Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Memkocum ara ara bakıyordum foruma arada da yazıyordum.Hep içimde vardı son bir defa daha diye :)) Malesef 2 3 seans olmadan sonuç alamıyoruz ki ama kimisi çok şanslıydı ilkte bile erime yaşamadılar.Benim içi dolsa şöyle o zaman daha bir hoş görünücek gözüme bakalım hayırlısı.
Dilerim sende biran önce kurtulursun canım Allah nasip eder inşallah dualarımız olmak isteyipte olamayan arkadaşlarımızla rabbim hepinize nasip etsin inşlh AMİNNNN

Canım arkadaşlık talebimi kabul eder misin:)

Arkadaslar ya
Cok kararsızım
Yağ ve silinin arasında karar veremiyorum
Bana bir yorum yapın yahu
Resimlerim var
Destege ihtiyacım var

Canım arkadaşlık talebimi kabul eder misin:)

Canım ben arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum. Daha öncede yazmıştım benim hiç bacak fotoğrafim yok yuklemeyide düşünmüyorum. Albumumde özel fotoğraflar var bunların da herkes tarafından görülmesi pek hoşuma gitmiyor.

Bunakcim merhaba bende bacaklarına çarpıklık sebebi ile silikon koydurmayi düşünüyorum, sakıncası yoksa senin resimlerini görmek isterim. Arkadaşlık gönderiyorum, kabul edersen çok sevinirim...

Arkadaşlar hepinize merhabalar, benimde bacaklarim sorunlu yani çarpık bu işlem için ameliyat olmus olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Anladığım kadarı ile silikona karşı olanlar var, sebep nedir acaba? Yağ, yada silikonla yaptırmış olanlar yardimlarinizi bekliyorum, teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Arkadaslar ya
Cok kararsızım
Yağ ve silinin arasında karar veremiyorum
Bana bir yorum yapın yahu
Resimlerim var
Destege ihtiyacım var

Krena okuduğum kadarıyla yağ enjekte yaptıranlar 2 3 kez daha yaptırıyorlar.ben mesela 1 defada olsun bitsin derdindeyim.hem zaman hem stres yönünden yağ gözumde büyüyor. Doktorun sana neyi tavsiye ediyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunak kime ameliyat oldu acaba biliyomusun.silikon ameliyatını. Leydi sen deneyimlisin diye soruyorum neden hep yağ enjekte ettiriyosun silikon düşünmedin hiç.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

leydicim benide kat listeye ben pek giremiyorum kulube iş nedeniyle numaramı verebilirim sana olumlu sonuç alırsak telefonlaşırız olurmu ?

Canım silikondan korktum ben hep, hiç içimden gelmedi neden bilmiyorum bazen düşündüm kalıcı çözüm diye ama bi türlü içim almadı ama yaptırıp başarılı sonuç alanlarda oldu.
Bunak kime olmuştu hatırlayamıyorum canım özelden msj yazabilirsin.Foruma girince yazar :))

leydicim benide kat listeye ben pek giremiyorum kulube iş nedeniyle numaramı verebilirim sana olumlu sonuç alırsak telefonlaşırız olurmu ?

Tamam canım yazarım ama dediğim gibi doktora karar vermiş değilim, haberdar ederim sizi özelden yaz bana kesinleşince haberleşelim canım

Leydi işte ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sindiremedim. Bir ömür orada duran şeyle yaşayamacağıma kanaat getirdim. olduğu kadar zaten ben 2. yi de göze aldım. daha pahalıya geliyor ama napalım.
bunakın dr. u e.k.
leydi senin hiç foton yok varsa da ben göremiyorum. merak ediyorum bacaklarını.

sayanın perşembe ameliyatı vardı ve hiç haber yok. merak ettim doğrusu. olmadı mı acaba?

Canım selam
Karar vermişsin:)
Ben de hf ama yağ mi silikon mu ına karar veremiyorum
Kısmet dicem
Slikonun yan etkisi var mıymıs
Ya da herhangi bi negatif tarafı
Ben mi cesurum yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…