Söylediğin iyi oldu.kızlar yazık günah iyi bir diyetiysen ve spor koçuyla halledebilirsiniz
kızlar yazık günah iyi bir diyetiysen ve spor koçuyla halledebilirsiniz
Keypad arkadaşım tanıyorum ben seniburayı hatmettim resmen ben. ama kim hangi dr. gitmiş karıştı gitt. karman çorman. Bu giden arkadaşları da biliyorum okudum baya. Hala da var asistan bence. Yoksa kicanımvarın başına bunlar gelmezdi. Dr. oturup forum okuyamaz herhalde işi gücü var adamların.
Bu bahsettiim arkadaşlar silikonlarını sadece çok kalın olduğu için çıkardılar diye hatrlıyorum. Dr.ları ak değil mi? Ben de karar aşamasındayım ve her akşam bir karar veriyorum sabah kalkıyorum başka düşünüyorum. Bir dr. a gidiyorum hah tamam bu diyorum o ana çok mutlu oluyorum sonradan kafam karışıyor.
Senin gibi eski arkadaşların fikrini de almak isterim aslında. Bilmiyorum eklersen bak istersen.Valla ne zor işmiş bu.
Canım...maalesef ben bu siteden mezun oldum da...doktoramı yapıyorum.. :))))) ama...henüz bir operasyona cesaret edebilmiş değilim....
Ben de herşeyi birbirine karıştırdım ama...net fikrim AK. istediğin şekli güzelce anlatabilirsen....memnun kalacağını düşünüyorum.
Buradan kimler geldi kimler geçti...hepsinde heyecanlandık..ameliyat sonuçlarını dua ederek bekledik...sonuçlara kendi bacaklarımız gibi sevindik...
Sende kararını ver ve kurtul...sana da sevinelim inşallah :)) bizim gibiler...yeni sevinilecek arkadaşları nasılsa buluruz... :))
.
Keypad çok duygulandım ben şimdi...
Bak bana cesaret veriyorsun ama sen cesaret edememişsin. Sen de kır artık şu şeytanın bacağını. Ben yaptırıcam kararımı verdim dr. seçimimi de yaptımama hala aklım gidip geliyor...Yağ olacak ama silkonda da aklım kalıyor çünkü benim bacaklarım baya problemli.
Bilirsin ve anlarsın ne duyguda olduğumu....
Ama başka çare yok bu sorundan kurtulmak istiyorsak birşeyleri göze alıcaz. Ben de bu aşamaya gelene kadar çok düşündüm. ama artık ok yaydan çıktı. dönmeyeceğim. çünkü kaldıramam...
Biz de sana sevinelim arkadaşım inşallah. Burada tanıdığım bütün arkadaşlarım inşallah kurtulurlar. Çok eski olan memko var. şimdi haksızlık etmeyeyim en çok hakedenlerden biri sen gibi. çünkü bayadır burada. İnşallah siz de olun arkadaşım...
Keypad çok duygulandım ben şimdi...
Bak bana cesaret veriyorsun ama sen cesaret edememişsin. Sen de kır artık şu şeytanın bacağını. Ben yaptırıcam kararımı verdim dr. seçimimi de yaptımama hala aklım gidip geliyor...Yağ olacak ama silkonda da aklım kalıyor çünkü benim bacaklarım baya problemli.
Bilirsin ve anlarsın ne duyguda olduğumu....
Ama başka çare yok bu sorundan kurtulmak istiyorsak birşeyleri göze alıcaz. Ben de bu aşamaya gelene kadar çok düşündüm. ama artık ok yaydan çıktı. dönmeyeceğim. çünkü kaldıramam...
Biz de sana sevinelim arkadaşım inşallah. Burada tanıdığım bütün arkadaşlarım inşallah kurtulurlar. Çok eski olan memko var. şimdi haksızlık etmeyeyim en çok hakedenlerden biri sen gibi. çünkü bayadır burada. İnşallah siz de olun arkadaşım...
Ne güzel bir duadır bu .Çok tşk ederim arkadaşım,İnşallah en kısa sürede bu sorundan kurtulmak isteyen herkes ,mutlu sona kavuşsun.
Neye yazık günah?
Amin memko hepimizi inşallah. Bizi bizden başka kim anlayabilir? Anlamayan da diyet forumlarında sörf yapıp burda ayyy kızlar size yazık spor yapın zayıflayın derİşte bu kadar da ukala ve acımasızlar. Zaten biraz da böyleleri yüzunden olmuyor muyuz ameliyat? Bu kadınlar neden bu kadar acımasız? sayfa 3000lere dayanmış. 2007 de açılmış. yüzlerce kadın gelmiş geçmiş. ayyy spor hocası bulun diyor ya ne diyim.
Sen de kurtulacaksın memko. İnanıyorum ben. Burada kutlama yapacağız
Gün doğmadan neler doğar. Allah borcunuza kolaylık sizin de tez zamanda ödeyin. Ben de aslında borç alarak yapıyorum. Biriktirmeye sabrım yok malum fiyatlar da artıyor. Ödeyeceğim. borç yani benim devalla bu paraya yeni bir mutfak yapılır yani olsun yaaaa ben acımıyorum sonuç iyi olsun acımam. çok çektk çünkü anlatsam roman olur. o nedenle olsun bitsin biz de hayatımızın geri kalanını mutlu geçirelim.
Yanlız memko komşulara filan nasıl farkettirmicez? Kılık kıyafet değişince
Canım yaaa işte bu hayal gerçek olsun biran önce çok dua ediyorum. Tam beni anlatıyorsun. Aslında okuyan herkes bilir bunu.
o komşular da kıskançlıklardan çatlasınlar inşallahhhh
Daha iyisi ve gerçeği olacak.
Valla eşime diyorum alışverişten geri alamazsın beni diye
Tabi umduğumuz gibi olsun da.
özelden yazdım sana baksana bir.
aynı şeyi bende düşündüm(eşime söylemedim ama).ben bu kış tüm dolabımı değiştirdim,yeniledim.ameliyat olmadan böyle ,birde olursam ne olur bilemiyorum.
ohhhh sefan olsun arkadaşım
Benim dolap bomboş açkurtlar gibi saldıracağım. hiçbirşey almıyorum.
En son Kasım mıydı neydi kabinde ağladım fırlattım herşeyi.
Bir daha da alışverişe çıkmadım.
İnat ettim almıycam
Ama sonrasını düşünemiyorum memkocum.
Sapık oldum resmen gözlerim bacaklarda sorsan insanları artık bacağından tanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?