Bacak dolgusu yaptıran var mı?

doktorun yaptığı da tuhaf. dedektiflik mi yapıyor? işi gücü yok, haber mi kolluyor? hastayı arıyor, meraklı gibi.
bir acayip durum.

Hakikaten acayip bir durum.Bir dr un tenezzül edip hastasını arayıp ,böyle böyle yazmışsın demesi trajikomik .Ne yazayım bilemedim !!!

kadercim eğer mümkünse foto koyabilir misin? karşılaştırma imkanımız olsa ayyy ne zormuş bu iş olmak bir dert olmamak bir dert son soru olarak muayene de ücretli mi

Hakikaten acayip bir durum.Bir dr un tenezzül edip hastasını arayıp ,böyle böyle yazmışsın demesi trajikomik .Ne yazayım bilemedim !!!
kesinlikle memko çok ayıp. burayı takip ediyor bence. aslında onun için iyi olmadı. kim olduğunu biliyoruz. bak iyi sözden hastalarını arasaydı ya da bir süre sonra nasılsınız iyi misiniz ? diye sorsaydı ne güzel olurdu. yapamazlar mı bunu? mesela 3 ay geçmiş dr. telefon açıyor. hem kendisi için de iyi olur. yaptığı şeyin nasıl sonuç verdiğini görmüş olur. ama bu cesaret ister. yaptığından emin olmak ister. bunu yapmaktansa burada hafiyecilik oynarlar
bana dr. telefon açsaydı ne hissederdim. utanırdım herhalde anlattıklarım doğru olsa da. suçlu hissederdim.

İkicanımvar buradasın gitme lütfen. ben sizlerin hakkını ödeyemem. kendini kötü hissetme senin suçun yok. detaylarını tam bilemiyorum ama laf taşıyan varsa çok iğrençler
noldu iyi mi oldu şimdi. arkadaş listene bak bir. belli olacaktır.

Son düzenleme:

Canım bugünlerde pek yazacak gibi değildim biraz canım sıkkın bu yüzden pek cevap yazamadım.
Ben durumu tekrar özet geçeyim. Benim doktor aradı ve gün içinde bizim forumdan birinin muayeneye gittiğini ve kendisiyle ilgili benim olumsuz şeyler söylediğimi iletmis. Doktor bey hastalarimizin mutsuz olmasi bizi çok üzer sıkıntınızi neden bizimle paylasmadiniz dedi ve bende bir bir sıraladım. Diz içlerimin yeterince alınmadığını, izlerimin çok kötü kaldığını ve en önemlisi ameliyattan sonra kendisine telefonla hiç bir şekilde ulaşamadığımi söyledim. Bunlarida buradaki arkadaslarla paylaştığımı söyledim çünkü bunların hic biri yalan değildi. Kendiside klinik çalışanlarının not almamış olabileceğinden bahsetti ve Özür diledi. Bu arada dikiş izleri için ücretsiz lazer uygulaması yapacaklarını söyledi ama diz içleri konusunda bişey soylemedi.
Arkadaşlar ben hiç bir zaman doktoruma haksızlık etmedim buradaki herkes gibi sürecimin iyi ve kötü taraflarını paylaştım. Beni takip edenler bilirler benim bacaklarim forumun en problemli bacaklari bu yüzden çokta guzel olmadığını ama yinede mucize bişey olduğunu en azından tayt ve dar paça pantolon giyebildigimi çektiğim o kadar acıya sonuna kadar değdigini defalarca yazdım.
Bu arada benim arkadaş listemde pek fazla kişi yok ben meme büyütme ameliyati oldum ve onunla ilgili fotoğraflar yüklediğim için birçok kişiyi sildim çünkü herkes meme fotografi gormek istemez diye düşündüm. Bu yüzden kimse bana kızmasın lütfen.
Canım sen varsa sorularını sor ben yine cevaplarim. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Son düzenleme:
Aslında bir bakıma iyi olmuş bu ikicanımvar. Dr. en azından nerde hata yapmış olduğunu anlamıştır. Ameliyat kadar sonrası da çok önemli. Bir hasta dr.una ulaşamıyorsa kendini ne kadar değersiz hisseder değil mi? Sadece para makinası olarak düşünüldüğü sanar. Bir dr. op. sonrası hastalarına neden dönmez? neden op. öncesi özeni göstermez anlamış değilim. Bak lazer de yapacakmış izler için. Bu iyi yönü okuyorsa burayı şu diziçilerine yapsınZaten yeterince acı çekmişsin kendini affettirsin. Kendini kötü hissetme lütfen seni ihmal edenler düşünsün bunu.
Tecrübeleriniz bize ışık oluyor inan. Zaten bir süredir kendim çalıp kendim oynuyorum sanki Ben yağa karar vermiştim ama aklım hala silikonda. Baksana eridi erimedi hepsi sorun . nereye kadar gider bu stress

Son düzenleme:

Canım ben senin fotoğraflarını görmedim bacaklarinin ne kadar sorunlu olduğunu bilmiyorum ama çokta kötü değilse yağ düşünebilirsin çünkü benimkiler fazla erimedi okunuda çok şükür sıkıntı cekmedim. Tabii sende haklısın silikonda garanti sonuç veriyor bak nasias ve bunak nasilda güzel sonuçlar aldılar umarım sende istediğin gibi muhteşem bacaklara kavusursun.

İkicanımvar beni eklersen fotoma bak. buradaki en sorunlu bacaklardan biri benim. sen de diyordun ya benimki çok sorunlu diye. bak bakalım benim bacaklar ne durumda. öyle böyle değil bence ve çok işi varrrr

Eski olan arkadaşlar mutlaka bileceklerdir. 100lerce sayfayı defalarca kere okuyoruz. Bazen geri dönüp bir daha bakıyoruz. Eski olan arkadaşlara soruyorum. Burada tekbenmiyim, blomma, palmadoro isimli arkadaşlar varmış. sanırım şuan buralara hiç gelmiyorlar.

Bu 3 arkadaş da siikonlarını çıkartmışlar. büyüklüklerini beğenmedikleri için. Sanırım dr.ları a.k imiş. bilen var mı acaba? silikon çıkarmaktan da ücret almadığını vs. yazmışlar. var mı bilen arkadaşlar. silikon çıkarılan yere trombositli yağ eklemiş dr. bu yöntemi yapan sadece ak. yanılıyor muyum? lütfen bir bilen varsa cevaplasın. karar aşamasındayım.

Gayet güzel leylacım tadını çıkar
Aklında olanı hayali yapabildin cok önemli
Yoksa benim gibi düşünür de dusunurdun:)

Selam ikicanımvar
Beni ekler misin
Cok saol:)

Anladım canım
Ben de bugün Hz ye gıttım
% 30 unun retime ihtimali olduğunu söyledi
Ama açıkça zaten cok cok fazla yağ koymanın da kalıcılığı arttırmayacagını belirtti
Zor bi konu

Son düzenleme:
Keypad arkadaşım tanıyorum ben seni burayı hatmettim resmen ben. ama kim hangi dr. gitmiş karıştı gitt. karman çorman. Bu giden arkadaşları da biliyorum okudum baya. Hala da var asistan bence. Yoksa kicanımvarın başına bunlar gelmezdi. Dr. oturup forum okuyamaz herhalde işi gücü var adamların.
Bu bahsettiim arkadaşlar silikonlarını sadece çok kalın olduğu için çıkardılar diye hatrlıyorum. Dr.ları ak değil mi? Ben de karar aşamasındayım ve her akşam bir karar veriyorum sabah kalkıyorum başka düşünüyorum. Bir dr. a gidiyorum hah tamam bu diyorum o ana çok mutlu oluyorum sonradan kafam karışıyor.

Senin gibi eski arkadaşların fikrini de almak isterim aslında. Bilmiyorum eklersen bak istersen. Valla ne zor işmiş bu.

Sadece asistanlar mı...! burada adıyla mesajlar yazıp..tehdit eden doktorları bile gördük.....sonuç olarak..silinip gittiler.

.[/QUOTE]

Vardır vardır inanırım, acı çekmeden nasıl ayıklayacağız onları? Çok ilginç gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…