Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Peki arkadaşlar e.k. nasıl bir dr. ona mı olsam acaba? 2. operasyondan da ücret almıyor-muş- doğruysa. offff ya bu ne zormuş. karar vermek en zoru.
ben ona silikon ameliyatı oldum gicecek olursan Kayserilinin selamı var dersin ne zaman arasam ameliyatta sabah girip akşam çıkıyor acaba evli değilmi yada eşi alışmıştır neyse banane aradığımda genelde görüşemiyorum ama o gün akşam muhakkak arayıp bütün sorularımı cevapladı sağolsun canayakın 1 ay falan geçsin kontrole gidicem

Angelin eski sin anladim kadariyla angelim vardi onun bacaklari vok guzel olmustu simdi nasıl acaba

Angelim memnundu bi daha donmedi bence hala memnun:) tulsa vardi 2 yil sonra yazdi cok memnunum diye tek seans yag enj. Papatya tarlasi yone yag enj ve tek seans hatirladiklarim bi kac kisi daha var aklima gelmeyen. Ben tulsa ninkileri gordum cok guzeldi hocanin ofisinde de gordum resimlerini. Evet canim ben eskiyim 2008 den beti forumu takip ediyorum ama yeni uye oldum:)

Kanat ben resim ekleme yeri bulamadim

Tipki benim gibi ama ben bi 2 senedir takibi biraktim

Kanat ben resim ekleme yeri bulamadim
cazigiz profil ayarlarında fotoğraflar diye bir bölüm var ordan gireceksin ve resim ekleyeceksin. biraz incelersen görürsün. mesaj alanının üstünde yanyana duran şeylerin arasında. biz de öyle deneye deneye öğrendik.

Evet o dr. dan bahsediyorum. yaklaşımı nasıl ? fiyatlar? hoş gideceğim tabiki ben de:) ben de ne zaman mesaj atsam cevap yazar ilgilenir. bu çok hoşuma gidiyor samimi geliyor ama bilemiyorum tabi ki. sanırım ben yağ enjektesi olucam. silikondan korkuyorum. acayip pimpirikliyim burnum aksa silikondan mı acaba diyebilirim yani:) olmazsa napim 1-2 yıl sonra yenilerim operasyonu. sen ne dersin. silikona nasıl karar verdin? gidince söylerim selamını c.tesi gideceğim inşallah.:)

Kanat resim eklemeyo bilmiyorum angelinocent sen ameliyati ist oldun
sana nasıl yardımcı olalım resim konusnda ben çok merak ediyorum senin bacaklarını. ve içimde bir his dediğin kadar kötü değilller.biz sana psikolojik destek veririz. :))

Vanillasky bak arkadadaşımız ne güzel anlatmış detaylarıyla.Gerçekten iyi cesaret etmişsiniz,hemde o yaşta.Benim asla cesaret edemeyeceğim bir ameliyat.aylarca pansuman ve 45 dk sürüyor,aylarca banyo yok,aylarca refakatçıya ihtiyaç .Bence her hangi bir özür durumunuz yoksa düşünmeyin.Slikon ,yağ,dolgu bu ameliyatın yanında ameliyattan bile sayılmazlar.Belki istediğimiz bacaklara kavuşma şansımız yok ama eskisinden iyi olacağı kesin.Cazıgız arkadaşımız yıllar önce olmuş ve hale çözümü burada aramaya çalışıyor.Sağlığımız herşey den önemli ,kemiğimizi düzelteceğiz diye sağlığımızdan olmayalım!

ben ist anbulda 3 dra gittim daha önceki yazılarımda var özlemsrin dr u o.i. a.k. ve e.c. f.b. ile görüşmedim çünkü salakça ve yanlış bir düşünce ama sevmediğim birine benziyor onu eledim e.c bana çok yakın geldi silikonada karar vermemin nedeni yaşım artık geçti 2. 3. ameliyatı belkide 4. yü istemedim direkt silikona karar verdim orada ameliyat olmuş hastasını gördüm konuştum birde hemşiresi vardı oda implant taktırmıştı bacaklarına onuda gördüm konuştum yani fotonun yanında canlılarınıda gördüm 165 cc implant takıldı bileğede yağ enj oldu önceki yağ transferinde çok az bir kısmı kalmıştı yağların moralim bozuktu kesin kararımı verdim benim kızada biraz zaman geçsin yaptırıcaz drlarla görüş hangisi kafana yatıyorsa ona karar ver
hakkında hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim cevabın için bunakcım.içimi rahatlattın. hasta dr. ilişkisi çok önemli . yani ağzından lafı kerpetenle alacaksam, kasıntı olacaksa ve kafasına göre hareket edecekse olmaz tabi. bir de ameliyat sonrası ulaşabilelim. ben de çok genç sayılmam 40'a fazla birşey yok:) bakalım ne diyecekler. şu ameliyat günümü bir alsam rahatlıcam. şimdi iyi olmalısın öyle anlıyorum. oldun ve bitti. maşallah diyelim. artık bu yükü taşıyamıyorum.

Bunak 165 cc çok kalın olmadımı yahu?

yok kalın olmadı 110 cc 2.1 cm buda 2.3 cm ama en uzunu bu bileklerin biraz üzerinde bitiyor 165 cc calf implant diye arayın googlede ozaman diğerleride çıkıyor anlayabilirsiniz oradaki durumu birde arkadaşlar alıntı yapmayın ben bilgisayarı pek kullanamıyorum nasıl siliniyor bilmiyorum yaniben kurtuldum ama maksat size yardımcı olayım ama evde olay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…