Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bende bastırınca şişin girdiği yerin neresi olduğu anlaşılıyor 41. günümdeyim halen hissiz yağ alınan yerler ki sanırım en fazla 500 ml falan almıştır 4 ya da 5 kilo yağ aldıranları hiç düşünemiyorum açıkçası

leyla bende de vardı o 2 ay sonra falan geçti.bacaklarımın dış yanlarında bazen hala oluyor. zamanla geçecektir bence.

hissizlik çok normal bendende dış bacaktan çok yağ alındı oyüzden nerdeyse 1 yıla yakın sürdü hissizlik

bişey sorcam size yapılan işlem neydi tam olarak ?
yağ enjeksiyonu oldu mu sadece dizden mi alındı

Canim bana 5 yil once lipo yapildi diz iclerimden ve gobekten yag alindi o zaman dr um bana yag enj tutmuyor demisti pek yapilmiyordu sanirim bende kk yi kesfetmemistim o zamanlar. Bilseydim hic olmazdim o ameliyati simdi yag sorunum olmazdi hic(

arkadaşlar merhaba bende böyle arada gelip gidiyorum baktımda şu maile gelme konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar için yazmak istedim bu sefer bunun önüne geçmek için şöyle yapıyoruz:
1) önce hesabımıza giriş yapıyoruz
2) hani şu solda kocaman kadınlar k ulübü yazıyor onun altında anasayfa, forum takip , bloglar, ... bize ulaşın diye bir sıra var onu gördükten sonra o bize ulaşın'ın altındaki forum ayarlarım'a tıklıyoruz
3)açılan seçeneklerden forum ayarları'na tıklıyoruz
4)sayfayı aşağı doğru kaydırınca özel mesaj ayarlarını göreceksiniz orada özel mesaj geldiğinde e mail ile yollama ve alıntı yapıldığında bildirime hayırı seçebilirsiniz.

Karışık oldu gibi ayrıntılı anlatmaya çalıştım nedense ama uzadı.. iyi geceler sırdaşlar

Selam yenide
Sonuc seni memnun etmedi mi

Doktorun bana dediği silikonla çok güzel olur. Yağ enj da seni mutlu eder. Hemen iyileşmek istediğimden -tatili bekleyemedim- eşimin de desteği olmadığından silikondan son anda vazgeçtim. Yağ yetti diyorum ama çarpık görüntüyü düzeltmeye yetti. Yoksa çok güzel bacaklarım olmadı. Bir de cildimin hassasiyetinden lekeler kaldı yağ konan yerlerde. Belki de bu daha iyi benim için diyorum. silikonda da kesi izi çok kalırdı kesin

Yağların eridi mi Yenidecim
Acaba izleri düzeltmek için bir şey yapılamıyor mu
Ne kadar sürede iyileştin son soru:)

Canim bana 5 yil once lipo yapildi diz iclerimden ve gobekten yag alindi o zaman dr um bana yag enj tutmuyor demisti pek yapilmiyordu sanirim bende kk yi kesfetmemistim o zamanlar. Bilseydim hic olmazdim o ameliyati simdi yag sorunum olmazdi hic(

diz içi aldırmanz çok iyi olmuş
ben de bi konuşayım doktorumla
eski bi fotografnz vr mı peki diz içi aldırmadan önceki ?

diz içi aldırmanz çok iyi olmuş
ben de bi konuşayım doktorumla
eski bi fotografnz vr mı peki diz içi aldırmadan önceki ?

Eski resmim yok simon ama baya fark oldu aslinda hala cikik ama o kisim yag degil kemik. Alacak bisey yok yani:) bu kemigi torpuluyorlar yag alamadiklarinda oyle de ameliyat var. Hatta drum bana sen bunu torpu de istersin simdi demisti

Yağların eridi mi Yenidecim
Acaba izleri düzeltmek için bir şey yapılamıyor mu
Ne kadar sürede iyileştin son soru:)

sor tabii, sıkıntı yok :) ilk günlerin dolgunluğu yok. biraz ödem gitmiştir, biraz da yağlar erimiştir, idare ediyor.
cuma günü ameliyat olmuştum. dokuz gün sonraki pazartesi rahatlıkla gittim işe. evdeyken de ağrı sızı pek olmadı.
zor bir aşamadasın. doktora klarar vermek. yalnız önerim şu olabilir: mükemmeli bulana kadar ikinci ameliyatı göze alırım diyorsan benimkine gitme. rötuş filan demiyor, maddi olarak yeni bir ameliyat olarak bakıyor.

arkadaşlar şu çorabı herkes üç haftamı giydi. artık herşeyden korkar oldum şimdide çorabı çıkarmaktan korkuyorum.

arkadaşlar şu çorabı herkes üç haftamı giydi. artık herşeyden korkar oldum şimdide çorabı çıkarmaktan korkuyorum.

Bana doktor 5 hafta giy demişti silikon oldugu için emboli riski daha fazlaydı sanırım. Sana 3 hafta dediyse cıkarabilirsin korkma o kadar

Arkadaşlar merhaba.pazartesi yağ enjekte edilecek bacaklarima ama ben stresten hiçbir şey yemiyorum.cok az gobegim vardı o da gitti.ne yapacağım ben

Arkadaşlar merhaba.pazartesi yağ enjekte edilecek bacaklarima ama ben stresten hiçbir şey yemiyorum.cok az gobegim vardı o da gitti.ne yapacağım ben

kıskanıyorum senin gibileri bende yağlar erimesin diye yedim yedim kilo aldım geri rejim yapmam gerek hemde korkma alacağı 300 ya da 400 gram yağ bulur bir yerden

kızlar çok uğraştım fotoğrafı ekleyemedim ama şu adresten ulaşabilirsiniz bizim sitede bile böyle bacak yoktur heralde şuna bir bakın http://www.trendyol.com/Acik-Pembe-Kisa-Elbise-41/UrunDetay/21224/4754683

leyla alemsin. ama baya bi iyi oluyor böylelerini görmek. insanı motive ediyor. bence biz arada biraraya gelip mini etek giyelim ve birbirimizi motive edelim. çünkü yaptırınca bile insandaki kompleks kolay kolay gidecek gibi değil. buluşma noktamızdaki parolamızda vaw bacaklarınız ne kadar güzelmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…