Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Eve gelirsin ama ben hastanede kalmanı tavsiye ederim çünkü tüm gün başında bir hemşire oluyor bacaklarına buz koyuyorlar ağrın olursa ağrı kesici yapıyorlar serum takılıyor vs bence kal ama çıkarsan da çıkma demezler ama evede gelsen 4 gün bacaklar yukarda yatacaksın zor bir ameliyat ben çok zorlandım ama suni dolguda olsa zprlanırdım çünlübenim problemim yağ konulan yerler oldu yağ alınan yerler ara sıra sızladı ama diğeri bambaşkaydı bazılarıda yağ alınan yerler yüzünden acı çektiklerini yazmıştı buda kişiden kişiye değişiyor sanırım 4 gün çocukların arkasından koşamazsın sonraki günlerde hızlı hareket edemezsin ama suni dolguda yaptırsan böyle olur sanırım aramızda bir tek elcer yaptırdı onun dizlerinden yağ alıp onu suni dolguyla karıştırıp bacaklarına eklemişlerdi bacakları güzel olmuştu ama benden sadece 1500 lira az ödedi arada çok fark yok bence elcer inki 5 yıllıktı vücudunda yağ olayan kişiler düşünebilir bence suni dolguyu yimede sen bilirsin 3 gün sonra normalhayatına dönersin falan dediklerine bakma yok öyle bir şey

Elceri biliyorum mesaj attim sanirim fouma girmiyo cvp yazmdi daha.acaba onunkiler erimismi.bu arada sen ne kdr odemistin cnm

Elceri biliyorum mesaj attim sanirim fouma girmiyo cvp yazmdi daha.acaba onunkiler erimismi.bu arada sen ne kdr odemistin cnm

Doktor fiyatlarını burda söylemiyoruz doktorlar fiyatlarını arttrıyorlarmış Söylendiğine göre özel mesajla gönderirim sana elcerin bacaklarndaki dolguda 5 yıl boyunca erimeyecekmiş aquafiling diye bir madde sanırım tek avantajı lipoya gerek duyulmaması dolgu yapılan yerlerde yağ enjeksiyonu ile aynı acı çekiliyordur diye düşünüyorum

İstersen buraya resim koy bizde yorum yapalim. Bir kac dr a daha sormakta lazim. Ben 4 dr la gorustum ikisi silikon ikisi yag enj dedi mesela. Degisiyor moralini bozma

Angelinnocent78(zor yazdım Valla nikini)arkadaşım sen daha önce diz içlerine lipo yaptığını yazmıştın.özel hastanedemi yaptırmıştın.ve ne kadar ücret ödemiştin?ben bugün araştırma hastanesi plastik cerrahıyla görüştüm lipo için.2700 lira olduğunu söyledi.2000 lira lipo,700 lirada korse ücretiymiş.bana bir devlet hastanesi için ,fiyat çok yüksek geldi.korsenin fiyatı hele ,mübarek altından sanki.hayal kırıklığımla birlikte döndüm evime malesef.

:)) nick bulmakta zorlandim birazda. Canim ben 5 sene once ozelde yaptirdim 2000 tl dr benim beraber calistigim bir dr du. İndirimliydi yani.

Kizlar ben bu formu basindan beri okuyorum 5 yildir bu isi arastiriyorum esimden gizli yaptiracagim icin bu kadar uzun surdu. Diyecegim su: eski sayfalari karistirdim ve bi cok kisinin yag enjeksiyonlarindan memnun kaldiklarini gordum umutlandim biraz sans tabiki ama umudum artti diyebilirim. Bence zaten memnun kalan foruma pek donmemis ara ara girip bilgilendirmisler o kadar:) bir kac arkadas surekli yaziyor sagolsunlar. Umarim hepimizin yuzu guler sectigimiz yol be olursa olsun memnun kaliriz.

Leylacim ozelden yazarsan sevinirim.birde kendi doktor ismini yazarmsn.hatta hatirliyosan elcer in doktorunuda yaz.cnm acaba elcerin dolgular donradan sorun cikartmismi hic bilgin varmi.nasil ulasabkirizki kendsine

Ben silikon dusunemiyorum esimden dolayi. Dolgu da ayni sekilde. Yagim da cok az oldugu icin tek seferde kalana razi olucam cunku bir daha aml olma sansim cook dusuk. Budurumda kaliciligi en yuksek olan yag enjeksiyonunu secmem gerek

Ben silikon dusunemiyorum esimden dolayi. Dolgu da ayni sekilde. Yagim da cok az oldugu icin tek seferde kalana razi olucam cunku bir daha aml olma sansim cook dusuk. Budurumda kaliciligi en yuksek olan yag enjeksiyonunu secmem gerek

kilo alabilsen ameliyata kadar ne güzel olur..içine en çok sinen doktora ameliyat ol canım..kesinlikle başka doktorlarla görüşmen de çok iyi..benim gibi sabit fikirli değilsin ben illa da o doktor diye tutturmuştum..şimdi diyorum en azından bir muayene olsaydım diye..

arkadaşlar sonunda oldu . Dün itibariyle yağ enjeksiyonu operasyonumu yaptırdım. Aynada gördüğüm manzaraya inanamadım çoook beğendim. tabiki ödemler şişlikler indikten sonra ne olur bilemiyorum ama şu halini hayal bile edemezdim çook iyi iş çıkarmış doktorum. Allahım inş. hiçbir zaman erimezler, rüya gibi bir şey bu herkes istediğine kavuşur inş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…