Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım...maalesef ben bu siteden mezun oldum da...doktoramı yapıyorum.. :))))) ama...henüz bir operasyona cesaret edebilmiş değilim....

Ben de herşeyi birbirine karıştırdım ama...net fikrim AK. istediğin şekli güzelce anlatabilirsen....memnun kalacağını düşünüyorum.

Buradan kimler geldi kimler geçti...hepsinde heyecanlandık..ameliyat sonuçlarını dua ederek bekledik...sonuçlara kendi bacaklarımız gibi sevindik...

Sende kararını ver ve kurtul...sana da sevinelim inşallah :)) bizim gibiler...yeni sevinilecek arkadaşları nasılsa buluruz... :))

(nasias'ın bacakları çok başarılı ve slikon...üstelik onun bacakları seninkinden daha kalın..bence senin ince oluşu daha iyi.)

.

Son düzenleme:

Keypad çok duygulandım ben şimdi...

Bak bana cesaret veriyorsun ama sen cesaret edememişsin. Sen de kır artık şu şeytanın bacağını. Ben yaptırıcam kararımı verdim dr. seçimimi de yaptım ama hala aklım gidip geliyor...Yağ olacak ama silkonda da aklım kalıyor çünkü benim bacaklarım baya problemli.
Bilirsin ve anlarsın ne duyguda olduğumu....
Ama başka çare yok bu sorundan kurtulmak istiyorsak birşeyleri göze alıcaz. Ben de bu aşamaya gelene kadar çok düşündüm. ama artık ok yaydan çıktı. dönmeyeceğim. çünkü kaldıramam...
Biz de sana sevinelim arkadaşım inşallah. Burada tanıdığım bütün arkadaşlarım inşallah kurtulurlar. Çok eski olan memko var. şimdi haksızlık etmeyeyim en çok hakedenlerden biri sen gibi. çünkü bayadır burada. İnşallah siz de olun arkadaşım...

Son düzenleme:

Ne güzel bir duadır bu .Çok tşk ederim arkadaşım,İnşallah en kısa sürede bu sorundan kurtulmak isteyen herkes ,mutlu sona kavuşsun.

:)) Aynı msj dan iki tane yazmışı,değiştirdim:))

Son düzenleme:
Ne güzel bir duadır bu .Çok tşk ederim arkadaşım,İnşallah en kısa sürede bu sorundan kurtulmak isteyen herkes ,mutlu sona kavuşsun.

Amin memko hepimizi inşallah. Bizi bizden başka kim anlayabilir? Anlamayan da diyet forumlarında sörf yapıp burda ayyy kızlar size yazık spor yapın zayıflayın derİşte bu kadar da ukala ve acımasızlar. Zaten biraz da böyleleri yüzunden olmuyor muyuz ameliyat? Bu kadınlar neden bu kadar acımasız? sayfa 3000lere dayanmış. 2007 de açılmış. yüzlerce kadın gelmiş geçmiş. ayyy spor hocası bulun diyor ya ne diyim.

Sen de kurtulacaksın memko. İnanıyorum ben. Burada kutlama yapacağız

Neye yazık günah?

Verdiğiniz paraya yazık günah demiş ama.Keşke yazdığı kadar basit olsa.Ben aylarca ,calf kasının olduğu yere ,ev tipi fizik tedavi cihazını uyguladım da banamısın demedi.1mlik bir kalınlaşma bile olmadı.hele diz içlerinin sporla gitmesi mümkün değil.ameliyatsız kurtuluş yok yani.

Memko ben de spor yaptım 1,5 yıl bilfiil yüzdüm ki yüzme de bacaklar nasıl çalışır. biraz toparlanmıştı.ama bacaklaromdaki yağ da eridi yüzmeyle araları daha da açıldı. plates yaptım sakatlandım hala atamadım . onu da iç bacak için yapmıştım. olmadı. calf hareketi var herkes bilir aylarca yaptım yok. çinden şu dandik korse var görmüşsünüzdür belki. onu getirttim. bir gece nasıl bir hınçsa artık öyle bir sıkmışım ki uyumuşum uyandığımda ayağımı hissetmedim bir süre. yok yok yani bilmiyor muyuz biz. Ben dr. a bile gittim garip garip bakıyorlar. Spor yaparken olan yağlar da eridi mi oldum böyle. şimdi spor yok kaslarım gevşedi, kötü yani

İnşallah ,bu sorundan kurtulmadan öteki tarafa göçersem gözüm açık giderimzaten.Ama şu şekillendirici zımbırtı sayesinde ilk defa mutlu ,rahat bir kış geçirdim.tayt giyinebilmenin mutluluğunu taddım.Şu ara kara kara yazın ne halt ediceğimi düşünüyorum ,oda ayrı konu tabi:))Benim ameliyat bu sene de mümkün görünmüyor,çektiğimiz kredinin borcu bitene kadar biraz zor gibi.Ama yinede gün doğmadan neler doğarmış.Bir yerden alacağımız bir miktar para var,ümitle onun gelmesini bekliyorum.Akrabaya verince alması zor ,gerçi ama,yinede bir ümit.Oooo ben baya baya muhasebe tuttum,gece gece.Ve elbette herşeyin hayırlısını diliyorum kendim ve sizler için.Bir şey olacaksa ,doğru ve hayırlı zaman gelince olucaktır zaten.

Gün doğmadan neler doğar. Allah borcunuza kolaylık sizin de tez zamanda ödeyin. Ben de aslında borç alarak yapıyorum. Biriktirmeye sabrım yok malum fiyatlar da artıyor. Ödeyeceğim. borç yani benim de valla bu paraya yeni bir mutfak yapılır yani olsun yaaaa ben acımıyorum sonuç iyi olsun acımam. çok çektk çünkü anlatsam roman olur. o nedenle olsun bitsin biz de hayatımızın geri kalanını mutlu geçirelim.

Yanlız memko komşulara filan nasıl farkettirmicez? Kılık kıyafet değişince

Az önce yazdığım gibi,ben 33 yaşındayım ilk defa tayt,dar pantolon giyindim.elbette yakın çevrem değişimi fark etti.ben çarpık bacaklarımdan o kadar utandımki sanki ,benim suçummuş gibi bu durumu kardeşlerimden ,en yakınlarımdan bile gizledim ,kamufule ettim.geçenlerde ablam,çok bu yıl çok değiştiğimi çok farklı giyindiğimi söyledi mesela,bende tarzımı değiştirdiğimi ,artık böyle takılıcağımı söyledim,bir süre sonra alıştı zaten.Uzun zaman görmedğim arkadaşım beni ,taytl,bot ,deri ceket üçlüsüyle görünce önce şöyle bir süzdü baştan aşağı sonrada seni ilk defa böyle gördüm ,çok şıksın dedi.onada aynı cevabı verdim.ki kendisi geçen kış sürekli neden hiç etek giymiyorsun,neden hiç etekli fotoğrafın yok deyip beni farkında olmadan ağlatmıştı.ve çok iyi niyetli biri olmadığı için bunu bilerek yaptığını hissettim.bu mutluluk sahte biliyorum ama ,bu bile yüzümün gülmesine yetti.Yani sende aynı şeyi söyleyebilirsin,tarzımı değiştirdim diyip sıyrılıverirsin.Ah ben bir ameliyat olsam ,cevap kısmı kolay.

Canım yaaa işte bu hayal gerçek olsun biran önce çok dua ediyorum. Tam beni anlatıyorsun. Aslında okuyan herkes bilir bunu.
o komşular da kıskançlıklardan çatlasınlar inşallahhhh
Daha iyisi ve gerçeği olacak.
Valla eşime diyorum alışverişten geri alamazsın beni diye
Tabi umduğumuz gibi olsun da.
özelden yazdım sana baksana bir.

aynı şeyi bende düşündüm(eşime söylemedim ama).ben bu kış tüm dolabımı değiştirdim,yeniledim.ameliyat olmadan böyle ,birde olursam ne olur bilemiyorum.

aynı şeyi bende düşündüm(eşime söylemedim ama).ben bu kış tüm dolabımı değiştirdim,yeniledim.ameliyat olmadan böyle ,birde olursam ne olur bilemiyorum.

ohhhh sefan olsun arkadaşım

Benim dolap bomboş açkurtlar gibi saldıracağım. hiçbirşey almıyorum.

En son Kasım mıydı neydi kabinde ağladım fırlattım herşeyi.
Bir daha da alışverişe çıkmadım.
İnat ettim almıycam
Ama sonrasını düşünemiyorum memkocum.
Sapık oldum resmen gözlerim bacaklarda sorsan insanları artık bacağından tanırım

Arkadaşım hepimize hayallerimizin gerçekleştiği yarınlar diliyorum.Yarın grşmk üzere,sohbet için tşkler ,iyi geceler.

Kizlar, ben 4 yildir yoga ve iki yildir pilates yapiyorum, yani haftada 4 saat, hic alakasi yok(. Bacaklar nasildilarsa oyle duruyorlar, yani diz ici yaglar ve dish yamuklugu orda) birde komshulara, akrabalara be diyicez diyorsunuz, hic kimseye hesap vermek zorunda diyilsiniz, kendinizi birde bununla uzmeyin, sorsalarda duymamazliktan gelin. Ben en yakin arkadashlarima soyledim ameliyyata gideceyimi, onlar zaten biliyordular bacaklarimdan cokta memnun olmadigimi. Her kesin sevmediyi beyenmediyi bir yeri vardir vucunda)) arkadashlarimdan biri burnunu yaptirdi, biri memelerini, obiriside bacaklarini, ne shimdi onlara olar bana olmazmi. Kimse birshey soylersede agzinin payini alir! Hic kimsenin sizi uzmeyine yol vermeyin, orda yerincede cok medeni sakin agzinin payini verin ki, birde curet etmesinler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…