uyuşukluk bendede çok fazla var ben senden sonra oldum normaldir ama bazen yatakta dönerken ters bir hareket yaptığımda karnımdan yağ aldığı yeri şişin girdiği ve izlediği yol olarak hissediyorum. ayrıca benim bir dizim baya bir çürüdü şişti ve çok hissiz. bunlar alınan yağ miktarıyla mı alakalı acaba. o zaman lipo yaptıranlarda baya bi çekiyorlardır.
bende bastırınca şişin girdiği yerin neresi olduğu anlaşılıyor 41. günümdeyim halen hissiz yağ alınan yerler ki sanırım en fazla 500 ml falan almıştır 4 ya da 5 kilo yağ aldıranları hiç düşünemiyorum açıkçası
bende bastırınca şişin girdiği yerin neresi olduğu anlaşılıyor 41. günümdeyim halen hissiz yağ alınan yerler ki sanırım en fazla 500 ml falan almıştır 4 ya da 5 kilo yağ aldıranları hiç düşünemiyorum açıkçası
bişey sorcam size yapılan işlem neydi tam olarak ?
yağ enjeksiyonu oldu mu sadece dizden mi alındı
Selam yenide
Sonuc seni memnun etmedi mi
Doktorun bana dediği silikonla çok güzel olur. Yağ enj da seni mutlu eder. Hemen iyileşmek istediğimden -tatili bekleyemedim- eşimin de desteği olmadığından silikondan son anda vazgeçtim. Yağ yetti diyorum ama çarpık görüntüyü düzeltmeye yetti. Yoksa çok güzel bacaklarım olmadı. Bir de cildimin hassasiyetinden lekeler kaldı yağ konan yerlerde. Belki de bu daha iyi benim için diyorum. silikonda da kesi izi çok kalırdı kesin
Canim bana 5 yil once lipo yapildi diz iclerimden ve gobekten yag alindi o zaman dr um bana yag enj tutmuyor demisti pek yapilmiyordu sanirim bende kk yi kesfetmemistim o zamanlar. Bilseydim hic olmazdim o ameliyati simdi yag sorunum olmazdi hic(
diz içi aldırmanz çok iyi olmuş
ben de bi konuşayım doktorumla
eski bi fotografnz vr mı peki diz içi aldırmadan önceki ?
Yağların eridi mi Yenidecim
Acaba izleri düzeltmek için bir şey yapılamıyor mu
Ne kadar sürede iyileştin son soru:)
arkadaşlar şu çorabı herkes üç haftamı giydi. artık herşeyden korkar oldum şimdide çorabı çıkarmaktan korkuyorum.
hissizlik çok normal bendende dış bacaktan çok yağ alındı oyüzden nerdeyse 1 yıla yakın sürdü hissizlik
Arkadaşlar merhaba.pazartesi yağ enjekte edilecek bacaklarima ama ben stresten hiçbir şey yemiyorum.cok az gobegim vardı o da gitti.ne yapacağım ben
kızlar çok uğraştım fotoğrafı ekleyemedim ama şu adresten ulaşabilirsiniz bizim sitede bile böyle bacak yoktur heralde şuna bir bakın http://www.trendyol.com/Acik-Pembe-Kisa-Elbise-41/UrunDetay/21224/4754683
kızlar çok uğraştım fotoğrafı ekleyemedim ama şu adresten ulaşabilirsiniz bizim sitede bile böyle bacak yoktur heralde şuna bir bakın http://www.trendyol.com/Acik-Pembe-Kisa-Elbise-41/UrunDetay/21224/4754683
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?