ben ona silikon ameliyatı oldum gicecek olursan Kayserilinin selamı var dersin ne zaman arasam ameliyatta sabah girip akşam çıkıyor acaba evli değilmi yada eşi alışmıştır neyse banane aradığımda genelde görüşemiyorum ama o gün akşam muhakkak arayıp bütün sorularımı cevapladı sağolsun canayakın 1 ay falan geçsin kontrole gidicemPeki arkadaşlar e.k. nasıl bir dr. ona mı olsam acaba? 2. operasyondan da ücret almıyor-muş- doğruysa. offff ya bu ne zormuş. karar vermek en zoru.
Angelin eski sin anladim kadariyla angelim vardi onun bacaklari vok guzel olmustu simdi nasıl acaba
Kanat ben resim ekleme yeri bulamadim
Angelim memnundu bi daha donmedi bence hala memnun:) tulsa vardi 2 yil sonra yazdi cok memnunum diye tek seans yag enj. Papatya tarlasi yone yag enj ve tek seans hatirladiklarim bi kac kisi daha var aklima gelmeyen. Ben tulsa ninkileri gordum cok guzeldi hocanin ofisinde de gordum resimlerini. Evet canim ben eskiyim 2008 den beti forumu takip ediyorum ama yeni uye oldum:)
Ben iste o simitleri bacaklara koydurdum o yuzden erimiycekler:)))))
cazigiz profil ayarlarında fotoğraflar diye bir bölüm var ordan gireceksin ve resim ekleyeceksin. biraz incelersen görürsün. mesaj alanının üstünde yanyana duran şeylerin arasında. biz de öyle deneye deneye öğrendik.Kanat ben resim ekleme yeri bulamadim
ben ona silikon ameliyatı oldum gicecek olursan Kayserilinin selamı var dersin ne zaman arasam ameliyatta sabah girip akşam çıkıyor acaba evli değilmi yada eşi alışmıştır neyse banane aradığımda genelde görüşemiyorum ama o gün akşam muhakkak arayıp bütün sorularımı cevapladı sağolsun canayakın 1 ay falan geçsin kontrole gidicem
sana nasıl yardımcı olalım resim konusnda ben çok merak ediyorum senin bacaklarını. ve içimde bir his dediğin kadar kötü değilller.biz sana psikolojik destek veririz. :))Kanat resim eklemeyo bilmiyorum angelinocent sen ameliyati ist oldun
Kanat resim eklemeyo bilmiyorum angelinocent sen ameliyati ist oldun
Aslinda ihtiyacim var yoruma acaba cepten yazdigim icinmi göremiyorum tarif ettigin yeri
ben ilizarov ameliyatını 2010 da 37 yaşımda oldum çunku sağlık acısındanda en faydalı yontem buydu bu ameliyat için zaman cesaret para gerekiyor ve kesinlikle sigara içilmemesi ve temız titiz olmak zorundasınız ben yemek yediğim yetlerdeki kasık tozlumu ustume bişey dökulmuş umursamam ama vucut temizliği çok öemlidir doktorlarım bile durumuma kızar yani bu ameliyatta yaralara 2 gunde bir pansuman yapılırken aleti hep kaynattım pansuman bezlerini eldıvenle kesip koydum makasıda kaynattım ayrıca demirleride ayrıca buyuk sargı bezine sararken bezler utulendi tabi bunları sız değil ev halkı yapıyor yaraları ağzı eğikbir makasla soyuyor temızliyorsunuz 5 ay boyunca yıkanamadım çunku yaralara su değmeyecek ayaklarım saçım yıkandı vucudumu sildim duşmemek lazım bn kere duştum yaram kanadı sonrada iltihap oldu ama 2 güne geçti doktorum sen bu kadar temizken o iltihap hemen geçer demişti pansuman yaklaşık 45 dakika sürüyor mideniz kaldırımı bilmem ama ben hepsini sevgiyle temizleyip sardım uyurkende bacağı cevirince tabi acıyor ama benim yıllarca kalbim ve beynim acımış bu acı bana hiç bile geldi demirler çıkarılırkende dr narkoz verelim dedi istemedim sakınleştiriciyede hayır dedim hatta ordaki bi kaç dr kendine bu kadar yuklenme dedi ama nebileyim demirler çıkarken görmek istedim
Arkadaslar ferruh bey su an kac tlye yapiyor ameliyatı bilen varmi acaba
ben ist anbulda 3 dra gittim daha önceki yazılarımda var özlemsrin dr u o.i. a.k. ve e.c. f.b. ile görüşmedim çünkü salakça ve yanlış bir düşünce ama sevmediğim birine benziyor onu eledim e.c bana çok yakın geldi silikonada karar vermemin nedeni yaşım artık geçti 2. 3. ameliyatı belkide 4. yü istemedim direkt silikona karar verdim orada ameliyat olmuş hastasını gördüm konuştum birde hemşiresi vardı oda implant taktırmıştı bacaklarına onuda gördüm konuştum yani fotonun yanında canlılarınıda gördüm 165 cc implant takıldı bileğede yağ enj oldu önceki yağ transferinde çok az bir kısmı kalmıştı yağların moralim bozuktu kesin kararımı verdim benim kızada biraz zaman geçsin yaptırıcaz drlarla görüş hangisi kafana yatıyorsa ona karar verEvet o dr. dan bahsediyorum. yaklaşımı nasıl ? fiyatlar? hoş gideceğim tabiki ben de:) ben de ne zaman mesaj atsam cevap yazar ilgilenir. bu çok hoşuma gidiyor samimi geliyor ama bilemiyorum tabi ki. sanırım ben yağ enjektesi olucam. silikondan korkuyorum. acayip pimpirikliyim burnum aksa silikondan mı acaba diyebilirim yani:) olmazsa napim 1-2 yıl sonra yenilerim operasyonu. sen ne dersin. silikona nasıl karar verdin? gidince söylerim selamını c.tesi gideceğim inşallah.:)
çok teşekkür ederim cevabın için bunakcım.içimi rahatlattın. hasta dr. ilişkisi çok önemli . yani ağzından lafı kerpetenle alacaksam, kasıntı olacaksa ve kafasına göre hareket edecekse olmaz tabi. bir de ameliyat sonrası ulaşabilelim. ben de çok genç sayılmam 40'a fazla birşey yok:) bakalım ne diyecekler. şu ameliyat günümü bir alsam rahatlıcam. şimdi iyi olmalısın öyle anlıyorum. oldun ve bitti. maşallah diyelim. artık bu yükü taşıyamıyorum.ben ist anbulda 3 dra gittim daha önceki yazılarımda var özlemsrin dr u o.i. a.k. ve e.c. f.b. ile görüşmedim çünkü salakça ve yanlış bir düşünce ama sevmediğim birine benziyor onu eledim e.c bana çok yakın geldi silikonada karar vermemin nedeni yaşım artık geçti 2. 3. ameliyatı belkide 4. yü istemedim direkt silikona karar verdim orada ameliyat olmuş hastasını gördüm konuştum birde hemşiresi vardı oda implant taktırmıştı bacaklarına onuda gördüm konuştum yani fotonun yanında canlılarınıda gördüm 165 cc implant takıldı bileğede yağ enj oldu önceki yağ transferinde çok az bir kısmı kalmıştı yağların moralim bozuktu kesin kararımı verdim benim kızada biraz zaman geçsin yaptırıcaz drlarla görüş hangisi kafana yatıyorsa ona karar ver
hakkında hayırlısı olsun
ben ist anbulda 3 dra gittim daha önceki yazılarımda var özlemsrin dr u o.i. a.k. ve e.c. f.b. ile görüşmedim çünkü salakça ve yanlış bir düşünce ama sevmediğim birine benziyor onu eledim e.c bana çok yakın geldi silikonada karar vermemin nedeni yaşım artık geçti 2. 3. ameliyatı belkide 4. yü istemedim direkt silikona karar verdim orada ameliyat olmuş hastasını gördüm konuştum birde hemşiresi vardı oda implant taktırmıştı bacaklarına onuda gördüm konuştum yani fotonun yanında canlılarınıda gördüm 165 cc implant takıldı bileğede yağ enj oldu önceki yağ transferinde çok az bir kısmı kalmıştı yağların moralim bozuktu kesin kararımı verdim benim kızada biraz zaman geçsin yaptırıcaz drlarla görüş hangisi kafana yatıyorsa ona karar ver
hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?