Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım ben istemeden verdim kilo elimde olmadan yani bazı sorunlar yaşamıştım o dönem o yüzden bacağıma kiloma dikkat edemedim.Evet normalde fazla kilo vermemek gerekiyordu.Ama doktorum kilo aldıgında ordaki yag hücrelerinde genişler demişti tekrar kilo aldım ancak çok genişleme olmadı hafif kalınlaştı o kadar zaten üst tarafıma nazaran alt bacaklarım hep zayıftı benim.
Canım olur mu bir sürü kadın vücut geliştiren var tabi uzun zaman alıyodur ama sonucta erkek gibi geliştirenlerde var ama tabi sana katılıyorum uzman eşliğinde ve dogru hareketlerle olabilir bu ancak, şansımı denicem bakalım doktorlarda step aerobigi öneriyorlarmış bacak kalınlaştırmada, bakalım dolu değilse bizim burdaki tesise gidip yazılıcam bu ay

Desene 3 ay diken üstünde olucaz:44::44::44: Eridi mi erimedi mi:44::44:

Kasa şekil vermek değil kastettiğim hacim kazandırmak yani şişmesi hani vücut geliştirenlerinki gibi olan. İmkansız değil tabiki ama uzun bir çalışma ve devamlılık gerekiyor. Vücut geliştirme sporuyla uğraşan bazı kadınlar da hormon alıyorlar. Ben spor hocasına bu bacaklar nasıl kalınlaşır bana ona göre program yaz demiştim. O zaman söyledi bana bunun zor olduğunu. Hatta sanırım anladı durumu Ebru Gündeş'ten bahsetti bana. Sonuç alamadı diye:) Evet u sonuç aldı da op. geçirdi kesnlikle.
Ben de ümidimi kestim bir süre sonra çünkü bıraktığında bir süre sonra eski haline dönüyor. Eski haline dönmemesi için devamlılık çok önemli.

Evet ebru gündeşi biliyorum hiç etek giymezdi hep uzun elbise giyerdi, benim kaslar azıcık şişse o bile yeter bana erkek kası gibi olmasın tabi

Evet ebru gündeşi biliyorum hiç etek giymezdi hep uzun elbise giyerdi, benim kaslar azıcık şişse o bile yeter bana erkek kası gibi olmasın tabi

Merak etme öyle olması çokk zor:) kolay gelsin canım. Ebru Gündeş'i herkes biliyor spor hocası bile:) onunki acaba yağ mı silikon mu sence?

aynı fotoya bakmışız:)
hala fazla mini giymiyor. bacak araları boş onun da ve baldır yok. kemik de eğriymiş. kesin op. ihtiyacı var neden yaptırmıyor acaba?dur sileyim benimkini. seninkiyle aynıymış zaten.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..muhabetiniz güzel bn de katılayım dedim..ebru gündeş ne yaptırmışsa olmamış.bide diyorum ki bu kadar zenginlikle bununki bu kadar duzelmişse bizimkilere çare yok.umudumu kaybediyorum valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güldürdün beni dilerim en kısa zamanda rabbimde seni güldürür canım teşk ederim, evet bu halide yeter bana ama alışmamak mı cesaret mi bir anlayamadım ki tam giyicem diyorum sonra geri çıkarı veriyorum giydiğimi içimden mi gelmiyor, küçüklükten alışmaya bağlıyorum birazda.

Bide esra erol var özgüveni tavan..hiiç aldırış etmiyo kadın. Herseyi giyiyor. Duzelttirmiyorda.zengin olunca dahamı cimri oluyorlar ne:))

evet kanat fazla giymiyor mini abiyeden yana oluyor genelde
hoşgeldin elit esra erolda bi ara yaptırmıştı bişeyler biraz düzelmişti sonra ne yaptı bilmıyorum :))

Esra Erol'un yoğun yaşamı da engel olabilir kadın sürekli canlı yayında ha deyince de yapılmıyor bu işlem. Morluk,şişlik vs. yazın da zor tabi. Ama Ebru yaptırsın valla ben olsam hiç durmazdım:) onlar bizim kadar bilgi sahibi değilller mi acaba? Bir fb., ak. yı bilmiyorlar mı:) ehiehie

Mrb kizlar, banada yardım edin lütfen bu yaz bacak silikonu düşünüyorum ama doktorda karar veremedim, bir öneriniz varmı acaba (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım hep birlkte gülelim biri gülerken diğerimiz ağlamasın.
Küçük küçük başla sen de yaa 5 sene olmuş artık .
Bu kesinlikle küçüklükten gelen birşey.
Alıştıra alıştıra giy artık.
Mesela tatil dönüşü kaldığın yerden devam et.

Son düzenleme:
evet kanat fazla giymiyor mini abiyeden yana oluyor genelde
hoşgeldin elit esra erolda bi ara yaptırmıştı bişeyler biraz düzelmişti sonra ne yaptı bilmıyorum :))

Hoşbulduk güzel bacaklım..valla seninkiler maşallah diyeyim önce bunlara yüz basar leydicim.bak ben antalyadayım.benim için kabus başlıyor.havalar iyice ısındı.bu yaza yetistiremeyecegim galiba.gene pişik olcam.bildigin haslana oluyom sıcakta

Mrb kizlar, banada yardım edin lütfen bu yaz bacak silikonu düşünüyorum ama doktorda karar veremedim, bir öneriniz varmı acaba (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte ona karar verebilseydik işler çok kolay olurdu inan. Beklentiler, maddiyat, yaşadığın şehir, yöntemin, bacağının şekli.... bunların durumuna göre secenekler artıyor ya da azalıyor.

foto koyarsan özel albüme yardımcı olabiliriz.Fikir bakımından.

arkadaşım şimdi çokk üzüldüm durumuna senin. Antalya'da kamufle olmak imkansız gibi. Kısa giyinmek yemek içmek gibi birşey orada hatta ihtiyaç. nasıl yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…