KanatEki Görüntüle 1163900 bak dizler birlesmiyor ama bacak duz iniyor. Ve bu hatunun bacaklarina bayiliyor herkes bende oyle😌
Bende dün ameliyat oldum izmirde öncesinde sağolsun samimi ve elcerle yazışmıştım onlarda izmirde olduğu için ve yenide de bana ne sorsam cvp yazmıştı ki eminim bunu buradaki tüm arkadaşlar aynı içtenlikle yapardı. Bi delilik edip cesaretle 10 gün önce muayenesine gittim dr. Un aslında ben anesteziden korktuğum için dolgu maddesi için görüşmeye gittim ama dr beni yağ enjeksiyonuna ikna etti tabi çaba sarfetmedi o öyle sıcak bakmayınca baktımki gün almışım ve çıkmışım dünde oldum ve bugün evdeyim
evet zarif narin bir kadın ve dizler birleşmiyor ama kadın çok güzel. bunu olumluya çevirmiş dkkat çekmediği gibi güzel de duruyor. Evet benim de düz duruyor ama ne bileyim eldeki malzeme de belli. iki bacak arası 5 parmaktı aşağı yukarı. bunu kapatması için dizlerden daha ileride duran bir silikon olsaydı zaman da çok mu kaslı dururdu? evet belki. yani bacak arası kalçadan itibaren açıksa ne yapılabilir ilizarovdan başka. pubis ile uyluğun birleştiği yer tarif ettiğim. kadınların buna çokkk dikkate etmesi lazım. zaman içinde farketmeden bacak araları açılıyor. duruş bozukluğu oluşuyor işte bir kısrdöngü. birbirini tetikkliyorlar. hele doğumlar bunda çok etkili. ben 40 a dayandım 10 yıl önce böyle değildim asla. düzenli olarak bacak sıkıştırma hareketi yapmak lazım bol d vitamini yani güneş , kalsiyum, egzersiz. kaslar 20li yaşlardaki gibi diri olmuyor bunun da etkisi var. bence doğumlardan sonra vücudun şaftı kayıyor arkadaşlar.KanatEki Görüntüle 1163900 bak dizler birlesmiyor ama bacak duz iniyor. Ve bu hatunun bacaklarina bayiliyor herkes bende oyle😌
Teşekkür ederim kızlar sağolun cvplarınız için dr beyi çok erken olunca arayamadım ama sabah uyandığımda o hali görünce çok korktum saat ilerleyince aradım bana endişelenmememi söyledi birazda benimle alakalı sanırım normalde de çabuk morarır yalnız olunca çok evham yaptım yoksa pek bir ağrım yok
işte son hali yenı cektım kendm cektm ondan biraz goruntu kötü..
arkadaşlar kendi derdimden sizin mutluluğunuzu paylaşamadım kusura bakmayın. Biz de buluşuruz belki belli mi olur.
İnşallah en güzeli olur sizler için.
evet zarif narin bir kadın ve dizler birleşmiyor ama kadın çok güzel. bunu olumluya çevirmiş dkkat çekmediği gibi güzel de duruyor. Evet benim de düz duruyor ama ne bileyim eldeki malzeme de belli. iki bacak arası 5 parmaktı aşağı yukarı. bunu kapatması için dizlerden daha ileride duran bir silikon olsaydı zaman da çok mu kaslı dururdu? evet belki. yani bacak arası kalçadan itibaren açıksa ne yapılabilir ilizarovdan başka. pubis ile uyluğun birleştiği yer tarif ettiğim. kadınların buna çokkk dikkate etmesi lazım. zaman içinde farketmeden bacak araları açılıyor. duruş bozukluğu oluşuyor işte bir kısrdöngü. birbirini tetikkliyorlar. hele doğumlar bunda çok etkili. ben 40 a dayandım 10 yıl önce böyle değildim asla. düzenli olarak bacak sıkıştırma hareketi yapmak lazım bol d vitamini yani güneş , kalsiyum, egzersiz. kaslar 20li yaşlardaki gibi diri olmuyor bunun da etkisi var. bence doğumlardan sonra vücudun şaftı kayıyor arkadaşlar.
Ne kusuru canım benim yeterki senin derdine çare bulunsun, nasılsın biraz düzelebildin mi ?
merhaba leydicim..ohhh ne güzel buluşup gezmişsiniz..kıskandımmı ne..ankarada olsam kesin katılırdım size..her ne kadar ameliyat olmasamda aranızda çarpık çarpık dolaşırdım..sizinde moraliniz düzelirdi..tekrar operasyon düşünüyosun galiba..senin için hayırlısı olsun güzelim..
Ne kusuru canım benim yeterki senin derdine çare bulunsun, nasılsın biraz düzelebildin mi ?
mrhaba kanatcım..canın sıkılmış anlaşılan..inşallah herşey yoluna girer.lütfen karamsar olma. pek fazla giremediğim için takip edemedim. daha fazla canını sıkma. bence de doğumdan sonra şaftımız kayıyor ama napalım olduğu kadar. bnde şöyle aynaya bakınca neremi düzelttireceğimi şaşıyorum..allahtan çok param yokmuş..yoksa ajdadan beter olurdum heralde:))) sıkıntılarının geçmesi dileğiyle..
Benim bacak arası boşluğunun masaallahi var zaten, birde dizlerden alınsa biri hanyaya gider digeri konyaya
Seninki okadar açıklığa rağmen kapanmadıysa benimki umutsuz vakaa ozaman, dr'larin msjlarima niye dönmediği de çözüldü bu noktada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle katılıyorum 👍
KanatEki Görüntüle 1163900 bak dizler birlesmiyor ama bacak duz iniyor. Ve bu hatunun bacaklarina bayiliyor herkes bende oyle😌
evet elitelitcim canım sıkılmıştı ama şuanda iyiyim.aynen dediğin gibi olduğu kadar. barbi olamıcaz bu kesin:)) olsun biz de Türk malı Fatoş oluruz napalım:)hala var mı bilmiyorum Fatoş bebek:)
kesinlikle doğru söylüyorsun eğer benim de çok param olsaydı heryerimi yaptırırdım. bu öyle birşey işte. güzellik isteğinin sonu yok.
bir de biz de beden algısı bozuk. şunu bir aşabilsek rahatlıcaz. ben en kısa zamanda etek giyip dışarı çıkıcam. yürüyebilir miyim bilmiyorum:) ayaklarım birbirne dolanır herhalde. işte o ilki başarabilirsek gerisi gelecek. bunu yapmam lazım sonu yok çünkü. bugün birkez daha dışarıda kadınların bacaklarına baktım. benim bacaklarım çoğundan daha güzel duruyor. bunu anladım. kimse mükemmel değil biz en kötüsü hep biz sanıyoruz. ben kendime artık bu kötülüğü yapmak istemiyorum.
angelinnocentin verdiği olivia palermo örneği çok isabetli olmuş. artık bacakları ezberledim. dünya starı rihananın bile bacakları güzel değil ve çarpık düşünün. britney spearsın bildiğin odun.chritina aqulerayı söylemiyorum hiç. kimsenin umrunda değil. esra eroldaki güven hiçbirimizde yok.
yaa işte böyle ben yarın alışverişe gidiyorum
artık somut bir girişimde bulunmam
Moralinin düzelmesine cok sevindim canım hep boyle görelim seni hep yüzün gülsün ins, asıl mutluluk bundan sonra başlıyor senin icinsonucta kul yapısı Allah'ın yarattığı gibi olmuyor elbette ama birazda olsa yüzümüzü güldürüyorlar bunada şükür kanatcim, unutmaki biz en kötüsünden geliyoruz hayal ettiğimiz bacak ile sahip olacağımız bacak arasında elbette ki fark olacak, biz daha gzlini degilde hayal ettigimiz gibi mükemmelini beklediğimiz icin hayal kırıklığına uğruyoruz sadece
Aslında cok iyi anlıyorum seni, bende ameliyat olsam buyuk ihtimal basta senin gibi dusunucem cünkü hayalimdeki beklenti buyuk ama malzeme belli, beterin beteri var unutma yani en kötüsü benimkiler biliyorsun ve duzeleceginden hiçde umudum yok açıkcası,
Bence cok'da gzl görünuyor bacakların tadını çıkarmaya bak, alışverişe çık tabikide yeni cicilerini giyer giymez foto ekle lütfen, bak ozaman kendine bile nasıl degisik geleceksin, sen manken olmussun haberin yok canim, dunyanın en guzelide olsak aynaya bakınca illede bir kusur buluruz kendimizde o yuzden kendi gözune degil karşındakinin gözüne kulak ver herzaman, yılların verdigi alışkanlık var tabi hala gözünde, daha cok yenisin gözün alışsın eminim sende anlayacaksin kendini😘
K
Aşk olsun elit birimizin derdi hepimizin derdi sen öyle gezerken bizim moralimiz nasıl düzelebilirdi okumamış sayıyorum o cümleyi :)) Bellimi olur belki birgün yollarımız kesişir inşlh bir araya geliriz sende bu dertten kurtulmuş olursun Allaha şükür ederek dolaşırız hep birlikte inşallah, evet canım son şansımıda deneyim diyorum bakalım hayırlısı loli ile randevu alıp tekrar görüşmeye gidicez gün alıcaz
evet elitelitcim canım sıkılmıştı ama şuanda iyiyim.aynen dediğin gibi olduğu kadar. barbi olamıcaz bu kesin:)) olsun biz de Türk malı Fatoş oluruz napalım:)hala var mı bilmiyorum Fatoş bebek:)
kesinlikle doğru söylüyorsun eğer benim de çok param olsaydı heryerimi yaptırırdım. bu öyle birşey işte. güzellik isteğinin sonu yok.
bir de biz de beden algısı bozuk. şunu bir aşabilsek rahatlıcaz. ben en kısa zamanda etek giyip dışarı çıkıcam. yürüyebilir miyim bilmiyorum:) ayaklarım birbirne dolanır herhalde. işte o ilki başarabilirsek gerisi gelecek. bunu yapmam lazım sonu yok çünkü. bugün birkez daha dışarıda kadınların bacaklarına baktım. benim bacaklarım çoğundan daha güzel duruyor. bunu anladım. kimse mükemmel değil biz en kötüsü hep biz sanıyoruz. ben kendime artık bu kötülüğü yapmak istemiyorum.
angelinnocentin verdiği olivia palermo örneği çok isabetli olmuş. artık bacakları ezberledim. dünya starı rihananın bile bacakları güzel değil ve çarpık düşünün. britney spearsın bildiğin odun.chritina aqulerayı söylemiyorum hiç. kimsenin umrunda değil. esra eroldaki güven hiçbirimizde yok.
artık somut bir girişimde bulunmam lazım yaz biticek
artık somut bir girişimde bulunmam
Moralinin düzelmesine cok sevindim canım hep boyle görelim seni hep yüzün gülsün ins, asıl mutluluk bundan sonra başlıyor senin icinsonucta kul yapısı Allah'ın yarattığı gibi olmuyor elbette ama birazda olsa yüzümüzü güldürüyorlar bunada şükür kanatcim, unutmaki biz en kötüsünden geliyoruz hayal ettiğimiz bacak ile sahip olacağımız bacak arasında elbette ki fark olacak, biz daha gzlini degilde hayal ettigimiz gibi mükemmelini beklediğimiz icin hayal kırıklığına uğruyoruz sadece
Aslında cok iyi anlıyorum seni, bende ameliyat olsam buyuk ihtimal basta senin gibi dusunucem cünkü hayalimdeki beklenti buyuk ama malzeme belli, beterin beteri var unutma yani en kötüsü benimkiler biliyorsun ve duzeleceginden hiçde umudum yok açıkcası,
Bence cok'da gzl görünuyor bacakların tadını çıkarmaya bak, alışverişe çık tabikide yeni cicilerini giyer giymez foto ekle lütfen, bak ozaman kendine bile nasıl degisik geleceksin, sen manken olmussun haberin yok canim, dunyanın en guzelide olsak aynaya bakınca illede bir kusur buluruz kendimizde o yuzden kendi gözune degil karşındakinin gözüne kulak ver herzaman, yılların verdigi alışkanlık var tabi hala gözünde, daha cok yenisin gözün alışsın eminim sende anlayacaksin kendini😘
K
Ah benim karamsar arkadaşım..seninki sana göre kötü benimki bana göre. Netice kafada fikirlerde aynıyız. Bence sende ameliyattan sonra tatmin olacaksın. Birazdaha olumlu düşün ltfen. Dur seni bi öpeyimde kendine gel bakalım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?