Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yaşpasta demek istemiştim yanlış yazmışım makarna anlamınadamı geliyormuş benim yazdığım kelime yoksa bu esprimi bilemedim yardımcı olmak istemiştim:44:

krena benim dr e. k. fotoğrafım olmaz mı bir sürü ama işte benim ev durumları varya

angelinnocent haklısın tespitlerin doğru kesinlikle. 2. olup ta mutlu olmayanlar mükemmelliyetçiler sanki ama şimdi yorum yapmak acımasızlık olur gibi. bazı bacaklara bakınca ben bunlara hiç dokunmazdım diyoruz. o hesap yani beklentiler farklı. 2. de olmadı diyenlerin fotolarını görmek lazım. malum bizim algılarımız da bozuk. ne kadar düzelse da hep çarpık sanacağız, sanıyoruz.
Şu zayıflık hastalığına kapılanların hala kendini şişman görmesi gibi. şimdi bana 1. yağ muhtemelen yetmeyecek. 2.yi olurum artık ondan sonrası nasip yani. naoalım bu kadar oluyorsa o kadarına takmayabilirim.
sen kesinlikle şanslısın. bu erime tamamen bünyeyle ilgili. şansa kalmış.Amin iyi dileklerin için canım. seninkler de daha erimesin.

Ben kilo alamiyorum(( bashka zaman olsaydi iki gunde alirdim. Gece saat bire kadar, yani uyuyana kadar yiyorum(( bu aralar uykumda bozuldu( onceler en gec saat 11 de uyuyardim, shimdi saat ikiye uce kadar oturmalarar
Saya yiyip kilo alamamak nasıl brşey?? bu nasıl bir bünyedir çok büyük şans. valla benim de psikolojim bozuk. Allahım şu ameliyatı olup normal yaşantımıza dönsek biran önce.

bunakcım benim bilek şuan 21 cm. normal değil mi? foto mu biliyorsun. senin bahsettiğin silikon tiplerini inceledim. 165 ve 135 cc. birbirine çok yakın. asimetrik tiplerde bu ölçüler. simetrikler bileğe kadar uzanmıyor. sanırım hoşa gitmeyen simetrikler top gibi kalıyor baldırda. ama asimetrikler bileğe kadar geliyor. peki izlerin geçti mi? kesi izi? loresime senin dr. yağ yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam çok iz kalmıştı. ( yanlış hatırlıyor olabiirim) hatta skar tedavisi olmuştu.

Son düzenleme:
haziranın 28 inde 2. ameliyatım olacak bakalım hayırlısı.

Saddy merhaba, senin adına çok sevindim.
İnşallah istediğin bacaklara kavuşacaksın.
Senin bacağın baya düzelmişti 1. de.
5. ay resimlerini koymuştun ya ocak ayında o zamandan sonra erime devam etti mi?
bu çok önemli. hani her dr. diyor ya 3. aydan sonra kalanlar sizindir diye doğrumuymuş?
Bunu çok merak ediyorum.
Bir de 2. ye ne ödeyeceksin hastane ücreti olarak?
Hastanen neresi özelden yazar mısın canım.

Amin kanat inşaallah daha iyi olur.
kontrole gittiğimde 5. aydı, dr artık erime olmaz demişti erimedi de ztn sanırım. ilk 3 ay eriyen eriyor yeterince. ama kilo vermemeye dikkat etmen gerekiyor işte ilk 1 sene riskli.ama ben 2 kilo kdr verdim bilerek.çünkü kendimi rahatsız hissediyordum.midem iyice genişlemişti ve üstüne daha fazla kilo almaya başlamıştım. rejim yapınca küçüldü midem:) şuan 55.5 kiloyum ama vermemem lazım daha fazla hatta ameliyata kdr almam gerek tekrar o iki kiloyu da zorla yemek yiyorum şimdi.

taytlı foto kanatınmı sayanınmı anlamadım ama benim kızın bacaklarına benziyor doktorum annen iyileşsin sanada takalım demişti bilekler ince değil ne güzel benim hastanede tanıştığım yeni ameliyat olmuş bayanında bilekler ince değildi ondada silikon güzel olmüştu kanat benim kesi izleri henüz pembe bant yapıştırıyorum haftada bir 6 gün duruyor 1 gün çıkarıyorum yağ alınıp verilen yerlerde ise iz yok çünkü ameliyattan sonrada zaten sinek ısırığı gibiydi 2.5 ay olmuş benim

ehehe bunakcım ayırtedemedin demekAma bilemedin ikimizn de değil krenanın onlar dedim ya tam olmasa da benziyoruz en kötüsü benimkisi . daha yaşlıyım doğumlarla zamanla daha da çarpıldım. benim daha genç hallerim. kaslar gençken daha dolgun ve diri duruyor. yaş aldıkça kaslar sıkılığını yitiriyor, doğumlarla alınan kilolar verilince işte sonuç bu. kızımın da böyle gibi benm de napsak acaba? sarsak mı günde yarım saat acaba? korkuyorum da dizine zarar veririm diye sonuçta orası zorlanacak. kızımın asla bunları yaşamasını istemem. hatta 1 yaşındayken dr. gitmiştim röntgen bile çekildi ısrar etttim. ama bana manyak muamelesi yapıldı. dayanamadım söyledim ben de çarpığım kızım da mı aynı dedim. birşey yokmuşşşş. ama büyüdükçe bana benziyor. çok çarpık değil ama diziçleri yağlı. genetik işte napıcaksın.

Bunak valla böyle yazıyorsun ya silikon diyorum ben. çok hoşuma gidiyor. dr. ile de tanıştık ya. ama ben çok korkuyorum silkondan . nolcak benim bu halim? silikona eşim de destek değil . ona sorarsan hiç yaptırmamalıymışım. ne gerek varmış. o ben her halimle seviyormuş. iyi tamam da biz kocalarımızı için mi yaşıyoruz? yanlış bir düşünce işte. tabi yine de haksızlık etmemek lazım gurur okşayıcı.

ya bacaklarını bana mail atsan çok merak ediyorum inan bana. kararımı çok etkileyecek. mail versem sana. her yöntem aklıma geliyor. watsap vs. silersi n sonra. facebook da olur. silersin:) öyle işte ama sebebini bildiğimden fazla ısrar etmedim bak
bir soru: d.r silkona takviye için nerelerinden aldı? dizin yoktur zaten miktarı neydi?

saddy merhaba doktorun kimdi beni ekleyebilir misin?

Teacher merhaba görünmüyorsun canım merak ettim nasılsın her şey yolundadır inşallah

Bu arada kızlar 3. işlem için karar vermiş bulunuyorum son bir defa rötuş amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…