bende hiç öyle bi görüntü olmadı
morlukta olmadı
sadece yag koydukları kanül müdür nedir onların çok hafif izleri var
ameliyttan snra çok rahat yürüdüm
tek agrım yag alınan yerlermde oldu karnımda özellikle diger yerlerm agrımadı bile
o agrı da 4 güne geçti ço ksorunsuzdu bnmki şükür
Simon sen ak a mi yaptirmistin cnm birde kok hucre enj mu yoksa kladik yag enj mu hatirliyomusun
yok ak degl bnmki
kök hücre yaptırmıştım klasik yag degil
Anladim canim ikinciyi yaptiracakmisin
kesinlikle yaptırıcam ilk işlemde zaten yagların az bi miktarı tutuyo ikinci işlemde kendine geliyo
ilkiyle kalırsam boşuna yaptırmış olurum
İns istedigin sonucu alirsin arkadasim diledigin gibi olsun bacaklarinhepimizin olsun:) seni arkadas olarak ekledim kabul edersen sevinirim
Canım senin op sonrası nasıl geçmişti ? Kök hücremiydi seninkiy
Arkadaşlar merhaba.Operasyonuma tam 1 hafta kaldı. ..Yağ enjekte edilecek.inanilmaz korkuyorum. Yag enjeksiyonu yaptıran arkadaslar yapılması ve yapılmaması gerekenlerle ilgili bilgi verebilir misiniz?mesela sigara
ameliyat sonrası sıkıntım ilk bir hafta morluk olması idikarnım dam 3 kilo yağ alındı ayrıştırılıp kullanılabilecek olan yağ dolduruldu bacak daki sorunlu yerlere
çok teşekkür ederim. ama ben stres oldukça daha çok içmeye başladım. Nasıl bırakacağım bilemiyorum. yarın kan değerlerine bakılacak. sona bu kadar yaklaşmışken mutlu olmam lazım ama çok gerginim.vazgecebilirim bile
Tesekkurler jelesec :) buyuk ihtimalle dr umuz ayni olacak o yuzden hazir seni bulmusken durmadan soruyorum:) sende bikmadan cevapliyorsun cook sagol
çok teşekkür ederim. ama ben stres oldukça daha çok içmeye başladım. Nasıl bırakacağım bilemiyorum. yarın kan değerlerine bakılacak. sona bu kadar yaklaşmışken mutlu olmam lazım ama çok gerginim.vazgecebilirim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?