Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Buna rağmen 3. Gün alışveriş yaptım. 2 saat filen ayaktaydım, bayağıda yürüdüm ama arada kafede filen oturup dinlendim - baskı hissediliyor ama dayanılmıycak birşey değil -tabii prensesseniz o başka :) Herşeye rağmen ameliyat tabii. Gece ayağınızın altında yastık olucak falan, ilk bir hafta çok rahat uyumayı beklemeyin. Ama değdimi değdi. Kısa dedim ama yazdıkça yazıyorum :) Silikon mu yağ dolgusumu son güne kadar kararsızdım. Dr yağ dolgusu tavsiye etti, iyiki dinledim.

emine sonuc süperde amelıyattan onceki halin yokmuu yoksa senın zaten ıhtıyacınmı yokmusta olmussun:))) kac tl tuttu canım bu guzel bacaklara sahıp olmak birde bende yag dusunuyorumya bana bır hafta yetermı ıse gıtmemek ıcın acaba bırdeee kac kıloydun boyun kactı benden yag cıkarmı dıye hesaplıycamda:)

Merhaba, üc hafta önce bacak dolgusu yaptırdım. Resimleri görmek icin beni takip etmeniz lazım. Öncesi sonrası fotoğrafları koydum. Bir iki güne, ayrıntılı yazıcam.
eminecim yaa ne guzel kurtulmussun ama ben cok korkuyorum coook bi kere aılemın haberı olmıycak bundan ben kendım olsam olay bıtse tek basıma eve gelemezmıyım evdekıler her halukarda bu durumu cakarmı e malum ceylan gibi sekerken kör topal olcam aniden:)birde senın yaptırdıgın kök hucremı oluyor bulent beyınkı gıbı acaba yoksa normal lıposacıonmu

Ben çok beğendim darısı basımıza

Gunaydin arkadaslar gece hic uyuyamadim a.k mail attim bakalim o ne diycek allah hepimize sabir versin hergun ne giycem giy cikar giy cikar artikyeter yahuuuu gelde bunalima girmeee

kizlar ameliyattan sonra 3 er tane pantolon ayirin..hepimizin isi bitince biraraya gelsek...pantolonlari atese verip,karsisinda bi keyif sgarasi icsek...ne guzel olur...manset..cilgin KK lilar yuzlerce pantolonu atese verip,mini etekleriyle dansettiler..

Isin kotusu sigara iciyorum quatr yillar once ameliyat oldum ve ilac kullaniyorum bu nedenle kilo alma sorun um oluyo ana alt bacak oyle kaliyo off off Ber at bi gorundu yani

Heeeyy...ameliyat olanlar...bi pantolon da sen yak..yarın ebrunun görüşmesi var di demi..merak ediyorum..yav 55 kiloyum..diyetisyen vücut analizi yapti,yağın yok dedi bana..12 kilo yağ varmis,olması gerektiği kadar..bu durumda silikon şart demi..o da fiyatı çok arttiriyo...annemin yaglarindan alsa olmamı..10 tane bacak yapar...

Merhaba kizlar, Ben biraz kötü bir örnek oldum sizlere. Cok sükür dün yürümeye ,normal hayata dönmeye basladim. Inanin ki cok korktum, hic düzelmiyecegim zannettim.Keske bu isi yaptirmadan önce burada sizleri taniyip fikir edinseydim. Gerci dedigim gibi, benimkisi baska türlü oldu. Ben o doktora isik dolgusu v.s icin gitmistim. Ne olduysa o gün oldu. Ani bir kararla ,karsi koyamadim evet dedim. Yanlizdim , o yüzden siz, siz olun yanliz gitmeyin. Mutlaka biri olsun . Cünki o kisi sizin göremediginiz, duyamadiginiz seyleri daha iyi analize edebilir. Ben sansimi kacirdim. Tövbe ettim artik Yazik ki önceki halimle bir fotografim bile yok . Olsa aradaki farkin degismedigini gösterirdim. su an sadece hafifde olsa yaralar ,kizarikliklar ve top top iceri verilen dolgu maddesinin cirkin görüntüsü var. Hepinize bol sanslar diliyorum. Sevgiyle kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…