krena benim dr e. k. fotoğrafım olmaz mı bir sürü ama işte benim ev durumları varya
krena benim dr e. k. fotoğrafım olmaz mı bir sürü ama işte benim ev durumları varya
Canım
... Albümünde bir de taytlı resmim war ona da bakabilir misin
Ak ile hf silinin dediler der
angelinnocent haklısın tespitlerin doğru kesinlikle. 2. olup ta mutlu olmayanlar mükemmelliyetçiler sanki ama şimdi yorum yapmak acımasızlık olur gibi. bazı bacaklara bakınca ben bunlara hiç dokunmazdım diyoruz. o hesap yani beklentiler farklı. 2. de olmadı diyenlerin fotolarını görmek lazım. malum bizim algılarımız da bozuk. ne kadar düzelse da hep çarpık sanacağız, sanıyoruz.Anliyorum sizi kizlar karsr vermek cok zor en zoru. Sonra yag olduysa eridimi erimedimi derdi. Silikonsa pek dert yok. En fazla sekil derdin olur. Yag enj iki seans ideal gibi. Gerci burada iki seans olup mutlu olmayanda var da. Allah hepinize kolaylik versin. İsinizi rast getirsin. Ben sansliydim o konuda.
Saya yiyip kilo alamamak nasıl brşey?? bu nasıl bir bünyedirBen kilo alamiyorum(( bashka zaman olsaydi iki gunde alirdim. Gece saat bire kadar, yani uyuyana kadar yiyorum(( bu aralar uykumda bozuldu( onceler en gec saat 11 de uyuyardim, shimdi saat ikiye uce kadar oturmalarar
haziranın 28 inde 2. ameliyatım olacak bakalım hayırlısı.
Krena, senin ancak bir resmin var canim, bashkasini goremedim(
Çok güzel ya,bekliyoruz iyi haberlerini arkadaşım.
Saddy merhaba, senin adına çok sevindim.
İnşallah istediğin bacaklara kavuşacaksın.
Senin bacağın baya düzelmişti 1. de.
5. ay resimlerini koymuştun ya ocak ayında o zamandan sonra erime devam etti mi?
bu çok önemli. hani her dr. diyor ya 3. aydan sonra kalanlar sizindir diye doğrumuymuş?
Bunu çok merak ediyorum.
Bir de 2. ye ne ödeyeceksin hastane ücreti olarak?
Hastanen neresi özelden yazar mısın canım.
taytlı foto kanatınmı sayanınmı anlamadım ama benim kızın bacaklarına benziyor doktorum annen iyileşsin sanada takalım demişti bilekler ince değil ne güzel benim hastanede tanıştığım yeni ameliyat olmuş bayanında bilekler ince değildi ondada silikon güzel olmüştu kanat benim kesi izleri henüz pembe bant yapıştırıyorum haftada bir 6 gün duruyor 1 gün çıkarıyorum yağ alınıp verilen yerlerde ise iz yok çünkü ameliyattan sonrada zaten sinek ısırığı gibiydi 2.5 ay olmuş benim
Amin kanat inşaallah daha iyi olur.
kontrole gittiğimde 5. aydı, dr artık erime olmaz demişti erimedi de ztn sanırım. ilk 3 ay eriyen eriyor yeterince. ama kilo vermemeye dikkat etmen gerekiyor işte ilk 1 sene riskli.ama ben 2 kilo kdr verdim bilerek.çünkü kendimi rahatsız hissediyordum.midem iyice genişlemişti ve üstüne daha fazla kilo almaya başlamıştım. rejim yapınca küçüldü midem:) şuan 55.5 kiloyum ama vermemem lazım daha fazla hatta ameliyata kdr almam gerek tekrar o iki kiloyu da zorla yemek yiyorum şimdi.
Evet bunakcım. napsam blmiyorum ama.kanat senmiydin benim dra giden ben karıştırdım istanbuldamısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?