Sement selam
O cümle bir kalıptır ve halk arasında kullanılır
Forumu polemiğe ittin resmen
Bu konuda en azından belki biraz sorumlu hissediyorsundur kendini
Özelden bilgi verdiğin kişiler biliyor
Sonuçta doktor her kimse karalamış olmuyor musun bu sekilde?
Sonuc kötü olmasa paylaşımda bulunacak mıydın
Samnmıyorum
Yaptığın doğru değil
Ya en sonunda yazacaktın 3 Haziran'dan sonra
Ya da hiç yazmayacaktın[/
Bana göre yaptığım doğru .Size göre olmayabilir..Ama kimseyi incitecek laflar etmiyorum en azından.Burada rahatsızlık verdiysem rahatsızlık verdiğim herkesten özür diliyorum .Bana laf atıp polemiği başlatan sensin .Hiç öyle bir niyetim de yoktu polemiğe sürüklemek gibi.Tek derdim sıkıntımı paylaşabileceğim bir iki dost sözdü.Ama maalesef anlayan anlıyor anlamayan kendine göre yorumluyor.Olabilir bir şey demiyorum.Ama şahsıma yönelik söylenen çirkin sözleri sahipleriyle başbaşa bırakıyorum .hiç kimsenin asıl beni polemiğe sürükleyen sözlerine cevap yazmayacağım.sadece bundan sonraki aşamada iyi yada kötü durumumu paylaşacağım.
benim gibi sıkıntıda olan operasyon geçirip mutsuz olanların durumu çok daha zor bence.sadece onu idrak etmenizi istiyorum hepinizden.En büyük çaresizlik ümidini kaybetmek .Ben ümidimi kaybetmeye başladım zaten bir de burda bir sürü lafla cebelleşiyorum.Kim ne istiyorsa düşünsün ama incitmesin kimseyi.
Seni anlamaya çalışıyoruz sementcim ancak kuşku yaratmak da cok rahatsız edici bir durum
Ameliyat sonrana üzüldüm gercekten hepimize olabilir
Ancak randevular alinmişkrn birinin isim vermeden bu sekilde yorumda bulunması sarsıcı
Sen de bunu anlamaya caliş
Umutsuzluğa kapılma
Sonuçta bacağının ilk hâli de bu olabilirdi
Neticede yine düzelmesi için gidip duzelteceklerdı
Aynı şey
Sekli kötü olan bir bacağa yine müdahale edilecek
Tek kayıp ilk ameliyatın gibi
Biraz daha rahat bakarsan sanki daha iyi olur
Söylemesi kolay tabi
Hepimiz biraz daha rahat olursak sonuclar hepimizi daha mutlu edicek
ak'ya rötuş için mail attım. dizlerimden biraz daha almasını ve diz altımdaki boşluğa yağ eklenmesini istediğimi söyledim. genel anestezi 3000, lokal anestesi 2000 dedi.rötuş ücretsiz değil miydi kızlar. ben hiç rötuş ile ilgili konuşmamıştım. burada okuduklarımdan sadece hastane masrafları diye düşünüyordum. 1. ameliyatta bile hastaneye 1800 ödemişken bana bu biraz fazla geldi. 1000-1500 falan olur diye düşünmüştümsanırım dediği ücretin içinden kendisine de alacak ya da hastane ücretine zam geldi.
nolamaz ya 3000 nedir yeni bir ameliyat gibi resmen. aslına bakarsan 2. yi düşünmediğim için bende sormamıştım sadece bana 2. için sadece hastane masraflarını alıyorum demişti ama hastane masrafının 3000 lira tuttuğunu sanmıyorum ben yani keşke bacak konusunda bu 3 doktorun eline kalmasaydık yapabilen başkalarıda olsaydı ya 6500 önce verdim 3000 de şimdi 3000 diyorum çünkü benim sorunum lokal anesteziyle giderilecek bir sorun değil toplam 9500 çok para ya birde istediğim gibi olsa değecek ama istediğim gibi olacağınada ihtimal vermiyorum
Hayırlı olsun canım
İllaki hamilelik sonrası göbüş kalıyor 2. seansın için güzel fırsat
nolamaz ya 3000 nedir yeni bir ameliyat gibi resmen. aslına bakarsan 2. yi düşünmediğim için bende sormamıştım sadece bana 2. için sadece hastane masraflarını alıyorum demişti ama hastane masrafının 3000 lira tuttuğunu sanmıyorum ben yani keşke bacak konusunda bu 3 doktorun eline kalmasaydık yapabilen başkalarıda olsaydı ya 6500 önce verdim 3000 de şimdi 3000 diyorum çünkü benim sorunum lokal anesteziyle giderilecek bir sorun değil toplam 9500 çok para ya birde istediğim gibi olsa değecek ama istediğim gibi olacağınada ihtimal vermiyorum
Sagol leyla:) kesinlikle haklisin o kalan gobek super olacak😄
Tebrik ederim canım, güzel bir hamilelik, sağlıklı bir doğum dilerim :))
Arkadaslar ben temmuz 10 da bacak dolgsu ameliyati olcm ins.bel basen ve karin bolgemden yag alincak.yag alindiktan sonra o bolgelerde cukurluklar oluyormu.birde o bolgelerde gozle gorulur incelme saglaniyormu.lutfen cvp yazin.tecrubelerinize ihtiyacım var. Tşk
Tabi ki gelirim canım birlikte gideriz gelmek isteyen arkadaşlarda buyursun
Kizlar benim 3 ayim doldu. Size en son koydugum resimle ayni bacaklarim. Kesinlikle eskisinden iyi durumdalar:) biraz daha yagim olsaydi belki cok daha iyi olurdular. Bu arada hamileyim:) belki hamilelikte kilo alirim birazda ikinci seansta istedigim gibi olurlar:)
3000 tl fiyat yazılmış bu ak nın rütüş için istediği fiyatmı. ben ameliyat olalı neredeyse 4.5ay oldu bana o zaman da rütuş gerekebilir ama o bu kadar zor bir işlem olmaz fiyatıda 1800 tl olur demişti . ben kontrole gittim kendisine bildiğiniz gibi dizlerden oldukça şikayetçiydim yazın sonunda gelin bir bakalım dedi sadece dizlerden alma eğer sizi tatmin ederse lokalle hallederiz dedi diğer türlü gene ameliyathanede yapmak gerekir dedi. ama ben tekrar fiyat sormadım.bana ikinci op gerekli dizlerin maşallahı var çünkü. bakalım biraz zaman vermek de gerekiyormuş bekleyip göreceğim
ben de gelirim ben de
tebrik ederim canım :) kesinlikle hamilelikten kalanlarla 2. çok güzel olur :)))
Kizlar benim 3 ayim doldu. Size en son koydugum resimle ayni bacaklarim. Kesinlikle eskisinden iyi durumdalar:) biraz daha yagim olsaydi belki cok daha iyi olurdular. Bu arada hamileyim:) belki hamilelikte kilo alirim birazda ikinci seansta istediğim gibi olurlar:)
ben de gelirim ben de
Ben seni İstanbul da sanıyordum canım, ayy süper olur tanışmışta oluruz çok sevindim..
Arkadaslar beni duyan yokmu( yardim lutfen.onceden yag dolgusu ameliyati olanlar acaba yag alinan yerlerde deformasyon veya cukurluklar varmi.ayrica gozle gorulur imcelme oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?