Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nolamaz ya 3000 nedir yeni bir ameliyat gibi resmen. aslına bakarsan 2. yi düşünmediğim için bende sormamıştım sadece bana 2. için sadece hastane masraflarını alıyorum demişti ama hastane masrafının 3000 lira tuttuğunu sanmıyorum ben yani keşke bacak konusunda bu 3 doktorun eline kalmasaydık yapabilen başkalarıda olsaydı ya 6500 önce verdim 3000 de şimdi 3000 diyorum çünkü benim sorunum lokal anesteziyle giderilecek bir sorun değil toplam 9500 çok para ya birde istediğim gibi olsa değecek ama istediğim gibi olacağınada ihtimal vermiyorum

Mrb Leylacim 3 dr demissin 3. Dr Kim acaba ögrenebilirmiyim?? A,K'dan gun almak icin atmadigim mail kalmadi cvp alamadım dönmüyor, 3. Dr'a kaldı işim galiba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle 3000 cok ya. Hastane masrafi 1000 tl dediler bana ilk ameliyatta o kadar odedim. 3000 hastane fiyati olmuyor o zaman sadece. Bal gibi ikinciyede para aliyorlar demektir

Ben şişko bacaklarimdan isteyenlere aktarma yapim ücretsiz hem de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3000 tl fiyat yazılmış bu ak nın rütüş için istediği fiyatmı. ben ameliyat olalı neredeyse 4.5ay oldu bana o zaman da rütuş gerekebilir ama o bu kadar zor bir işlem olmaz fiyatıda 1800 tl olur demişti . ben kontrole gittim kendisine bildiğiniz gibi dizlerden oldukça şikayetçiydim yazın sonunda gelin bir bakalım dedi sadece dizlerden alma eğer sizi tatmin ederse lokalle hallederiz dedi diğer türlü gene ameliyathanede yapmak gerekir dedi. ama ben tekrar fiyat sormadım.bana ikinci op gerekli dizlerin maşallahı var çünkü. bakalım biraz zaman vermek de gerekiyormuş bekleyip göreceğim

Arkadaslar ben temmuz 10 da bacak dolgsu ameliyati olcm ins.bel basen ve karin bolgemden yag alincak.yag alindiktan sonra o bolgelerde cukurluklar oluyormu.birde o bolgelerde gozle gorulur incelme saglaniyormu.lutfen cvp yazin.tecrubelerinize ihtiyacım var. Tşk

Kızlar konuyu değiştireceğim ama oytun idil nasıl bilen varmı?ben fiyat konusunda bilgi aldım.Bikere herşey içinde fiyat veriyor,çoraba kadar.a k.uçuk fiyatlar artı rutuş için bile 3000 çokkkk ya. ne diyorsunuz

tebrik ederim canım :) kesinlikle hamilelikten kalanlarla 2. çok güzel olur :)))

evet canım ben mail attım kendisine lokal anestezi 2000, genel anestezi 3000 demiş.sadece hastane masrafı bu kadar olamaz.doktor bana ilk görüşmede hastane silikon için bunu, yağ için bunu, anestezi için bunu alıyor demişti. ve 1800 ödemiştim. bu durumda 3000 gerçekten çok :S ben de yaptırırsam eylülde gideceğim.

hayırlı olsun angelinnocent. çok sevindim. zaten hamilelik kilolarıyla bacaklardaki yağlar iyice yerleşecekler.

Arkadaslar beni duyan yokmu ( yardim lutfen.onceden yag dolgusu ameliyati olanlar acaba yag alinan yerlerde deformasyon veya cukurluklar varmi.ayrica gozle gorulur imcelme oluyormu.

Arkadaslar beni duyan yokmu ( yardim lutfen.onceden yag dolgusu ameliyati olanlar acaba yag alinan yerlerde deformasyon veya cukurluklar varmi.ayrica gozle gorulur imcelme oluyormu.

Canım ilk doktorum basenlerimden alıcaktı sonra dalgalanmalar olursa lazer gibi birşeyle düzeleceğini söyledi ben istemedim riski göze alamadım ve oda belimden aldı 2. doktorumda göbeğimden aldı çok ta göbekli olmadıgım için o zamanlar baya dümdüz gibi olmuştu ancak ilerde kilo aldıkça sanırım yağ alınan yerler daha çok alıyor kiloyu, ama öyle çukurluk deformasyon gibi bir sorun yaşamadım. alınan yağ 1 kilo bile olmuyor o yüzden olsa olsa 1cm lik bir fark olabilir göbek yada belden alınırsa yağ kitlene de bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…