Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hersey yolunda olduguna ve hızla iyileştiğine cok sevindim krena :) dar paça giymen beni bile sevindirdi inan, n gzl onu giyinmeye başladıysan gerisi gelir ins :)
Benim merak ettigim her hafta kontrolün var, ve bir yıl icinde zaman zaman gideceksin, aslında cok gzl ilgilenip gözlemlemeleri ama peki sehir dışında özellikle benim gibi yurtdışında olan n yapıyor ki merak ettim bir bilgin varmı canım ?? nasiass da sehir dışında oda gidiyor mu acaba sık sık kontrollere yada sadece HF'a özel bi durummu ki, nasiass canim sende okursan cvp verebilirmisin??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle bir anlatmışsınki benimde alasım geldi devamlı4 çok küçük olduğundan şikayet geliyordu fotoğraf görmek isterdim merak ettim şimdi

Çok ince ama yetiyor leyla. Ben denedim fazla
Kalın oldu. Sana da olmaz bence, ameliyatsız bacakları tam karşılıyor. Ben ablama almıştım, memnun kaldı

Ben de şekillendirici aldım. Bugün geldi. İkinciyi aldım. Henüz denemedim üçüncüye gerek kalmaz inşallah.

Kanatcim boyle olmasina uzuldum. Umarim zamanla istedigin sekli alirlar. 3 ay diyorlardi. Dr unla konus bencede canim.

Dr un izinden döndümü.kontrole gidip yüzyüze görüşmen çok önemli.çoraplı koymuş olduğun ilk fotolarda muhteşem görünüyordu.hatta uzun slikon çok mantıklı gelmişti bana,yani bileğe kadar uzanıyor olması .bunak foto koymadığı için fikir yürütmek zor ama.o çok memnun olduğunu yazıyor.onun şikayeti incelik olduğu için ,ona tam uymuş olabilir tabi.senin de yazdığın gibi,drların bu konuda çok hassas ve iyi gözlem yapması gerekiyor.sonuçta her hastanın bacağı ayrı şekilde.hatta çoğumuzun iki bacağı bile farklı birbirinden.offff ya ben de üzüldüm şimdi.iyi haberleriniz bizi de ümitlendiriyordu

Çok sevindim adına.Muhteşem değil ama en azından eskisine göre güzel bacak bekleniyor tabi.fotolarını bekliyoruz sabırsızlıkla:))

Kanatcim boyle olmasina uzuldum. Umarim zamanla istedigin sekli alirlar. 3 ay diyorlardi. Dr unla konus bencede canim.
angel dr.umla görüşeceğim. ben de üzgünüm açıkçası artık bu sorunu arkada bırakmış olmam gerekiyordu. 1 ay oldu. şekil derken silikonun şekli hoşuma gitmiyor belki bende iyi durmadı bilmiyorum. çoraplar çıkıp baskı azalınca silikon kendini belli etmeye başladı kalınlaşıyor ve ben kalın bacak sevmem hiç. anlatabildim değil mi? tercih meselesi yani. şimdi bacağıma bakan çoğu kişi beğenecektir. eskisinden çok iyi. ama ben bu tip bir bacağı sevmediğimi söylemiştim. mesela ayak bileği ince biri için olabilir tamamen tercih meselesi. zamanla istediğim şekli alması için istediğim şekli veren silikon olması lazım şimdi düşün alt bacaklar birleşik bilekten itibaren diz ayrık üst ayrık . yakın zamanda foto koyucam.

Vanillasky alemsin yaa,gülümsettin yine beni.Üçüncüye gerek kalmaz,orası kesin.Bende çok memnunum,ama boyu biraz daha uzun olabilirmiş.

yok yetmedi yine. üç tane koyunca bir bacağa tam oldu. çok kalın oldu ama çarpık görüntü gitti en azından. iki taneyi altlı üstü koyuyorum üçüncüyü de alıp ortalarına yapıştırsam çok iyi olacak ama bir seksen lira daha veremeyecem. elli liraya verseler alırım.

Vanillasky seni görmek ne güzellllll.o kadar ince hesaplayınca banada bir tane yetmiyor,diz altını dolduruyor ama bilek kısmı boş kalıyor.çarpıklık tam olarak kapanmıyor ama eski haline göre idare ediyor.yani skini pantolon giyiiniyorum.iyiki almışım.bunu icat edene her gün dua ediyorum.dar pantolon gininebilmek o kadar büyük mutlulukki benim için.artık bir yere gidince ne giyinicem diye düşünmüyorum ya .hatta yarın ne giysem acaba oluyorum:)))ama işte gerçek değillllllll

ben de bugün dar pantolon denedim ama olmadı dış yanlar da çok olduğundan çok kaslı durdu vazgeçtim onun yerine ispanyol paça bir pantolon aldım. paçaları öyle bol ki paçalarına takılıp düşebilirim çok dikkatli giymeliyim.

ispanyol paçada bir tane kurtarır,diz altındaki boşluk doldumu tamamdır.

evet memkocum döndü görüşücem. uzun silikon benim terchim değil. dr. kararı tamamen. ben şu silikonu koy diyecek durumda değilim ki kimse değil bilmiyoruz sonuçta. bunak foto koymadı evet keşke koysaydı enazından fikrimiz olurdu. biz anatomiden anlamıyoruz. o nedenle fikir yürütmekten ileri gidemiyoruz. evet zaten ben ne zaman çorap çıktığından beri farkediyorum değişikliği. silikon taktıran kimse çorap çıkmadan iyi veya kötü demesin. daha önce görüştüğüm dr.lardan biri bacaktaki silikonun 1 yıla kadar hacim kazanabileceğini söylemişti. hatta bir foto göstermişti. kadına koydukları silikon ummadıkları kadar hacim kazanmış kendisi bile şaşırmış buna.
tam da dediğin gibi canım bu tasarım tamamen kişiye özel olmalı. bacağın boyu, boy kilo, kemik yapısı, kalınlığı, genel görünüş hepsi etken. herkese aynı silikon takılamaz, takılmamalı. bence çok iyi bir planlama ve karşılıklı mutabakat ile konulmalı silikon. yağ için de geçerli. her dr.un estetik bakış açısı da farklı. o nedenle kişiye (bize hasta diyemiyoruz değiliz çünkü) aşağı yukarı nasıl bir sonuç alacağımızın gösterilmesi lazım. bunu tüm arkadaşlarım için söylüyorum. yağ yaptıran mesela heryerine yağ basılsa bacak olur odun. bir bacağımız evet diğerinden farklı ama dr.larımızın bu farkı enaza indirecek çözümler üretmeleri gerekiyor. ameliyat sonrası ortaya çıkacak sorunlarda da zaten iki bacağınız birbirinden farklıydı demek doğru değil. bunu op. öncesi kişiye belirtilip sonucun aşağı yukarı bu şekilde olabileceği açıklanmalı. olabiliceklerin söylediği kadar olmayabileceklerin de söylenmesi gerekiyor. çünkü bizim beklentilerimiz yüksek dr.lara gittiğimizde de aynı şekilde davranıyorlar. onu yaparız bunu yaparız şöyle güzel böyle güzel olacak. kafamızda hiçbir olumsuzluk belirmiyor. beklentimiz yükseliyor. zaten beklentilerimizi karşılayabileceğini söyleyen dr.ların masasına yatıyoruz. bu o kadar zor bir karar ki. biliyoruz ve yaşadık hepimiz.

ben bacağımın şeklini benimseyemedim onu söyleyebilirim. bu da silikon şekli ve ebatı ile ilgili bir durum. açıkçası bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum. ama dr.umun bunu çözeceğini ümit ediyorum. bir yanlışlık ya da eksiklik varsa düzeltilmesini istemek hakkımızdır.

bu bacaklar bana dar paça giydirebilir ama etek, elbise için düşünmem lazım. silikon taktırdıysam etek giymem lazımdı. bu şekli kendime ait hissetmiyorum.
memkocum üzülme lütfen burda üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz. kısacası tecrübelerin paylaşılması çok önemli. bir adım daha öne geçiyoruz. benim zaten hayat boyu çift dikiş yapmadan elde ettiğim şeyler çok azdır. hep zor olmak zorundaymış gibi...

ee memko bende o kadar acı çektim para harcadım silikon taktırdım sadece skinny giyebilir hale geldim. sen kardasın bak iyi yanından bak:))) hem de silikon fiyatına fabrikasını satın alırdım ömür boyu kullanırdım:)))
yaa bilek kısmı boş diyorsun ben hep bilek ve fulll bacaktan ibaretim ortası yok mu bunun:)

ispanyol paçada bir tane kurtarır,diz altındaki boşluk doldumu tamamdır.

olduğu kadar artık. dediğin gibi gerçek değil bunlar. sahte mutluluk yaşıyoruz. :) ben devlet hastanesine gittim bu arada salı günü yine devlet hastanesinde bir doktora daha gideceğim. ortalama 3 bin dedi silikon ameliyatı için. 1200 hastane ücreti silikon da binin üstünde olurmuş. aklım karıştı çok iyi para. ama sadece bir kere silikon takmış. bir doktora daha gidip karar vermeyi düşünüyorum. sanırım ben de silikon taktırmak zorundayım. sende hiç yağ yok dedi doktor. :44:

ee memko bende o kadar acı çektim para harcadım silikon taktırdım sadece skinny giyebilir hale geldim. sen kardasın bak iyi yanından bak:))) hem de silikon fiyatına fabrikasını satın alırdım ömür boyu kullanırdım:)))
yaa bilek kısmı boş diyorsun ben hep bilek ve fulll bacaktan ibaretim ortası yok mu bunun:)

sakın sakın sakın sadece 1 kez silikon takmış birine aslaa op. olma. bak sağlıklısın, bir dr. bana çok kötü bir sonuç gösterdi.adamın bacağına en büyük silikonu takmışlar yetersiz dolaşımdan adamın bacağı kangren gibi birşey olmuş kendim gördüm görmesem aklıma bile gelmezdi.
lütfen memkocum böyle birşey yapmıyorsun.

sen bu işi çok yapmış birine gitmelisin biz deneme tahtası değiliz!!! sağlıklıyız çok şükür ama herşey para değil canım. milyarların olsa sana verilen zararı yerine koyamayız. lütfen.

yok ona yaptırmam zaten. çok fazla burun, meme silikonu yapmış bir doktor ama bacak bir kere yapmış işte. onu da çok eskiden yapmış hatırlamıyoum bile dedi. kendimi şansa terk edecek kadar canıma tak etmedi henüz bu sorun. yağ yok sende dedi o konuya sıkıldım. kilo al yağ dolgusu yapalım dedi ama ben zaten dört aydır kilo almaya çalışıyorum olmuyor malesef.

anlattığın doktor da nasıl biriymiş öyle. nasıl öngörememiş büyük silikonun bacağa zarar vereceğini. yeni mi mezun olmuştu acaba. :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…