Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar acaba 3 aydan sonra kalan yağlar bizimmidir yoksa hala erime riski varmıdır . hani bir rahat nefesi ne zaman alırız sizce

Kadercim selam
Bana cevap verirsen cok mutlu olurum
Sadece yağ oldun di mi
AK mıydı
Kaç cc koydu
Sen kendin yağ mı istedın
O sana slikon önerdi mi
Nerelerinden aldı
Cok kararsızım
Bilgi ver lütfen
Bi de son halinin resmini koysan harika olur:)
Su haliyle superler

Canım teşekkür ederim beni anlamış olmanıza çok sevindim.

Arkadaşlar ikicanımvar haklı biz ameliyat olduğumuzda başımıza ne geleceğini kestiremiyoruz nede olsa hayatımda ilk kez estetik ameliyat oldum gerçi benim çok beklentim yoktu ama beklediğimden daha az bir gelişme ve daha çok sancı olunca hayal kırıklığına uğradım ister istemez ikicanımvar da bence aynı şeyleri yaşadı yani bacakları güzel onun şekliyle bir sorunu yok sadece ameliyat sonrası çok acı çekti ve beklediği desteği doktorundan göremedi o anki hayal kırıklığının verdiği ruh halini hayal bile edemezsiniz bunları götürüp isim vererek doktorlarımıza yetiştirmenin bir anlamı yok ameliyat olmadan önce bir sürü sözleşme imzalattılar bize küçücük yazılarla yazılmış bir sürü sözleşme eğer doktor onu itibarsızlaştırdığı ve müşteri kaybettirdiği için ona dava açacak olursa bunları bile kullanabilir bilmiyorum belki çokça paranoyak düşünüyorum ama size özel mesajla yazdığı şeylerin doktorla paylaşılması size yardım etmek isteyen birine ihanet etmektir bence ha birde doktorların asistanları buraya kaçak göçek üye olacaklarına isim vererek üye olamazlarmı yasakmı bu bizede yardımcı olmuş olurlar hem

Canım benim yaa ne güzel şeyler yazmışsın öyle her kelimesine katılıyorum.

İkicanımvar üzüldüm senin için ..ben ve diğrr arkadaşlar da burda başından sonuna süreci anlatıyor. Ben bacaklarımı şu an genel olarak beğensem de olumsuz yanları da dahil her seyi anlattım .sadece olumsuz bahsetmişim gibi doktor beni de arasa mahcup olurdum, bunun sebebi de suçluluk değil tabi ki.sana onu diyene hiç takılma bile.

Ama bu durumda benim aklıma burdan bir arkadaş iletmiş değil de doktor veya asistanın okumuş olabilecegi geldi. Hiç yazmayıp sana cevap veren arkadaşta gerçekten enteresan.doktor sana telefonda burda özel mesajla birisine söyledigin bir şeyi mi söyledi? O sebeple mi burdan birisinden şüphelendin? Bakıldıgında forumda diğer yazdıgın kişi, şüphelendiğin durumun olma ihtimali daha büyük.

Evet bu yapılanlar hiç doğru değil. Biz özel mesaj yazarken mesela herşeyi yazıyoruz. Ben de valla çok acemice mi davranıyorum diye düşünüyorum. Mesela koyulan fotoların altında yazışıyoruz. İçime şüphe doğuyor böyle olunca. Bazı kişiler gerçek olmayabilir mi Pat dye gelenler. Foto da yok mesela. Ne desek bilemedim. Ama dr. araması da çok ayıp. Hastan sana ulaşamayabiliyor ama burda ne olup bittiğini biliyor. Bir tanıdığım yağ dolgusu yaptırmıştı yine kendi adıyla anılan yöntemi olan dr. a. Ona da op. sonrası ulaşmak çok zor. o nedenle 2. ona yaptırmayacak. aynı dr. mail atıyorum cevap yok. Olası kötü durumda ne olacak. Bunları burada öğreniyoruz çok da iyi oluyor. Ben burdan bizimle paylaşımda bulunan ki ameliyat yatağından kalkıp durum bildiren arkadaşlar var onlara sonsuz teşekkür ederim. Yoksa bu kadar cesur olamazdım op.için.

doktorun yaptığı da tuhaf. dedektiflik mi yapıyor? işi gücü yok, haber mi kolluyor? hastayı arıyor, meraklı gibi.
bir acayip durum.

Leylacım
Sen AK ya olmuştun di mi
Ama fotolardaki taytsız halin eski haliyse zaten problemlideğilmiş bacakların
Kaç ccaldı senden
Genel olarak erime nasıl
Bit de genel olarak memnun musun:)
Cok mu sordum

Ayagimda beyaz çorap olan taytli foto ameliyat sonrasi doktor ne kadar yag koydu sormadim ama bence çok bir degisiklik olmadi ak sadecebacak ta kuçuk ilizyonlar yapiyor çok fazla yag eklemiyor erimeçok olmadi ama 3 hafta sonra sisler inince yari yariya inceldi bacagim ameliyat olmak zor is bence çok sorusormealisin

krena merhabalar
ben ak ya oldum muayeneye gittiğimde kendisi bana zaten silikon olmayacağını yağ koyulması gerektiğini söyledi. silikon çok ince bacaklarda işe yarıyormuş. 240cc yağ koydum demişti. karın ve bel bölgesinden ve dizlerden yağ aldı. evet ilk yapıldığında rüya gibiydi çok beğeniyordum şuan erimeler oldu. ama doktor zaten ilk muayenede bile ikinci gerekebilir demişti. bilemiyorum gereklmecekmi. benim şikayetçi olduğum tek yer diz içlerinde istediğim gelişmenin olmaması, özellikle sağ bacakda hala yağlar duruyor. oraya işlem yaptığını ve baya bi uğraştığını ameliyat sonrası oluşam fevkalede morluklardan biliyorum bakalım yakında doktora kontrole gideceğim o zaman sizlere de son hallerinden bahsederim.

Ya valla bıktık bu diziçlerinden kadercim
Neden çözüm yok buna? alan dr. alıyor ama. Yanidenin dr. mesela
Bir miktar daha alınsa belrgin bir düzelme olacak daha az girinti olacak.
almıyorlar ama hep aynı şikayetler.Moralimiz bozuluyor. Burda yağ dolgusu yaptıranların çoğu diziçlerinden şikayetçi.
İmza gibi kardeşim kimin yaptığı da belli:) adamın tarzı yani.
Bile bile lades mi olalım? Kafamı karıştırıyor bu durum.
Valla dr. agidince üstüne basa basa söylicem.
hiç girinti kavis vs. istemiyorum:44:
zaten eriyince kavis çıkacak ortaya. bildiğin boru olsun
Bir de şunu anlamıyorum:44: bazı kişilere çok yağ koyamam tutunmaz diyen aynı dr bazı kişlere çok yağ koyuyor.
Sana koyulan 240 c.c. mükemmel. Neden bazılarına az koyuyorlar. Burda 90 c.c. koyulan bile var. Sendeki erime ne durumda? Tabi ki başlardaki gibi olmayacaktır. yarısı duruyor mu mesela?
ben de çok sordum farkındayım. Hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…