Arkadasim BAYILDIM. Super olmus.ins. hic erimezlerkızlar dayanamadım foto yükledim. yorumlarınızı bekliyorum belki mükemmel değil ama kalıcı olsa bu halleride yeter bana
kızlar dayanamadım foto yükledim. yorumlarınızı bekliyorum belki mükemmel değil ama kalıcı olsa bu halleride yeter bana
kızlar dayanamadım foto yükledim. yorumlarınızı bekliyorum belki mükemmel değil ama kalıcı olsa bu halleride yeter bana
Kontrol için istanbula gidiyorum kızlar..neden dizlerimden daha çok almadınız ki diye haykırabilirim
Ahmet dizleri fazla almiyomu yoksa ya bikac kisi ayni seyi soyledi
benimde doktorum ak . muayeneye gittiğimde diz içlerinden alacağını ama bacağında biraz kıvrımlı olmasının doğal durduğunu söylemişti belkide o yüzden biraz bırakıyordur dizlerde
Kader beni eklediğin için ve cevap verdiğin için teşekkür ederim.Ben de çok beğendim bacaklarını güle güle kullan...
Ahmet bey bana ne diyecek bakalim cok merak ediyorum. Kizlar bugun sekillendiricim gelmis cok huzel oldu yapistirinca dr beye gidersen yapistirsam da ayni boyle istiyom desem basil olur sizece:)))
Olabilir tabiio zaman sen düz değil kıvrımlı istiyorsun bacaklarını
Eki Görüntüle 921555
Arkadaslar umarim resmi ekleyebilmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?