Evet leydicim çok daha iyiyim bugün. zamana bırakmaktan başka yapacak birşey yok bu işin doğasında var. tüm ameliyatlar gibi. dünden bugüne bacak kaslarımın yumuşadığını hissediyorum. bu çok güzel. hızla şekli değişiyor. 3 ay sonra çok güzel olacaklar diye düşünüyorum. şuanda bile ameliyattan önceki halimle alakam yok. çok fazla irdeleyince mutsuz oluyorum o nedenle akışına bırakmak ve bırakabilmek lazım. dünle bugün arasında fark varsa 3 ay sonra istediğim sonucu hayli hayli elde etmiş olmam lazım.sadece benim için geçerli değil aslında tüm ameliyat olanlar için. ben doktoruma güvendim hala da güveniyorum. 3 ay sonra varsa düzeltilmesi gereken birşey yapacağını düşünüyorum. silikon tercihini ona bırakmıştım. en iyisini koymuştur. biz herşeyi bilip kontrol altına alamıyoruz. samimi de beklemem gerektiğini söylüyor. sonuçta o da silikon taktırdı. yağ olanlarla süreç aynı işlemiyor. o nedenle tecrübeler bizim için çok çok önemli. ben de tecrübelerimi olabildiğince aktaracağım.
günlük yaşantıma döndüm ağrım yok sadece biraz kas sıkıştırması var durduğum pozisyona bağlı olarak. silikon orda kasılan ne varsa zamanla gevşetip kendine yer edinecek. şuan yassı duruyor biraz dünden beri o da değişiyor. güzel olan şu ki erimeyecek:)
umarım bu ameliyatı olmak isteyen tüm arkadaşlarım kısa zamanda bu sorunlarından kurtulurlar.
evet bunakcım resimlerimi sildim şimdilik. çünkü biraz rahatlamam lazım.
gelişimine bırakmam lazım.
sen de iyiki geldin. sana çağrı yapıcaktım ben de.
sorularım var. silikonlarımız aynı boyda olduğu için cevapların aydınlatıcı olacaktı. ve bu boy silikonu olan senle benden başka kimse yok. (bildiğimiz)
bacaklardaki yassı görüntü ne zaman gidiyor? kısa silikonlarda da var o yassılık birkaç videoda da gördüm.
önden değil de iç yandan bakınca olan. herhalde 3. ayda sonuç alınır. hatta 6 ay.
senin de hiç foton yok görseydim çok iyi olacaktı. dr. gösterdi ama şimdi hatırlayamıyorum.
bacaklarım biraz toparlansın biraz daha şekle girsin koyucam.
şimdi koymamın anlamı yok aslında . biliyorsun hergün değişiyor.
Kızlar benim içim kıpır kıpır sanki daha önce hiç deneyim yaamamışım da ilk defa deniyecekmişim durumu oldu acemi çaylaklar gibiyim atı düşündükçe
Tekrar hayal kurmak güzelmiş, bugün eteklere baktım nasıl güzeller:)) artık giyebileceğimi düşünmek en zevkli yanıydı dilerim hayallarim boş çıkmaz Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah dinimiz amin
Kanat bugünler de misafirim var girsemde fazla kalamıyorum.inan bana ,en son koyduğun fotolardan ve yazdıklarından sonra akılm sende kaldı.İyi olduğunu yazmışsın ,çok mutlu oldum okuyunca.Daha da iyi olucak bence ,az biraz sabret .bizi de durumdan haberdar et lütfen .
Kanat kalınlık artıyormu peki?kontrole gittikten sonraki gelişmeleri yaz olurmu?grşz arkadaşım,iyi geceler:))
düzeltme yapıyorum. anlatacağımı yanlış ifade etmişim eksik anlatmışım. senin şuanki durumun onun öncesinden daha iyi durumdaymış. tabi şuan loresimanınki tarif ettiğin, istediğin bacak. tarif ettiğin şekilde olmuş.arkadaş değilsin sanırım loresimayla. forumda fotosu yok ama özel albümünde var. öncesi fotosuna baktım seninki ondan daha iyi şuan. ama sonuç çok güzelmiş. angelimin bacakları da loresimanınki gibi duruyor. dr.umuz aynı loresimayla. ordan biliyorum zaten:)
Canım benim bu sefer emin ol tamda istediğin gibi bacaklara kavusacaksin. o zaman en güzel etekleri elbiseleri sende gönül rahatlığıyla giyeceksin. Bu arada görüşme günü belirledinizmi malum operasyon gününü baya ileri tarihe veriyorlar. Aslında 15 temmuzda benimle gelebilseniz ne güzel olurdu yalnız gitmeyi hic istemiyorum.
düzeltme yapıyorum. anlatacağımı yanlış ifade etmişim eksik anlatmışım. senin şuanki durumun onun öncesinden daha iyi durumdaymış. tabi şuan loresimanınki tarif ettiğin, istediğin bacak. tarif ettiğin şekilde olmuş.
bacağımın hergün değişik bir yeri kasıyor . bugünde diz arkası yani baldır çekti biraz. evet biraz kalınlaştı ama fazla değil. beklenen birşey zaten.
bacağımın hergün değişik bir yeri kasıyor . bugünde diz arkası yani baldır çekti biraz. evet biraz kalınlaştı ama fazla değil. beklenen birşey zaten.
dizlerimi kırabiliyorum da çömelemiyorum. hala çok gerginler baldır kasları. gevşeyecekler başka çareleri yok. bu yağ gibi değil.silikon kasların altında. boyu da uzun. kolay değil yani. dün mesela tüm gün dışarıdaydım. canım yanmıyor.anlamıyorum ki ilileşme sürecimi acaba,yoksa kendinimi yoruyorsun.hiç bacaklarını toplayıp oturdun mu kanat.yani ameliyat sonrası
dizlerimi kırabiliyorum da çömelemiyorum. hala çok gerginler baldır kasları. gevşeyecekler başka çareleri yok. bu yağ gibi değil.silikon kasların altında. boyu da uzun. kolay değil yani. dün mesela tüm gün dışarıdaydım. canım yanmıyor.
dizlerimi kırabiliyorum da çömelemiyorum. hala çok gerginler baldır kasları. gevşeyecekler başka çareleri yok. bu yağ gibi değil.silikon kasların altında. boyu da uzun. kolay değil yani. dün mesela tüm gün dışarıdaydım. canım yanmıyor.
bu arada angelim in bacaklar süpermiş yaa gördüm eski resimini leydicim angelin bacaklar carpık değilmişti sanırım çarpık olsa bu kadar mucizevi olmazdı bence diye düşünüyorum harika resim deki görüntü çünki
3-4 ay tam olarak bükemeyebilirsin kanatcım. ben ilk aylar heralde bükülmeyecek diyordum ama şu an tam olarak geriye kıvrılıyor)
3-4 ay tam olarak bükemeyebilirsin kanatcım. ben ilk aylar heralde bükülmeyecek diyordum ama şu an tam olarak geriye kıvrılıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?