Sement selam
O cümle bir kalıptır ve halk arasında kullanılır
Forumu polemiğe ittin resmen
Bu konuda en azından belki biraz sorumlu hissediyorsundur kendini
Özelden bilgi verdiğin kişiler biliyor
Sonuçta doktor her kimse karalamış olmuyor musun bu sekilde?
Sonuc kötü olmasa paylaşımda bulunacak mıydın
Samnmıyorum
Yaptığın doğru değil
Ya en sonunda yazacaktın 3 Haziran'dan sonra
Ya da hiç yazmayacaktın[/
Bana göre yaptığım doğru .Size göre olmayabilir..Ama kimseyi incitecek laflar etmiyorum en azından.Burada rahatsızlık verdiysem rahatsızlık verdiğim herkesten özür diliyorum .Bana laf atıp polemiği başlatan sensin .Hiç öyle bir niyetim de yoktu polemiğe sürüklemek gibi.Tek derdim sıkıntımı paylaşabileceğim bir iki dost sözdü.Ama maalesef anlayan anlıyor anlamayan kendine göre yorumluyor.Olabilir bir şey demiyorum.Ama şahsıma yönelik söylenen çirkin sözleri sahipleriyle başbaşa bırakıyorum .hiç kimsenin asıl beni polemiğe sürükleyen sözlerine cevap yazmayacağım.sadece bundan sonraki aşamada iyi yada kötü durumumu paylaşacağım.
benim gibi sıkıntıda olan operasyon geçirip mutsuz olanların durumu çok daha zor bence.sadece onu idrak etmenizi istiyorum hepinizden.En büyük çaresizlik ümidini kaybetmek .Ben ümidimi kaybetmeye başladım zaten bir de burda bir sürü lafla cebelleşiyorum.Kim ne istiyorsa düşünsün ama incitmesin kimseyi.
Seni anlamaya çalışıyoruz sementcim ancak kuşku yaratmak da cok rahatsız edici bir durum
Ameliyat sonrana üzüldüm gercekten hepimize olabilir
Ancak randevular alinmişkrn birinin isim vermeden bu sekilde yorumda bulunması sarsıcı
Sen de bunu anlamaya caliş
Umutsuzluğa kapılma
Sonuçta bacağının ilk hâli de bu olabilirdi
Neticede yine düzelmesi için gidip duzelteceklerdı
Aynı şey
Sekli kötü olan bir bacağa yine müdahale edilecek
Tek kayıp ilk ameliyatın gibi
Biraz daha rahat bakarsan sanki daha iyi olur
Söylemesi kolay tabi
Hepimiz biraz daha rahat olursak sonuclar hepimizi daha mutlu edicek