Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ayy canım teşekkür ederim
Sen bir fotonu yüklesen merak ettim ben senin bacakları ona göre yorum yapardık sana eger yetiştiremezsen linklerini verdigim hareketlere bi göz at
şimdi nette bakarken step aleti de buldum kullananlar bacaklarının kalınlaştıgını yazmıs zaten step bacak kalınlaştırıyor birde bu alete göz dikicem sanırım benim istedigim çok az daha dolgunluk iç kısım az daha dolsa oohhhooooo yeterde artar bana dilerim sizlerde bir an önce kurtulun bütün dualarım sizlerle

Anlıyorum, ben yurtdisindayim bu yaz izindeyken bu kabustan kurtuluyum istiyorum, bir kac doktora resim gonderdim zayıf oldugun icin silikon olur dediler ama doktor seciminde takıldım malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kanatcım esranın vakti de olsa yaptırmasina gerek yokki..kadınin güveni tam kendine.ben olsam hiç giyemem valla onun gibi. Kendisiyle çok barısık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani birşey diyeyim mi herkes kaşını, gözünü kalçasını bilmem neresini yaptırır hiç sorun olmaz ( sorun değil zaten bana göre de) söylenir. yüzünü gerdirir, silikon taktırır ama iş bacağa gelince dünyanın en utanç verici şeyi gibi. Nasıl bir algıdır bu çağlar boyunca kanımıza şlemiş. bir silikon memeye takılınca gurur verici ama bacağa takılınca saklamak zorundasın. Kırk takla atıyoruz resmen saklıcaz diye hem çarpık halin hem de yapılmış halini.

Neden yok ki var işte güzel değil. AK. nın tarif ettiği estetik tanıma hiiiiiç uymuyor birkere. Anlatıyor ya bilmem şöyle olacak böyle olcak bir sanat eserinden bahseder gibi.
Güzel değil yaptırsın bence. Gece gece bizi gerdi onun bacakları valla.

arkadaşım şimdi çokk üzüldüm durumuna senin. Antalya'da kamufle olmak imkansız gibi. Kısa giyinmek yemek içmek gibi birşey orada hatta ihtiyaç. nasıl yapıyorsun

Bak guzelim nasıl giyiniyorum. Dügünmüş özel gecelermis fakan pantolon, işe pantolon, denize bol keten türü pantolon:)) hakkini yemeyeyim arada uzun elbiseler falanda giyiyorum ama pantolon lafini duyunca kusasim geliyo artık. (Tabi dar paça giyemedigım için o içimde kaldı).diyorum ya ızdirap basladı bnm icin.haşlama oluyom valla

En kisa zamanda gonderecegim foto sana.tabi öncelikle nasıl gonderildigini ogretmen gerek güzelim

Anlıyorum canim ama bugun ilk gunüm daha kullanmaya bilmiyorum özel msji bulur bulmaz eklerim, cehalet başa bela :) ben yurtdisindayim bu yaz izindeyken bu kabustan kurtuluyum istiyorum, bir kac doktora resim gonderdim zayıf oldugun icin silikon olur dediler ama doktor seciminde takıldım malesef

Dr. seçimi çok zor bir karar hepimiz aynı dr. a gitmiyoruz. ama bu işi iyi yapan dr. sayısı da fazla değil. Bu konuda uzman olan çok dr. yok. hepsi yapar da nasıl yapar o belli olmaz. ama iyi dr. dan da hep iyi sonuçlar alınamıyor. tamamen şans işi yani bu.

Kız valla bi yaptırayim ne takcam hiç saklamayacagim.oyle çok guzel olmasina da gerek yok idare edecek kadar olsun yeter bana hic şortu cikartmayacagim ayagimdan

Forumu oku biraz kafanda ne olup ne olmadığı şekilleniyor biraz. ama bu kararsızlık hepimizin sorunu hatta en zoru bu. mesaj sayını da 50 ye çıkarınca foto eklersin.

Allah yardımcın olsun seninki estetikten ziyade fiziksel bir ihtiyaç. o sıcakta uzun giymek çok zor. terleyince bacağa yapışıyor. İnşallah tez zamanda sen de kurtulursun. Ben de mükemmel birşey beklemiyorum zaten beklesem de olmaz malzeme belli. olduğu kadar. sadece normalleşmek kalabalıklar arasında farkedilmemek. iltifat almasam da olur

Tmm leydicim en kısa zamanda. kanat dedim ya esrayada nasıl giyiniyor diye.ben onların yerinde olsam şimdiye kırk kere yaptırmıştım.

Evt haklisin tamamen şans sanırım, ama bana A,K daha yakın geldi gibi, H,F cok pahali nerdeyse digerlerine göre 2 katı, İ,A düşündüm memnun kalmayan cok bilemedim yani, sen yaptırdınmi yoksa düşünüyormusun, problemin nedir parantez bacak mi ??

Ya ne bileyim sonradan yüzümüze vururlar filan.ailem biliyor ve birkaç arkadaşa söyledim. umarım söylediğime pişman olmam.

Forumu oku biraz kafanda ne olup ne olmadığı şekilleniyor biraz. ama bu kararsızlık hepimizin sorunu hatta en zoru bu. mesaj sayını da 50 ye çıkarınca foto eklersin.

Ooo kaldı 46 :)

Kiminki en kötü yarışmasında dereceye girerim.bnde de malzeme cok belli oldugu icin bnmde cok beklentim yok.o yüzden silikon diyorum bn.eridi erimedi diye bunalima girerim bn huyumu biliyorum.varsin kalın olsun kaslı desinler

Ben yaptırmadım daha ama yaptırmak üzereyim.
1-2 hafta içinde olmuş olucam hayırlısıyla.
Aslında hf çok pahalı değil. pahalı diyorsunuz da zaten 6-7 bin arası fiyat ortalama. hepsi aynı aşağı yukarı
İ.A. kim? hiç duymadım onu. hiç yaptıran da duymadım.
Cesaret edemezdim herhalde bu op. tecrübeli olmayan birine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…