Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim fotoğrafımdan ak silikon demişti. hf ikisi de olur dedi. ben yağ enj. ile idare ettim, mutlu olmaya çalıştım. şimdi kilo alınca istediğim gibi oldu :)
ama silikon yaptırsaydım içime daha sinerdi diye düşünüyorum. ben de korktum. kanül izleri bile kaldı, onlar dikkat çekmiyor çünkü ben ya da sinek ısırığı gibi. ama kesi izleri kötü olurdu. lekelerim de kalıcı oldu. cildin çabuk iyileşiyorsa izler sıkıntı olmaz bence.

yenide merhaba,
"ama silikon yaptırsaydım içime daha sinerdi diye düşünüyorum"cümlesi bitirdi beni yaa. Şimdi bacakların iyi ama doğum sonrası kilo verince eski haline dönünce ne olacak? tadını çıkar bari.
şuandaki kilon senin gerçek kilon değil.
İzler diyoruz sende de kanül izi var. Öyle ya da böyle iz kalacak onu anlıyorum. Şimdi yazdıklarından silikon mu acaba diyorum.
Zaten siz de bıktınız bizden:) Bana siz de silikon dediniz.
Birgün öyle birgün böyle.
Ama size sürpriz yapıcam. 15 gün içinde. Şuan ne olacağımı ben de bilmiyorum:)
Ameliyat girerken haber veririm size

doğru diyorsun canımcım en güzel yıllarım ah ede ede geçti halende geçiyor ankarada toplanıp gidecegimiz birini bulsam burda bi cesaretle basıp gidicem de işte yanıma yoldaş bulamadım . yoksa ben bu gidişle oyalana oyalana 40 yaşımıda doldururum burda:)

Bence yağ enjeksiyonu o kadar pahalı olmamalı ya 7000 yuh yani Fb hastane ücretide içinde demişti. Diğer doktordan da cevap gelmedi.Ak İstanbul da olmasa belki düşünebilirdim ama gitme şansım yok malesef teacher arkadaşımız fb yaptırdı sanırım ama görünmüyor hiç

fb 5000 bildiğim kadarıyla . 2. ye para alıyor. ama senin zaten 2. diye bir olayın yok:) teacher iyiydi en son yazdığında. onun yaptığı br bacağı gördüm ve gerçekten çok beğendim ben. bir kerede halletmeye çalışıyor sanırım. burda 7000 tlyi bulan dr. hastane içinde fiyatı ama yine fahiş. 2. ye hastane parası alsa da sadece 10bine geliyor. f. ile ayn oluyor. ama burda 2. ye gitmek istemeyeni görmedim az koyuyor çünkü. ben ona da gitmeyebilirim.

Canım galiba en fazla f.b. yağ enjekte ediyor. Benim bacaklarima 150 şer cc yağ enjekte etmişti çok şükür fazla erimede olmadı. Bu haliyle kalırsa ben asla ikinciyi düşünmem belki diz iclerimden biraz daha alınabilir onun dışında yapilabilecek birsey olacağını sanmıyorum. Ama benim size tavsiyem garanti olmasi icin silikon ve diz iclerinin sifirlanmasi. Umarım hepimiz bacaklarimizla çok mutlu oluruz.

Malesef canım yağlar eriyince gözler hemen 2. hatta 3. operasyona kayıyor
Nerde gördün canım bende baksam, burda ona da amelıyat olan arkadaşlar oldu ama unuttum kimler olduklarını
Yine bir kaç kişi toplanıp indirim mi yaptırsak ki

İyi bacak lafın üstüne gelirmiş ikicanımvar
Bugün silikon yapılan bacaklara baktım ben yerli ve yabancı sitelerde neden beğenmiyorum ben bir türlü?
Çok kaslı geliyor bana. Kaba duruyor zaten çıkaran da o yüzden çıkarıyor anlıyorum.
Bazı zayıf kadınlarda ben burdayım diye bağırıyor.
Yapabilen dr. sayısı az.
Ayn dr. da da aynı sonuç olmayabiliyor kiminin kalın kiminin kalın ve kaslı.
Ne bileyim beklentiler farklı. Ben kalın bacak sevmiyorum. çok kaslı da olmasın.
Seçenek olarak yağ kalıyor. Yağda geçişler daha yumuşak yumru gibi durmuyor.
Ben yağ istiyorum sanırım. Erirse de erisin.
Ankara'ya mı gitsem acaba yaa?

Gel gel gel hatta buluşur bacak toplantısı yaparız
Ahhh ahhh bende tam tersi sosis gibi bacak seviyorum ama şekilli tabiki
ikicanım albümüne baktIm ama bAcak yerinE daHa güzeL şeyler gördÜm maşallah ne güzel olmuşlAr onlAr öyle :)))
onlarıdaMı fb bey yaptı acaBa

Çok güzel olmuşlar bence de harika yaa:)
benimkiler de ilk halleri gibi
şte estetiğe bir yerden bulaştınmı iflah olmuyorsun.
param olsa kesin yaptırırdım ben de
Şu bacağı halledeyim de sonrasını eşime alıştırmam lazımmmm.

Ayy utandım valla çok teşekkür ederim kızlar
Bencede fırsat bulabilirseniz birlikte gidip görüşün kızlar emin olun birbirinize destek olup çok daha güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Belki ikinciye % bilmem kaç indirim falan olur kim bilir.
Leydi emin ol benim bacaklar sosis gibi oldu bu kadar dolu dolu yapan heralde başka bir doktor yok. Bu konuda hakkını yiyemem.

ben silikon içime daha sinerdi dedim ilk hallerinde kalırdı diye. ameliyattan sonra 5. gün eve dönmüştüm sanırım, eşim gördü. o zaman dememişti. biraz zaman geçince ben beğenmemiştim çok kalındı, şimdi daha güzel. bacak ince olur vs. dedi. belki sen de ince beğeniyorsun. önemli olan seni tatmin etmesi. kimi kaslı sever kimi çöp gibi. ince bacak daha mı uzun görünüyor?

Evet en güzeli birlik olmak sanırım eskiden de böyle yapmıştık hey gidi günler :))
Ahh canım bende iç kısmını dolu dolu istiyorum işte, cok düz bacaklarım iç kasım yok, o yüzden en çok içi dolsun istiyorum :))
Benimle gelmek isteyen olur mu ? Bu sayede indirim de yaptırmış olabiliriz belki
Doktor beye bir msj daha yazıyım kaç kişi olursak indirim yapar soruyum.

Onun bacakları çok güzel olmuş. Aslında çarpık bacakların başka şansı da yok. dışa kavis var içe de koymak zorunda. görüntü düzelsin. işte ozaman kalın oluyor olmak da zorunda.
Keşke Ankara'ya gelebilsem ama sonrası kontroller vs. sorun olur.
hoş Çoğu arkadaş da şehir şehir dışından geldiler İstanbul'a gerek muayene gerek ameliyat için.

Merhaba kızlar..bacak toplantısına bnde katılayım iyi olur bilgi sahibi olurum biraz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Leydicim bende kesin yaptıracagım ama 3 ay sonra yaptırabilirim. Tabi bn silikon istiyorum.bi ara sana fotograf göndereceğim. Doktor listene benide yazabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…