eminecim yaa ne guzel kurtulmussun ama ben cok korkuyorum coook bi kere aılemın haberı olmıycak bundan ben kendım olsam olay bıtse tek basıma eve gelemezmıyım evdekıler her halukarda bu durumu cakarmı e malum ceylan gibi sekerken kör topal olcam aniden:)birde senın yaptırdıgın kök hucremı oluyor bulent beyınkı gıbı acaba yoksa normal lıposacıonmuMerhaba, üc hafta önce bacak dolgusu yaptırdım. Resimleri görmek icin beni takip etmeniz lazım. Öncesi sonrası fotoğrafları koydum. Bir iki güne, ayrıntılı yazıcam.
Ben çok beğendim darısı basımızaSelam herkese. Kısaca anlatıcam. Sorunuz varsa sorabİlirsiniz. Ameliyatı Dr AK yaptı. 1yıl araştırdım. Ameliyat yaklaşık 20gün önce oldu. Bir kaç dr la görüştüm ve iç güdüme güvenerek Dr AK yi seçtim. Şu ana kadar hersey iyi. Dr dan ve sonuçtan memnunum. 3ay sonra yağın ne kadar tuttuğu belli olucakmış. 3 ay sonra yine yazıp resim eklerim. Kıs ayında yaptırmanızı tavsiye ederim. Yazın çorap çok sıcak olabilir. Giyilen çorap icin 3 hafta dediler ama ben daha uzunda giyebilirim. Hiç ağrı kesici kullanmadım. Zaten anestezi bayağı bir kalıyor vücutta bence. Morarmalar 4.gun başladı. Yapılan yerler mosmordu. Yaklaşık 10 gun sonra yeşerip yavaş yavaş gitmeye başladı.
Tamamen çektirme filen olmadan, normal yürümek 10 gün kadar alıyor.
Elsa bende senin resimleri göremiyorumCanım görebilirsin tabikide ama profilime giremedin sanırım, özeline gönderiyorum
Kiyamamm bende oyle yakinda pantolon mahkumlari dernegi accam :))))Gunaydin arkadaslar gece hic uyuyamadim a.k mail attim bakalim o ne diycek allah hepimize sabir versin hergun ne giycem giy cikar giy cikar artikyeter yahuuuu gelde bunalima girmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?