- 14 Ağustos 2013
- 126
- 161
- 303
Selam canım
Buralardayım:)ise dondüm ; kendime gelmeye calişiyorum:)
İş ve tayt birarada cok zor:)
Ağrılarım gecti sayılır;iş yerinde masa bası oldugum için ilk ayağa kalktığımda tam bukemiyorum ; sonra yürümem düzeliyor.
Anlaşılmıyor yani:) benim için de önemli olan o:)
Her hafta kontrolum oluyor ; sargılarım gecen hafta çıkmıştı
Dr bakıo sadece ; 1 Sene de perıyodık olarak kontroller devam ediyormuş
Bu kısmı cok hoşuma gitti
Dar paça işinegirdim:)taytın üzerine giyebiliyorum artık
Yıllarca giyemeyince ve birden giymeye başlayınca bi garip gelio insana
Bacaklarımın son hâli şimdiki hâli sanırım
Dr cok değişmeyecek Dio
Rötuş olursa da 1 sene sonraymıs
Dış yanlar gözüme fazla gelip şimdi
Onun bi yöntemi varsa hayır demem:)
Sen nasılsın nasıl gidiyor canım
Öyle bir anlatmışsınki benimde alasım geldi devamlı4 çok küçük olduğundan şikayet geliyordu fotoğraf görmek isterdim merak ettim şimdi
memkocum merhaba,
son durumumu şöyle anlatabilirim. Bacağımın fotoğrafını gören beğeniyor ama ben beğenmiyorum. Çok kötü mü oldu hayır zaten bir işlem görmüş bacak eskisinden daha iyi olacaktır herhalükarda. Fakat bacak şekli olarak benim istediğim şekilde değiller, şimdi bakan direk ve direk arkadan önden gördüğü için güzel görüyor. çarpık değil ama bakıyorum bana kaba ve yassı geliyor. zarif bir bayan bacağı istedim ben Bunu tamamem bana takılan silikonun şekil ve boyutuna bağlıyorum. bence bana daha küçük bir silikon olmalıydı. uzun ve kalıp gibi duruyor. sonuçta takılan silikona dr. karar veriyor hangi bacağa nasıl bir silikon gider bilirler. onu da biz söylemeyeceğiz şunu tak diye. zaten bilmiyoruz.
dr.umla görüşeceğim.
ayak bileklerim özellikle soldaki çok şişiyor ayak bileğim kayboluyor artık buna normal herhalde diyeceğim. 1 ay oldu tam silikonun şekli kendini belli ediyor. şekil aşağı yukarı bu olmalı ama ben şekli beğenmiyorum.
Ben de şekillendirici aldım. Bugün geldi. İkinciyi aldım. Henüz denemedim üçüncüye gerek kalmaz inşallah.
memkocum merhaba,
son durumumu şöyle anlatabilirim. Bacağımın fotoğrafını gören beğeniyor ama ben beğenmiyorum. Çok kötü mü oldu hayır zaten bir işlem görmüş bacak eskisinden daha iyi olacaktır herhalükarda. Fakat bacak şekli olarak benim istediğim şekilde değiller, şimdi bakan direk ve direk arkadan önden gördüğü için güzel görüyor. çarpık değil ama bakıyorum bana kaba ve yassı geliyor. zarif bir bayan bacağı istedim ben Bunu tamamem bana takılan silikonun şekil ve boyutuna bağlıyorum. bence bana daha küçük bir silikon olmalıydı. uzun ve kalıp gibi duruyor. sonuçta takılan silikona dr. karar veriyor hangi bacağa nasıl bir silikon gider bilirler. onu da biz söylemeyeceğiz şunu tak diye. zaten bilmiyoruz.
dr.umla görüşeceğim.
ayak bileklerim özellikle soldaki çok şişiyor ayak bileğim kayboluyor artık buna normal herhalde diyeceğim. 1 ay oldu tam silikonun şekli kendini belli ediyor. şekil aşağı yukarı bu olmalı ama ben şekli beğenmiyorum.
İyiyim memkocum saol sen nasılsın
İyileşiyorum
Taytım çıkarsa daha iyi olucam
Yrn kontrolum war çıkar inşallah
Güzel oldu ama muhteşem de olmuyor
Resim koyucam ama fotolarda da cok farklı çıkıyor
Yine de fikir olması için ekliycem
angel dr.umla görüşeceğim. ben de üzgünüm açıkçası artık bu sorunu arkada bırakmış olmam gerekiyordu. 1 ay oldu. şekil derken silikonun şekli hoşuma gitmiyor belki bende iyi durmadı bilmiyorum. çoraplar çıkıp baskı azalınca silikon kendini belli etmeye başladı kalınlaşıyor ve ben kalın bacak sevmem hiç. anlatabildim değil mi? tercih meselesi yani. şimdi bacağıma bakan çoğu kişi beğenecektir. eskisinden çok iyi. ama ben bu tip bir bacağı sevmediğimi söylemiştim. mesela ayak bileği ince biri için olabilir tamamen tercih meselesi. zamanla istediğim şekli alması için istediğim şekli veren silikon olması lazımKanatcim boyle olmasina uzuldum. Umarim zamanla istedigin sekli alirlar. 3 ay diyorlardi. Dr unla konus bencede canim.
Vanillasky alemsin yaa,gülümsettin yine beni.Üçüncüye gerek kalmaz,orası kesin.Bende çok memnunum,ama boyu biraz daha uzun olabilirmiş.
yok yetmedi yine. üç tane koyunca bir bacağa tam oldu. çok kalın oldu ama çarpık görüntü gitti en azından. iki taneyi altlı üstü koyuyorum üçüncüyü de alıp ortalarına yapıştırsam çok iyi olacak ama bir seksen lira daha veremeyecem. elli liraya verseler alırım.
Vanillasky seni görmek ne güzellllll.o kadar ince hesaplayınca banada bir tane yetmiyor,diz altını dolduruyor ama bilek kısmı boş kalıyor.çarpıklık tam olarak kapanmıyor ama eski haline göre idare ediyor.yani skini pantolon giyiiniyorum.iyiki almışım.bunu icat edene her gün dua ediyorum.dar pantolon gininebilmek o kadar büyük mutlulukki benim için.artık bir yere gidince ne giyinicem diye düşünmüyorum ya .hatta yarın ne giysem acaba oluyorum:)))ama işte gerçek değillllllll
ben de bugün dar pantolon denedim ama olmadı dış yanlar da çok olduğundan çok kaslı durdu vazgeçtim onun yerine ispanyol paça bir pantolon aldım. paçaları öyle bol ki paçalarına takılıp düşebilirim çok dikkatli giymeliyim.
evet memkocum döndü görüşücem. uzun silikon benim terchim değil. dr. kararı tamamen. ben şu silikonu koy diyecek durumda değilim ki kimse değil bilmiyoruz sonuçta. bunak foto koymadı evet keşke koysaydı enazından fikrimiz olurdu. biz anatomiden anlamıyoruz. o nedenle fikir yürütmekten ileri gidemiyoruz. evet zaten ben ne zaman çorap çıktığından beri farkediyorum değişikliği. silikon taktıran kimse çorap çıkmadan iyi veya kötü demesin. daha önce görüştüğüm dr.lardan biri bacaktaki silikonun 1 yıla kadar hacim kazanabileceğini söylemişti. hatta bir foto göstermişti. kadına koydukları silikon ummadıkları kadar hacim kazanmış kendisi bile şaşırmış buna.Dr un izinden döndümü.kontrole gidip yüzyüze görüşmen çok önemli.çoraplı koymuş olduğun ilk fotolarda muhteşem görünüyordu.hatta uzun slikon çok mantıklı gelmişti bana,yani bileğe kadar uzanıyor olması .bunak foto koymadığı için fikir yürütmek zor ama.o çok memnun olduğunu yazıyor.onun şikayeti incelik olduğu için ,ona tam uymuş olabilir tabi.senin de yazdığın gibi,drların bu konuda çok hassas ve iyi gözlem yapması gerekiyor.sonuçta her hastanın bacağı ayrı şekilde.hatta çoğumuzun iki bacağı bile farklı birbirinden.offff ya ben de üzüldüm şimdi.iyi haberleriniz bizi de ümitlendiriyordu
Vanillasky seni görmek ne güzellllll.o kadar ince hesaplayınca banada bir tane yetmiyor,diz altını dolduruyor ama bilek kısmı boş kalıyor.çarpıklık tam olarak kapanmıyor ama eski haline göre idare ediyor.yani skini pantolon giyiiniyorum.iyiki almışım.bunu icat edene her gün dua ediyorum.dar pantolon gininebilmek o kadar büyük mutlulukki benim için.artık bir yere gidince ne giyinicem diye düşünmüyorum ya .hatta yarın ne giysem acaba oluyorum:)))ama işte gerçek değillllllll
ispanyol paçada bir tane kurtarır,diz altındaki boşluk doldumu tamamdır.
olduğu kadar artık. dediğin gibi gerçek değil bunlar. sahte mutluluk yaşıyoruz. :) ben devlet hastanesine gittim bu arada salı günü yine devlet hastanesinde bir doktora daha gideceğim. ortalama 3 bin dedi silikon ameliyatı için. 1200 hastane ücreti silikon da binin üstünde olurmuş. aklım karıştı çok iyi para. ama sadece bir kere silikon takmış. bir doktora daha gidip karar vermeyi düşünüyorum. sanırım ben de silikon taktırmak zorundayım. sende hiç yağ yok dedi doktor. :44:
sakın sakın sakın sadece 1 kez silikon takmış birine aslaa op. olma. bak sağlıklısın, bir dr. bana çok kötü bir sonuç gösterdi.adamın bacağına en büyük silikonu takmışlar yetersiz dolaşımdan adamın bacağı kangren gibi birşey olmuş kendim gördüm görmesem aklıma bile gelmezdi.
lütfen memkocum böyle birşey yapmıyorsun.
sen bu işi çok yapmış birine gitmelisin biz deneme tahtası değiliz!!! sağlıklıyız çok şükür ama herşey para değil canım. milyarların olsa sana verilen zararı yerine koyamayız. lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?