Cok iyisin canım cok saol bana hep yardımcı oluyorsun
HF ye karar verdim
En azından bu kısmı ok
Yağ mı silikon mu onu netlestiremiyorum
Foruma resim koydum herkes yağ diyor
AK da HF de silikon dediler neden illa silikon bilmiyorum
Erime endişesi olmayacak diye silikona cok sıcağım ama korkuyorum:)
Senin yağlarında erime oldu mu sen ne önerirsin
benim fotoğrafımdan ak silikon demişti. hf ikisi de olur dedi. ben yağ enj. ile idare ettim, mutlu olmaya çalıştım. şimdi kilo alınca istediğim gibi oldu :)
ama silikon yaptırsaydım içime daha sinerdi diye düşünüyorum. ben de korktum. kanül izleri bile kaldı, onlar dikkat çekmiyor çünkü ben ya da sinek ısırığı gibi. ama kesi izleri kötü olurdu. lekelerim de kalıcı oldu. cildin çabuk iyileşiyorsa izler sıkıntı olmaz bence.
merhaba,
loli zaten gidebileceğimiz olduğu dr. sayısı çok fazla değil. en tecrübelisini seçmeya çalışıyoruz. 26 dan 30 a gelmişsin bak. 20'li yalar gibisi yok.sonra istesen de o yaşa dönemiyorsun. Gel gençliğini heba etme:) Valla bu olay 15 yıl önce olsaydı keşke bu olay.Ama o zaman da para yoktu. Şimdi de yaş gidiyor. Azıcık cesaretini topla bak gelen gidiyor.
LeydiArkadaşım senin fiyatlar günce değil
yağ enjeksiyonu bana 7000 tl.ye geliyor.
silikonsa 7500-11bin arasında değişiyor.
Bazı dr. lar 2. ye tam para alırken bazıları hastane parası alıyor. ucuz yapan dr. 2. ye para alınca ucuz görünse de aynıya belki daha pahalıya geliyor.
bunu yaptıracak arkadaşların 10bini cebe koyması lazım
çok ciddi bir para. Sanırsın organ nakli.
Dokumu enjekte ediliyor
Bence yağ enjeksiyonu o kadar pahalı olmamalı ya 7000 yuh yani Fb hastane ücretide içinde demişti. Diğer doktordan da cevap gelmedi.Ak İstanbul da olmasa belki düşünebilirdim ama gitme şansım yok malesef teacher arkadaşımız fb yaptırdı sanırım ama görünmüyor hiç
fb 5000 bildiğim kadarıyla . 2. ye para alıyor. ama senin zaten 2. diye bir olayın yok:) teacher iyiydi en son yazdığında. onun yaptığı br bacağı gördüm ve gerçekten çok beğendim ben. bir kerede halletmeye çalışıyor sanırım. burda 7000 tlyi bulan dr. hastane içinde fiyatı ama yine fahiş. 2. ye hastane parası alsa da sadece 10bine geliyor. f. ile ayn oluyor. ama burda 2. ye gitmek istemeyeni görmedim az koyuyor çünkü. ben ona da gitmeyebilirim.
Canım galiba en fazla f.b. yağ enjekte ediyor. Benim bacaklarima 150 şer cc yağ enjekte etmişti çok şükür fazla erimede olmadı. Bu haliyle kalırsa ben asla ikinciyi düşünmem belki diz iclerimden biraz daha alınabilir onun dışında yapilabilecek birsey olacağını sanmıyorum. Ama benim size tavsiyem garanti olmasi icin silikon ve diz iclerinin sifirlanmasi. Umarım hepimiz bacaklarimizla çok mutldO
Doktorun fb müydü resimlerin var mı canım görebilir miyim?
Ben 2 kere amelıyat oldum zaten :))) Şimdi son bir defa daha istiyordum ama 5000 fazla geldi iç bacak çalışıyorum bende bir umut işte.
Silikon kesin çözüm evet az önce silikon videolarını izledim.Bilmiyorum çok kararsızım
Birde ak lar güzeL bacak okulu açmış keşke burda da açsaydı
fb 5000 bildiğim kadarıyla . 2. ye para alıyor. ama senin zaten 2. diye bir olayın yok:) teacher iyiydi en son yazdığında. onun yaptığı br bacağı gördüm ve gerçekten çok beğendim ben. bir kerede halletmeye çalışıyor sanırım. burda 7000 tlyi bulan dr. hastane içinde fiyatı ama yine fahiş. 2. ye hastane parası alsa da sadece 10bine geliyor. f. ile ayn oluyor. ama burda 2. ye gitmek istemeyeni görmedim az koyuyor çünkü. ben ona da gitmeyebilirim.
Canım galiba en fazla f.b. yağ enjekte ediyor. Benim bacaklarima 150 şer cc yağ enjekte etmişti çok şükür fazla erimede olmadı. Bu haliyle kalırsa ben asla ikinciyi düşünmem belki diz iclerimden biraz daha alınabilir onun dışında yapilabilecek birsey olacağını sanmıyorum. Ama benim size tavsiyem garanti olmasi icin silikon ve diz iclerinin sifirlanmasi. Umarım hepimiz bacaklarimizla çok mutlu oluruz.
İyi bacak lafın üstüne gelirmiş ikicanımvar
Bugün silikon yapılan bacaklara baktım ben yerli ve yabancı sitelerde neden beğenmiyorum ben bir türlü?
Çok kaslı geliyor bana. Kaba duruyor zaten çıkaran da o yüzden çıkarıyor anlıyorum.
Bazı zayıf kadınlarda ben burdayım diye bağırıyor.
Yapabilen dr. sayısı az.
Ayn dr. da da aynı sonuç olmayabiliyor kiminin kalın kiminin kalın ve kaslı.
Ne bileyim beklentiler farklı. Ben kalın bacak sevmiyorum. çok kaslı da olmasın.
Seçenek olarak yağ kalıyor. Yağda geçişler daha yumuşak yumru gibi durmuyor.
Ben yağ istiyorum sanırım. Erirse de erisin.
Ankara'ya mı gitsem acaba yaa?
Gel gel gel hatta buluşur bacak toplantısı yaparız
Ahhh ahhh bende tam tersi sosis gibi bacak seviyorumama şekilli tabiki
ikicanım albümüne baktIm ama bAcak yerinE daHa güzeL şeyler gördÜm maşallah ne güzel olmuşlAr onlAr öyle :)))
onlarıdaMı fb bey yaptı acaBa
İyi bacak lafın üstüne gelirmiş ikicanımvar
Bugün silikon yapılan bacaklara baktım ben yerli ve yabancı sitelerde neden beğenmiyorum ben bir türlü?
Çok kaslı geliyor bana. Kaba duruyor zaten çıkaran da o yüzden çıkarıyor anlıyorum.
Bazı zayıf kadınlarda ben burdayım diye bağırıyor.
Yapabilen dr. sayısı az.
Ayn dr. da da aynı sonuç olmayabiliyor kiminin kalın kiminin kalın ve kaslı.
Ne bileyim beklentiler farklı. Ben kalın bacak sevmiyorum. çok kaslı da olmasın.
Seçenek olarak yağ kalıyor. Yağda geçişler daha yumuşak yumru gibi durmuyor.
Ben yağ istiyorum sanırım. Erirse de erisin.
Ankara'ya mı gitsem acaba yaa?
Ayy utandım valla çok teşekkür ederim kızlar
Bencede fırsat bulabilirseniz birlikte gidip görüşün kızlar emin olun birbirinize destek olup çok daha güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Belki ikinciye % bilmem kaç indirim falan olur kim bilir.
Leydi emin ol benim bacaklar sosis gibi oldu bu kadar dolu dolu yapan heralde başka bir doktor yok. Bu konuda hakkını yiyemem.
Gel gel gel hatta buluşur bacak toplantısı yaparız
Ahhh ahhh bende tam tersi sosis gibi bacak seviyorumama şekilli tabiki
ikicanım albümüne baktIm ama bAcak yerinE daHa güzeL şeyler gördÜm maşallah ne güzel olmuşlAr onlAr öyle :)))
onlarıdaMı fb bey yaptı acaBa
Samimicim
Arkadaşlık gönderdim
Kabul eder misin please:)
ettim canım.....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?