Geçmiş olsun,Selam kizlar :) benim ameliyatta 10 subata ertelendi bir gece kalmam icin erteledik. Bu arada burundan radyofrekans ameliyati oldum ve baya zorlandim. Aklima bacak ameliyati geldi cesaretim kirildi. Bu kadar eziyete degecekmi die dusundum( yag enjeksiyonu old icin off moralim bozuldu
:)) iyi gibiyim memkocum. Söyledim de onlar sizin kadar heyecanlanmadılarbiraz keyifsiz ilk zamanlar. Sevmiyorum sanırım ben hamileliği. Oğluma çıtlatayım dedim. Olursa vs. Doğduğunda onu doğduğuna pişman ediceeeeemmm dedi
Geçmiş olsun,
Burundan radyofrekans ne ki? Sanki bir aralar doktordan duymuştum. Rahat nefes almak içindi galiba. Etleri küçültmek için mi? Senin bacakların yağ enj . ile çok güzel olur rahat ol. Eğrilik yok sonuçta :)
Kaas cok sevindim ben hatirliyorum seni formu basindan beri takip ettigim icin. Memnun olmana cok sevindim. Tekrar donus yapip bilgilendirdigin icinde sagol hepimiz bir umudun pesindeyiz :)kızlar beni tanıyanlar varmı bilmiyorum bacaklarıma belimden alınan yağ enj. edişmişti. yaklaşık 1.5 yıl oldu değişiklik tabiyki oldu tabi ama bu bile bana fazlasıyla yeter benim bacaklarımın dış yanları olduğu için topuklu hiç hoş olmuyor ama etek veya şort hiç giymemiştim bugüne kadar artık giyiyrum 2 yaz geçirdim şort ile etek ile bu benim için bir mucize tabi allahım isteyen herkeze göstersin kızlar eski ve yeni fotolarım var albümümde bugünlerde size yine foto eklerim ben izmirdeyim bu arada merak edenler olursa öpüldünüz
kızlar beni tanıyanlar varmı bilmiyorum bacaklarıma belimden alınan yağ enj. edişmişti. yaklaşık 1.5 yıl oldu değişiklik tabiyki oldu tabi ama bu bile bana fazlasıyla yeter benim bacaklarımın dış yanları olduğu için topuklu hiç hoş olmuyor ama etek veya şort hiç giymemiştim bugüne kadar artık giyiyrum 2 yaz geçirdim şort ile etek ile bu benim için bir mucize tabi allahım isteyen herkeze göstersin kızlar eski ve yeni fotolarım var albümümde bugünlerde size yine foto eklerim ben izmirdeyim bu arada merak edenler olursa öpüldünüz
:)) iyi gibiyim memkocum. Söyledim de onlar sizin kadar heyecanlanmadılarbiraz keyifsiz ilk zamanlar. Sevmiyorum sanırım ben hamileliği. Oğluma çıtlatayım dedim. Olursa vs. Doğduğunda onu doğduğuna pişman ediceeeeemmm dedi
Arkadaşlar önce ve sonraki hallerini ekledim.
kızlar beni tanıyanlar varmı bilmiyorum bacaklarıma belimden alınan yağ enj. edişmişti. yaklaşık 1.5 yıl oldu değişiklik tabiyki oldu tabi ama bu bile bana fazlasıyla yeter benim bacaklarımın dış yanları olduğu için topuklu hiç hoş olmuyor ama etek veya şort hiç giymemiştim bugüne kadar artık giyiyrum 2 yaz geçirdim şort ile etek ile bu benim için bir mucize tabi allahım isteyen herkeze göstersin kızlar eski ve yeni fotolarım var albümümde bugünlerde size yine foto eklerim ben izmirdeyim bu arada merak edenler olursa öpüldünüz
Parafin benide ekleyebilirmisin fotolari gorebilirmiyim bende almak istiyorum
dzuzumcu ekledim, şimdi görebiliyo musun canım
Goremiyorum maalesef albumler yok profilinde nerden bakicam bilmiyorum
Bu arada en ufak şikayetimde ya da üzüntümde eşim yaşadıklarından ders almadın mı diye lafa başlıyor,yani bizim bacak işi yalan oldu.beni en çok sıkan şey kayınvalidemlerle yaşadığım sorunlardı.Şimdi o konuda bile şikayet,dile getirme hakkım kalmadı.Takmayacakmışım.Anlayacağınız bu iş yine birilerine yaradı.Onlar yola devam,ben sus,sus,sus:)))
slm ben hıfsı beyi senelerdir tanırım burnumu yaptırmıştım ancak 2 kez kırılmış bi burnum olduu için bayaa uraşıldı sonuç olarak hala çok iyi göründüünü söleyemem ancak doktorada kusur bulamam dediim gibi 2 kez un ufak oldu burnum kötü tesadüftü... benimde danışmak istediim bi konu var ama burun tecrübemden sonra başka bi doktora mı gitmeliyim die düşünmeden de edemiyorum zaten bence bunu doktor arayan tüm arkadaşlara diorum estetikte gidilecek 2 doktor var hıfsı bey ve onur erol..zaten onlar ortaklar ve çalışmalarını birlikte yürütüyolar. dierlerine hiç bulaşmayın. çevremde çok çok estetik olan arkadaşım var sadece bizim ailede onlarcası var. estetik müdehale söz konusuysa kesinlikle paradan kaçılmamalı çünkü ticari deerlendiriliyo.
herkese bol şans dilerim bi yararı olur önerimin
Benim cukurlarimi doldurmak yerine, cukurumu kayb etmek icin, basende olan yaglarimi almis, beni dogal olmayan goruntuye ulastirmish.. Ben karnimdaki yagi avantajli kullanmak isterken o vucudumun 6 bolgesinden 4 lt yag aldi atdi. Shimdi o yaratdigi cukurlari dolduracak kadar yagim bile yok.(((
Benim cukurlarimi doldurmak yerine, cukurumu kayb etmek icin, basende olan yaglarimi almis, beni dogal olmayan goruntuye ulastirmish.. Ben karnimdaki yagi avantajli kullanmak isterken o vucudumun 6 bolgesinden 4 lt yag aldi atdi. Shimdi o yaratdigi cukurlari dolduracak kadar yagim bile yok.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?