Canim senin bacaklarin az sorunlu benimkilere venziyor hatta. Ve bence o dr sacmalamis seninkilere yag enj ve dolayisiyla dolgu maddeside olur hatta cok ta guzel olur baska dr kara mutlaka goster derim
Bencede başka doktorlarada gönder
Bencede başka doktorlarada gönder
Arkadasim cok saol yorumun icin.baska kime gostericem pek bilemiyorum.bana denenmis doktor isimleri gerekli.bende anlamadim bileklerde yag enjksynu ve dolgu riskli yazmis.ama burda cok kisi yag enjksynu ysptirmid.Canim senin bacaklarin az sorunlu benimkilere venziyor hatta. Ve bence o dr sacmalamis seninkilere yag enj ve dolayisiyla dolgu maddeside olur hatta cok ta guzel olur baska dr kara mutlaka goster derim
Canim dolgu yapan doktor ismini verebilirsen onada mesaj atip resmimi gondereyim.gerci ben ist. Ameliyat olucam ama yinede bir faydasi olur blkihayatım sen şu dolgu yaptıran arkadaşım veya yapan doktoru arasana.
Arkadasim cok saol yorumun icin.baska kime gostericem pek bilemiyorum.bana denenmis doktor isimleri gerekli.bende anlamadim bileklerde yag enjksynu ve dolgu riskli yazmis.ama burda cok kisi yag enjksynu ysptirmid.
Arkadasim cok saol yorumun icin.baska kime gostericem pek bilemiyorum.bana denenmis doktor isimleri gerekli.bende anlamadim bileklerde yag enjksynu ve dolgu riskli yazmis.ama burda cok kisi yag enjksynu ysptirmid.
Canim dolgu yapan doktor ismini verebilirsen onada mesaj atip resmimi gondereyim.gerci ben ist. Ameliyat olucam ama yinede bir faydasi olur blki
3. Gü den sonra pek bir sorun kalmadı benim içerlediğim nokta doktorların 3 gün sonra normal yaşantınıza dönersiniz demeleri oldu 3 haftam halen ağrım var çok ayakta duramıyorum ve de yürüyemiyorum insanlar yanlış yönlendiriliyor benim canım tatlı olduğu için 16 gün izin aldım 14 günde ankara da kurs vardıbeni yazın diye atladım işe gitmek zor oldu aslını sorarsan bacaklarımı takip edemedim işyerinden arkadaşlarla aynı odada kalıyoruz tuaf olur aynada bacak incelersem ama dediğim gibi alt göbek dümdüz olmuş yürürkende bacaklarım zaman zaman birbirine değiyor değişik bir duygu daha önce hiç olmazdı biraz moralim yerine geldiLryla nasil oldun daha iyimisin arkadasim? Dizlerdeki sisler indi mi biraz
Leylacım,
çok üzüldüm yazdıklarına.
ama bu kadar kısa sürede bunları hissetmen, belki beklentin çok yüksek olduğundan, belki ameliyat sonrası depresif bir ruh halinden
diye düşündüm.
muhakkak bir düzelme vardır.
ve daha önce yazdığım gbi, benim bu ameliyata olan inancım gittikçe azalıyor
Cnm arkadasinin bacak yapisi nasildi acaba.benimkine benziyormuydu.yag enjksynundan tamamen vazgctim cunku cok agrili ve iyilesmesi uzun suren bir ameliyatmis.cocuklrim kucuk cabuk toparlanmam gerekiyor.ikinci operasyon demissin yine bacak bolgesi icinmi gideceksiniz.ozelden yazamyrum msj hakkim henuz yok.O dolguyu Ankara'da Dr Mehmet Akgün yaptı. Özelden yazarsan numara ve adresini veririm. Veya google a yazarsan zaten çıkacaktır. Bugün de son kontrole gittik zaten. Herşey yolunda yapılalı 15-20 gün oldu. Yarın da yeni işlem için gideceğiz
Tesekkur ederim cnm tek tek verdgn isimlre msj aticm insallah olumlu yanit alirimBuradaki kisilerin ameliyat oldugu drlardan bazilarini yazayim. Hasan findik. Ahmet karacalar. Ercan karacaoglu. Bu dr lar istanbulda. Bildiklerim bunlar cnm mail atarsan cevap yaziyorlar fikir almis olursun
Eki Görüntüle 921555
Arkadaslar umarim resmi ekleyebilmisimdir.
Bu bacaklarda bir sorun göremedim acaba incelikten mi memnun değilsiniz
Hem cok ince hem bilek arasinda hemde dizden hemen sonra ayriklik var.aralari doldursalar cok daha iyi olcak.telefndan kendim cektim o yuzden biraz bulanik cikmis ama yapisi belli oluyor.Bu bacaklarda bir sorun göremedim acaba incelikten mi memnun değilsiniz
Fotoğraf çok flu çıkmış ve de eğer bacaklarını birleştirirsen sorun daha iyi anlaşılır bu şeklde sorun yok gibi görünüyor
Cnm arkadasinin bacak yapisi nasildi acaba.benimkine benziyormuydu.yag enjksynundan tamamen vazgctim cunku cok agrili ve iyilesmesi uzun suren bir ameliyatmis.cocuklrim kucuk cabuk toparlanmam gerekiyor.ikinci operasyon demissin yine bacak bolgesi icinmi gideceksiniz.ozelden yazamyrum msj hakkim henuz yok.
brc205@hotmail.comYok hayatım bacak dolgusu işi bitti. Arkadaş kalçasını kaldırtma kararı aldı. Yarın o yapılacak. mail adresini yazsana oraya göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?