Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben drunun gerekeni yapıcağına inanıyorum.ve iyice anladımki,bu ameliyatların hiç biri(slikon,yağ,dolgu...)bize hayal ettiğimiz,istediğimiz bacakları vermiyecek.sadece eskisine göre biraz daha az dikkat çeken bacaklar olucak.belkide fark o kadar az olucakki ,söylemezsek kimse ameliyat geçirdiğimizi bile anlamıyacak.bu arada çift dikiş iyidir arkadaşım,daha sağlam olur(biraz gülümsemen için)

bana gösteren dr. kendi yapmamış böyle birşey var dedi. herkes her alanda iyi olmayabiliyor. kimi memeci kimi buruncu. işte öngöremeyen dr.lar da varmış demekki ilk kez yaptıysa denedi ama olmadı. adam sakat kaldığıyla kaldı ne kötü değil mi.

yatarken yemek yiyeceksin kilo yapıyor.

Kanat mesajı okuyunca ,aaaa ben ne zaman dr a gittim,slikona karar verdim diye şöylee bir kafamı kaşıdım.ama yokkkk ben değilim ,yukarıdaki cümlelerin öznesi vanillasky.Bu arada vanillasky bende aynı fikirdeyimm bu kadar yıl sabrettin sakınnnnnnnnnnnnnn acemi bir dr a olma.bu işi hergün yapanlar bile ,hata yapabiliyor.

Son düzenleme:

evet bunu anlatmaya çalışıyorum memkocum. bacaklarımız sorunlu olduğu için bir yere kadar iyi olabiliyor. burda veya internet ortamındaki sonuçlar yanıltıcı olabiliyor. çünkü öncesinde zaten çok sorunu olmayan bacak işlemden geçince mükemmel oluyor. biz sanıyoruz ki benim de öyle olacak.
bu acı ama gerçek maalesef.
silikon taktırınca diyoruz ya tek seferde kurtuldun diye öyle birşey yok. yağ ya da silikon uğraştırıyor 1-2 sefer. krena da rötuş olursa 1 yıl sonra diyor. her şeklide bir düzeltmeye ihtiyaç oluyor. bu acı ama gerçek.

yok, ben de sizinle aynı fikirdeyim. bir kere silikon takmış bir doktora ameliyat olmam. ama on kere takmış biri neden olmasın.

çok kötü tabi, korkunç bir durum. daha iyisi olsun derken olanı da kaybetmek korkunç.

olsun yaa kızım sana söylüyorum gelinim sen işit oldu bu.
ne farkeder senin için de geçerli.
kimse burda birinin zarar görmesin kötü sonuç almasını asla asla istemez.
sizinkiler iyi olsun inşallah canım.
bu arada şu da var çok çok iyi bilinen dr.ların bile çok kötü sonuçları olabiliyor bunu gördük hepimiz.
öyle durumlarda dr.ların yaptıklarının arkasında durup durmadıkları önemli olan.
iyi ki bu forum var.

haklısın iyi doktora da güvenmemek gerek, kötüye de gidip riske de girmemek gerek. sağlığımızla kumar oynuyoruz doktor ne kadar iyi olsa da kaybetme ihtimalimiz var malesef. hepimiz için her şey istediğimiz gibi olur inşallah. bu arada ben senin bacaklarını çok beğenmiştim tekrar söyleyeyim. :) sen beğenmedin ama şuan bacaklarında kusur yok sadece senin istediğin gibi değiller.

yeni foto koyarım canım yakında bakarsınız. Allah herkesin gönlündekini versin bizler zaten yıllarca acı çekmişiz lütfen aksilik olumsuzluk olmasın. işte kimse ne olacağını baştan asla kestiremez. hiçbirimiz keşke demeyelim inşallah.

Kesinlikle katiliyorum kanat. Cok guzel olacaklarini umut ediyoruz ama az sorunlu bacaklarda cok iyi sonuclar cikiyor. Bir de beklentiye uygun is yapilmasi onemli. Yani senin mutlu olmayacagin bir sonuctan baskasi mutlu olabiliyor. Kisisel beklentiyi dr un iyi anlamasi bizim de kendimizi iyi anlatmamiz lazim. Genel olarak benimde dusuncem tek seferde bu isten memnun kalmak oldukca zor. Bende ikinci seansi dusunuyorum. Belki ondan sonra ucuncuyu bile dusunurum. O zaman da bu kadar ugrastim olmusken tam olsun derim kesin:)) bu is boyleymis onu anladim

ben sadece bir defa gittim canım ameliyattan 3 ay sonra.onda da sadece fotograf cekti, cok güzel olmuş dedi gönderdi :) bir defa daha gel falan dememişti :/

Selam canım
En son cmt gittim kontrole
Bir dahaki Ağustos olacak dedi
Ağustos içinde uygun bi zmn arayıp randevu alıcıma bu sekilde devam edecek
Önce her haftaydı
Sonra ay , 2 ay,3 ay gibi sanırım
Sehir dışında olanı bence 1 hafta sonra görmek ister
Sonra danirse daha istanbula geldıgınde
Kişiye bırakır
Çünkü sadece 5 dk bakıo o kadar

Kanat bugün doktorla randevun vardı naptın canım nasıl geçti merak ettim.
Krena nasılsın bacaklarının son halinin fotosunu ekleyebilir misin acaba
Kızlar loli ile cumartesi randevumuz vardı doktorla ancak gidemedik doktor beyin işleri çıkmış bu cumaya kaldık artık

Selam leydicim
iyiyim ; iyileşmeye çalişyorum
Doktor Cmt gunu cıkarttırdı taytı ama dun tedirgin oldum yine giydim bugun dayanamadım ve cıkarttım
tayt benimle olmadıgı surece daha iyiyim
rsim koyucam ama hep yan cıkıo butun resimlerim
bir de aynada gordugumle resimdeki cok farkli hangisi gercek pek anlayamadım
bu hafta koymaya calişicam
yorumlarınızı merak ediyorum zaten
alt bacaklar birlesmio ; birlesmio dedim ; senin çatın yukarıdam ayrık baslio dedi ; haklı kesinlikle cunku benim gercekten ustten ayrık baslio çatım
Bileklerime hic koymadı acaba biraz konsa iyi, mi olur dedim
hayır ince bilek olmali dedi ; rotus yapar mıyız dedim kesinlikle hayır dedi
bence istyebilir :)ama doktorun rotusa tesvik etmemesi hosuma gitti
ameliyat pahali zaten rotusa tesvik eder diye dusunmustum tarzında kesinlikle bu yok
bacaklarımda morluklar az kaldı
bu hafta 4. haftam
merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
ozellikle uzun ve detayli yazıyorum ki olmak isteyen arkadaslara fikirlerim yardımcı olabilir belki.
Gorsumek Uzere...

Gayet açıklayıcı yazmışsın canım, iyi olmana sevindim dahada iyi ol inşallah.
Foto koyarken ayarlayarak koy canım, saat yönünde çevir ayarı falan var, o şekilde düzeltme yapabilirsin.
İnce bilekler moda zaten bende bu sefer bileklere koydurmayı düşünmüyorum bakalım ne olucak :))
Kanatı da çok merak ediyorum naptı acaba dün kontrole gitmişken düzeltme işlemi falan mı yapıldı acaba yoksa gelirdi kesin foruma

Selam kizlar. Gecen sene ve önceki sene bu forumda aylarimi gecirmistim öyle çok kafaya takiyordumki bacaklarimi. Sonra bi ara takmamaya basladim girmez oldum bu konuya bi daha:) bugünlerde yine takmaya baslamistimki internette bi video buldum burda site adi ve link paylaşmak yasak biliyorum o yüzden paylasamicam... Ama o bacak videosu sayesinde bacajlarimda inanılmaz bi değişim oldu üstelik bir haftada ilgilenen demekten ne cikar diyen okursa ozelden ulaşabilir bana. Sizleri çok cook iyi anliyorum kislar zamanında bu yüzden bunalima girip hic evdenl ckmadigim bile oldu benim. Ameliyat düşündüm param olmadi param oldu cesaretin olmadi fila n.. Umsrim hepiniz hayal ettiğiniz mutlu olacaginiz bacaklara birgün kavusursunuz

Bacaklarımın kalın olduğundan dolayı şikayet ederim sürekli, ne dar pantolon giyebiliyorum ne de kısa etek....
Baldırlar ve basenler çok fena meydana çıkıyor, bence şükredin...
Örneğin; bir düğüne gidiyorsunuz, istediğiniz kadar kısa elbise giyebiliyorsunuz..... Ne güzel.....
Ya da bacaklarınızın kalınlığından dolayı günlük hayatta sürekli İspanyol paça giydiğinizi düşünün?..
Yazın üst bacaklarınızın birbirine sürtünmesinden dolayı pişik olduğunu düşünün?
Hiç miii hiiiiç bacak dolgusuna yanaşmayın bence, tüm bu sebepler bile kalın bacaklara özenmenize bent koysun....

Son düzenleyen: Moderatör:
Semizotu bence videoyu sayfaya yükleyebilirsin canım izledim sorun olmaz tehlikeli bir video diil yani :)) Günde ne kadar yapmak lazım acaba, sen nasıl yaptın kaç saat mesela toplamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…