Kiminki en kötü yarışmasında dereceye girerim.bnde de malzeme cok belli oldugu icin bnmde cok beklentim yok.o yüzden silikon diyorum bn.eridi erimedi diye bunalima girerim bn huyumu biliyorum.varsin kalın olsun kaslı desinler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben yaptırmadım daha ama yaptırmak üzereyim.
1-2 hafta içinde olmuş olucam hayırlısıyla.
Aslında hf çok pahalı değil. pahalı diyorsunuz da zaten 6-7 bin arası fiyat ortalama. hepsi aynı aşağı yukarı
İ.A. kim? hiç duymadım onu. hiç yaptıran da duymadım.
Cesaret edemezdim herhalde bu op. tecrübeli olmayan birine.
Ben yaptırmadım daha ama yaptırmak üzereyim.
1-2 hafta içinde olmuş olucam hayırlısıyla.
Aslında hf çok pahalı değil. pahalı diyorsunuz da zaten 6-7 bin arası fiyat ortalama. hepsi aynı aşağı yukarı
İ.A. kim? hiç duymadım onu. hiç yaptıran da duymadım.
Cesaret edemezdim herhalde bu op. tecrübeli olmayan birine.
işte hep farklı beklentiler içindeyiz. ben de uzun süre silikon derken yağa döndüm. ama aklımda silikon var yine. silikon olsaydı da yağda olacaktı. kafayı yeme aşamasına gelmiştim. sonra olduğu kadar fikri ağır bastı. olmazsa 2. olur napim dedim. iyice araştır bak içine sinsin.
deneme tahtası var bak oraya. hemen biter:)
Ya bn yağ enjeksiyonunda süre kısmınada pek uymuyorum diye.antalyada oturdugum icin istanbula gelip gitmek (izin dolayısıyla) zor olacak diye dusunuyorum.senin iyilesme ve operasyon surecini bu yuzden mrak ediyorum.
Ins hayırlısı olur ve gzl bir sonuc alırsın ins, bizide yaptırmış tecrübeli biri olarak daha gzl bilgilendirirsin, şimdi şanslı hissettim kendimi birebir sorabilecegim biri olacak diyeH,F 4000 euro dedi digerleri 2500 baya fark var,( İ,A...İ aşkar ) pffff yazdım valla yapacak bisey yok baska türlü nasıl anlatiyim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ins hayırlısı olur ve gzl bir sonuc alırsın ins, bizide yaptırmış tecrübeli biri olarak daha gzl bilgilendirirsin, şimdi şanslı hissettim kendimi birebir sorabilecegim biri olacak diyeH,F 4000 euro dedi digerleri 2500 baya fark var,( İ,A...İ aşkar ) pffff yazdım valla yapacak bisey yok baska türlü nasıl anlatiyim :)
Yok yok biryere gitmiyorum buradayım:)
Burada bize yardımcı olan arkadaşlara çok şey borçluyum o nedenle ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım olabilirsem. yağa için şehir dışından gelen çok oluyor. ama tabi biraz uğraştırır o gerçek.
dr. karar verebilirsen aslında çok zor olmaz. dr. dr. dolaşmak zor biraz.
Yağ bi tasla iki kuş vurmak gibi biseı olur benim için. 2 doğum yaptım bi can simidim var super karnimdada var biraz onlarda gider guzel olurdu bnm icin.
Bana zayıfım diye yağ olmaz silikon dediler, düşündüğüm butun doktorlara da resim gönderdim, verdikleri fiyat bu H,F 4000 euro yani aşağı yukarı 13 bin, digerleri 2500 Euro dedi2500 e yağ olurmu ki ? en ucuzu 5000 biliyorum ben. bu işi çok yapan birine git bence. sana mail yoluyla verilen fiyatlara çok bakma yüzyüze olunca mutlaka bir indirim oluyor. bana maliyeti 7000 gibi olacak toplamda mesela. genelde aynı fiyat düşündüğümüz dr.lar. hf.nin silikona verdiğii fiyat o yağ için değil. çünkü ben kendisine gittim.
silikon da 8-10 bin gibi. ortalama söylüyorum yani. yağ da 2. düşününce daha pahalı aslında.
7bin gibi düşün yağı. 6 olmayabilir belk ama 12bin de değil yaniEvt silikon icin, ayak bileklerede biraz yağ uygularsak daha guzel olur yazmis, mail gönderdim resimli, merak ettiklerimide yazarak fiyat sordum, 5 ile 7000 arası dedi...
Benim anlamadigim H,F 6,7 bine yaparken bana neden 12,500 dedi pazarlikmi yapmam lazımdı acaba, aslında onu cok istiyordum ama fiyat yüksek olunca A,K diye düşünüyorum
Bana zayıfım diye yağ olmaz silikon dediler, düşündüğüm butun doktorlara da resim gönderdim, verdikleri fiyat bu H,F 4000 euro yani aşağı yukarı 13 bin, digerleri 2500 Euro dedi
kilo alamaz mısın? benim de yetersizdi almaya çalışıyorum aldım da. aşırı zayıf mısın?çünkü silikon da olsa yne yağa ihtiyacı var. sadece silikon iyi olmuyor yağ da ekliyor.
7bin gibi düşün yağı. 6 olmayabilir belk ama 12bin de değil yanihiç o fiyata yağ yaptıran yok benim bildiğim. erime riski var ve çoğunlukla 2. gerekiyor. araba parası mümkün değil kimse o parayı vermez.
Ankara'daki dr. 5000 tl. mesela. ben orda olsam ona gidebilirdim. şehir değiştireceğin için sana Ankara'da olabilir.
Evet gerçekten azmış. bacağındaki sorun çoksa yetmez kesinlkle. Riske atmak olur yağ.
Doktorlar pek önermiyorlar canım yanların alınmasını ama yapanda var eger yanların kas değilde yağsa aldırabilirsin.Yaptıran arkadaşlar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?