Bende aynı durumdayım. Şansımı denicem.sorarım tabi ki de taksit var mı diye. Sonuçta az para değil. Hepimizin durumu ortada. Ben cok daha uygun fiyata dr buldum ama kafamda bir sürü soru işaretleri var.bir görüşeyimde...duruma bakacağım.
Canım dr'um bana 3 ay giymemi söylemişti, benim ust bacaklarimda ince, alt taraf fazla hacim alıp orantisiz olmasın diye 3 ay demişti, ama ben sadece 1 ay tahammul edebildim :) çorapli yada corapsiz aynı hacmi alıyor zaten bence bi fark olmuyor, Temmuz'da ameliyat oldum ben, Turkiyede o sıcakta o çoraplar kabus gibiydi ama cikaramiyordum, çıkardığım zaman silikonlar sallanıyor düşecek gibi oluyordu, belkide o kadar uzun sure çoraba alıştığım icin o sekilde oldu bilmiyorum, sonra düzeliyor tabi :)elsa sen varis çorabını ne kadar zaman giydin peki?
canım bana yağ enjeksiyonu da yapıldı o yüzden giymem gerekiyor. elsanın doktoru da (a.k.) silikon fazla hacim almasın diye demiş ama ben kendim giyip çıkartamıyorum hastaneden verdiklerini keserek çıkarttım nasıl kullanıcam 1 ay bilmiyorumVaris corabini neye gore giydiriyolar ben 7.gun kontrole gittigimde cikarip attik daha da giymedim doktordan doktora niye farkediyor ki bu durum varis corabi niye giydiriliyor onuda anlamis degilim odem icin ise bence varis corabi odemi tetikliyor gece sıkıstırıyor bacagi resmen.. yag enjeksiyonunda anlarim belki yaglar tutunsun diye ama silikonda neyi tutuyor
Canım görebilirsin tabikide ama profilime giremedin sanırım, özeline gönderiyorumElsa senin resimleri gorme sansim varmi.Saygilarimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?