Tebrikler ve geçmiş olsun senakan :) çok sevindim. Merakla bekliyoruz gelişmeleri
evham yapmakta haklısın kolay değil üstelik yanlızsın fikir alacak kimsen yok. morluğun ve şişliğin artabilir. şişlik ayağa kalkınca artacaktır.
İnşallah bigün sizlerle görüşmek isterim..Çünkü harbiden bizi bizden başka anlayan yok. İyi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz. Hoş ben hala senin bacaklarını beğeniyorum. ama senin için rahat edecekse 3.yüde yaptır bakalım. Vardır elbet leydinin bi bildiği. Darısıda tüm bekleyenlerin başına. Bu arada leydi dış parantez olayına ne yapıyorlar. Benim bacağım için soruyorum. Acaba silikondan sonra çokmu kalın olur diyorum.dktor o kısımlarada dikkat çekmiş ama ne yapacağının detayını vermemiş. Bu konuda nasiasstanda yardım bekliyorum. Sağlıcakla kalın arkadaşlar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrhaba Fatoşcum:))) kendini iyi hissetmene sevindim. Bencede ilk işin etek giyip yaylana yaylana, ballandıra ballandıra gezmek olsun. Geçmiş tum zamana inat. Ltfen alışverişten sonra aldıklarınıda paylaşki o konudada bişeyler öğrenmeye başlayalım. Malesef etek giyemedigim için o konuda nasıl kombin yapılır bi fikrim yok..çok cahilim çok:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dış yanlar aşırı parantezlik varsa alınabilir ama çok uzman ellerde. riskli çünkü şakaya gelmez.çok parantezlik yoksa ve çok kalın değilse gerek yok.Yolun Ankara ya düşerse seve seve misafir ederim canım benim
Dış parantez olayını bir arkadaşımız daha yaşamıştı dış yanlarını aldırdı doktorlar çok tavsiye etmiyor ama yinede alınabiliyor gamze nikli arkadaş yaptırmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, eski sayfalarda msjları vardı. Dış yanların alınmazsa evet silikon takıldıgında kalın görünebilir ama senin bacaklar ince sanırım çok çok kalın durmaz diye düşünüyorum.
Kanatçım süpersin bacım
Yeni cicilerinle bol bol foto bekliyoruz, herşey güzel olucak, zamanla bacak yapın bi otursun dahada mutlu olucaksın inşallah :13:
Dış yanlar aşırı parantezlik varsa alınabilir ama çok uzman ellerde. riskli çünkü şakaya gelmez.çok parantezlik yoksa ve çok kalın değilse gerek yok.
evet inşallah leydicim öyle düşünelim öyle olsun.çok teşekkür ederim sizlere.
Kızlar benim içim kıpır kıpır sanki daha önce hiç deneyim yaşamamışım da ilk defa deniyecekmişim durumu oldu acemi çaylaklar gibiyim amelıyatı düşündükçe
Tekrar hayal kurmak güzelmiş, bugün eteklere baktım nasıl güzeller:)) artık giyebileceğimi düşünmek en zevkli yanıydı dilerim hayallarim boş çıkmaz Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah dinimiz amin
sen şu halinle zaten etekleri artık giyebilirsin leydi, sen giyemezsen kimse giyemez. ama mükemmel bacaklarınla giyceksin tabi o da güzel. hayallerin boşa çıkmayacak inşallah ve çok yakın sana artık.
Yolun Ankara ya düşerse seve seve misafir ederim canım benim
Dış parantez olayını bir arkadaşımız daha yaşamıştı dış yanlarını aldırdı doktorlar çok tavsiye etmiyor ama yinede alınabiliyor gamze nikli arkadaş yaptırmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, eski sayfalarda msjları vardı. Dış yanların alınmazsa evet silikon takıldıgında kalın görünebilir ama senin bacaklar ince sanırım çok çok kalın durmaz diye düşünüyorum.
sağol güzel bacaklım..bi bakarsın bigün kısmet olur.bellimi olur.benimki çok incede değil kalında değil.fotoda ince duruyo.bakalım elbet bigün dktorun yanına gidince size yazarım burdan.
demek istediğini anlıyorum tarif ettiğin bacak loresimanın bacakları gibi gördüysen. sadece baldır çıkıntısı değil bileklere de doğru insin. yumuşak bir niş olacak yani.bu sefer olması lazım yani artık dualarım seninle canım.Öyle olucak ben inanıyorum canım bizde sana teşekkür ederiz
demek istediğini anlıyorum tarif ettiğin bacak loresimanın bacakları gibi gördüysen. sadece baldır çıkıntısı değil bileklere de doğru insin. yumuşak bir niş olacak yani.bu sefer olması lazım yani artık dualarım seninle canım.
arkadaş değilsin sanırım loresimayla. forumda fotosu yok ama özel albümünde var. öncesi fotosuna baktım seninki ondan daha iyi şuan. ama sonuç çok güzelmiş. angelimin bacakları da loresimanınki gibi duruyor. dr.umuz aynı loresimayla. ordan biliyorum zaten:)O kime yaptırmıştı canım amelıyatını biliyomusun, bi bakıyım fotolarına forumda varmıdır.Aynen canım sadece baldır çıkıntısıyla olmuyor yukarı dolu aşagı boş gibi oluyor baldırı takip eden bir yumuşak kıvrım istedigim inşallah doktor anlar istedigimi ki angelimin bacakları tamda öyle ama kendisi foruma girmiyor sanırım son durumunu merak ediyordum 266. sayfada fotosu var bi bakarmısın canım benimde dualarım sizlerle hepinizle iyiki varsınız cansınız
arkadaş değilsin sanırım loresimayla. forumda fotosu yok ama özel albümünde var. öncesi fotosuna baktım seninki ondan daha iyi şuan. ama sonuç çok güzelmiş. angelimin bacakları da loresimanınki gibi duruyor. dr.umuz aynı loresimayla. ordan biliyorum zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?