Semizotu bence videoyu sayfaya yükleyebilirsin canım izledim sorun olmaz tehlikeli bir video diil yani :)) Günde ne kadar yapmak lazım acaba, sen nasıl yaptın kaç saat mesela toplamda...
http://www.youtube.com/watch?v=x8i_beQ-Ckg canım banlanırım filan diye:) sonuçta link paylaşıyoruz ya
reklam olmasın diye:)
ben her aklıma geldilkçe yaptım özellikle yatmadan önce yarım saat bir saat yorulana kadar yaptım eskisine göre
çok iyi durumda şükür:) ben dizlerini büküp yatarsın ya mesela aradaki açıklıktan hiç bacaklarımın birbirine değdiğini hisetmezdim
şimdi baya baya hissediyorum:))
Sanmıyorum canım editörlerimiz konunun hassasiyetinin farkında diğer arkadaşlarında faydalanması amacıyla payla satın linki :)) Valla ne varsa bu çekik gözlerde var ya mucize gibi bişey olmuş 2. videoda dahada inanılmaz değişim
Aynen öyle mucize:) kalici bisey bile olmasa mesela o bacaklardaki görüntü ben bunu hergun tekrarlayabilirim yeterli faydasi olsun:))
Sanmıyorum canım editörlerimiz konunun hassasiyetinin farkında diğer arkadaşlarında faydalanması amacıyla paylaştın linki :)) Valla ne varsa bu çekik gözlerde var ya mucize gibi bişey olmuş 2. videoda dahada inanılmaz değişim
Bana kalıcı bir egzersiz gibi geldi canım direk kemikleri düzeltmiş çünkü hareket valla bravo ama sen hiç bırakmadan devam et tabi dahada güzelleşir inşallah bacakların çok sevindim senin adına bizimle paylaştıgın içinde ayrıca tşkler
İşe yarayacagını düşünüyorum, az önce denedim ilk videoda kini kemiklere baya bir baskı yaptırıyor iç dolgusu olan ama bacaklarım birleşmiyor diyenlere muhteşem çözüm gibi
Umarim hepimize faydali olur kizlar. Evet ilk yaptiginizda kemiklerinizin şeklinin değiştiğini hissediyorsunuz ama 2 3 gün sonra bacaklar birleşirken hisstmiyorsunuz bile. Birde cumartesi sinava gircem kpssye bana dua edin olurmu kizlar:)))) ders calisiyorum bakamicam foruma
http://www.youtube.com/watch?v=x8i_beQ-Ckg canım banlanırım filan diye:) sonuçta link paylaşıyoruz ya
reklam olmasın diye:)
ben her aklıma geldilkçe yaptım özellikle yatmadan önce yarım saat bir saat yorulana kadar yaptım eskisine göre
çok iyi durumda şükür:) ben dizlerini büküp yatarsın ya mesela aradaki açıklıktan hiç bacaklarımın birbirine değdiğini hisetmezdim
şimdi baya baya hissediyorum:))
arkadaşlar merhaba,Kanat bugün doktorla randevun vardı naptın canım nasıl geçti merak ettim.
Krena nasılsın bacaklarının son halinin fotosunu ekleyebilir misin acaba
Kızlar loli ile cumartesi randevumuz vardı doktorla ancak gidemedik doktor beyin işleri çıkmış bu cumaya kaldık artık
Kanat bende cok merak ettim. Umarim istedigin cevaplari almissindir
Selam kizlar. Gecen sene ve önceki sene bu forumda aylarimi gecirmistim öyle çok kafaya takiyordumki bacaklarimi. Sonra bi ara takmamaya basladim girmez oldum bu konuya bi daha:) bugünlerde yine takmaya baslamistimki internette bi video buldum burda site adi ve link paylaşmak yasak biliyorum o yüzden paylasamicam... Ama o bacak videosu sayesinde bacajlarimda inanılmaz bi değişim oldu üstelik bir haftada ilgilenen demekten ne cikar diyen okursa ozelden ulaşabilir bana. Sizleri çok cook iyi anliyorum kislar zamanında bu yüzden bunalima girip hic evdenl ckmadigim bile oldu benim. Ameliyat düşündüm param olmadi param oldu cesaretin olmadi fila n.. Umsrim hepiniz hayal ettiğiniz mutlu olacaginiz bacaklara birgün kavusursunuz
şuan bacaklarıma hiçbirşey yapılamaz leydi. rötuşluk bir durum değil ki:) açıp silikonun boyundan kırpması lazım. bence hazır açmışken küçüğünü koysun:)Gayet açıklayıcı yazmışsın canım, iyi olmana sevindim dahada iyi ol inşallah.
Foto koyarken ayarlayarak koy canım, saat yönünde çevir ayarı falan var, o şekilde düzeltme yapabilirsin.
İnce bilekler moda zaten bende bu sefer bileklere koydurmayı düşünmüyorum bakalım ne olucak :))
Kanatı da çok merak ediyorum naptı acaba dün kontrole gitmişken düzeltme işlemi falan mı yapıldı acaba yoksa gelirdi kesin foruma
leydicm merhaba,
dün dr. ile göriştük. ben memnun olmadığım kısımları bu boyutta silkonun bana uzun geldiğini hissetiğimi söyledim. yassılığı söyledim. söyledim de söyledim:) zaten muslukları heran açabilirdim kendimi zor tuttum ama eve dönerken açtım tabi:)
dediği şey şu 3 ay geçmeden hiçbirşey belli olmaz, şeklinin oturması için gereken süre enaz 3 aymış. şuan ödemler vs. varmış. bacaklarım hacim alıyor gitigide çünkü silikon gitgide kendini belli ediyor. kalınlaşmasının gidişatından enidşe ettiğimi söyledim kalınlaşmayacak şekil alacak diyor ısrarla. inşallah öyledir. 2 ay sonra nasl olacak bilmiyorum. şu var bacaklarım kötü değil ama benim istediğim gibi değiller. zarif gelmiyor bana.şöyle düşünün ayrık dizler birleşen bilek üstü:) bu arada dizlerim baya küçüldü ödem gidince. foto koyucam.
bu cuma gidiyorsanız dualarım sizinle inşallah bu son olacak sizin için. leydi zaten senin artık emekliye ayrılman lazım. onur üyesi olarak devam etmen lazımcanım yıllardır nasıl dayandın bu sürece merak ediyorum benim 5-6 ayda şaftım kaydı valla.
Bacaklarımın kalın olduğundan dolayı şikayet ederim sürekli, ne dar pantolon giyebiliyorum ne de kısa etek....
Baldırlar ve basenler çok fena meydana çıkıyor, bence şükredin...
Örneğin; bir düğüne gidiyorsunuz, istediğiniz kadar kısa elbise giyebiliyorsunuz..... Ne güzel.....
Ya da bacaklarınızın kalınlığından dolayı günlük hayatta sürekli İspanyol paça giydiğinizi düşünün?..
Yazın üst bacaklarınızın birbirine sürtünmesinden dolayı pişik olduğunu düşünün?
Hiç miii hiiiiç bacak dolgusuna yanaşmayın bence, tüm bu sebepler bile kalın bacaklara özenmenize bent koysun....
canım demek ki üç ay beklemen gerekiyor o zaman üç ay boyunca bacaklarını kafana takıp kendini yıpratma boş yere bence. inşallah istediğin gibi olur.
vanillacım ama nasiasın bacağı senden daha fazla sorunluydu bence ama dış yanlara müdahele edilince gayet küçük silikon konulunca sonuç güzel oluyor. ümitsizliğe kapılma bence. iyi bir dr. bunu halledecektir. he bu bacağa kalın bir silikon konulursa olur kütük. o nedenle iyi bir estetik bakışa sahip bir dr. olmalı.bugün üçüncü doktoruma gittim. öldürseydi daha iyiydi. :)) dizlerim içe dönükmüş sorunum parantezlikten ziyade buymuş. sende illizarov tekniği işe yarar ama o çok riskli yapan doktor da yok, ne yağ dolgusu ne de silikon seni memnun etmeyecektir. eğer yaparsak bacakların çok kalın olacak bu sefer kalınlıktan şikayet edeceksin dedi. ısrarla kalın olması umrumda değil parantez görüntü gitsin yeter dedim o da ısrarla ameliyat bir işe yaramayacak bence düşünme dedi durdu. en son yapay silikon kullanıyorum dedim o zaman onları getir bir daha konuşalım dedi. karşılıklı inada bindirdik sanki.
yalnız bu doktor çok iyiydi diğer iki doktor uzaktan bir bakıp tamam demişti iki dakikada yapıveririm istediğini mantığıyla. bu doktor çok inceledi ama gel gör ki ameliyattan bir şey umma dedi.bir de sende kas sorunu yok eğer silikon takarsak kas arasına değil öne koymamız gerek dedi. tabi o da istediğim gibi bir sonuç yaratmayacakmış dış yanlar çok çıkık olduğundan. dedi de dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?