Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tebrikler ve geçmiş olsun senakan :) çok sevindim. Merakla bekliyoruz gelişmeleri

KanatEki Görüntüle 1163900 bak dizler birlesmiyor ama bacak duz iniyor. Ve bu hatunun bacaklarina bayiliyor herkes bende oyle😌
evet zarif narin bir kadın ve dizler birleşmiyor ama kadın çok güzel. bunu olumluya çevirmiş dkkat çekmediği gibi güzel de duruyor. Evet benim de düz duruyor ama ne bileyim eldeki malzeme de belli. iki bacak arası 5 parmaktı aşağı yukarı. bunu kapatması için dizlerden daha ileride duran bir silikon olsaydı zaman da çok mu kaslı dururdu? evet belki. yani bacak arası kalçadan itibaren açıksa ne yapılabilir ilizarovdan başka. pubis ile uyluğun birleştiği yer tarif ettiğim. kadınların buna çokkk dikkate etmesi lazım. zaman içinde farketmeden bacak araları açılıyor. duruş bozukluğu oluşuyor işte bir kısrdöngü. birbirini tetikkliyorlar. hele doğumlar bunda çok etkili. ben 40 a dayandım 10 yıl önce böyle değildim asla. düzenli olarak bacak sıkıştırma hareketi yapmak lazım bol d vitamini yani güneş , kalsiyum, egzersiz. kaslar 20li yaşlardaki gibi diri olmuyor bunun da etkisi var. bence doğumlardan sonra vücudun şaftı kayıyor arkadaşlar.

evham yapmakta haklısın kolay değil üstelik yanlızsın fikir alacak kimsen yok. morluğun ve şişliğin artabilir. şişlik ayağa kalkınca artacaktır.

işte son hali yenı cektım kendm cektm ondan biraz goruntu kötü..

Angelim nerelerdesin sana msj atmak istedim ama son giriş tarihin geçen sene, lütfen burayı okursan yaz bize, bacakların böyle kalmıştır inşallah çok merak ediyorum seni, resmi alıntı yaptım çünkü bizimde amelıyat olacagımız doktor senin doktorun umarım benimde böyle olur tam istedigim :))

mrhaba kanatcım..canın sıkılmış anlaşılan..inşallah herşey yoluna girer.lütfen karamsar olma. pek fazla giremediğim için takip edemedim. daha fazla canını sıkma. bence de doğumdan sonra şaftımız kayıyor ama napalım olduğu kadar. bnde şöyle aynaya bakınca neremi düzelttireceğimi şaşıyorum..allahtan çok param yokmuş..yoksa ajdadan beter olurdum heralde:))) sıkıntılarının geçmesi dileğiyle..

Ne kusuru canım benim yeterki senin derdine çare bulunsun, nasılsın biraz düzelebildin mi ?

merhaba leydicim..ohhh ne güzel buluşup gezmişsiniz..kıskandımmı ne..ankarada olsam kesin katılırdım size..her ne kadar ameliyat olmasamda aranızda çarpık çarpık dolaşırdım..sizinde moraliniz düzelirdi..tekrar operasyon düşünüyosun galiba..senin için hayırlısı olsun güzelim..

Aşk olsun elit birimizin derdi hepimizin derdi sen öyle gezerken bizim moralimiz nasıl düzelebilirdi okumamış sayıyorum o cümleyi :)) Bellimi olur belki birgün yollarımız kesişir inşlh bir araya geliriz sende bu dertten kurtulmuş olursun Allaha şükür ederek dolaşırız hep birlikte inşallah, evet canım son şansımıda deneyim diyorum bakalım hayırlısı loli ile randevu alıp tekrar görüşmeye gidicez gün alıcaz

Ne kusuru canım benim yeterki senin derdine çare bulunsun, nasılsın biraz düzelebildin mi ?

Evet leydicim çok daha iyiyim bugün. zamana bırakmaktan başka yapacak birşey yok bu işin doğasında var. tüm ameliyatlar gibi. dünden bugüne bacak kaslarımın yumuşadığını hissediyorum. bu çok güzel. hızla şekli değişiyor. 3 ay sonra çok güzel olacaklar diye düşünüyorum. şuanda bile ameliyattan önceki halimle alakam yok. çok fazla irdeleyince mutsuz oluyorum o nedenle akışına bırakmak ve bırakabilmek lazım. dünle bugün arasında fark varsa 3 ay sonra istediğim sonucu hayli hayli elde etmiş olmam lazım.sadece benim için geçerli değil aslında tüm ameliyat olanlar için. ben doktoruma güvendim hala da güveniyorum. 3 ay sonra varsa düzeltilmesi gereken birşey yapacağını düşünüyorum. silikon tercihini ona bırakmıştım. en iyisini koymuştur. biz herşeyi bilip kontrol altına alamıyoruz. samimi de beklemem gerektiğini söylüyor. sonuçta o da silikon taktırdı. yağ olanlarla süreç aynı işlemiyor. o nedenle tecrübeler bizim için çok çok önemli. ben de tecrübelerimi olabildiğince aktaracağım.

günlük yaşantıma döndüm ağrım yok sadece biraz kas sıkıştırması var durduğum pozisyona bağlı olarak. silikon orda kasılan ne varsa zamanla gevşetip kendine yer edinecek. şuan yassı duruyor biraz dünden beri o da değişiyor. güzel olan şu ki erimeyecek:)

umarım bu ameliyatı olmak isteyen tüm arkadaşlarım kısa zamanda bu sorunlarından kurtulurlar.

evet elitelitcim canım sıkılmıştı ama şuanda iyiyim.aynen dediğin gibi olduğu kadar. barbi olamıcaz bu kesin:)) olsun biz de Türk malı Fatoş oluruz napalım:)hala var mı bilmiyorum Fatoş bebek:)
kesinlikle doğru söylüyorsun eğer benim de çok param olsaydı heryerimi yaptırırdım. bu öyle birşey işte. güzellik isteğinin sonu yok.
bir de biz de beden algısı bozuk. şunu bir aşabilsek rahatlıcaz. ben en kısa zamanda etek giyip dışarı çıkıcam. yürüyebilir miyim bilmiyorum:) ayaklarım birbirne dolanır herhalde. işte o ilki başarabilirsek gerisi gelecek. bunu yapmam lazım sonu yok çünkü. bugün birkez daha dışarıda kadınların bacaklarına baktım. benim bacaklarım çoğundan daha güzel duruyor. bunu anladım. kimse mükemmel değil biz en kötüsü hep biz sanıyoruz. ben kendime artık bu kötülüğü yapmak istemiyorum.

angelinnocentin verdiği olivia palermo örneği çok isabetli olmuş. artık bacakları ezberledim. dünya starı rihananın bile bacakları güzel değil ve çarpık düşünün. britney spearsın bildiğin odun.chritina aqulerayı söylemiyorum hiç. kimsenin umrunda değil. esra eroldaki güven hiçbirimizde yok.

yaa işte böyle ben yarın alışverişe gidiyorum
artık somut bir girişimde bulunmam lazım yaz biticek

Son düzenleme:
Kanatçım süpersin bacım
Yeni cicilerinle bol bol foto bekliyoruz, herşey güzel olucak, zamanla bacak yapın bi otursun dahada mutlu olucaksın inşallah :13:

bu konuda yanılıyorsunuz özge ulusoya bakın çağla şikele bakın üst bacaklar birleşmiyor asla onlarınki belki zayıflıktan ama sonuçta birleşmiyor işte.hiçte kötü dumuyor hatta herkes çok beğeniyor.önemli olan altlar düzgün olsun

İnşallah bigün sizlerle görüşmek isterim..Çünkü harbiden bizi bizden başka anlayan yok. İyi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz. Hoş ben hala senin bacaklarını beğeniyorum. ama senin için rahat edecekse 3.yüde yaptır bakalım. Vardır elbet leydinin bi bildiği. Darısıda tüm bekleyenlerin başına. Bu arada leydi dış parantez olayına ne yapıyorlar. Benim bacağım için soruyorum. Acaba silikondan sonra çokmu kalın olur diyorum.dktor o kısımlarada dikkat çekmiş ama ne yapacağının detayını vermemiş. Bu konuda nasiasstanda yardım bekliyorum. Sağlıcakla kalın arkadaşlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrhaba Fatoşcum:))) kendini iyi hissetmene sevindim. Bencede ilk işin etek giyip yaylana yaylana, ballandıra ballandıra gezmek olsun. Geçmiş tum zamana inat. Ltfen alışverişten sonra aldıklarınıda paylaşki o konudada bişeyler öğrenmeye başlayalım. Malesef etek giyemedigim için o konuda nasıl kombin yapılır bi fikrim yok..çok cahilim çok:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…