Evet bu o ürün ve haklısın o parayı etmez.Ama umut dünyası işte,çare olur diye aldım bende.Bu sorunu yaşayanların aynı umutla bu parayı vereceğini bilen birileri yapmış bu işi anlaşılan.Herhangi bir iç giyim markası yapsaydı eminim çok daha ucuza satılırdı.Ama anladığım kadarıyla bu durumu bilen bir girişimcinin işi bu.Bir kere çok küçük,yani az bir hammaddeyle üretilmiş.daha uygun fiyatlı olabilirmiş. Ayrıca daha kalın ve daha geniş olmalıymış.Bu ürünün üzerinde biraz daha çalışılırsa daha işe yarar bir ürün elde edilebilir.Yine de şimdilik iş görür tabi dışarda uzun süre giyip denemedim ,inşallah bir sorun çıkarmaz.Önce çizme içinde denemeyi düşünüyorum.
Yok yanlış değil canım..bileklere bakarmısın..uzun etek bile komik duruyor.
http://www.trendyol.com/Mavi-Beyaz-Kesikli-Sweatshirt/UrunDetay/21224/4754609
http://www.trendyol.com/Beyaz-Sirti-Acik-Mini-Gece/UrunDetay/21224/4754657
.
Forumun ilk sayfalarında Jezabel vardı.onun bacaklarına benzettim.o slikon taktırmış.ama 120 cc olunca çok kalın olmuş.çok benzettim burdaki kızın bacaklarına.
çok sürüyormuş ya
Merhabalar çarpık bacak estetiği benimde uzun süreli bir sorunum ama silikon protez beni korkutuyo yağ enjeksiyonu en az bir defa ile olmuyor geçen netten araştırdım geçici bir çözüm ama ama tayt ve siknny pantolonlar için ve kışın opak çoraplada etek giyebiliriz hani şu yapıştırmalı sütyenlerin formunda bunun bacak için olanı yapmışlar duymuşmuydunuz bacağa yapışıyo yapışkanlığı gitmiyo ilgilenenler varsa ben almayı düşünüyorum foto koyacağım toplu alımlarda indirim yapıyorlarmış fiyatı 79 tl
Arkadaşlar size bşrşey sormak istiyorum.yağ transfer işlemini izmirde yaptırıcam .hangi doktor yaparsa yapsın zaten büyük bir kısmı ericek.siz bukonuda ne düşünüyosunuz.adı geçen 2doktorunda fiyatları bana çok geldi.yapılan işlem aynı değilmi.onların koyduğu yağ dahamı az eriyo anlamadım yani.artık karar wermem gerekiyo.uzun zamandır araştırıyorum ama doktora karar weremedim.izmirde c.tkt ı düşünüyorum bu konuda ona ameliyat olan warmı
Arkadaşlar bana dua edin operasyonum yarın. Yağ enjekte edecek doktorum.Dua edin ki çok yağ çıksın benden çünkü ufacık bir göbeğim var.Butun umudum gobekteBir de deneyimli arkadaşlar bana söylemek istediğiniz birsey var mı? Çok korkuyorum
Bende öle düşünüyorum leyla60.bulunduğum ilde yaptırmak daha mantıklı sonucu hepinizle paylaşıcam üstelik 2.operasyona gerek kalırsa biraz daha indirimli yapıcak öle konuştuk yani sizin tek seferde werdiğiniz paraya 2sefer yaptırıcam.tabi 2.ye yağ kalırsa
Arkadaşlar bana dua edin operasyonum yarın. Yağ enjekte edecek doktorum.Dua edin ki çok yağ çıksın benden çünkü ufacık bir göbeğim var.Butun umudum gobekteBir de deneyimli arkadaşlar bana söylemek istediğiniz birsey var mı? Çok korkuyorum
Canim sen kime olcaksin ameliyati? Bende senle aynidurumdayimak cok az yagim oldugunu soyledi superdry yapmaliyiz dedi kilo vermemeye ugrasiyorum bende. Umarim cok guzel gecer ameliyatin hic sorunun olmadan atlatirsin
kızlar birde şuna bakın ben rüzgar eserde bacağımın şekli belli olur diye korkarken bazıları bu bacaklarla mankenlik yapıyor http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/562849?cid=13582 artık anladım problemin çoğu bende azı bacaklarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?