Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tebrikler ve geçmiş olsun senakan :) çok sevindim. Merakla bekliyoruz gelişmeleri

Yenide çok teşekkür ederim şu an gittikçe morluk arttı diziçimde başlamıştı giderekte büyüdü büyüyor bu benim bünyemle alakalı bir durum diye düşünüyorum kendi kendime fotolar çakiyorum ama kendim bile bakamıyorum inşallah biraz daha düzelirde bende bir fikir verebilirim buz koyuyorum eczanede bana hirodoid olması lazım bi jel önerdi aldım ondan sürdüm bir iki morluklara iyi geliyormuş bol su içiyorum birde şimdilik bunları aöyleyebiliyorum

evham yapmakta haklısın kolay değil üstelik yanlızsın fikir alacak kimsen yok. morluğun ve şişliğin artabilir. şişlik ayağa kalkınca artacaktır.

Kanat moral veren sözlerin için müteşekkirim gerçekten dediğin gibi yapıyorum buz koyuyorum ve bişeylerle oyalanmaya çalışıyorum telefona oyun bile yükledim :) bu günlerin geçmesini bekliyorum zira şu an diğer olmayı düşünen arkadaşlara pek sağlıklı fikir veremiyorumda umarım zaman bizlere sağlıklı bacaklar getirir ve aynı zamanda güzel

Yolun Ankara ya düşerse seve seve misafir ederim canım benim
Dış parantez olayını bir arkadaşımız daha yaşamıştı dış yanlarını aldırdı doktorlar çok tavsiye etmiyor ama yinede alınabiliyor gamze nikli arkadaş yaptırmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, eski sayfalarda msjları vardı. Dış yanların alınmazsa evet silikon takıldıgında kalın görünebilir ama senin bacaklar ince sanırım çok çok kalın durmaz diye düşünüyorum.

eheh ben bugün yuları çözülmüş kuzular gibiydim ne yapıcamı şaşırdım. hani bacaklar iyi değilken moda gurusu olduğumuzu sanıyoruz ya apıştım kaldım:))
bilemiyorum zamanla oturacak herhalde zevkimiz .

almış olmak için birşey almak istemedim. elbise denedim, etek de ama dizimin arkasında bant var ve bacak içlerim mor hala.silikon bantlar da 1 ay daha kalır. sorularla karşılaşıcam biliyorum.eteği ve elbiseyi erteledim. ama yakıştığını söylemek isterim :)) ben de skinny kapri, şort aldım. bu bir rüya olmalı:)

Dış yanlar aşırı parantezlik varsa alınabilir ama çok uzman ellerde. riskli çünkü şakaya gelmez.çok parantezlik yoksa ve çok kalın değilse gerek yok.

Kanat moral veren sözlerin için müteşekkirim gerçekten dediğin gibi yapıyorum buz koyuyorum ve bişeylerle oyalanmaya çalışıyorum telefona oyun bile yükledim :) bu günlerin geçmesini bekliyorum zira şu an diğer olmayı düşünen arkadaşlara pek sağlıklı fikir veremiyorumda umarım zaman bizlere sağlıklı bacaklar getirir ve aynı zamanda güzel [/QUOTE]
inşallah canım. sen sağlığına kavuş zaten bacakların eskisinden daha güzel olmuştur bunu düşün. zorunu atlatmışsın.

Kızlar benim içim kıpır kıpır sanki daha önce hiç deneyim yaşamamışım da ilk defa deniyecekmişim durumu oldu acemi çaylaklar gibiyim amelıyatı düşündükçe
Tekrar hayal kurmak güzelmiş, bugün eteklere baktım nasıl güzeller:)) artık giyebileceğimi düşünmek en zevkli yanıydı dilerim hayallarim boş çıkmaz Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah dinimiz amin

Moralinin düzelmesine cok sevindim canım hep boyle görelim seni hep yüzün gülsün ins, asıl mutluluk bundan sonra başlıyor senin icin sonucta kul yapısı Allah'ın yarattığı gibi olmuyor elbette ama birazda olsa yüzümüzü güldürüyorlar bunada şükür kanatcim, unutmaki biz en kötüsünden geliyoruz hayal ettiğimiz bacak ile sahip olacağımız bacak arasında elbette ki fark olacak, biz daha gzlini degilde hayal ettigimiz gibi mükemmelini beklediğimiz icin hayal kırıklığına uğruyoruz sadece
Aslında cok iyi anlıyorum seni, bende ameliyat olsam buyuk ihtimal basta senin gibi dusunucem cünkü hayalimdeki beklenti buyuk ama malzeme belli, beterin beteri var unutma yani en kötüsü benimkiler biliyorsun ve duzeleceginden hiçde umudum yok açıkcası,
Bence cok'da gzl görünuyor bacakların tadını çıkarmaya bak, alışverişe çık tabikide yeni cicilerini giyer giymez foto ekle lütfen, bak ozaman kendine bile nasıl degisik geleceksin, sen manken olmussun haberin yok canim, dunyanın en guzelide olsak aynaya bakınca illede bir kusur buluruz kendimizde o yuzden kendi gözune degil karşındakinin gözüne kulak ver herzaman, yılların verdigi alışkanlık var tabi hala gözünde, daha cok yenisin gözün alışsın eminim sende anlayacaksin kendini😘
elsacım çok şükür demekten başka ne yapabiliriz. eski hali oldukça kötüydü biliyorsun. en kötüden geldiğimiz için en azından normalleşmek istemiştik farkedilmesin, yanında da güzel olursa ne alaydı. evet mükemmel olmayacaktı, olamazdı ama bu bacağa göre daha ne olabilir? ben sanırım ilk şok ile çok karamsarlığa kapıldım. panikledim bir alışma süreci var bunu kabul etmek lazım. yılların kompleksini bir çırpıda silmek mümkün değil. bu kompleksde çok dirençli. bir süre kusur aramaktan vazgeçicem çünkü hep o gözle bakınca illaki bir kusur bulunur. 2-3 ay sonra değerlendirmek lazım. olmayan birşey varsa dr.um ile yeniden değerlendiririz. eksiği varsa da telafi eder.
sen de umarım en kısa zamanda kurtulacaksın bu sorundan elsacım göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. kararını verdin mi sen?

sen şu halinle zaten etekleri artık giyebilirsin leydi, sen giyemezsen kimse giyemez. ama mükemmel bacaklarınla giyceksin tabi o da güzel. hayallerin boşa çıkmayacak inşallah ve çok yakın sana artık.

sen şu halinle zaten etekleri artık giyebilirsin leydi, sen giyemezsen kimse giyemez. ama mükemmel bacaklarınla giyceksin tabi o da güzel. hayallerin boşa çıkmayacak inşallah ve çok yakın sana artık.

Yirim seni kanatçım:)) allahım inşallah, mükemmel olmasada azcık dolgun olsa yeticek, geçen kızlar görünce anladılar nasıl istediğimi inanın fotolar bizi yanıltabiliyor, ayrıntılar gerçekten de fotolarda belli olmuyormuş nasiasın demek istedigini de görünce anlamış oldum, benimkilerde fotolarda dolgun çıkıyor hele sabah kalkınca görmek istemiyorum sopa gibi :)) bileklere kadar inmiyor mesela kıvrım doktora en çok o kısımlara koymasını söylücem, yinede şükür bunada çok şükür tabi

sağol güzel bacaklım..bi bakarsın bigün kısmet olur.bellimi olur.benimki çok incede değil kalında değil.fotoda ince duruyo.bakalım elbet bigün dktorun yanına gidince size yazarım burdan.

sağol güzel bacaklım..bi bakarsın bigün kısmet olur.bellimi olur.benimki çok incede değil kalında değil.fotoda ince duruyo.bakalım elbet bigün dktorun yanına gidince size yazarım burdan.

Ozaman dış yanlarına dokundurma canım içi dolunca görüntü bariz düzelicek inşallah en kısa zamanda gider bu dertten kurtulursun senin fotonu görmüştüm sanırım ve kötü diildi içi dolarsa istedigin olucaktır.

Öyle olucak ben inanıyorum canım bizde sana teşekkür ederiz
demek istediğini anlıyorum tarif ettiğin bacak loresimanın bacakları gibi gördüysen. sadece baldır çıkıntısı değil bileklere de doğru insin. yumuşak bir niş olacak yani.bu sefer olması lazım yani artık dualarım seninle canım.
fotolar tam anlatamıyor durumu mesela ben ne kadar istesem de da yassı görüntüyü fotoğraflayamam. hoş şu da var o yassı görüntüyü o açıdan görebilen tek kişi benim. o açıdan sadece ben bakabilirim. ben hareket halindeyden anlaşılması imkansız. tabi bu da geçecek. bahsettiğimiz detayda kalan sorunlarımızın aslında dışarıdan farkedilmediğini bunu söylemediğimiz sürece bilemeyeceklerini bilmemiz lazım. bu detaylar çarpık bir bacağın yanında hiç bile kalır.

çok zor durumları atlattık ya çok şükür. artık darısı olmayanların başına leydicim. ben de öpüyorum seni :))

Son düzenleme:

O kime yaptırmıştı canım amelıyatını biliyomusun, bi bakıyım fotolarına forumda varmıdır.Aynen canım sadece baldır çıkıntısıyla olmuyor yukarı dolu aşagı boş gibi oluyor baldırı takip eden bir yumuşak kıvrım istedigim inşallah doktor anlar istedigimi ki angelimin bacakları tamda öyle ama kendisi foruma girmiyor sanırım son durumunu merak ediyordum 266. sayfada fotosu var bi bakarmısın canım benimde dualarım sizlerle hepinizle iyiki varsınız cansınız

krenacım duy sesimi nasılsın? sesin çıkmıyor hiç. umarım herşey yolundadır. lütfen bize bilgi ver durumun hakkında.

Son düzenleme:
arkadaş değilsin sanırım loresimayla. forumda fotosu yok ama özel albümünde var. öncesi fotosuna baktım seninki ondan daha iyi şuan. ama sonuç çok güzelmiş. angelimin bacakları da loresimanınki gibi duruyor. dr.umuz aynı loresimayla. ordan biliyorum zaten:)

Anladım canım teşekkür ederim evet arkadaş değilmişiz istek yolladım kendisine krenayı bende merak ettim umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…