Leydi seni tekrar buralarda görmek ne güzel.Ben de üçüncüye ihtiyacın olmadığını düşünüyorum ama elbette mühim olan senin içine sinmesi,beğenmen.Bu arada şunu itiraf etmek istiyorum;ameliyat olanları ve olacak olanları çok pis kıskanıyorum.Allahım bana da nasip et ne olurrrrrrrrrrrrrr .
ettim canım.....:)
Canım
Sen ak ya silinin oldun di mi
Memnun musun
Resmin var mı
Karar asamasındayım benim için cokkkk önemli
Resmin varsa paylasabilir misin
Canım galiba en fazla f.b. yağ enjekte ediyor. Benim bacaklarima 150 şer cc yağ enjekte etmişti çok şükür fazla erimede olmadı. Bu haliyle kalırsa ben asla ikinciyi düşünmem belki diz iclerimden biraz daha alınabilir onun dışında yapilabilecek birsey olacağını sanmıyorum. Ama benim size tavsiyem garanti olmasi icin silikon ve diz iclerinin sifirlanmasi. Umarım hepimiz bacaklarimizla çok mutlu oluruz.
Canım arkadaşlık talebimi kabul eder misin:)
kızlar allah kolaylık versin hepinize karar aşaması gerçekten çok zor ben ilk ameliyata hamen karar vermiştim hatta erirse 2. yağı yaptırırım diyordum öyle olmuyormuş işte zor anladım 2.yede silikona karar verdim dr daha bana bişey söylemeden asla bana 140 cc koymayın deyişimi duymalıydınız çünkü 140 cc gerçekten ince bilek ve ince bacaklarda çok kötü duruyor ee benim bilekleride kürdan çöpü olarak kullan bacak yapısı silikonda çok önemliymiş benim diz üstü kısımlarda eğri yani yağ dengesiz toplanıyor yağ transferinde genelde 150 160 cc yağ konuluyor banada 165 cc silikon kondu o yüzden memnunum eğer bacaklarınız eğri değil ince ve bileklerinizde inceyse tabi silikonda düşünüyorsanız bacağınızın boyuna göre en uzun silikonu seçin çünkü neredeyse bileklere kadar uzanıyor benim bacak çapı sabahları 33 idi şimdi 35 cm akşamları yarım cm kalınlaşıyor bilek 19 cm idi aml sonrası 21 oldu şimdi 20 cm bilekdeki yağ daha erirmi bilmiyorum ama şu an için 1cm sabahları fark var
Arkadaslar ya
Cok kararsızım
Yağ ve silinin arasında karar veremiyorum
Bana bir yorum yapın yahu
Resimlerim var
Destege ihtiyacım var
Canım aklımda iki doktor var biri fb digeri vt ama nolur ben seçtim diye benimle olmak zorunda hissetmeyin kendinizi, sonucta çok hassas bi konu belki ben bi sorun yaşarım belki siz hiç belli olmaz bu işler. Sanırım en fazla yağı fb koyuyor daha çok ondan yanayım ama dediğim gibi fiyat bana fazla, indirim yaptırmam mümkün olursa ki inşlh olur o zaman aklımdaki netleşmiş olucak, devamlı haberdar edicem zaten sizleri ona göre yaptırmak isteyen arkadaşlarla birlik oluruz sen önce diğer amelıyatını hallet benimde acelem yok çünkü haziranı temmuzu bulabilir.O zamana kadar araştırmaya devam :13:
Canım aklımda iki doktor var biri fb digeri vt ama nolur ben seçtim diye benimle olmak zorunda hissetmeyin kendinizi, sonucta çok hassas bi konu belki ben bi sorun yaşarım belki siz hiç belli olmaz bu işler. Sanırım en fazla yağı fb koyuyor daha çok ondan yanayım ama dediğim gibi fiyat bana fazla, indirim yaptırmam mümkün olursa ki inşlh olur o zaman aklımdaki netleşmiş olucak, devamlı haberdar edicem zaten sizleri ona göre yaptırmak isteyen arkadaşlarla birlik oluruz sen önce diğer amelıyatını hallet benimde acelem yok çünkü haziranı temmuzu bulabilir.O zamana kadar araştırmaya devam :13:
#leydi# bende fb ye olacağım eylül başı gibi[/QUO
Sen görüştün sanırım canım doktorla değil mi? Ben henüz karar veremedim bakalım araştırmaya devam :))
Bunak kime ameliyat oldu acaba biliyomusun.silikon ameliyatını. Leydi sen deneyimlisin diye soruyorum neden hep yağ enjekte ettiriyosun silikon düşünmedin hiç.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
leydicim benide kat listeye ben pek giremiyorum kulube iş nedeniyle numaramı verebilirim sana olumlu sonuç alırsak telefonlaşırız olurmu ?
Leydi işte ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sindiremedim. Bir ömür orada duran şeyle yaşayamacağıma kanaat getirdim. olduğu kadar zaten ben 2. yi de göze aldım. daha pahalıya geliyor ama napalım.Canım silikondan korktum ben hep, hiç içimden gelmedi neden bilmiyorum bazen düşündüm kalıcı çözüm diye ama bi türlü içim almadı ama yaptırıp başarılı sonuç alanlarda oldu.
Bunak kime olmuştu hatırlayamıyorum canım özelden msj yazabilirsin.Foruma girince yazar :))
Leydi işte ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sindiremedim. Bir ömür orada duran şeyle yaşayamacağıma kanaat getirdim. olduğu kadar zaten ben 2. yi de göze aldım. daha pahalıya geliyor ama napalım.
bunakın dr. u e.k.
leydi senin hiç foton yok varsa da ben göremiyorum. merak ediyorum bacaklarını.
sayanın perşembe ameliyatı vardı ve hiç haber yok. merak ettim doğrusu. olmadı mı acaba?
Leydi buraya takılanlar,bir süre sonra Mükemmel bacağın tüm inceliğini öğreniyor.Neredeyse Cerrah kıvamına geliyoruz.O yüzdendir ki ben eskiden beğendiğim bacakları artık beğenmiyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?