brc205@hotmail.com
Varsa eger oncesi ve sonrasi resimlerini gonderebilirmi arkadasin.ayrica fiyat cok uygun keske ist uygun fiyata dolgu yapan doktor bulabilsem.tsk
Bacaklarim birlesmiyoki cnm
Zayifliktan olsa gerek iki doktordan daha haber geldi bugun yag enjekte demisler ama yag enjekteden iyiden iyiye korktum.dedigim gibi 2 cocugum var surekli hareket halindeyim.nasil iyilesirim bilmyrum.birde ayni gun eve geliniyomu yag enjekteden sonra.
Elceri biliyorum mesaj attim sanirim fouma girmiyo cvp yazmdi daha.acaba onunkiler erimismi.bu arada sen ne kdr odemistin cnmEve gelirsin ama ben hastanede kalmanı tavsiye ederim çünkü tüm gün başında bir hemşire oluyor bacaklarına buz koyuyorlar ağrın olursa ağrı kesici yapıyorlar serum takılıyor vs bence kal ama çıkarsan da çıkma demezler ama evede gelsen 4 gün bacaklar yukarda yatacaksın zor bir ameliyat ben çok zorlandım ama suni dolguda olsa zprlanırdım çünlübenim problemim yağ konulan yerler oldu yağ alınan yerler ara sıra sızladı ama diğeri bambaşkaydı bazılarıda yağ alınan yerler yüzünden acı çektiklerini yazmıştı buda kişiden kişiye değişiyor sanırım 4 gün çocukların arkasından koşamazsın sonraki günlerde hızlı hareket edemezsin ama suni dolguda yaptırsan böyle olur sanırım aramızda bir tek elcer yaptırdı onun dizlerinden yağ alıp onu suni dolguyla karıştırıp bacaklarına eklemişlerdi bacakları güzel olmuştu ama benden sadece 1500 lira az ödedi arada çok fark yok bence elcer inki 5 yıllıktı vücudunda yağ olayan kişiler düşünebilir bence suni dolguyu yimede sen bilirsin 3 gün sonra normalhayatına dönersin falan dediklerine bakma yok öyle bir şey
Elceri biliyorum mesaj attim sanirim fouma girmiyo cvp yazmdi daha.acaba onunkiler erimismi.bu arada sen ne kdr odemistin cnm
İstersen buraya resim koy bizde yorum yapalim. Bir kac dr a daha sormakta lazim. Ben 4 dr la gorustum ikisi silikon ikisi yag enj dedi mesela. Degisiyor moralini bozma
Angelinnocent78(zor yazdım Valla nikini)arkadaşım sen daha önce diz içlerine lipo yaptığını yazmıştın.özel hastanedemi yaptırmıştın.ve ne kadar ücret ödemiştin?ben bugün araştırma hastanesi plastik cerrahıyla görüştüm lipo için.2700 lira olduğunu söyledi.2000 lira lipo,700 lirada korse ücretiymiş.bana bir devlet hastanesi için ,fiyat çok yüksek geldi.korsenin fiyatı hele ,mübarek altından sanki.hayal kırıklığımla birlikte döndüm evime malesef.
:)) nick bulmakta zorlandim birazda. Canim ben 5 sene once ozelde yaptirdim 2000 tl dr benim beraber calistigim bir dr du. İndirimliydi yani.
yani bu fiyat devlet hastanesi için normalmi?sence?
31 aralik icin ahmet beyden randevu aldim birde ona musyene olmak istedim son anda kizlar
31 ocak mı canım ? ben de bu pazartesiye aldım kontrole gidicem tekrar..
Leylacim ozelden yazarsan sevinirim.birde kendi doktor ismini yazarmsn.hatta hatirliyosan elcer in doktorunuda yaz.cnm acaba elcerin dolgular donradan sorun cikartmismi hic bilgin varmi.nasil ulasabkirizki kendsineDoktor fiyatlarını burda söylemiyoruz doktorlar fiyatlarını arttrıyorlarmış Söylendiğine göre özel mesajla gönderirim sana elcerin bacaklarndaki dolguda 5 yıl boyunca erimeyecekmiş aquafiling diye bir madde sanırım tek avantajı lipoya gerek duyulmaması dolgu yapılan yerlerde yağ enjeksiyonu ile aynı acı çekiliyordur diye düşünüyorum
Cnm a.k yeri nerde bende o tarihte ist. Olucam.birde onun fiyatlarinin cok yuksek oldgnu duymustum sana fiyat verdimiHeyecanliyim bakalim ne diyecek onun birkac teknigi varya o yuzden bana ne diyecegini merak ediyorum fazla yagim yok.
Cnm a.k yeri nerde bende o tarihte ist. Olucam.birde onun fiyatlarinin cok yuksek oldgnu duymustum sana fiyat verdimi
Ben silikon dusunemiyorum esimden dolayi. Dolgu da ayni sekilde. Yagim da cok az oldugu icin tek seferde kalana razi olucam cunku bir daha aml olma sansim cook dusuk. Budurumda kaliciligi en yuksek olan yag enjeksiyonunu secmem gerek
Anldm cnm bnde muayene icin gun aliyim.ben ztn bostancidan gelcem sonucta ayni tarafta buluruz sanirim yerini.acaba muayene icin ucret aliyormu.Bana fiyat vermedi henuz muayene olucam canim yeri atasehir deymis bende sora sora bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?