Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben 1 gece kaldım hastanede. Ameliyattan sonra 1 hatta yattım hep. Sonra yavas yavas ayaklandım.17 gün sonra hiç aksamadan yürümeye başlamıştım.aklına gelenleri sorabilirsin bana :)

Gitti bizim yıllık izin. Süre çok uzunmuş ya ben 1 hafta izin almayı düşünüyordum.ameliyattan sonra kontrole ne zmn gidiyosun.bi de yakın zamanda olmuşsun masraf ne kadar oldu güzelim. Sure konusunda sıkıntı yapmam antalyada oturuyorum cok iyi ayarlamam lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide çok oluyorum galiba ama nerde ve hangi dktora oldun öğrenebilir miyim.

Ah kızlar hayırlısı ile bir an önce olsamda bi dar paça pantolon giysem bnden mutlusu olmaz heralde..etek zaten çok uzak bi hayal gibi geliyo bana

Mesela ben :))))Bu da demek oluyor ki uzun bir süre daha buradasınBugün yarın sana msj atmayı düşünüyordum zaten,nerelerdesin diye?

Ben hesapladım ,yukarıda yazan her maddenin tam tersi mevcut bende.İdeal bacaktan çokkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk uzaklardayım hatta çarpık bacak olma ihtimalim de var

Nasiass cim maşallah çok güzel olmus bacakların, darısı başıma inşallah bende yaptıranlar kervanına katilabilirim....

Son düzenleme:
bende karşmassam çatlarım

benim bacaklarımın yanları çıkık... alt bacak...

ah bunada çözüm var deyin... sevindirik olayımmmm

bende karşmassam çatlarım

benim bacaklarımın yanları çıkık... alt bacak...

ah bunada çözüm var deyin... sevindirik olayımmmm

Benimkide öyle bu yüzden ameliyat olsam bile duzelirmi bi fikrim yok ama yinede kafaya koydum olucam..

Merhaba canim) Ben dondum) cok basharili ameliyyat gecirdik. Doktorumdan ve hastaneden cok cok memnun kaldim) bacaklarimin shekili tam istediyim gibi, inshallah boylede kalirlar)

Benimkide öyle bu yüzden ameliyat olsam bile duzelirmi bi fikrim yok ama yinede kafaya koydum olucam..

yağı dış kısımdan çekseler tamam benim iş aslında.... arada boşluğum yok benim...

ama çıkıntının hepsi yağ mıdır, alınabilir mi işte orasını bilmiyorum....

Merhaba canim) Ben dondum) cok basharili ameliyyat gecirdik. Doktorumdan ve hastaneden cok cok memnun kaldim) bacaklarimin shekili tam istediyim gibi, inshallah boylede kalirlar)

Merhaba saya .geçmiş olsun arkadaşım. Seni sıkmazsak operasyonun hakkında bi bilgi alabilirmiyim.ya çok sevindim senin adına darısı bize inşallah

Sayacım meraktan öldüm inan. İyi olmana çokkkk sevindimmmm
Mutlu olman ve ameliyatının güzel geçmiş olması harika. Bir sorun da yok. Gözün aydın arkadaşım kurtuldun.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Ben de heyecanla bekliyorum artık gün sayıyorum:)
Son kararım yağ:112::112:
artık olduğu kadar napalım.
Sayacım en kısa zamanda foto bekliyorummmmm lütfeennnn

Güzelim bacaklarını gördüm çok güzeller. Hiç mızmız etme sende hiç bi problem yok.keske bnmde oyle olsa. kusuru bile yok bacaklarının.olmazsa senin kafaya baktırırız çünkü sen kafaya takmışsın bence:))

Güzelim fotoda iyiler kalın görünüyorlar, ama dikkatli bakarsan biri digerine göre farklı ve ince, sanırım yaglar farklı eriyince böyle olabiliyor yani bi bacakta çok eriyip diğer bacaktaki fazla erimeyince fark olabiliyor, seninde gözlere bi baktıralım istersen :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…