Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Simon sen ak a mi yaptirmistin cnm birde kok hucre enj mu yoksa kladik yag enj mu hatirliyomusun

vakit olup sizlerin yazılarınızı okuyamıyorum. siteyi sıkı takip edenler bizleri sevindirecek ve şu ince bacaklardan kurtaracak güzel gelişmeler var mı . lütfen yarın siteye uğramaya çalışacağım cvp verirseniz sevinirim artık bende korkmadan etek giymek istiyorum. Artık bende korkmadan bacağımı açmak istiyorum hep birileri görüpte dalga geçecek diye yıllardır pantolon altında sakladım adım oldu giymeyi bilmez. ahhhh

Arkadaşlar merhaba.Operasyonuma tam 1 hafta kaldı. ..Yağ enjekte edilecek.inanilmaz korkuyorum. Yag enjeksiyonu yaptıran arkadaslar yapılması ve yapılmaması gerekenlerle ilgili bilgi verebilir misiniz?mesela sigara

Arkadaşlar merhaba.Operasyonuma tam 1 hafta kaldı. ..Yağ enjekte edilecek.inanilmaz korkuyorum. Yag enjeksiyonu yaptıran arkadaslar yapılması ve yapılmaması gerekenlerle ilgili bilgi verebilir misiniz?mesela sigara

sigara çoook fena.. mutlaka bırakman lazım ben bu işin verdiği motivasyonla 9 ay önce bıraktım. insan bir nefes iki nefes derken kendisine hakim olamıyor. o yüzden şimdiden bırak derim. ayrıca kan sulandırıcı hiç bir ilaç kullanma. kan değerlerine dikkat et. özellikle daha önceden kansızlığın varsa stres yapmamaya çalış ve özellikle doktoruna ne istediğini defalarca söyle.

ameliyat sonrası sıkıntım ilk bir hafta morluk olması idi karnım dam 3 kilo yağ alındı ayrıştırılıp kullanılabilecek olan yağ dolduruldu bacak daki sorunlu yerlere

Tesekkurler jelesec :) buyuk ihtimalle dr umuz ayni olacak o yuzden hazir seni bulmusken durmadan soruyorum:) sende bikmadan cevapliyorsun cook sagol

çok teşekkür ederim. ama ben stres oldukça daha çok içmeye başladım. Nasıl bırakacağım bilemiyorum. yarın kan değerlerine bakılacak. sona bu kadar yaklaşmışken mutlu olmam lazım ama çok gerginim.vazgecebilirim bile

stres yapılcak bişey yok
ben de sigara kullanan biriyim 1 hafta öncesinden bıraktım
daha önce bırakmak gerekli tabi ama olan olmus artk
bence icmemeye calıs
hiç strese girmene gerek yok
sakinleştirici veriyolar ben uyandıgımda hiçbişey farketmedm
ne zaman yapıcaksınız ameliyatı dedim çoktan bitmiş zaten
2 dk gibi geldi bana o uyku :))

Tesekkurler jelesec :) buyuk ihtimalle dr umuz ayni olacak o yuzden hazir seni bulmusken durmadan soruyorum:) sende bikmadan cevapliyorsun cook sagol

:))) arkadaş olduğumuz için yazıların bana düşüyor canım elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum...diğer başlıklarda arkadaş gurubumuz olduğu için oradayım daha çok kaçırsam bile sorunu özelden yaz sende sağol :)

arkadaşım ameliyattan bu kadar korkma uyuyacaksın zaten :) uyandıktan sonra ağrıların olacak ama ne kadar ağrın olsa da eski bacaklarından eser kalamayacağı için unutacaksın :) ben de öyle olmuştu yani.. sigarayı da bırak artık. ben 2 hafta öncesinde bıraktım, doktor yağların erir dediği için de 3 ay falan hiç içmedim şimdi de günde 1-2 tane içiyorum :)

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. umarım eski bacaklarimdan eser kalmaz ama benimkiler pek fena. aslında silikon uygun olurdu ama korkumdan yaptiramiyorum işte

Bunak, ne yaptın arkadaşım? Oldun mu ameliyat? Artık alıntılar da mail adresine gidiyor. Alıntı yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…