Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Semizotu bence videoyu sayfaya yükleyebilirsin canım izledim sorun olmaz tehlikeli bir video diil yani :)) Günde ne kadar yapmak lazım acaba, sen nasıl yaptın kaç saat mesela toplamda...

http://www.youtube.com/watch?v=x8i_beQ-Ckg canım banlanırım filan diye:) sonuçta link paylaşıyoruz ya
reklam olmasın diye:)
ben her aklıma geldilkçe yaptım özellikle yatmadan önce yarım saat bir saat yorulana kadar yaptım eskisine göre
çok iyi durumda şükür:) ben dizlerini büküp yatarsın ya mesela aradaki açıklıktan hiç bacaklarımın birbirine değdiğini hisetmezdim
şimdi baya baya hissediyorum:))

Sanmıyorum canım editörlerimiz konunun hassasiyetinin farkında diğer arkadaşlarında faydalanması amacıyla paylaştın linki :)) Valla ne varsa bu çekik gözlerde var ya mucize gibi bişey olmuş 2. videoda dahada inanılmaz değişim

Aynen öyle mucize:) kalici bisey bile olmasa mesela o bacaklardaki görüntü ben bunu hergun tekrarlayabilirim yeterli faydasi olsun:))

Aynen öyle mucize:) kalici bisey bile olmasa mesela o bacaklardaki görüntü ben bunu hergun tekrarlayabilirim yeterli faydasi olsun:))

Bana kalıcı bir egzersiz gibi geldi canım direk kemikleri düzeltmiş çünkü hareket valla bravo ama sen hiç bırakmadan devam et tabi dahada güzelleşir inşallah bacakların çok sevindim senin adına bizimle paylaştıgın içinde ayrıca tşkler

Rica ederim canim hep aklimdaydi burada paylaşmak ama iyi bi sonuç almadan paylasmayim diyordum sonucu görünce inşallah hepinize faydali olsun diye paylastim

İşe yarayacagını düşünüyorum, az önce denedim ilk videoda kini kemiklere baya bir baskı yaptırıyor iç dolgusu olan ama bacaklarım birleşmiyor diyenlere muhteşem çözüm gibi

İşe yarayacagını düşünüyorum, az önce denedim ilk videoda kini kemiklere baya bir baskı yaptırıyor iç dolgusu olan ama bacaklarım birleşmiyor diyenlere muhteşem çözüm gibi

Umarim hepimize faydali olur kizlar. Evet ilk yaptiginizda kemiklerinizin şeklinin değiştiğini hissediyorsunuz ama 2 3 gün sonra bacaklar birleşirken hisstmiyorsunuz bile. Birde cumartesi sinava gircem kpssye bana dua edin olurmu kizlar:)))) ders calisiyorum bakamicam foruma

Dualarımız seninle güzel haberlerle dönersin inşallah, başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcın olsun canım...

bayağa kemiklerini mi değiştirdi yani? ben de bir ara heveslendim bu hareketlere iki dakika bile yapamadım. zaten bir şey olacağı yok benimkisi züğürt tesellisi deyip bıraktım. yine başlayayım sende işe yaradıysa.

arkadaşlar merhaba,

dün dr. ile görüştük. ben memnun olmadığım kısımları bu boyutta silikonun bana uzun geldiğini hissetiğimi söyledim. yassılığı söyledim. söyledim de söyledim:) zaten muslukları heran açabilirdim kendimi zor tuttum ama eve dönerken açtım tabi:)
dediği şey şu 3 ay geçmeden hiçbirşey belli olmaz, şeklinin oturması için gereken süre enaz 3 aymış. şuan ödemler vs. varmış. bacaklarım hacim alıyor gitigide çünkü silikon gitgide kendini belli ediyor. kalınlaşmasının gidişatından enidşe ettiğimi söyledim kalınlaşmayacak şekil alacak diyor ısrarla. inşallah öyledir. 2 ay sonra nasl olacak bilmiyorum. şu var bacaklarım kötü değil ama benim istediğim gibi değiller. zarif gelmiyor bana.şöyle düşünün ayrık dizler birleşen bilek üstü:) bu arada dizlerim baya küçüldü ödem gidince. foto koyucam.

bu cuma gidiyorsanız dualarım sizinle inşallah bu son olacak sizin için. leydi zaten senin artık emekliye ayrılman lazım. onur üyesi olarak devam etmen lazım canım yıllardır nasıl dayandın bu sürece merak ediyorum benim 5-6 ayda şaftım kaydı valla.

Son düzenleme:
bugün üçüncü doktoruma gittim. öldürseydi daha iyiydi. :)) dizlerim içe dönükmüş sorunum parantezlikten ziyade buymuş. sende illizarov tekniği işe yarar ama o çok riskli yapan doktor da yok, ne yağ dolgusu ne de silikon seni memnun etmeyecektir. eğer yaparsak bacakların çok kalın olacak bu sefer kalınlıktan şikayet edeceksin dedi. ısrarla kalın olması umrumda değil parantez görüntü gitsin yeter dedim o da ısrarla ameliyat bir işe yaramayacak bence düşünme dedi durdu. en son yapay silikon kullanıyorum dedim o zaman onları getir bir daha konuşalım dedi. karşılıklı inada bindirdik sanki.

yalnız bu doktor çok iyiydi diğer iki doktor uzaktan bir bakıp tamam demişti iki dakikada yapıveririm istediğini mantığıyla. bu doktor çok inceledi ama gel gör ki ameliyattan bir şey umma dedi. bir de sende kas sorunu yok eğer silikon takarsak kas arasına değil öne koymamız gerek dedi. tabi o da istediğim gibi bir sonuç yaratmayacakmış dış yanlar çok çıkık olduğundan. dedi de dedi.

semizotu sen olmamamışmıydın op? ben öyle hatırlıyorum. demek ki beynim sulanmış sayfaları okurken.
bu bahsettiğin egzersilzeri biliyorum ben. hatta birkaç gün yapmaya da çalıştım ilkanda farkediyor da sonra geri geliyordu bacak aynen. tabiki 2-3 günde asla birşey değişmez bunu aylarca istikrarlı yaparsak sonuç alınablir. özellikle benim gibi bacağ ayrık kadınların üstten bacak arasını kapatıyor bu hareker sadece diz değil kalça da işin içinde.

şuan bacaklarıma hiçbirşey yapılamaz leydi. rötuşluk bir durum değil ki:) açıp silikonun boyundan kırpması lazım. bence hazır açmışken küçüğünü koysun:)

canım demek ki üç ay beklemen gerekiyor o zaman üç ay boyunca bacaklarını kafana takıp kendini yıpratma boş yere bence. inşallah istediğin gibi olur.

güneşay sorunumuz incelik olsa değiğin gibi istediğin boyda etek gyersin. bazılarımızn sorunu bu evet ama buna bir de çarpıklık eklenince bırak etek giymeyi her pantolonu da giyemiyorsun. hele hele o çarpıklarla topuklu giymeye kalkarsan biri hanyada biri konyada. işte biz de hep ispanyol giydik sen kalınlıktan dolayı giymişsin biz çarpık ve incelikten. sonuç aynı
.

canım demek ki üç ay beklemen gerekiyor o zaman üç ay boyunca bacaklarını kafana takıp kendini yıpratma boş yere bence. inşallah istediğin gibi olur.

yani canım başka çarem yok zaten süreç bu. bende bugün jean kapri giydim. nasıl kasmışsam kendimi ayağımı burktum:) işte alışmayınca böyle oluyor.

size komik bir anı anlatayım. geçenlerde komşunun köpeği üzerimize doğru koşuyordu biz de piknik masasındayız. arkadaş da hamile. ben de hemen masaya çıktım kaçmak için. arkadaşım diyorki ben de hamilesin ya beni korumak için çıkıyorsun sandım. evet öyle omalıydı ama beni köpek ısırmaması lazım:))) bu gerçeği o anda farkettim. ya ısırsa hooopp silikon değişmeye:)) yedek parçası var nasıl olsa. şekil boyut belli:))

vanillacım ama nasiasın bacağı senden daha fazla sorunluydu bence ama dış yanlara müdahele edilince gayet küçük silikon konulunca sonuç güzel oluyor. ümitsizliğe kapılma bence. iyi bir dr. bunu halledecektir. he bu bacağa kalın bir silikon konulursa olur kütük. o nedenle iyi bir estetik bakışa sahip bir dr. olmalı.

saddycim 26 haziranda op. vardı oldun mu canım? nasılsın? bak buradakiler hiçbirşeyi unutmuyor ben de dahil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…