Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet bunakcım resimlerimi sildim şimdilik. çünkü biraz rahatlamam lazım.
gelişimine bırakmam lazım.
sen de iyiki geldin. sana çağrı yapıcaktım ben de.
sorularım var. silikonlarımız aynı boyda olduğu için cevapların aydınlatıcı olacaktı. ve bu boy silikonu olan senle benden başka kimse yok. (bildiğimiz)

bacaklardaki yassı görüntü ne zaman gidiyor? kısa silikonlarda da var o yassılık birkaç videoda da gördüm.
önden değil de iç yandan bakınca olan. herhalde 3. ayda sonuç alınır. hatta 6 ay.
senin de hiç foton yok görseydim çok iyi olacaktı. dr. gösterdi ama şimdi hatırlayamıyorum.
bacaklarım biraz toparlansın biraz daha şekle girsin koyucam.
şimdi koymamın anlamı yok aslında . biliyorsun hergün değişiyor.

Kanat bugünler de misafirim var girsemde fazla kalamıyorum.inan bana ,en son koyduğun fotolardan ve yazdıklarından sonra akılm sende kaldı.İyi olduğunu yazmışsın ,çok mutlu oldum okuyunca.Daha da iyi olucak bence ,az biraz sabret .bizi de durumdan haberdar et lütfen .

Kanat kalınlık artıyormu peki?kontrole gittikten sonraki gelişmeleri yaz olurmu?grşz arkadaşım,iyi geceler:))

Canım benim bu sefer emin ol tamda istediğin gibi bacaklara kavusacaksin. o zaman en güzel etekleri elbiseleri sende gönül rahatlığıyla giyeceksin. Bu arada görüşme günü belirledinizmi malum operasyon gününü baya ileri tarihe veriyorlar. Aslında 15 temmuzda benimle gelebilseniz ne güzel olurdu yalnız gitmeyi hic istemiyorum.

tabiki memko mutlaka haberdar edeceğim. iyiyim evet biraz sabra ihitiyacım var kesinlikle. işte bekledik ya nerdeyse 40 sene. hemen sonuç alınsın istiyoruz. sebep bu. ben panik olmuştum biraz ama şimdi iyiyim. sezeryan olmuş biri olarak karnımın tam olarak toparlanması, kesi uyuşukluğunun ve sertliğinin geçmesi enaz 1 yılı almıştı. hatta o zaman da korkmuştum karnımı hissetmiyordum. geçti tabi izleri bile belli belirsiz. bu da öyle kolay değil düşününce. vücudun alışması var ve yağ gibi değil. iyiye gidiyor seviniyorum.

Kanat kalınlık artıyormu peki?kontrole gittikten sonraki gelişmeleri yaz olurmu?grşz arkadaşım,iyi geceler:))

bacağımın hergün değişik bir yeri kasıyor . bugünde diz arkası yani baldır çekti biraz. evet biraz kalınlaştı ama fazla değil. beklenen birşey zaten.

düzeltme yapıyorum. anlatacağımı yanlış ifade etmişim eksik anlatmışım. senin şuanki durumun onun öncesinden daha iyi durumdaymış. tabi şuan loresimanınki tarif ettiğin, istediğin bacak. tarif ettiğin şekilde olmuş.

İkicanımvar inşallah, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..
Görüşme günü olarak cumartesiye randevu alalım diyoruz ama cumartesi günü çalışıyorlar mı acaba :26: yarın bi arayım.
Bir sorun çıkmazsa ben de gelirim canım seninle

Yok canım bende böyle anladım merak etme:)) iyi olmanada sevindim çok çok iyi olucaksın inşallah...
Ay loresima gelsin nolur çatladım meraktan :)))

kızlar selam ameliyat olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun diliyorum ağrılar sızılar morlulaklarınız bir an önce geçsin yüzünüz hep gülsün inşallah . leydicim valla benimde içim kıpır kıpır inşallah sonuna kadar mutlu oluruz bacaklarımızla doktarla görüşemedin sanırım görüştüğün zaman haber bekliyorum senden tatlım :*

bu arada angelim in bacaklar süpermiş yaa gördüm eski resimini leydicim angelin bacaklar carpık değilmişti sanırım çarpık olsa bu kadar mucizevi olmazdı bence diye düşünüyorum harika resim deki görüntü çünki

bacağımın hergün değişik bir yeri kasıyor . bugünde diz arkası yani baldır çekti biraz. evet biraz kalınlaştı ama fazla değil. beklenen birşey zaten.

anlamıyorum ki ilileşme sürecimi acaba,yoksa kendinimi yoruyorsun.hiç bacaklarını toplayıp oturdun mu kanat.yani ameliyat sonrası

anlamıyorum ki ilileşme sürecimi acaba,yoksa kendinimi yoruyorsun.hiç bacaklarını toplayıp oturdun mu kanat.yani ameliyat sonrası
dizlerimi kırabiliyorum da çömelemiyorum. hala çok gerginler baldır kasları. gevşeyecekler başka çareleri yok. bu yağ gibi değil.silikon kasların altında. boyu da uzun. kolay değil yani. dün mesela tüm gün dışarıdaydım. canım yanmıyor.

Çok normal. Yağ enj. Ile de çömelme öyle hemen olmuyor zaten. Canın yanmiyor yürürken, ne güzel :)

kanatcım sen artık çorap giymiyorsun değilmi?kalınlık durumu nasıl.bacakları birleştirdşğin zaman birbirine değiyor mu?

Yarın aramayı düşünüyorum canım doktor beyi haber vericem sana :))
Evet çok başarılı ve güzel olmuş bacakları bana da eski halleri kötü diilmiş gibi geliyor bence kemikleri düzdü içide dolunca çok başarılı oldu ne zamandır gelmiyor foruma gelsede şimdiki halinide görsek

3-4 ay tam olarak bükemeyebilirsin kanatcım. ben ilk aylar heralde bükülmeyecek diyordum ama şu an tam olarak geriye kıvrılıyor )

3-4 ay tam olarak bükemeyebilirsin kanatcım. ben ilk aylar heralde bükülmeyecek diyordum ama şu an tam olarak geriye kıvrılıyor )

nasias iyiki varsınız herşeyi sorabiliyoruz.sen bizim için muhteşem bir örneksin. çünkü ben silikondan sonra yarım insan olurum diye korkuyorum.Hiç birşey yapamayacakmışım gibi düşünüyorum

ay çok sevindim aynı duyguları ben de yaşadım bugün. yaa komik olcak da evinde klozet olmayan biri klozet yaptırmadan silikon taktırmasın:))
tam olarak üstüne oturabiliyorsun artık değil mi? dizlerimi tam kırıp otururken göğsüme çekebiliyorum ama çömelemiyorum. yani robot gibiyken bu hale geliyorsak düzelecektir.
teşekkürler nasiascım iyi ki varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…