Leydi sen bilinçli olarak mı kilo verdin ilk 1 ayda? yağların tutunması için 3 ay kilo vermemek gerekiyor değil mi hatta almak gerekiyormuş?Ben biraz aldım ama kendimi feci rahatsız hissediyorum. çok hızlı oldu kilo almam mecburen. yüzüm anında değişti. şimdi karından yandan vs. alınacak ama yüzüm aynı kalıcak. yüzümün düzelmesi için kilo vermem lazım. ancak yaptırdıktan 3 ay sonra veririm daha da almak istemiyorum ben.
şu iç bacak konusu çok önemli bizim için ama başıma geldiği uyarıda bulunmak istiyorum. o dediğin kasları şişrmek için çok uğraştım ben. iç bacak uyluk içi bahsettiğim yer. pilates yaptım, fitnes yaptım o bahsettiğin lunge vs. hepsini yaptım. bacak çalışsın diye de yüzdüm. yüzmede bacağım hatta tüm vucudum şekillendi ama malzeme neyse onu ortaya çıkarıyor. malzeme bozuk tabi. iç bacak açıldıkça açıldı. çünkü o bölgeyi çalıştırıyoruz. spor hocasının söylediği şu oldu bana. kadınlarda testosteron çok az olduğu için kasa hacim vermek çokkk zormuş. bu nedenle biz vücut geliştirmediğimiz için o bölgeyi hepten eritiyoruz farkında olmadan. ben bu hatayı yaptım aman sen dikkatli ol. kas gelişmesi yüksek ağırlık az tekrar lazım. tabi profesyonelce yapılması lazım. sonra benim gibi fıtık sahibi olma. çok samimi söylüyorum bu çabalarım sonucunda bazı sakatlıklar geçirdim hala da devam ediyor. spor salonuna gitmen daha iyi ev ortamında biraz zor olabilir. benim bacaklarımın üst ön kısmı şişkin iç boş ve kavisli. bilinçsiz sporun getirisi bu oldu.
Desene 3 ay diken üstünde olucaz:44::44::44: Eridi mi erimedi mi:44::44:
Kasa şekil vermek değil kastettiğim hacim kazandırmak yani şişmesi hani vücut geliştirenlerinki gibi olan. İmkansız değil tabiki ama uzun bir çalışma ve devamlılık gerekiyor. Vücut geliştirme sporuyla uğraşan bazı kadınlar da hormon alıyorlar. Ben spor hocasına bu bacaklar nasıl kalınlaşır bana ona göre program yaz demiştim. O zaman söyledi bana bunun zor olduğunu. Hatta sanırım anladı durumu Ebru Gündeş'ten bahsetti bana. Sonuç alamadı diye:) Evet u sonuç aldı da op. geçirdi kesnlikle.
Ben de ümidimi kestim bir süre sonra çünkü bıraktığında bir süre sonra eski haline dönüyor. Eski haline dönmemesi için devamlılık çok önemli.
Evet ebru gündeşi biliyorum hiç etek giymezdi hep uzun elbise giyerdi, benim kaslar azıcık şişse o bile yeter bana erkek kası gibi olmasın tabi
Merak etme öyle olması çokk zor:) kolay gelsin canım. Ebru Gündeş'i herkes biliyor spor hocası bile:) onunki acaba yağ mı silikon mu sence?
http://www.google.com.tr/imgres?img...imgrefurl=http://gecce.com/yazarlar/ladygagal burda belliki yağ ama yetmemiş. baldır yok. kemik de eğriymiş. bu kadar olmuş ama 2. ve 3. şart bu bacağa biraz da diziçi gerek. yahu sen multimilyarder biriyle evli ol paranın içinde yüz ama bacaklarına hayrı olmasın. leydi senin bacaklar bundan güzel be canım. bak o dert etmemiş hiç.
güldürdün beni dilerim en kısa zamanda rabbimde seni güldürür canım teşk ederim, evet bu halide yeter bana ama alışmamak mı cesaret mi bir anlayamadım ki tam giyicem diyorum sonra geri çıkarı veriyorum giydiğimi içimden mi gelmiyor, küçüklükten alışmaya bağlıyorum birazda.
evet kanat fazla giymiyor mini abiyeden yana oluyor genelde
hoşgeldin elit esra erolda bi ara yaptırmıştı bişeyler biraz düzelmişti sonra ne yaptı bilmıyorum :))
Mrb kizlar, banada yardım edin lütfen bu yaz bacak silikonu düşünüyorum ama doktorda karar veremedim, bir öneriniz varmı acaba(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbulduk güzel bacaklım..valla seninkiler maşallah diyeyim önce bunlara yüz basar leydicim.bak ben antalyadayım.benim için kabus başlıyor.havalar iyice ısındı.bu yaza yetistiremeyecegim galiba.gene pişik olcam.bildigin haslana oluyom sıcakta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?