arkadaşlar acaba 3 aydan sonra kalan yağlar bizimmidir yoksa hala erime riski varmıdır . hani bir rahat nefesi ne zaman alırız sizce
başına gelen çok kötü olmuş arkadaşım.
pelinyıldız, elbette doktorun yüzüne bütün şikayetlerimizi söylemiyoruz. bu yalan söylemek yanlış bilgi vermek olamaz. ayrıca ikicanımvar bunu yeni söylemedi. iyileşirken doktoruna ulaşamadığını hepimiz biliyoruz. eskiden beri okuyorsan sen de biliyorsundur. burada şikayet etsek de sonuçta eskiye göre harika bir şey diyoruz. ikicanımvar da mucize gibi demiş. ama buna rağmen haksızlığa uğradığını düşünüyorum.
doktor ismi vermezsek paylaştıklarımızın ne anlamı olur? ben doktorumu çok sevdiğim halde olumsuz bir durum varsa paylaştım. ne kadar ödediğimi soranlara da ben şunu ödedim ama benden sonra gidenler 2bin az ödedi dedim. doktoru mu düşünmeliyim hastayı mı acaba? öncelikle kendimi yakın gördüğüm kendim gibi düşündüğüm buradaki arkadaşlardır. kimseyi yanıltmak istemem. hatta ben bir özel mesajda ismimi de verdim, bunun kullanılacağını düşünmem.
ikicanımvar artık paylaşımda bulunmak istememekte haklısın. zaten biz eskidik. yeni arkadaşlar daha aydınlatıcı olurlar artık. üzme kendini ve yorma.
sevgiller :)
Arkadaşım 3 ay sonra değişim neredeyse bitmiş oluyor. Kalan yağlar senindir
Arkadaşlar ikicanımvar haklı biz ameliyat olduğumuzda başımıza ne geleceğini kestiremiyoruz nede olsa hayatımda ilk kez estetik ameliyat oldum gerçi benim çok beklentim yoktu ama beklediğimden daha az bir gelişme ve daha çok sancı olunca hayal kırıklığına uğradım ister istemez ikicanımvar da bence aynı şeyleri yaşadı yani bacakları güzel onun şekliyle bir sorunu yok sadece ameliyat sonrası çok acı çekti ve beklediği desteği doktorundan göremedi o anki hayal kırıklığının verdiği ruh halini hayal bile edemezsiniz bunları götürüp isim vererek doktorlarımıza yetiştirmenin bir anlamı yok ameliyat olmadan önce bir sürü sözleşme imzalattılar bize küçücük yazılarla yazılmış bir sürü sözleşme eğer doktor onu itibarsızlaştırdığı ve müşteri kaybettirdiği için ona dava açacak olursa bunları bile kullanabilir bilmiyorum belki çokça paranoyak düşünüyorum ama size özel mesajla yazdığı şeylerin doktorla paylaşılması size yardım etmek isteyen birine ihanet etmektir bence ha birde doktorların asistanları buraya kaçak göçek üye olacaklarına isim vererek üye olamazlarmı yasakmı bu bizede yardımcı olmuş olurlar hem
iyi kalan sağlar bizim o zaman
Ben bunu anlamadım bunak.kim bu bebeğimler falan
Leylacım
Sen AK ya olmuştun di mi
Ama fotolardaki taytsız halin eski haliyse zaten problemlideğilmiş bacakların
Kaç ccaldı senden
Genel olarak erime nasıl
Bit de genel olarak memnun musun:)
Cok mu sordum
Kadercim selam
Bana cevap verirsen cok mutlu olurum
Sadece yağ oldun di mi
AK mıydı
Kaç cc koydu
Sen kendin yağ mı istedın
O sana slikon önerdi mi
Nerelerinden aldı
Cok kararsızım
Bilgi ver lütfen
Bi de son halinin resmini koysan harika olur:)
Su haliyle superler
krena merhabalar
ben ak ya oldum muayeneye gittiğimde kendisi bana zaten silikon olmayacağını yağ koyulması gerektiğini söyledi. silikon çok ince bacaklarda işe yarıyormuş. 240cc yağ koydum demişti. karın ve bel bölgesinden ve dizlerden yağ aldı. evet ilk yapıldığında rüya gibiydi çok beğeniyordum şuan erimeler oldu. ama doktor zaten ilk muayenede bile ikinci gerekebilir demişti. bilemiyorum gereklmecekmi. benim şikayetçi olduğum tek yer diz içlerinde istediğim gelişmenin olmaması, özellikle sağ bacakda hala yağlar duruyor. oraya işlem yaptığını ve baya bi uğraştığını ameliyat sonrası oluşam fevkalede morluklardan biliyorum bakalım yakında doktora kontrole gideceğim o zaman sizlere de son hallerinden bahsederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?