara enjekte etmesini istedim. Karin germeye 12 bin euro istediyi icin param yetmedi, ve bana popo dolgusu deyil 6 bolge lipoya yonlendirdi. Ben basenlerimi seviyorum, yalniz cukurlari doldurmak istiyorum dediyimde, lafi agzima tikadi, bana guven dedi... Bende beni amladigini sandim. Bende hipnoz oldum, guvendim ve yaptirdim... Amelyatdan uyandigimda beni dumduz yapdigini gordum, shoka dustum. Onur erol beni mahf etdi. Para icin mutlulugumu chaldi.( bir senedi depresyonla, ilaclarla yasiyorum.(

Benim cukurlarimi doldurmak yerine, cukurumu kayb etmek icin, basende olan yaglarimi almis, beni dogal olmayan goruntuye ulastirmish.. Ben karnimdaki yagi avantajli kullanmak isterken o vucudumun 6 bolgesinden 4 lt yag aldi atdi. Shimdi o yaratdigi cukurlari dolduracak kadar yagim bile yok.(((

geçmiş olsun çok talihsiz bir durum gerçekten.Peki siz memnun olmadığınızı söylemedinizmi? size ne gibi acıklama yaptı?çok merak ettim

Cok sasirdim yani yanlismi anlamis nedir boyle birsey nasil yanlis anlanirki. Birde iyi bir dr oldugu soylenir piyasada😳

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…